כ למה בחרתי בבורסה - דף 3 - סקס אדיר

למה בחרתי בבורסה

22
אני פשוט בן אדם שאוהב להנות אולי כל היחצנים פה יפנקו במשהו מועיל? אם כבר אתם מיחצנים תפנקו את החבר'ה הותיקים פה..

חבל לי לשמוע שהפוסיקאט העלו אני לא בא לשם בדוק,מה הקטע של העוד 5 שקל,טוב נו האמת בבורסה גם הריקודים לא הכי מושקעים אבל בסה"כ הכל זה המועדן שהכי נהנתי בו בת"א חוץ משאנדו והפוסיקאט,פוסיקאט בהחלט מקום הכי ברמה אבל בשיקלול מחיר והתרומה של הבנות ..
עזבו אני מתגעגע לתאילנד והפיליפינים שם הכל פשוט הולך לפי רצונך.

שחר תשרף כל עוד אתה שם...

Rachel Starr probably the best fuck

למה בחרתי בבורסה

24
[QUOTE=badboy25]יש הרבה סיבות סופרמן .

מדי פעם אני הולך לפוסיקט עם מישהו שמאוד אוהב לשפוך כסף ...
ויחד איתו אני גם מרשה לעצמי להשתולל ( במיוחד כי הוא משלם את הרוב )
בפעם האחרונה השארנו שם 2100 ש"ח ....

ותאמין לי שבסכום הזה אני יושב איפה שאני רוצה קריצה

[/QUOTE]

חחחחחחחחחחח הרגת אותי
לאחרונה טסתי לפראג, הייתי עם 4 פצצות צכיות + אחת מגאנה בגילאי 20 ועדיין שילמתי על הכל מתחת ל 2000 שקל צחוק
מוי כיף :)

למה בחרתי בבורסה

25
[QUOTE=ghost]
[QUOTE=badboy25]יש הרבה סיבות סופרמן .

מדי פעם אני הולך לפוסיקט עם מישהו שמאוד אוהב לשפוך כסף ...
ויחד איתו אני גם מרשה לעצמי להשתולל ( במיוחד כי הוא משלם את הרוב )
בפעם האחרונה השארנו שם 2100 ש"ח ....

ותאמין לי שבסכום הזה אני יושב איפה שאני רוצה קריצה

[/QUOTE]

חחחחחחחחחחח הרגת אותי
לאחרונה טסתי לפראג, הייתי עם 4 פצצות צכיות + אחת מגאנה בגילאי 20 ועדיין שילמתי על הכל מתחת ל 2000 שקל צחוק
[/QUOTE]

טוב שלא הגזמת , מה אתה משווה לפראג .
המחירים פה בשמיים , שלוש פעמים חדר פרטי הגעת כבר ל1050 ש"ח
2x100 כניסה ויש לנו כבר 1250 ש"ח
שתיה בערך 50x8 וזה כבר 1650ש"ח
לאפ דנסים בכיף עוד כמה מאות ואיפה הטיפ ??????
מה כל כך הרג אותך , ותרשה לי לעדכן אותך גם בפוסיקט או בכל מועדון אחר בארץ רוב הבנות בגילאי ה20 ובהחלטת פצצות אחת אחת .
Living on the wild side of life

למה בחרתי בבורסה

26
טוב.. אז חזרתי לבורסה והנה הסיקור שלי..
הגעתי קצת אחרי 12 בלילה, כניסה כמובן 100. במקום היו איזה 25 איש ואיזה 10-12 רקדניות. מופעים כמובן כול הזמן.. וכמובן שהיה מסיבת רווקים שבו עשו הופעה על החתן לעתיד על הבמה וצחקו על התחתונים שלו(חחח)
בכול אופן, אני לקחתי 4 רקודים.. כול אחד באמת שונה מהשני
ואז ג'סיקה (ישראלית מין הסתם) עלתה לבמה. לי היא עשתה את זה למרות שהיא קצת מלא והחזה נופל מעט..
לקחתי ריקוד איתה (20 ₪ כמובן) וגם שם היא נתנה ביצוע מעולה, הורידה את הצד של התחתון ונתנה הצצה קצרה לפרונט של הכוס. במקביל דחפה כמה פעמים את החזה שלך לתוך הפנים שלי.. שיכרה אותי לגמרי
אחרי ריקוד איתה עלינו יחד לחדר פרטי
פה התחילה הבעיה... המחיר היה 400 (!!) אבל כבר היה מאוחר ובשביל זה באתי אז לא ותרתי. עלינו, נכנסו לחדר פרטי, ג'סיקה הורידה ממני את החולצה ואמרה לי להוריד מכנס. התיישבתי ורקדה חצי דקה עד לזקפה קלה ושמה לי קונדום (טוב אני שמתי, כי יש לה צפורנים) ואז התחילה במציצה
(למי שלא יודע בחדר פרטי יש מראות מקיר לקיר.. לחוויה מקסימלית)
אחרי 4 דק' אמרה פתאום שכדאי שאגמור כי הזמן שלי עומד להגמר.בסדר. המשיכה הבחורה בעבודתה ואחרי 3 דקות נוספות גמרתי. אמרתי לה ( כנראה טעות של טירון) שאני גומר וכשגמרתי היא הוציאה את הפה ושיחקה בו עם היד.. באס קצת-הרבה. במהלך כול האקט הייתה עם עניים עצומות כאילו זה הדבר האחרון שבא לה לעשות.. סיימנו, אמרה לילה טוב, נתנה מגבונים ויצאה..
לסיכום.. ג'סיקה בחורה מושכת.. גם בהופעה שנתנה על הבמה וגם בלאפ שעשתה. אבל כשעולים איתה יצאו לה כבר הרוח מהמפרשים ורואים שנכנסה בשביל להתפרנס. ותו לא.
אני חוזר לבורסה אבל פעם הבאה אני הולך על ג'ניפר.. היא נראית לי מציאה

למה בחרתי בבורסה

27
אז אני מבין שבבורסה עדיף,ושם יש אקסטרות עם הבחורות בחדרים,אבל באסה הבנתי שרובן ישראליות,אני רוצה מראה אירופי
כמו כן באיזה ימים,מומלץ

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

למה בחרתי בבורסה

28
על מועדון הבורסה הייתה כתבה גדולה בחדשות 2 לפני כמה ימים.הכתבה התרכזה בחדרים הפרטיים וטענה שבעצם זה בית-בושת עם רשיון עסק.לדעתי זה ישפיע,לפחות בימים הקרובים,על הנעשה שם,והבנות לא תתנה שרות "מלא".

למה בחרתי בבורסה

29
מראה אירופי? בבורסה ממה שראיתי בפעמים הבודדות שהייתי זה ישראליות, רוסיות, ברזילאית וזהו בערך (חזה קטן, גדול ומסולקן לחלופין ככה שכולם יהנו)
אני רק יכול לשער שבאמצע השבוע (א-ד), בערבים יש מבחר יותר צנוע של בנות (כ - 10) לערב, אבל אם תבוא בסוף שבוע המבחר יעלה, אבל ככה גם הלקוחות.. אז שיקול.. אני מעדיף ללכת באמצע השבוע, ככה אין הרבה אנשים ומתוך 10 בנות +/- אתה מוצא אחת שלטעמך בשביל אקסטרה טובה
שאלה למקצוענים:
במידה ואני מעוניין בנוסף לאקסטרה הנ"ל גם לינוק את שדייה של הבחורה, איך זה מתנהל ? מסכמים מראש? בחדר עצמו? או פשוט "לקחת"?
* שכחתי לציין, האקסטרה מג'סיקה בוצעה כשהיא נשארה עם תחתון והיא לדעתי בת 28 בערך למעונינים

למה בחרתי בבורסה

30
היי
אתמול הייתי...היה נהדר...
5 בחורות ששוות לפ דאנס.
גמרתי בזמן הלפ דאנס האחרון,הבחורה אכלה קצת סרט,נראה לי שאם היה מאבטח יותר רציני הייתי בבעיה.
מבחור שם שפוקד את המקום כיוון שמתגורר קרוב,הבנתי שבאופן מובהק האחר הצהריים של רביעי וחמישי הטובים ביותר.
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”