כ הסוף לפיפ שאו בתובל בבורסה - דף 3 - סקס אדיר

הסוף לפיפ שאו בתובל בבורסה

23
אתם שאננים,מזלזלים... אתם לא מבינים לאן זה הולך... בהתחלה יפלילו את הלקוח 1,200 ש"ח קנס.
אח"כ יהיה מותר לבחורה בביקיני כמעט ערומה להציע לך סקס ולהקליט אותך ואם תסכים תחטוף 17 שנות מאסר רק על ההסכמה המילולית ועוד 600,000 ש"ח פיצוי לבחורה על הטראומה שנגרמה לה כי הסכמת להצעה שלה לסקס
ואז הפמיניסטיות יעבירו בכנסת חוק שסקס במסגרת הנישואים זה גם אונס וגם זנות,תמיד, וכל בעל שיקיים יחסים עם אשתו לפי הסכמתה ,אם הם יתגרשו, היא תעיד שהם שכבו במסגרת הנישואים ואז העונש יהיה שחלוקת הרכוש תהיה 100% לאשה ו0% לבעל במקום חצי חצי. אתם מזלזלים כי אתם לא מעלים בדעתכם את מימדי הרשע של הפמיניסטיות בישראל, הטירוף החולני שלהן והעוצמה שיש להן בתקשורת, בכנסת, בבתי המשפט.

24
אני גם מזהה איתך בנצי לפני חודש הערתי למזכירה שלי שהחצאית שהיא לובשת קצרה מידי ולא מתאים לבוש כזה לעבודה מיד קיבלתי טלפון מבעלה שמאשים אותי שאני מסתכל על אישתו ומטריד אותה היום כבר אי אפשר להעיר ולהסתכל וכל דבר הופך להיות נגדך אני שואל איפה כל הגברים מתחבאים? 20 ומשהו שנה לא הפריע לאף אחת לא פיפ שואו לא מכונים ולא נערות ליווי היום כל דבר הופך לביזוי האישה והטרדה והמצב רק יחמיר מקווה שעניין הפיפ יסתדר נכון שאין שם מציאות אבל פורקן מהיר וזול משתלם ביותר! אגב אף בחורה לא התלוננה בפניי אף פעם שלא טוב לה או שרוצה לצאת או שעושה זאת בכוח או מפחדת מהמפעילים

26
[QUOTE=סופר לה טיב]אני מתרשם שהנושא מאד נוגע ללבך ואתה מודאג ממנו באמת ובתמים.

כשקראתי את השרשור על הסטודנטית לספרות בת ה 25 שנותנת עיסוי ומספרת סיפורים, נחה עלי המוזה,

/QUOTE]

אנחנו עוד נשלם לבחורה בעתיד 250 ש"ח עבור הרצאה פמיניסטית חצי שעה כשהיא לבושה בלבוש של מאה שערים.

27
אני לא מבין לאן הן רוצות להגיע? והפרחות שלבושות בים בחוטיני ופטמה בחוץ או במועדון ג'ינס כמו תחתון וחזיית בטן ואנחנו לא בסדר אם מסתכלים והופכים למטרידנים סדרתיים הבעיה שבכנסת יש יותר מידי נשים שלא יודעות כלל מה זה גבר
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”