כ מועדון TVV החדש במסגר (בעלי הבורסה המקורייים) - דף 2 - סקס אדיר

מועדון TVV החדש במסגר (בעלי הבורסה המקורייים)

11
היה בלגן ענק שם. הבליינים הגיעו אל המונאמור וסיפרו לנו שבאו חמש ניידות ומג"ב ובקיצור המונאמור התפוצץ והרסו את הערב. לא שכזה כיף שם גם ככה... פעם הייתי הולך באמצ"ש לבד. הכי כיף. אבל היום אין בנות חוץ מהלירז הזאת שמתיישבת עליך פחות מדקה וקופצת לחמישים שקל הבאים. מועדוני חשפנות תקשיבו טוב חברים: זה רק בצפון ורק באמצ"ש. כל השאר בי נשבעתי! אני עם החרא הזה סיימתי
לא תשאל שאלות לא תשמע סיפורים מעניינים

12
[QUOTE=מפרנס ומסבסד בכיף]היה בלגן ענק שם. הבליינים הגיעו אל המונאמור וסיפרו לנו שבאו חמש ניידות ומג"ב ובקיצור המונאמור התפוצץ והרסו את הערב. לא שכזה כיף שם גם ככה... פעם הייתי הולך באמצ"ש לבד. הכי כיף. אבל היום אין בנות חוץ מהלירז הזאת שמתיישבת עליך פחות מדקה וקופצת לחמישים שקל הבאים. מועדוני חשפנות תקשיבו טוב חברים: זה רק בצפון ורק באמצ"ש. כל השאר בי נשבעתי! אני עם החרא הזה סיימתי[/QUOTE]

איזה מועדונים נשארו פתוחים בצפון ?

14
[QUOTE=מפרנס ומסבסד בכיף]היה בלגן ענק שם. הבליינים הגיעו אל המונאמור וסיפרו לנו שבאו חמש ניידות ומג"ב ובקיצור המונאמור התפוצץ והרסו את הערב. לא שכזה כיף שם גם ככה... פעם הייתי הולך באמצ"ש לבד. הכי כיף. אבל היום אין בנות חוץ מהלירז הזאת שמתיישבת עליך פחות מדקה וקופצת לחמישים שקל הבאים. מועדוני חשפנות תקשיבו טוב חברים: זה רק בצפון ורק באמצ"ש. כל השאר בי נשבעתי! אני עם החרא הזה סיימתי[/QUOTE]

מסכים ועדיין זה טוב לפינוק עם החבר'החיוך
מחפש בחורות-מתחת ל60 קילו יפות רזות וקומפקטיות

עם קיבולת (כוס רחב ולא צר+רטובות /משפריצות)

ציצי טבעי זורמות ואוהבות סקס (לקבלני שיפוצים לא הריסות בלי מתקתקות וקרות)

תינתן עמלה יפה למוצא הישר-תעזרו-תרויחו!!!

17
מועדון הTLV נסגר הייתה כתבה בנושא על זה שהמשטרה סגרה אותו לאחר שהבעלים של המקום צולם בועט בלקוח שיכור
עברתי השבוע במקרה באזור של הבורסה הישנה בטברסקי והמקום חזר לפעילות רגילה במיקום הישן
לא נכנסתי אבל אולי כאן מישהו היה מוזמן לעדכן

19
אז העניין הוא כך
היית מתקשר לTLV אן מגיע לשם פעם בשבועיים שלוש( זה קרוב למקום העבודה שלי) ותמיד קיבלתי את אותה תשובה שיפתח חמישי הבא( מאז נובמבר 17), יש לי גם את הטלפון של אחת הבנות שם וגם היא בעצמה לא היה לה מושג מה היה שם, אז פקדתי מועדון אחר וראיתי שם 2-3 בנות שעבדו בTLV ואמרו לי לשא יחזור בקרוב.
לאחרונה התקשרתי לTLV והפקידה אמרה לי " אני לא יודעת מתי אנחנו נפתח בחזרה, אבל שמעתי שבטוברנסקי יש מועדון חדש" בקיצור הזמנה למקום הישן

הגעתי לשם, הכל כמו שהיה
100 כניסה וזה מתנהל בדולרים ( כתוב עליהם PLAZA אבל אותה צורה כמו הTLV".
דולר = 25 שח. ראתי שם פנים מוכרות ( בעל הבית הצעיר, השומר, המלצריות וחלק גדול מהבנות שעבדו במסגר)

לאחר בירור עם הבנות, התברר שהמשטרה תיעדה את החדרים הפרטיים שהיו במסגר ולכן סגרו אותו.
נכון לשבוע שעבר, לא היה ולא יהיה חדרים פרטיים
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”