מציצה חשופה בפיפ שואו ? 22 על ידי PeepMan נראה שאתה צודק לגמרי ומדובר על מושתל של המתחרים שמנסה לפגוע בקברטו.אז מילא ללכלך על המקום אבל לפגוע סתם בבחורה.. זה שפל חדשבכל מקרה הנסיך הוא לא נסיך ואפילו לא צפרדע ציטוט 09 יוני 2016, 01:42
מציצה חשופה בפיפ שואו ? 23 על ידי jack daniels איזה אפס אתה נסיך יכלומניק יושב מלכלך על אנשים ובחורות.אתה יחצן מסריח לך תמצא חיים יאומלל.מה איכפת לך מה כל אחד עושה מי מוסיף ומי לא מה אתה מנהל חשבונות של אנשים.ולמה ללכלך על בחורות סתם. בסוף יהיה בסדר, בסוף כולם מתים ציטוט 09 יוני 2016, 12:29
מציצה חשופה בפיפ שואו ? 24 על ידי PeepMan בואו נשאר בגבול החייםיש מספיק ערבים שרוצים להרוג יהודים ולא צריך לסכסך עוד.נעשה מעשה לא יעשה ..לכלוך בשקר על בחורה מקסימה טובת לב. בר.תחשבו איזה נזק ופגיעה זה בבחורה.פוגעים בה מול בעל המקום, מול הבנות, ומול הלקוחות.אני לא יכול להעלות שום היגיון של מישהו ללכלך על בחורה אלא אם זה מישהו מהמתחרים או לקוח לא מרוצה שהחליט לפגוע בה. אולי גם בחורה צרת עין בה.בכל מקרה ההר הוליד עכ-בר ציטוט 09 יוני 2016, 14:49
מציצה חשופה בפיפ שואו ? 25 על ידי jack daniels פיפמן הכל טוב ויפה אבל אני עדיין לא מבין מה הבנאדם רוצה ממני.הוא מדבר שטויות מוציא שם רע ,ונכנס לאנשים לכיס.אני לפחות מדווח.. והדיווחים שלי לרב לא סותרים גם את אלו שלךאז שנינו שקרנים? ( מראות עיניו)לעומת זאת הבחור/הבחורה/ יחצן/מתחרהרק מבלבל את השכל בעיקר דברים ללא טעם. כל אחד נכנס מקשקש מבלבל את המחאין שומר בשער ?אדמין לטיפולך בסוף יהיה בסדר, בסוף כולם מתים ציטוט 09 יוני 2016, 15:01
מציצה חשופה בפיפ שואו ? 26 על ידי PeepMan לדעתי שקרנים צריך להשעותאבל לא יודע מה המדיניות פה ציטוט 10 יוני 2016, 22:20