שלום לכולם.
עד היום הייתי רק קורא בפורום (ונעזרתי בהמון עצות טובות) ועכשיו החלטתי לרשום בעצמי.
לפני כשבוע נסעתי לאחר צהריים בלידו (מועדון חשפנות). אחרי ערק עם אשכוליות והתחרמנות קלה מאחת הרקדניות (אני אוהב לאפ דאנס מרקדנית אחת ספציפית כל פעם, מוזר אבל זה אני...), החלטתי ללכת לפיפ שואו לשיחרור. נכנסתי גם לאפרודיטה, גם לאיטליז (כינוי למקום מול האפרודיטה שנראה כמו איטליז) ובסוף לפיפ שואו שליד אפרודיטה. ישבה בפנים בחורה מדליקה, פאה בלונדינית וחזה יפה.
זרמנו פנימה היא ואני, 50 בכניסה ו- 50 לבחורה. היא מתחילה להתפשט ואני שואל אם יש מצב למציצה. אומר שהיא לא עושה דברים כאלה. היא רקדה קצת, מראה לי את החזה (סיליקון) המעולה שלה, וכשהסתובבה ראיתי תחת מוצק ומדליק. שפכה שמן על הזין שלי והתחילה לשפשף, יושבת לידי, הירך שלי בין הרגליים שלה. נצמדת אלי, מתנשפת ומנשקת על הצוואר והלחי. חמימות די מפטיעה מצידה אני חייב לציין. אחרי יותר מ - 10 דקות היא רואה שאני לא גומר (קשה לי לגמור ממציצה או עבודת יד) היא אומרת שהזמן עומד להגמר (אמרו לי בכניסה שזה 15 דקות). שאלתי כמה תעלה מציצה, היא הסתכלה עלי ואמרה שצריך לתת עוד 50 לכניסה ועוד 50 לה. היא הייתה כל כך מדליקה שנתתי.
כשחזרה אני עמדתי והא עומדת לידי ומשפשפת לי את הזין ומתחילה להדליק אותי, אומרת לי " תדמיין שאתה דופק אותי בתחת ". את אוהבת את זה חזק אני אומר לה והיא מהנהנת ואומרת בטח. הצעתי עוד 100 בשביל לדפוק אותה ולהפתעתי היא הסכימה מייד.
היא ירדה, מצצה לי את הזין טוב טוב במשך כמה דקות ואז נכנסה ל- ר' והבליטה את התחת. נכנסתי לכוס שלה שהיה צר ולח באופן מענג והתחלתי לדפוק. בהתחלה לאט אבל היא פשוט תפסה לי את היד וממש עודדה אותי להכנס בא. ואני בחור ישר הגון וטוב שאוהב לרצות אחרים. הגבתי מיד בכניסות חזקות, בלי רחמים עם מכות טובות של ספנקינג על התחת. היא צרחה וגנחה ובסוף גמרתי. הייתה גמירה מעולה, וחוויה בכלל כיפית לגמרי. נתתי לה נשיקה על הגב והיא ליטפה לי את התחת. כשיצאה נתתי לה טיפ של 50 כי הייתי בשוונג של מצב רוח טוב.
הפדיחה היחידה הייתה שהאיש אחזקה שמביא להם את הנייר טואלט או משהו, היה מחוץ לדלת כשהזדיינו וכשפתחה את הדלת ראיתי אותו מסתכל עלי בצורה די תמוהה.
אז אני יודע שזה לא משהו מיוחד, והגעתי לאיזה 350 ש"ח על התיקתוק אבל ההפתעה הייתה אמיתית ומדי פעם, כמו שכל אחד מכם יודע, יוצא משהו שחורג קצת מסתם זיון תמורת כסף. תחפשו אותה בפיפ שואו שליד אפרודיטה, יש לה חזה סיליקון מלאה, תחת משובח בצורת תפוח ופאה בלונדינית. הייתי שם שוב אבל היא לא הייתה אז עזבתי.
זו הדיווח וההודעה הראשונים שלי פה, ובטח לא האחרון.
הפיפ שואו בבורסה
3יש אחד אחרי אפרודיטה (צמוד לקיוסק) שיש שם ישראליות!
מדובר ב 50 ש"ח כניסה+50 ש"ח לבחורה במידה ומעוניינים בעבודת יד בלבד. במידה ורוצים יותר מזה, יש חלק מהבנות שיסכימו ליותר...
נכנסתי עם מרוקאית שחורדינית יפיפיה, רזה, כ-1.75 חזה סיליקון... לטענתה בת 22, ואכן נראית 22-25...
מזמוזים בעירום מלא ואחר כך עשתה לי ביד
סה"כ 100 ש"ח ...שווה.
הפיפ שואו בבורסה
4וואלה איזה מספר אתה,
350 ש"ח,כנראה היית ממש שיכור...
" אין הבדל בין זונה של 1000 שקל וזונה של 50 שקל - שתיהן זונות "
הפיפ שואו בבורסה
5liron_lvy הלא כל-כך יקר,
בלי להשתחצן או לנפח חזה אני מרוויח טוב מאוד וכשאני בזרימה טובה אני הולך איתה ונהנה מהחיים. הבחורה הייתה מדליקה, זרמה, נישקה ונתנה לי חוויה מעולה. אני נהנתי ממנה, אז גם היא נהנתה כספית ואין שום דבר רע בזה. כל התיקתוקיות המגעילות ב 200/250 ש"ח לא שוות חוויה טובה, ואם ההבדל הוא 100/150 ש"ח אז לבריאות. אתה כמו בחור שטס לחו"ל וחוסך במסעדות, אוכל כל היום בצל ומים, כדי לא לבזבז. טסת/נכנסת כבר ? אז תהנה.
תמיד חייב לביות פה איזה מלפפון חמוץ, קיבינימט. [:x]
בלי להשתחצן או לנפח חזה אני מרוויח טוב מאוד וכשאני בזרימה טובה אני הולך איתה ונהנה מהחיים. הבחורה הייתה מדליקה, זרמה, נישקה ונתנה לי חוויה מעולה. אני נהנתי ממנה, אז גם היא נהנתה כספית ואין שום דבר רע בזה. כל התיקתוקיות המגעילות ב 200/250 ש"ח לא שוות חוויה טובה, ואם ההבדל הוא 100/150 ש"ח אז לבריאות. אתה כמו בחור שטס לחו"ל וחוסך במסעדות, אוכל כל היום בצל ומים, כדי לא לבזבז. טסת/נכנסת כבר ? אז תהנה.
תמיד חייב לביות פה איזה מלפפון חמוץ, קיבינימט. [:x]
Y.N.W.A
הפיפ שואו בבורסה
6מסכים עם כל מילה שלך, אבל זה האופי הישראלי הכל נמדד בכסף צריך ללמוד לשלם על דברים טובים אם היה לך כיף אז מה זה משנה כמה זה עלה לא מדובר בסכומי עתק וחוץ מזה יש באפשרותו לשלם.
הפיפ שואו בבורסה
7לפעמים גורם ההפתעה שווה יותר מהכל
עצם זה שאתה נכנס לאוטו אחרי זה, ואומר "בוא'נה, אשכרה קיבלתי שם זיון" , זה מגמד את הסכום ששילמת... אתה נהנה מההפתעה יותר מכשאתה הולך לנערה רגילה.
תודה על הדיווח
הפיפ שואו בבורסה
8היי מה המצב במתחם הבורסה היום ?? הרבה זמן לא ביקרתי שם. הבנתי ממישהו שחלש שם בצורה היסטרית.מישהו יכול לאמת או להכחיש ?
אחות 1 : אבא אני לסבית .
אחות 2 : אבא אני לסבית .
אבא : יש מישהו שאוהב בנים בבית הזה ?!?!?!
אח : אני .
אחות 2 : אבא אני לסבית .
אבא : יש מישהו שאוהב בנים בבית הזה ?!?!?!
אח : אני .
הפיפ שואו בבורסה
9הפיפ שואו ליד הקיוסק , וגם אפרודיטה מאוד מומלצים לשיחרור מהיר וטוב
בדרך כלל יש שם בנות יפות וחתיכות, שמוכנות לאקסטרות צריך לסגור איתם פרטים מיד בכניסה
הייתי הולך לשם הרבה, אבל היום זה כבר לא מספיק, אני מחפש ריגושים מעבר
זה פתרון טוב אם יש לך אישה פולניה שתמיד כואב לה הראש, או תירוץ אחר מפגר
ככה אתה חוזר רגוע ושליו...
הפיפ שואו בבורסה
10לאחרונה נחשפתי לתחום וכבר די מיציתי אותו ת'אמת.
לדעתי הבחורה השווה, השירותית והאנושית ביותר שם כיום עובדת בימים ב' ו ד' בפיפ שואו שליד הקיוסק החל מהשעה 23:00 ועונה לשם ניקול.
בלונדינית חתולית מהקטלוג בעלת חוש מפותח להבנת כל 'מצב' באשר הוא.
תמורת 100 שקל בלבד, ביום טוב שלה ניתן לקבל יחס ואף שירות השווה בהרבה יותר.
הייתי רוצה לקוות שאני עוזר לה פה לפחות כפי שהיא 'עזרה' לי בחלק מאותם לילות לא קלים, אבל העניין איתה הוא שהיא ממש לא צריכה את עזרתי. לקראת הגעתה למשמרות, בשעה 23:00 כבר מחכים לה 3 אנשים בתור כשהשניים הראשונים כבר שילמו את האתנן מראש ובכך למעשה 'שריינו' לעצמם את הבכורה עימה.
כן, עד כדי כך רבותיי.מוסלי 2012-08-26 01:41:05
לדעתי הבחורה השווה, השירותית והאנושית ביותר שם כיום עובדת בימים ב' ו ד' בפיפ שואו שליד הקיוסק החל מהשעה 23:00 ועונה לשם ניקול.
בלונדינית חתולית מהקטלוג בעלת חוש מפותח להבנת כל 'מצב' באשר הוא.
תמורת 100 שקל בלבד, ביום טוב שלה ניתן לקבל יחס ואף שירות השווה בהרבה יותר.
הייתי רוצה לקוות שאני עוזר לה פה לפחות כפי שהיא 'עזרה' לי בחלק מאותם לילות לא קלים, אבל העניין איתה הוא שהיא ממש לא צריכה את עזרתי. לקראת הגעתה למשמרות, בשעה 23:00 כבר מחכים לה 3 אנשים בתור כשהשניים הראשונים כבר שילמו את האתנן מראש ובכך למעשה 'שריינו' לעצמם את הבכורה עימה.
כן, עד כדי כך רבותיי.