כ המלצה למועדון חשפנות שיש בה כוסיות יפות - דף 3 - סקס אדיר

המלצה למועדון חשפנות שיש בה כוסיות יפות

22
הצטרפתי ב 6.10.2009 לפני שהייתי קישקשתא הייתי luciano

http://www.sexadir8.com/forum/member_profile.asp?PF=6785

וכך הפכתי מ luciano לקישקשתא:

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=22334

קישקשתא2011-09-05 23:51:14
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

24
[QUOTE=administrator][QUOTE=eliaho]

עוד שאלה לקישקשתה רשום שהצטרפת בתאריך 2011/-08-/23 איך יש לך 626 הודעות ב 13 ימים ?

[/QUOTE]
חחח...
צחוק

[/QUOTE]

מה אתה צוחק? זה הכל בגללך כועס

כשפתחת לי את הפרופיל החדש אמרתי לך שזה נראה כאילו יש לי 540 הודעות ביום אחד!

קישקשתא2011-09-06 09:04:54
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

25
תכלס אם תחשוב על זה, אני מאמין שאתה מסוגל לכתוב 540 הודעות ביום אחד. חלק 540 ל- 24 שעות ( לא חייבים לישון...), זה בערך 22 הודעות לשעה, הודעה כל 3 דקות - תכל'ס קישקשתא אחי, אני מאמין שזה קטן עליך! קריצה
מחפש את הדבר האמיתי!

27

וואווווו חברים אני מזה בתלבטות לאיזה מועדון חשפנות ללכת Ouch

נכנסתי לכול האתרים של המועדונים....

לבייבי דולס שזה קצת רחוק בדרום ת"א לפוסיקט ולגוגו קלאב ולפי מה שראיתי באתרים כול הבנות שם נראות לי מפתות ומזמינות ביותר..... (אני רוצה מועדון שיש שם ת'סיכוי הכי גדול לזיון גמירות וגרון עמוק ללכת הכי רחוק שיש מבחינת שהבנות הכי זורמות)

בקיצור אני קצת בדילמה.... תעזרו לי קצת חבר'ה....חיוך

28

[QUOTE=סופר לה טיב]סקסי יקר, את הזיון לא כדאי לחפש במועדון.

ראה למשל מה שאמר קינג, ובצדק רב, בשרשור סמוך ("פסיקט"):

מקווה שקבלת תשובה וחומר למחשבה.

[/QUOTE]

כן סופר לה טיב אח'שלי אתה צודק מבחינה אחת( סופר לה טיב אני חייב להגיד לך שאתה איש טוב אני זוכר אותך לטובהחיוך)

אבל הבעיה היא שרק במועדוני חשפנות יש כוסיות ברמה ששווה לזיין ואני מת על זה....( אגב גמירה בפה או על הפנים מציצה וגרון עמוק עד הסוף כולל גמירה אני קראתי פה שחברים קיבלו)

אם תמצא לי נערת ליווי כוסית לזיון פרטית כמו שיש במועדוני חשפנות אני עכשיו הולך ואני מתחייב על כך....!! קריצה

נראה מצויין וסקסי2012-01-25 18:04:25

29

[QUOTE=סופר לה טיב]סקסי יקר, את הזיון לא כדאי לחפש במועדון.

ראה למשל מה שאמר קינג, ובצדק רב, בשרשור סמוך ("פסיקט"):

מקווה שקבלת תשובה וחומר למחשבה.
[/QUOTE]

כן סופר לה טיב אח'שלי אתה צודק מבחינה אחת( סופר לה טיב אני חייב להגיד לך שאתה איש טוב אני זוכר אותך לטובהחיוך)

אבל הבעיה היא שרק במועדוני חשפנות יש כוסיות ברמה ששווה לזיין ואני מת על זה....( אגב גמירה בפה או על הפנים מציצה וגרון עמוק עד הסוף כולל גמירה אני קראתי פה שחברים קיבלו)

אם תמצא לי נערת ליווי כוסית לזיון פרטית כמו שיש במועדוני חשפנות אני עכשיו הולך ואני מתחייב על כך....!! קריצה
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”