כ שלום לכל חברי הפורום - דף 8 - סקס אדיר

שלום לכל חברי הפורום

71
בשביל הפרוטוקול- לא ביקשתי מאף אחד לרדת עלייך- אם לזה רמזת.

כנות עדיפה על שקר, אבל כיצואים החוצה דברים לא מי יודע מה יפים, ומי שאומרת אותם מכחישה שהיא אומרת דברים לא יפים, ואחר כך עוד טופחת לעצמה על השכם...נו מה אפשר להגיד על זה...

שלום לכל חברי הפורום

73
נתקלתי במקרה בשרשור הזה ומצאתי עצמי יושב מרותק מתחילתו ועד סופו... כל הכבוד לשלי על האומץ והחשיפה!מוחא כפייהאצבע למעלה

למרות שאינני מסכים איתך ב-100% עם כל מה שכתבת(על הרוב כן מסכים, למעט דברים ספציפיים ביחסים בין גבר לאישה בחיים) חייב לומר לך שמאוד נהניתי לקרואחיוך. את דעתי על מועדוני החשפנות כבר כתבתי בהרחבה בשני שרשורים ישנים אלה:

חשפנית-נשמע כאגדה אורבנית אבל אמיתי לגמרי

בחיפה מועדון חשפניות pink horse

והרבה דברים שכתבת רק חיזקו את דעתי. בלי קשר אני פונה לחברים וחוזר על מה שאמרתי פעמים רבות בעבר: לא משנה כמה הבחורה מקצוענית וכמה שכבות הגנה ושריון היא עטתה על עצמה במשך השנים - מתחת לכל אלו גם היא בן אדם! וצריך לכבד אותה כבן-אדם. אה כן... גם כנותנת שירות יש לכבדה אבל קודם כל כבן אדם. אם היא לא מכבדת אותכם מלחתחילה(כמו שגם קרה לי בתיקתוקיות, מסזי'ם, מועדוני חשפנות, נערות ליווי ואפילו אצל פרטיות) זה כבר סיפור אחר. אבל בגדול אני מאמין ביחס גורר יחס. למרות שכמו שכתבתי רבות בעבר - תמיד יהיו בחורות שלא משנה כמה יפה תתייחס אליהן, הן יתקתקו ויתייחסו אליך כמו לזבל. כאן צריך להפעיל אינסטינקטים ככל שניתן כדי להימנע ממפגש עם אחת כזאת.

באופן כללי(ואני מאמין ששלי תחזק את דבריי) - אם לבחורה יהיה נעים ונוח במחיצתכם והיא לא תיגעל ותסבול מגישה ויחס מחפיר, סביר להניח שבפעמים רבות(ופה אני כבר מדבר מניסיון אישי) תרוויחו שירות וחוויה חיובית.

אני אומנם אינני פעיל כלל בתחום הסקס בתשלום בשנתיים האחרונות, והפעם האחרונה שביקרתי במועדון חשפנות הייתה לפני יותר מ-3 שנים, ולמרות זאת אני רואה ששלי חיזקה היטב את מה שטענתי בשני השרשורים שהוספתי כאן: מועדוני חשפנות אינם מקום לפורקן, אלא יותר לפור פליי, לאווירה שמסביב לסקס ולא לסקס עצמו. מי שמחפש זיון שיחפש במקומות אחרים(למרות שהיו מקרים אך הם נדירים).

כמה דברים לשלי: מנסיון עבר אישי עשיר בתחום את צודקת ברוב הדברים. כמה שהחשפנית יותר ותיקה היא נהיית יותר מקצוענית ויותר תותחית בלהוציא כסף מגברים דרך היחס שהיא מעניקה. ועדיין באופן אישי תמיד השתדלתי כמיטב יכולתי לכבד כל בחורה שפגשתי במקומות האלה ביודעי שבסופו של דבר גם היא בן אדם. לצערי ניכר שחלק מהדברים שחווית בעבודתך השליכו רבות על דעותייך בעניין זוגיות וחבל שכך. כסף הוא דבר מאוד חשוב וכמעט כל העולם סובב סביבו. אבל שימי לב שכתבתי כמעט ולא הכל. בוודאי שיש אינסוף בחורות שהולכות עם גברים רק בשביל הכסף, אבל לשמחתי הכרתי גם זוגות לא מעטים(חלקם חברים טובים שלי) שהכימיה, הכבוד ההדדי והקשר הבין-אישי היה מרכיב חשוב ואף מכריע בקשר ביניהם, יותר מהצד הכלכלי(שגם הוא חשוב כמובן).

בנוגע לסוג הגברים שמגיעים למקומות אלה - גם כאן חיזקת את מה שידעתיחיוך - מכל שכבות האוכלוסייה.

הנה עצה קטנה ממני אלייך, ואני כותב זאת מתוך הערכה רבה אלייךחיוך בלי טיפה של התנשאות או ציניות חלילה: לא הכל בחיים זה שחור ולבן. יש הרבה אפור. ולפעמים דווקא התחום האפור הוא המעניין והמושך ביותר.

נ.ב - מעניין אותי לדעת אם שלי/שרון זאת שרון השחומה עם שיער קצת מתולתל(נראית תימניה) שעבדה בעבר הרחוק במה שנקרא היום נפרטיטי(אז נקרא ה'שפן האדום') ליד צומת קריית אתא, ולאחר מכן בקרייזי וילג' בתחנה המרכזית הישנה בחיפה. נדמה לי שהייתי איתה בחדרים פעמיים... אולי שלוש. זכורה לי במעורפל(עברו מאז איזה 6-7 שנים) חוויה סטנדרטית לחיוב.

נ.ב.ב - שלי, יש מצב שאת מכירה את ג'ני? (לא ז'ני, זאת עם השם משתמש stripper janet) מדובר על מישהי שעבדה תקופה בקרייזי וילג' ולאחר מכן בסקסו בחיפה, ושהפעם האחרונה ששמעתי אודותיה זה מחבר פורום שראה אותה בבורסה בת"א לפני שנתיים.

יש שרשור עליה בפורום חיפוש נערות אבודות:

ובשרשור הזה היא מוזכרת ארוכות בתגובות בסוף:

ברכות לאחים שלו גברים

בכל מקרה מאחל לך המון הצלחה ומאוד נהניתי לקרוא את הדיווח(!!!) האחרון שלך על הנפרטיטי. תמיד ומעניין כיף לקרוא דעות ורשמים של מישהי מהצד השניStarמוחא כפייה.
zooz

שלום לכל חברי הפורום

74

נחמד לראות שיש אנשים שמסכימים איתי .

תחום הזה של חשפנות הוא כזה .. לא יודעת מה להגיד .אולי מאוד אפל.

כשהייתי במועדון בחמישי רציתי רק לצאת משם ,אני כבר כל כך לא שם .

ראיתי בחמישי גם את דודי שהוא אח של ירון מקרייזי וילג' ,אכן עבדתי שם אבל זה היה לפני שש שנים ,הייתי שם חצי שנה ,אחרי זה עבדתי בתל אביב באלנבי אחרי זה בלידו ,שנתיים נפרטיטי אחרי זה פיפ שואו בתל אביב וכמעט שנה שאני לא עובדת .

אז סיפרתי לדודי מה איתי עכשיו והוא אמר שהוא שמח בשבילי ,כולם ידעו שהייתה מטרה לעבודה שלי .

הוא אמר :"יש בחורות שנולדות שרמוטות " והוא התכוון לקומץ קטן של בחורות שאוהבות את העבודה הזאת .

ובקשר לג'ני בחיים לא ראיתי אותה אבל שמעתי אליה ,בעיקר היו אומרים שהיא עבדה טוב מאוד שהיא ניראת טוב (חברה שלי ראתה אותה לפני איזה שנה ואמרה שגוף שלה נראה רע עכשיו ) גם אמרו שהיא הייתה מבזבזת המון כסף ובעיקר שהיא ממש סתומה ..

אמרו לי שהיא רצתה לנסוע לאילת ואז היא שאלה :"יש שם ים ?"

אני חשבתי שג'ני הזאת היא זונת רחוב עכשיו .

לא יודעת .

ואני לא יודעת אם אתה מכיר אותי .

אני דווקא לא שחומה ,לבנה .אז הייתי בלונדינית עם תלתלים ,חזה גדול (כמו שאתם כותבים פה צחוק) ניראת הרבה פחות מהגיל שלי .

כמו שכתבתי בנפרטיטי הייתי שרון (לא נראה לי שהייתה שם שרון אחרת ) ובתל אביב הייתי שלי .

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”