כ קוד התנהגות - סקס אדיר

קוד התנהגות

1
היי חברה מנוסים...
צריך את עזרתכם.

שמתי לב בבורסה, שיש בנות שמתישבות ליד מישהו לאיזה שעה
מדברות איתו ומתמזמזות איתו, באופן רציף
משהו כמו GFE

איך עושים את זה, מניח שמשלמים, אז כמה ואיך זה מתבצע....

קוד התנהגות

4
בשביל שבחורה תהיה עליך יותר מכמה דקות לא ישתלם כל כך לשלם את הסכום הזה אבל זה מה שהרוב עושים, וכמו שהטוחן אמר אם אתה תקשורתי ומסוגל לפתח שיחה ולהתחבב על הבחורה הרווחת.

אגב פעם אחת יצא לי להיות בפוסיקט וליראות את זה, בחורה רקדה על מישהו קרוב לחצי שעה או יותר עד שזה הגיע למצב שהיא התעייפה ממש והיא פשוט נשענה עליו מעייפות וזה היה ניראה כאילו שהיא יושנת עליו

קוד התנהגות

5

[QUOTE=DDDD4]בשביל שבחורה תהיה עליך יותר מכמה דקות לא ישתלם כל כך לשלם את הסכום הזה אבל זה מה שהרוב עושים, וכמו שהטוחן אמר אם אתה תקשורתי ומסוגל לפתח שיחה ולהתחבב על הבחורה הרווחת.

אגב פעם אחת יצא לי להיות בפוסיקט וליראות את זה, בחורה רקדה על מישהו קרוב לחצי שעה או יותר עד שזה הגיע למצב שהיא התעייפה ממש והיא פשוט נשענה עליו מעייפות וזה היה ניראה כאילו שהיא יושנת עליו
[/QUOTE]

האמן לי בפוסיקט אף בחורה לא תרקוד עליך חצי שעה בלי שתשחרר לה כמה מאות שקלים!

יש להן שם הנחיות מוקפדות לגבי זה, וגם מכיוון שכל דקה שעוברת היא מפסידה כסף ממישהו אחר...

אולי היא באמת חיפשה מקום לאיזה תנומה קלה

קוד התנהגות

7
מה מפתיע אתכם?

אני ראיתי את זה, הבחורה הכי כוסית במועדון הבורסה הישן פשוט ישבה על זה שמימיני והם דיברו חצי שעה, רציני חצי שעה

בנות מונעות מרגשות יותר מאשר גברים, אם כיף לה איפה שהיא (יושבת על הזין של מישהו) היא לא תלך, אלא אם כן יש לה מניע חזק מספיק

קוד התנהגות

8
אני יושב בבורסה לפעמים ואחת הבחורות שם ממש אוהבת אותי. קוראים לה גולה למי שמכיר. היא יושבת איתי לפעמים שעה או שעה וחצי. היא לא עושה בד"כ אפילו ריקוד אחד. אבל מרוב שהיא מחרמנת אותי אני עולה איתה לפעמים לחדר: אז אולי בגלל זה משתלם לה. אגב היא גם התחילה להיות איתי בקשר מחוץ למועדון, אז מי יודע? :)

קוד התנהגות

9
הייתי שם אתמול

ניסיתי להיות תקשורתי, לא הלך....חחחחחחחחחחח

אבל מה היתה שם אחת מישל, כוסית וחמודה, רקדה עלי פעמיים והיה מעולה

אחרי זה עלינו לחדר והיה סביר לא יותר.

אבל לריקודים היא סבבה

שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”