מישהוא יודע אם המועדון עדיין פעיל ?
מועדון היהלום שבכתר
3הייתי שם פעמיים. פעם אחרונה לפני יותר משנה. לא יודע אם הוא פעיל היום.
נמצא ברחוב אלנבי 9. זה לינק לאתר שלהם. האתר עצמו די חובבני ולא מושקע כמו שניתן לראות:
בעיקרון, יש שם חשפניות פחות יפות ואטרקטיביות ממה שיש בפוסיקט ובבורסה, אבל גם שם יש כמה כוסיות שוות ומתוקות. המועדון הוא יותר קטן, ו"שכונתי" כזה, ואין סינון בכניסה.
עלות הכניסה - אם אני זוכר טוב - 60 ש"ח. הייתי שם פעמיים בימי חו"ל. אולי בסופ"ש המחיר שונה... לא יודע.
לאפ דאנס - כרגיל - 20 ש"ח. אציין שהחשפניות שם ליברליות יותר מהחשפניות בבורסה ובפוסיקט(למרות שלכל אחת יש כמובן מדיניות משלה בנושא), ולא תשמעו כמעט "אל תיגע פה, אל תיגע שם" ועוד כל החארטות ששומעים בפוסיקט/בורסה בד"כ. די ליברליות, ואם זכרוני לא מטעה אותי, באמצע הלאפ דאנס עם שתיים מהן(כל אחת בנפרד) הצלחתי להדביק להן צרפתית רטובה ולדחוף להן אצבעות חופשי לתוך התחתון, ואף להחדירן מעט. בפוסיקט או בבורסה רק הייתי מכניס יד לתוך התחתון של מישהי והיא ישר הייתה מבקשת להוציא אותה... למרות שגם במקומות האלה היו לי הצלחות קטנות פה ושם אבל זה כבר נושא לדיון אחר
.
על כל פנים, יש גם חדרים פרטיים. רובן, וכמעט בטוח שכולן - מסכימות להיכנס, ואף מציעות מיוזמתן במשך הלאפ דאנס. עלות הכניסה לחדר - 250 ש"ח. עד חצי שעה אם אני זוכר טוב(מצטער. כבר עברה למעלה משנה מהפעם האחרונה שביקרתי שם). מקבלים מציצה+הרפייה. אני לקחתי בפעם השנייה והאחרונה שהייתי שם 2 בחורות שיכנסו איתי והיה די סבבה. קיבלתי את כל החצי שעה שהגיעה לי, אפילו קצת יותר למרות שדפקו להן בדלת לקראת הסוף. מציצה ופינוק טוב משתיהן, שכלל גם תחיבת אצבעות כמעט חופשית לכוס ולתחת שלהן+נשיקות צרפתיות. גמרתי שהאחת רוכבת עליי ודופקת לי צרפתיות ו"דיבור מלוכלך" לתוך האוזן, והשנייה רוכנת מלפניי ומביאה לי ביד+משחקי ביצים עד ההשפרצה. היה כיף בסה"כ. אולי היה מצב גם לסקס... האמת שלא שאלתי...
אני שוב מזכיר שאלה חוויותיי במקום בביקורי האחרון לפני יותר משנה. בעיקרון, מומלץ למי שמוכן להתפשר על חשפניות פחות יפות ואטרקטיביות(למרות ששתי אלה שהיו איתי ועוד כמה היו די שוות בסה"כ) ממה שיש בפוסיקט/בורסה. בקיצור - מין מועדון שכונתי כזה ופחות בומבסטי ונוצץ כמו הבורסה למשל. גם הכניסה שם זולה יותר ממועדונים אחרים, וכמו שאמרתי - החשפניות שם גם ליברליות יותר בד"כ. זה היה המצב בביקורי לפני יותר משנה. לא יודע איך זה היום.
מועדון היהלום שבכתר
5לקסר, תודה רבה על תשובתך המעמיקה...
אבל מישהוא יודע אם המועדון עדיין פעיל היום ?
מועדון היהלום שבכתר
6אני זה שבנה את האתר sex-diamond בזמנו , לצערי המקום שהיה מקום מפלט עבורי נסגר עקב רצון בעלי הנכס.
הבעלים שם , הפך להיות מנהל במקום בייבי דולס.
אם מישהו ירצה דיל לכניסה או משהו אני יכול לברר או לנסות לארגן עבורו משהו