הייתי בשלושת המועדוני חשפנות הנ"ל ורציתי לתת ביקורת לאנשים שמתעניינים ולא יודעים מה הולך שם (אני יודע שאני חיפשתי לפני זה מידע על שלושת המועדונים ולא מצאתי מידע שלא בא מצוות המועדון). אני מקווה שאני אצליח לתת ביקורת אובייקטיבית לחלוטין ומצטער מראש אם אסחף להרגשות אישיות.
נתחיל מהבורסה,
שמעתי על המקום ממש הרבה, כל הפרסומות של מועדון החשפנות מס' אחת בישראל משהו אותי ללכת לשם.
הלכתי לשם באמצע השבוע, כניסה 100 שקל + משקה ראשון חינם. וקניית דולרים (של המועדון, לא אמיתיים) ב 20 שקל. כל דולר = לאפדאנס.
לגבי משקה חינם אני לא זוכר אבל פשוט לקחנו בירה.
תיאור כללי על המקום: מקום די גדול, 2 קומות, במה למטה לא גדולה במיוחד אבל מספיקה בשביל ריקודים. לא מפואר יותר מדי, 2 פלזמות שמציגות את ערוץ פלייבוי (ביום שאנחנו הגענו).
ישיבה: הספות שם הן ספות מבד, בשורות, קצת צפופות (יש גם כיסאות/ספות יחיד למי שבא לבד) עם שולחנות צרים אבל עדיין לא משאירים יותר מדי מקום לרגליים.
שירות: כשאני הייתי הייתה מלצרית אחת, די נחמדה נתנה אחלה שירות והייתה קצת המומה שהשארנו לה טיפ (רגילים ממקומות אחרים).
מופעים: מופעים באיכות די טובה, מושקעת, לא סתם מישהי שרוקדת על הבמה וזהו, תנועות שנראות מקצועיות קצת. מופעים די נחמדים הם הבחורה שיוצאת מצדפה. כשאני הייתי היה גם מופע שבתוך מקלחת שקופה כזאת שלקחו מישהו מהקהל (טענו שהוא קבוע למרות שהוא היה נראה ילד שהגיע לשם פעם ראשונה) ומרחו אותו קצת בשמן ואחת מהחשפניות רקדה עליו כשהוא שוכב בתחתונים.
חשפניות: היו בסביבות ה 7-8 חשפניות שהסתובבו קצת וחלקן פשוט ישב בספות ביחיד עם שאר החשפניות וחיכו שיקראו להן ואז חזרו לשם מיד. לפי מה שראיתי רובן ישראליות ולא רוסיות (לעומת מקומות אחרים). נראות טוב מאוד. הייתה בעיה (שלא תלויה בבנות) שהיו אנשים שהיו עם אותה אחת משהו כמו 15-20 דקות ובגלל שלא הייתה כמות גדולה של בנות (למרות שהמועדון לא היה עמוס באותו יום - אולי משהו כמו 30-40 אנשים) היה חסר מבחר.
איכות לאפדאנס (אינדיוידואלי לכל אחד) - לי אישית היה די סבבה וגם חבר שבא איתי נהנה. נראה היה שהן צוחקות הרבה גם עם לקוחות וגם עם שאר החשפניות, לא היו רובוטיות עם מבט קפוא.
חדר פרטי: כששאלנו על חדרים פרטיים הם אמרו שבעיקרון יש אבל לא כרגע.
בייבי דולס
קודם כל נתחיל מזה ששמעתי על המקום הרבה בתקופה האחרונה (כנראה בגלל שהוא די חדש), אמרו שהוא מפואר, נותן הרגשה כמו בחו"ל בנות שלא תראו במקומות אחרים וכו'.
הלכתי לשם אתמול (סוף שבוע), נעזוב את זה שהמקום נמצא בחור (נכון שהוא ליד האומן 17 אבל עדיין - חור). כניסה 100 שקל + משקה ראשון חינם ו 20 שקל ללאפדאנס.
המשקה חינם יכול להיות שתיה קלה, שתיה קלה עם וודקה, בירה טובורג, קרלסברג ונדמה לי גולדסטאר אבל לא בטוח.
תיאור כללי של המקום: באמת כל מה שאמרו היה נכון לגבי המקום, מקום ענק, מושקע, מפואר, מקרן, פלזמות, במה גדולה יחסית לשאר המועדונים (3 עמודי ריקוד), סאונד באיכות ממש טובה, באר גדול.
ישיבה: ספות מעור, ממש גדולות ונוחות מרווחות, אין צפיפות ואין שולחנות שמפריעים ברגליים.
שירות: אני ראיתי מלצרית אחת למרות שהיו די הרבה עובדים במקום (ספרתי לפחות 20 או יותר) שהיו בתפקידים אחרים פשוט. שירות די סבבה אבל בגלל שהמקום גדול קשה לתפוס את המלצרית ועדיף כבר ללכת לבאר להביא מה שרוצים לבד.
מופעים: פה באמת אין מה לדבר, מופעים מקצועיים, ריקודים יפים, מושקעים, תנועות יפות.
חשפניות: למרות שזה היה סוף שבוע והיו אמורות להיות הרבה חשפניות, היו בסביבות ה 6-7 חשפניות, רובן נראות טוב מאוד, גוף חטוב, היו כמה עם מסיכה למי שמתעניין.
עכשיו פה התחילה האכזבה. כל החשפניות (כל ה 6-7) פשוט חיכו על הבאר והיה צריך לתפוס אותן בעין או ללכת אליהן בשביל להזמין ריקוד, נזכיר עוד פעם שהמקום ממש גדול ומי שיושב במקום לא טוב קצת נדפק. לרובן ההבעה קפואה ולא הצלחתי לראות חיוך על אף אחת לא משיחה שלה עם חשפניות אחרות (לא היו הרבה שיחות כאלה, כל אחת פשוט הייתה לבד עם עצמה) ולא עם לקוחות.
איכות לאפדאנס (אינדיוידואלי): פשוט על הפנים. אני כנראה נדפקתי עם אחת "ביישנית" או משהו אבל היה על הפנים.
עד שתפסתי אותה בעין לקח לי כמה דקות, כשהיא באה (עם מסיכה) היא רקדה כמעט באוויר ובקושי הרגשתי אותה, פעם ראשונה שלא עמד לי מלאפדאנס. לא הורידה אפילו את החלק העליון (חייב לציין שאחרות כן עשו את זה ממה שראיתי), והיה די קצר. ככה היא הייתה עם כולם אגב לא רק איתי. שאר הבנות נראה היה שהן רוקדות די בסדר אבל עדיין לא משהו שהייתי מוכן לשלם בעבורו כמה פעמים. לאחר הריקוד הזה ניסיתי לקחת עוד ריקוד ממישהי אחרת אבל כמובן שלמרות שמסמנים לה עם היד הן לא רואות ופשוט רוב הערב (עד שהלכתי) הן מחכות בבאר אלא אם כן אחד מהעובדים אומר להן שמישהו קורא להן.
חדרים פרטיים: אין.
סיכום כללי על המקום: מקום מפואר, עם פונטציאל, רק חבל שהאיכות של הלאפדאנס והשירות של החשפניות על הפנים. יצאנו מהמקום בסביבות 2 (אחרי שהגענו בערך ב 12 וחצי) והלכנו לפוסיקט כי לא יכולנו ללכת לישון בבאסה - וגם הייתה יום הולדת לחבר אז היינו צריכים לעשות משהו.
עוד משהו קטן: שמרנו מקום ל - 4 אנשים בטלפון ואמרו לנו שלא תהיה בעיה ויהיה לנו מקום, הגענו כשלא היה מלא, היה מלא מקום פנוי והתיישבנו במקום מסויים (אף אחד לא הפנה אותנו למקום ישיבה כלשהו), ואז לאחר כ- 20 דקות בא אלינו אחד מהמנהלים ואמר לנו שאנחנו לא יכולים לשבת בספות כי זה שמור, רק בבאר עד שכולם יגיעו ואז הוא יושיב אותנו. אמרנו לו שגם אנחנו הזמנו מקום ואז לאחר שהוא בדק הוא הושיב אותנו מאחורי הבמה בצפיפות עם עוד אנשים שאנחנו לא מכירים.
פוסיקט
למקום הזה התחלתי ללכת מהמסיבת רווקים של חבר שלי ופשוט התאהבתי במקום.
להגיד לכם את האמת לא שמעתי יותר מדי על המקום, לא כמו הבייבי דולס והבורסה לפחות.
אגב הסיבה שהלכתי לבורסה ולבייבי דולס הייתה רק בגלל שלא היה מקום בפוסיקט.
תיאור כללי של המקום: מבחינת גודל משהו ממוצע, לא ענק ולא קטן מדי, בדיוק בגודל המתאים, באר עם בערך 8 מקומות ישיבה, במה עם 2 עמודים, קטנה מהבייבי דולס אבל גדולה מהבורסה.
ישיבה: ספות מעור מרווחות, נוחות, הבעיה מתחילה שיש יותר מדי אנשים ואז אין להם ברירה אלא לשבת על כיסאות (שגם עליהם יש אפשרות ללאפדאנס אז אין מה לדאוג).
שירות: השירות די מהיר, יש שם לפחות 2-3 מלצריות, שדי קל לתפוס אותן אבל הבעיה היא הטיפ שזה פשוט חוצפה. גם אם אתה לוקח את המשקה חינם (שאתה לא משלם עליו) היא מחכה ועומדת שם, אם אתה מתעלם היא טופחת לך קצת על הכתף או הרגל ואומרת לך תודה על הטיפ וממשיכה לחכות. לא נתקלתי במישהו שסירב כי פשוט לא נעים. המשקה חינם פה הוא ממבחר די גדול יחסית, יש וויסקי, וודקה עם משקה קל, בירות ועוד כמה משקאות אלכוהוליים כלשהם.
מופעים: מופעים באיכות טובה תנועות מקצועיות לרוב הבנות מחדשים מדי פעם מופעים. ישנם מופעים מאוד מגרים כמו הבחורה שצובעת את עצמה בצבעים זוהרים, מופע של 3 בנות - מופע לסבי וכו'. יש גם בדרך כלל שיש רווקים תחרות החתן האולטמטיבי שהחתנים רוקדים מול חשפנית והיא בוחרת מי רקד הכי טוב. מי שזכה מקבל פינוק קטן בהתחלה מחשפנית אחת ואז עוד חשפנית מצטרפת. אני מקווה שאני לא יהרוס אבל יש שלב שהן שואלים את החתן אם אפשר ללכת עד הסוף, אם הוא אומר לא אומרים לו כל הכבוד ונותנים לו מופע סאדו קטן, אם הוא אומר שהוא ילך עד הסוף אומרים לו אנחנו נלמד אותך לקח וכל זה ועושים לו את אותו דבר - אז תגידו לא כדי שתצאו אמינים כאילו

חשפניות: הייתי במקום בסביבות ה 5 פעמים ואף פעם לא נתקלתי במצב שהיו פחות מ 10 בנות באותו לילה. רוב הבנות נראות ממש ממש טוב, גוף חטוב, פנים יפות (שרון, מאיה, ועוד כמה), גבוהות ויפות. נכון שיש שם כמה כאלה שלא לטעמי אבל משום מה הן גם די מבוקשות אז כנראה שהן פשוט לא הטעם שלי.
לפי מה שנראה שם הבנות מקצועיות והרבה זמן במקצוע, בבורסה ובבייבי דולס הבנות נראו חדשות בתחום ולא כל כך יודעות מה הן עושות, בפוסיקט זה אחרת, בסיום כל ריקוד הן נותנות נשיקה על הלחי להרגשה טובה, חלקן אומרות תודה ונותנות יחס טוב.
איכות לאפדאנס (אינדיוידואלי): אף פעם לא התאכבתי מלאפדאנס שם, יש את הבנות שרוקדות לאט ואירוטי, יש את הבנות שמתפרעות קצת ושוברות את האיבר, יש שטותניקיות שכשיש שיר שהן אוהבות אתה זכית

חדרים פרטיים: יש. תלוי בבחורה אבל בעיקרון זה כולל ריקוד פרטי כשאתה ערום, היא ערומה, מציצה (עם קונדום) וביד - לא תמיד. יש גם בנות שבחדר פרטי רק נותנות מסז' אירוטי וביד אבל זה תלוי בבנות. אני אישית לא אהבתי את המציצה הייתה קשה מדי וגם עם קונדום. אולי אחרים אוהבים. חדר פרטי עולה 300 שקלים אבל אם לקראת סוף הערב תבוא לאחת מהן ותציע לה 250 בדרך כלל היא תסכים

אני עוד חייב לציין שתמיד שהזמנו מקום שמרו לנו והיינו מרוצים ממנו. גם אם זה היה ל2 אנשים, 3 או 9 אנשים.
סיכום כללי על 3 המועדונים:
בורסה:
ישיבה: 7
שירות: 10
מופעים: 9
חשפניות: 8
איכות לאפדאנס: 8
חדרים פרטיים: אין נכון לעכשיו.
בייבי דולס:
ישיבה: 10
שירות: 7
חשפניות: 7
איכות לאפדאנס: 6 (הייתי נותן 0 אבל יכול להיות זה היה מקרה יחיד).
חדרים פרטיים: אין
פוסיקט:
ישיבה: 10
שירות: 8
חשפניות: 10
איכות לאפדאנס: 10
חדרים פרטיים: יש
בגלל ששלחו לי הודעות פרטיות שנוגעות ללכת לבד למקומות כאלו אני אנסה קצת להסביר ממה שאני יודע.
כעיקרון הימים "הכי טובים" (שבהם מרגישים הכי פחות לא נעים) שאפשר ללכת לבד הם באמצע שבוע כי בדרך כלל בימים האלה אין מסיבות רווקים או משהו בסגנון שבו רואים קבוצות גדולות של אנשים בדרך כלל.
בבורסה היה נראה לי הכי נוח ללכת לבד, לאחר מכן בפוסיקט. בשני המקומות האלה יש אפשרויות לשבת לבד ולהרגיש בנוח. לגבי הבייבי דולס האפשרות היחידה היא אם הולכים לבד היא לשבת על הבאר ואז זה לא כל כך כיף. הספות מרווחות מדי ונראות לקבוצות של אנשים, הייתי שם עם עוד 3 אנשים והרגשנו לא כל כך בנוח. בסופי שבוע אפשר גם ללכת לבד, קרו לי כמה מקרים שהלכתי לפוסיקט עם עוד חבר ופשוט יצא לנו לדבר עם אנשים שהיו שם לבד ולאותו לילה היה נראה כאילו באנו ביחד.
מקווה שעזרתי בתוספת הזאת.
עוד תוספת בעקבות הודעה פרטית:
מה מותר ומה אסור במועדונים:
כעיקרון בכל מועדון מותר לגעת, לא לדחוף אצבעות לחורים מסויימים, אל תנסו לנשק (בפה) אבל יש כאלה שמצמידות את החזה לפנים שלכם ואז אתם יכולים לזרוק איזה נשיקה (לא להתחיל למזמז). אבל הכל תלוי בחשפנית, יש כאלה שיותר זורמות ויש כאלה שפחות.
עוד משהו, אחרי שמסתיים הריקוד, יש אפשרות לשים עוד 20 שקל ואז להמשיך אותו, בדרך כלל כמה שלוקחים יותר ריקודים רצוף, החשפנית "מחדשת" יותר דברים, יש מקרים שבהם היא מורידה לך את החולצה, פותחת את המכנסיים (אבל לא מורידה אותם) ושאר תנועות מטורפות אחרות.
אני מקווה שלא יחשבו שאני מנסה ליחצ"ן את הפוסיקט ולדפוק את הבייבי דולס. נתתי את הביקורת לפי הפעמים שאני הייתי שם, יכול להיות שנפלתי בימים רעים אבל זה מה שראיתי. אם אני אהיה בעוד מקומות אני אוסיף אותם לביקורת אבל נכון לעכשיו לא נדמה לי שאני אעזוב את הפוסיקט לזמן הקרוב.
בהצלחה.