שתי אזהרות מקדימות: א - אני מודע לעובדה שהמקום לא מדבר אל כולם ויש כאלו שזה לא הטעם שלהם. אניא גיד כבר עכשיו שאני אוהב את המקום, לא חייבים להסכים איתי, אבל המקום היחיד שהיה טוב יותר מבחינתי לשבת בו היה הבורסה הישן. (ושם היו מספר בעיות אחרות). ב - אני כותב כאן על שני לילות שלמים, אבל יודע את שמות הבמה רק של חלק מהבנות, רק עליהן, מן הסתם אני יכול לכתוב, תיאורים ככל שאוכל לספק, זה לא הרבה.
סקיי: כוסית אמיתית, בלונדינית רוסיה, רזה, חזה גדול מסיליקון. חשוב לא להתבלבל עם סקיי קודמת שעבדה במועדון, זו בחורה אחרת. סקיי החדשה אמנם לא נכנסת לחדרי הפיפ שואו אבל הלאפ דאנס שלה מדהים, מחרמנת בטירוף, לקחתי איתה לאפ דאנס אחד בכל ביקור.
סשה: (נדמה לי שזה השם) רוסיה בלונדינית (נוטה לברונטית) רזה וגבוהה, חשפנית וותיקה במועדון. חזה בינוני ומאוד נחמדה. אני מוכרח לומר, היא מכירה אותי ולכן אני מקבל ממנה יחס די מיוחד, הלאפ סאנס מאוד מושקע, במקרה שלי גם נשיקות, תמיד מעמידה לי את הכלי כמו טיל. לא הייתי איתה בחדרים בביקורים האחרונים אבל בעבר היא לקחה 230 ש"ח על הרפיה בעירום.
ליאן: שיער שחור, גובה בינוני, לפי הדיבור אני מאמין שישראלית, חזה בינוני. הלאפ דאנס שלה גרם לי כמעט לגמור במכנסיים אבל זה היה אחרי ערב שלם של חרמנות בלי גמירה. (בתוךה מועדון).
ז'קלין: בלונדינית גבוהה ורוסיה עם שיער קצר, חזה בינוני-קטן. לאפ דאנס מושקע מאוד שגרם לי לרצות ללכת איתה לחדרים של הפיפ שואו, ביקשה 300 על מציצה, שאלתי אם זה בלי גומי, אמרה שאני נראה לה נקי אז היא מוכנה (מה שרומז, תגיעו נקיים). בהתחלה עמד לי ועמדתי לגמור לה בפה די מהר, ביקשה שלא אגמור בפה, מה שגרם לי להחזיק את עצמי. הבעיה: במצב כזה אח"כ גם כשהביאה לי ביד ב"הרפיה" לא הצלחתי לגמור בגלל העצירה הראשונית, אבל המציצה נהדרת ואולי כדאי לשאול על גמריה בפה בתוספת תשלום. המינוס: ההרפיה והמציצה לא בעירום מלא, היא נשארת בתחתונים ומבקשת תוספת תשלום על הורדתם.
מוניק: גבוהה, לא בטוח אם רוסיה או ישראלית, שיער שחרו באורך בינוני, חזה בינוני-גדול. הלאפ דאנסים שלה על אחרים נראו לי נהדרים ולקחתי אותה בדיוק אחרי שקטע עם ז'קלין, גרמה לי לגמור בתחתונים רק מהלאפ-דאנס, שהיה נהדר, אבל קשה להגיד אם זה בגלל הקטע עם ז'קלין בחד או בזכותה. הציעה לי כניסה לחדר אבל כבר לא היה לי כסף לזה, כן נתתי לה טיפ.
ביאטריס: חשפנית וותיקה, עבדה עוד במועדון הבורסה הישן לפני שסגרו אותו פעם ראשונה. שחומה, די נמוכה, שיער שחור, חזה גדול. לאפ דאנסים טובים אבל לא כאלה שמפילים מהרגליים. נכנסת לפיפ שואו ב200 בלבד, מורידה/לא מורידה תחתונים לפי מצב רוח, עושה רק הרפיה. הרפיה מצויינת, כמעט גמרתי שלוש פעמים, העובדה שלא גמרתי היא יותר בעיה שלי.
סנדי: לא לקחתי לאפ דאנסים איתה (יכול להיות שזו מוניק עם שם במה אחר ולא ראיתי טוב), ראיתי אותה על אחרים ערב שלם, לאפ דאנסים מדהימים, הבחורה שהכי חירמן אותי לראות רוקדת על אחרים, התיאור שלה דומה לשל מוניק אלא שהיא בוודאות ישראלית והחזה נראה לי מעט קטן יותר.
הייתה עוד אחת, גבוהה עם שיער שחור די קצר וחזה ממש קטן, ישראלית, לא זכור את שם הבמה שלה, חמדוה מאוד ונחמדה אבל עושה לאפ דאנס ממש גרוע, אם אתם נתקלים במישהי שנראה לכם שעונה לתיאור, לא מומלץ לשלם, היא גם לא נכנסת לחדרים.