באותו יום אני הייתי לקוח מספר 12.
12X50= 600.
נוסיף לזה טיפים ונוסיף לזה שסופי כן עושה "אקסטרות"= סכום כסף נאה מאוד. לא פחות מ- 1000 ש"ח ביום כנראה. בהצלחה עם הנסיך העתידי שלך. ממליץ לך המלצה ידידותית שלא לשתף אותו בעיסוק הקודם שלך.
סופי טוטי פרוטי
23זהו שאני לא יודעת האם לשתף או לא . לא הייתי רוצה שקרים ביניינו .וחוץ מזה אצלי כולם יודעים מה עשיתי שזה משפחה וחברות .
כשנגיע לזה כבר נדע מה לעשות .
ובקשר לסופי ,אני לא רוצה ולא אוהבת ללכלך על בנות כך שתבין לבד ותעשה את הבחירות הטובות בשבילך .
סופי טוטי פרוטי
24די נדיר שיש פה בחורות שמוכנות להיחשף מה שאני חושב ששלי באה פה להציג את עבודתה לשעבר מההיבט שלה שזה כמובן מתוך אילוץ...המון סקרנים באמת רוצים לדעת מי זו שלי..
סופי טוטי פרוטי
25יש גברים שמשלמים תמורת סקס, מרגישים תחושות אשמה, והולכים ומתוודים לאישה. האישה נכנסת למשבר, האמון הלך, בסוף מתגרשים. ילדים גדלים בלי אבא...
וכל זה למה?
כי הגבר חיפש פורקן למועקההנפשית שלו.
אז אני אומר שאם אתה ילד מספיק גדול בשביל ללכת לזונה- תהיה גם ילד מספיק גדול שלא תפיל את הבעיות שלך על המשפחה.
אני כרווק לא אספר לאישתי העתידית על ההרפתקאות שלי גם כן. בשביל מה? זה רק יכול לגרום נזק. (היא תספר לחברות שלה או לאמא שלה, היא תפלוט איזו מילה באיזה ריב ואנשים אחרים ישמעו, ההערכה שלה כלפיי תרד...זה רק יכול להזיק).
חיים שלך. :) אולי הוא יהיה ליברל מושחת ע היסוד שאוהב נשים שהשתוללו בעבר. לדעתי חבל לקחת את הסיכון הזה.
בהצלחה שיהיה לך.
וכל זה למה?
כי הגבר חיפש פורקן למועקההנפשית שלו.
אז אני אומר שאם אתה ילד מספיק גדול בשביל ללכת לזונה- תהיה גם ילד מספיק גדול שלא תפיל את הבעיות שלך על המשפחה.
אני כרווק לא אספר לאישתי העתידית על ההרפתקאות שלי גם כן. בשביל מה? זה רק יכול לגרום נזק. (היא תספר לחברות שלה או לאמא שלה, היא תפלוט איזו מילה באיזה ריב ואנשים אחרים ישמעו, ההערכה שלה כלפיי תרד...זה רק יכול להזיק).
חיים שלך. :) אולי הוא יהיה ליברל מושחת ע היסוד שאוהב נשים שהשתוללו בעבר. לדעתי חבל לקחת את הסיכון הזה.
בהצלחה שיהיה לך.
סופי טוטי פרוטי
26בוא נגיד שלא ממש השתוללתי ,הייתה לי מטרה להשיג כסף לילד שלי .
לא עשיתי את זה בשביל הכיף .
וגם אם גבר שלי יגיד לי שהוא הלך לחשפניות אז אני אבין כי אני יודעת שכולם הולכים .
כולם!
ואת זה למדתי מעבודה
סופי טוטי פרוטי
27אני לא בטוח שכולם הולכים. אבל הרבה מאוד.
אני יכול להעיד על עצמי שאם הייתי יודע שאשתי או חברתי עסקה בתחום הזה בעבר שלה (לא משנה אם "השתוללה" או שלא), שהייתי נתקף חרדה אפילו אם היא רק הייתה מאחרת לבא הביתה בכמה שעות. ככה אני בנוי- אבל נראה לי שאצל כל גבר זה היה גורם לחשדנות. ובדבר הזה אין שיוויון ("הוא הולך, אז לא נורא שגם אני עשיתי משהו כזה")- זה לא עובד- המוח אומר דבר אחד והלב הולך לכיוון אחר.
ודרך אגב- גם נשים שעושות סקס ממש, תמורת תשלום- תמיד אומרות שזה רק בשביל הכסף. וזה אולי נכון, אבל בדרך יש אורגזמות, ויש כימיה עם לקוחות.
אני יכול להעיד על עצמי שאם הייתי יודע שאשתי או חברתי עסקה בתחום הזה בעבר שלה (לא משנה אם "השתוללה" או שלא), שהייתי נתקף חרדה אפילו אם היא רק הייתה מאחרת לבא הביתה בכמה שעות. ככה אני בנוי- אבל נראה לי שאצל כל גבר זה היה גורם לחשדנות. ובדבר הזה אין שיוויון ("הוא הולך, אז לא נורא שגם אני עשיתי משהו כזה")- זה לא עובד- המוח אומר דבר אחד והלב הולך לכיוון אחר.
ודרך אגב- גם נשים שעושות סקס ממש, תמורת תשלום- תמיד אומרות שזה רק בשביל הכסף. וזה אולי נכון, אבל בדרך יש אורגזמות, ויש כימיה עם לקוחות.
סופי טוטי פרוטי
28לאורגזמות אני לא מאמינה .הכרתי זונת רחוב והיא אמרה שאין מצב בעולם.שזה לקוח!
ואני מכירה מעצמי הייתי עם המון לקוחות עשיתי הרבה ירדו לי שעות ולא הזיז לי !
וכימיה עם לקוחות? חחח
היו לי המון וממש חמודים והיה לי נחמד איתם ,בוא נגיד שסביר .אבל בשום פנים ואופן לא נהנתי.
סופי טוטי פרוטי
29אני אישית מכיר נשים מהתחום שהתאהבו והתחתנו עם לקוח. היכרתי כמה וכמה נשים מהתחום שאמרו לי שבהחלט הן גומרות חלק מהזמן. אפילו ידוע לי על מקרה חריג של בחורה שגמרה כל הזמן- אפילו שהיא כבר לא רצתנ=ה ושהייתה מתלוננת לבנות האחרות על כך.
זה אישי, וזה תלוי באישה. אבל אין ספק שחלק מהזמן יש כימיה, ויש אורגזמות.
זה אישי, וזה תלוי באישה. אבל אין ספק שחלק מהזמן יש כימיה, ויש אורגזמות.