שלום לכולם.
תראו, במועדון הבורסה הייתי פעם אחת לפני שנתיים וחצי והחלטתי לא לחזור לשם יותר! חרא של שירות מקבלים שם בפיפ שואו, תיקתוק רציני מאוד ומי שרוצה לקרוא יותר בפירוט את הדיווח שלי מהביקור היחיד שלי במקום הוא מופיע כאן:
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=10136& ;PN=1
בהמשך הדיון הזה שפתח SEXLOVER יש תגובה מפורטת שלי.
בקשר למועדון הפוסיקט: הייתי שם פעם אחת לפני יותר משנה. חזרתי אחרי חודש מילואים והייתי חרמן במיוחד, אז החלטתי ללכת ו"לאוורר" קצת את הראש.
נכנסתי לפוסיקט. כניסה 90 ש"ח(זה היה באמצע השבוע אם אני זוכר טוב). מקבלים שובר לשתייה בחינם. עליתי במדרגות המוארות, באמת מקום מפואר ומושקע(אם כי פחות מהבורסה הבומבסטי) ונכנסתי למועדון.
כוסיות על רוקדות בכל מקום! לא נופלות ברמתן ובמקרים מסויימים אף עולות על הבחורות שבבורסה(שגם הן כוסיות על בפני עצמן). בקשר לשתייה, אכן מקבלים אותה חינם אך המלצרית מבקשת טיפ. סבבה. נתתי לה 5 ש"ח שתהיה מרוצה.
התיישבתי וסקרתי את המקום. אכן הרבה כוסיות ומצב רוח טוב, ובכלל אווירה כללית של כיף וקלילות. הזמנתי שתי בחורות שונות לרקוד עליי. 20 ש"ח ל2-3 ד'. מקסימום 5 ד'. ריקוד די חפיף. לא מוכנות לנשיקות(בטח שלא בפה), לא להכניס ידיים לתחתון, קיצור, רק לגעת וללטף. סבבה. כבר הכרתי את זה מביקורי הקודם במועדון הבורסה והייתי מוכן לזה.ידעתי שהחשפניות לא ליברליות ברובן בכל מה שקשור ללפ-דאנס. למרות שלכל אחת מדיניות משלה בנושא. ובכל זאת, לא ציפיתי ליותר מדי בריקוד של 20 ש"ח. למרות שבדיווח שרשמתי בלינק על מועדון הבורסה תוכלו לקרוא על בנות שפגשתי במועדונים אחרים בזמנים אחרים שהיו ליברליות כמעט להכל: צרפתיות, אצבעות בכוס ובתחת, ליקוקים של הכוס והתחת, ועוד... שלא לדבר על חדרים פרטיים...
, אחח אם הקירות שם יכלו לדבר...

טוב. קמתי לקחת לי עוד שתייה מהבר, וכהגשתי לברמנית את השטר היא זרקה חלק מהעודף לכוס של הטיפים...

התעצבנתי, שאלתי אותה למה לא קיבלתי את העודף בחזרה, והיא חייכה ואמרה שזה לטיפ. למרות שאני זה שקמתי בעצמי לבר ולקחתי לי שתייה(בלי מלצרית שהגישה לי)!!!!
נו טוב... כולה 5 ש"ח... שיהיה להם לתרופות...כוס אמא שלהם. גנבים מנייאקים.
התיישבתי בחזרה, שתיתי, ושאלתי את אחת הבחורות אם היא עושה פיפ שואו למה נהייתי כבר חרמן...
היא ענתה שלא והצביעה לעבר איזו רוסייה כוסית וגבוהה עם חזה בינוני ויפה. קראתי לה(אחחח... באמת כבר נהייתי חרמן באותו רגע מכל הבחורות שרוקדות שם
) ושאלתי אותה אם אפשר להיכנס לחדר. היא ענתה שכן וזה עולה 300 ש"ח לרבע שעה!!!!!!!!! שחיטה אדירה!!!!!! אבל הייתי חרמן מאוד, וגם משופע במזומנים באותה תקופה, אז החלטתי ללכת על זה, אבל רציתי עוד זמן. לאחר מו"מ סיכמנו על 500 ש"ח ל- 25-30 ד'. עוד יותר שחיטה, אבל כמו שאמרתי - הייתי חרמן מאוד ודי משופע במזומנים. וגם לא היתה לי סבלנות לצאת החוצה ולתחיל לחפש איזה מקום יותר זול להתפרק.
נכנסנו לחדר, ופתאום היא אומרת לי - אבל רק ל-20 ד'.... יא בת זונה!!!!
סיכמנו ל -25 ד' לפחות!!!
אמרתי לה שאני מוותר, ושתחזיר לי את הכסף. באתי לקחת אותו ממנה(איזה עצבים חטפתי
) והיא פתאום התחרטה השרמוטה והסכימה ל-25 ד' לפחות כמו שסיכמנו מההתחלה. עדיין סירבתי מהעצבים אבל היא הרגיעה אותי ואמרה שהיא מוכנה לזמן שסוכם... נו סבבה. שיהיה.
ניגשנו לעניין. התפשטתי, התיישבתי על הספה והיא התחילה למצוץ עם קונדום. מציצה די טובה למרות הגומי+משחקים וליקוקי ביצים. בין לבין מזמזתי לה את התחת והחזה, לכוס לא מוכנה להחדיר אצבעות. ביקשתי שתוריד את הקונדום ותתחיל לשפשף. במקביל משכתי לה את החוטיני למטה... אחחח... איזה תחת מוצק ויפה היה לה!!!
ביקשתי שתסתובב עם הגב אליי ומזמזתי בחרמנות את הטוסיק המחרמן שלה+קצת כאפות עידוד. לא מוכנה להחדרת אצבעות לשום חור אצלה, למרות שכשמצצה היא החדירה לי בכיף אצבע לישבן.
התיישבה על ברכיי ושיפשפה את הזין שלי עם הכוס שלה. גם לצרפתיות קטנות היא זרמה איתי, ומצצתי לה בחרמנות את הפיטמות, ועל הדרך ליקקתי לה את הצוואר. הסתובבתי ונעמדתי מול הספה כשאני נשען עליה, וביקשתי שתשפשף לי את זין. שלחה יד אחת קדימה לזין, נצמדה אליי עם גופה, ועם היד השנייה דחפה לי אצבע לישבן. אח"כ שלפה את האצבע מהישבן, שלחה את ידה אל בין רגליי מאחורה ושיחקה לי בביצים. לא עבר זמן רב והשפרצתי בעוצמה על הספה כמות חומר נכבדה מאוד.
התלבשנו. נפרדנו, והיא ביקשה שאחזור. "לכי תזדייני!!!
" חשבתי לעצמי, אומנם נהניתי אבל הסכום הגבוה+הניסיון לרמות די עצבנו אותי.
לסיכום: מקום מושקע, כוסיות על, אבל לא מומלץ למי שמחפש פיפ שואו איכותי. אני אומנם נהניתי והבחורה עצמה הייתה די ליברלית, אבל לא נראה לי שאחזור. יש מקומות טובים בהרבה (וזולים) לקבל איזה מסז'+הרפייה+מציצה+אם יש זרימה נכונה - זיון. בפורום המסזי'ם יש מספיק המלצות לכך. בשביל פיפ שואו נטו לא ממליץ על המקום הזה. אני גם לא יודע אם החדרים הפרטיים עדיין פתוחים שם(להזכירכם - הדיווח הוא על ביקור שלי במקום לפני יותר משנה). לא יודע איך זה היום... יכול להיות שהמקום+השירות בחדרים הפרטיים(אם הם עדיין קיימים) השתנה לטובה... או לרעה...