כ פיפ שואו אישי במועדון הבורסה בצהריים? - סקס אדיר

פיפ שואו אישי במועדון הבורסה בצהריים?

1

במודעות של מועדון הבורסה שרום לאחרונה שיש שם פיפ שואו משעה 1400

האם זה כמו הפיפ שואו ברחוב תובל

כלומר אחד על אחד עם בנות שם

ומה מבחר הבנות בצהריים?

אני יודע שהמועדון פתוח מהצריים אבל עד כה ידעתי שזה גם ריקודים והופעות בשעות היום

ואם יש משהו אחר או מעניין אז כדאי שכולם ידעו

אז מי שיודע מוזמן להגיב

7

שלום לכולם,

אני משתתף חדש שעוקב אחרי הדיווחים של כולכם ,שאפו אחד גדול לכולם!! הדיווחים אחלה ועוזרים מאוד ,בנוגע לשאלה שעלתה כאן בנוגע לבורסה,אני פעם בשבוע לערך נמצא שם בשעות הערב המוקדמות,ואין יותר חדרים פרטים במקום הם נסגרו ,היתה עליו פשיטה לא מזמן ועכשיו המקסימום שתקבלו הוא ריקוד פרטי בקומה ה-2 ,חבל על הזמן ועל הכסף למי שמעוניין להתפרק ... אפשר ללכת לפיפשואים ברחוב ליד

כמה שיותר יותר טוב...

9

טוב, אני מעדיף יותר ללכת לנערות עובדות מאשר לפיפ שואו/מסז' אירוטי אך גם למסזי'ם+הרפיות(ועוד כמה דברים לפעמים...תלוי בבחורה כמובן) אני הולך לפעמים בשביל הכיף והגיוון.

באשר למועדון הבורסה - הייתי שם פעם אחת לפני שנתיים+ ולא נראה לי שאחזור. זה הסיפור: באותה תקופה היה לי קצת יותר כסף לבזבוזים מאשר עכשיו, והחלטתי לחגוג ולהנות ממנו קצת. שמעתי רבות על מועדון הבורסה המפואר מחברים ורציתי פעם לראות במו עיניי על מה כל הרעש. וגם לקבל איזה "טיפול אישי" על הדרך בחדרים הפרטיים ששמעתי שיש שם. הגעתי למקום - כבר התחלה מבטיחה(ואולי לא?) - מקום מפואר ובולט מאוד, חנייה צמודה בשפע, רושם התחלתי טוב.

נכנסתי פנימה. כניסה 80 ש"ח. שילמתי בשטר של 100 ו...כבר עצבים!!! החזירו לי "עודף" של 20 ש"ח בדמות שטר 20 דולר מזוייף. הסבירו לי שזה כאילו "טיפ" לבחורות העובדות במקום. יא בני זונות!!! עוד לא נכנסתי וכבר שודדים אותי!!!

"אין עודף רגיל?" שאלתי וענו לי :"זה טיפ לבחורות",טוב, אמרתי לעצמי שבאתי להנות ויאללה... שה-20 ש"ח יהיו להם לתרופות. בקטנה. כולה עשרים שקל. נכנסתי פנימה לאולם המרכזי ותפסתי פינה לאחר שאחד הסדרנים הצביע לעברה כמקום פנוי. הזמנתי לעצמי שתייה ומה אומר לכם... כבר יצאו לי העיניים מחוריהן! באמת הבחורות שם כוסיות על אחת אחת!!! יאמר לזכותו של המועדון. נראה לי שהרוב גם ישראליות. באמת בחורות ברמה. האמת שמדובר בכלל במועדון חשפנות ברמה גבוהה ומופעים מושקעים על הבמה, אך לא בשביל זה באתי(טוב...גם בשביל זה, בסדר!?). התחלתי להתחרמן וקראתי לשתי בחורות - אחת אחרי השנייה - שיבואו לעשות לי "לפ דאנס"(תמורת 20 שקל - בערך 5 דקות). כאן אני חייב לעצור ולציין שבד"כ לכל בחורה מדיניות משלה בנושא. ליברליות יותר וליברליות פחות. שתי אלו שרכבו עליי(בנפרד) לא הסכימו לנשיקות/ליקוקים בכלל ורק למגע גופני ללא אצבעות באיברים האינטימיים שלהן.

האמת? אני מבין אותן ואת המועדון. בשביל כולה 20 שקל שגבר ילקק וינשק וידחוף להן אצבעות לתוך התחתון... לא נראה שווה כלל. ותחשבו שכמה עשרות גברים עושים להן זאת בערב אחד...לא נעים בכלל...אפילו קצת דוחה. כמו שאמרתי, נראה לי שלכל בחורה יש מדיניות אחרת אך שתי אלו לא הסכימו לכלום מעבר למגע גופני. בסדר, בשביל סכום קטן כזה סבבה. מקובל לחלוטין. למרות שאני חייב לומר שהייתי במועדוני חשפנות שהבחורות שם נותנות ללקק ולנשק אותן חופשי, לדחוף ידיים(ולפעמים אצבעות) לתוך החוטיני שלהן, ואף למזמז את איבריהן האינטימיים האמצעות הפה והלשון. בחדרי הפיפ שואו במועדונים כאלו גם קיבלתי מציצות+ליקוקי/משחקי ביצים+אצבע מחרמנת בישבן לפעמים+הרפייה כמובן. אך גם במועדונים אלו לכל בחורה מדיניות משל עצמה בד"כ, והמועדונים הם לרוב ברמה נמוכה משל הבורסה - גם ברמת הבחורות שנופלות ביופיין בהרבה מהכוסיות המהממות שבבורסה.

חזרה לעניינינו: הייתי כבר חרמן ורציתי לעלות עם מישהי לחדר. גם כאן הפתעה: רוב הבחורות במקום(אני מזכיר: כשהייתי שם לפני שנתיים+. לא יודע איך זה היום) לא עושות פיפ שואו. לקח לי איזה חצי שעה עד שמצאתי מישהי שמסכימה להמציצה מקונדמת+הרפייה. מחיר - 250 לרבע שעה!!! יקר מאוד וגם הזמן מועט אך הייתי כבר חרמן מאוד(וכמו שאמרתי קודם: הייתי אז יותר משופע במזומנים), לא היה לי כוח לצאת ולחפש מקום זול יותר להתפרק...אז יאללה...נעלה איתה.

עלינו לחדר קטן מואר באור אדום. התפשטתי(היא נשארה בתחתון וחזייה כמו שהייתה למטה משום מה), שמה לי קונדום והתחילה במציצה די גרועה וחלשה. ראיתי שזה לא זה וביקשתי שתוריד לי את הקונדום ותעשה לי ביד. הורידה, שמה שמן והתחילה לשפשף חלש מאוד, איטי ולא מספק. בקושי הרגשתי משהו ו...הופ! עברה רבע שעה! כמובן שלא גמרתי אך היא אמרה שאלה חוקי המקום(כמו התיקתוקיות): יש לה מנורה קטנה שמודיעה שנגמר הזמן, וברגע שהיא נדלקת - זהו!

ירדתי למטה חרמן ומבואס. החלטתי לנסות שוב(אכן תקופה מלאה במזומנים הייתה לי) ושוב מצאתי לאחר חיפושים מישהי אחרת שמסכימה לפיפ שואו, רק בלי מציצה. סבבה, נתתי עוד צ'אנס כי רציתי לצאת מסופק. שוב אותו סיפור, אותו זמן ואותו מחיר, עלינו למעלה ושוב רק אני התפשטתי לגמרי והיא נשארה "בבגדי העבודה" שלה. התחילה למרוח שמן ולשפשף בקושי, אמרתי לה קצת יותר מהר ויותר חזק, המשיכה בערך באותו הקצב ושוב...נגמרה הרבע שעה. אגב שתיהן לא הוסיפו כלום מלבד ההרפייה עצמה כמו ליקוקים, נשיקות, מזמוזים או חרמונים שהיו ממריצים אולי את הגמירה, ואולי מראים קצת יחס יותר נורמלי מצידן לאחר הסכום הגבוה שקיבלו. לי אישית אין בעיה לגמור, אבל רציתי להנות לאחר ששילמתי ממיטב כספי והן נראו כאילו עשו טובה שעלו איתי בכלל!!!

בקיצור: מי שמחפש פיפ שואו/מסז' אירוטי מושקע ואיכותי, למיטב ניסיוני העגום מועדון הבורסה זה לא הכתובת!!! אני מתאר לי שיש מספיק מקומות אחרים באיזור שיתנו שירות טוב פי כמה ובפחות כסף ועצבים. לבורסה לא נראה לי שאחזור.

סוף שבוע נעים לכולם.

zooz

10

ל-SEX LOVER עד 11 בערב נדמה לי אין עלות כניסה,אתה מחוייב לשלם עבור משקה בפנים,תלוי מה אתה שותה,וכל ריקוד עולה 20 ש'ח,אז תעשה חישוב מהיר... ,בקומה ה-2 הריקוד הפרטי הוא שחיטה כשרה! בין 100 ל-150 ש,ח ,בקיצור לא שווה ,ללקסר ידידי מה שכתבת היה נכון פעם ,היום אין יותר חדרים פרטים כמו שציינתי הם נסגרו,אגב אם היית מתעקש את השטר של הדולר בסוף הערב היו ממירים לך בכסף מזומן רגיל,רק צריך לבקש...

לגבי מה שאמרת שהיה ניתן להכניס ידיים והכל,זה באמת היה נכון בעיקר למועדונים שהיו במתחם שונצינו ,היום לא נראה לי שזה כבר אפשרי במועדנים כמו הבורסה והפוסיקט אם אתה מעיז להתנהג לא לעניין ... שווה יותר ללכת לבזבז 100 ש"ח בפיפשואו ולא להסתכן שאיזה דורמן עצבני או חשפנית עצבנית יתעצבנו על זה שניסית להינות קצת... אבל זאת רק דעתי האישית

כמה שיותר יותר טוב...
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”