כ חשפניות בלו דאנס - דיווח על ויקה [+תמונות] - סקס אדיר

חשפניות בלו דאנס - דיווח על ויקה [+תמונות]

1
שלום לכולם.

במסיבת רווקים של חבר הזמנו מהאתר של בלו דאנס את ויקה האלוהית (תמונתה מופיעה באתר והיא אמיתית) ועוד אחת.

העלות- 1200 ש"ח למופע+מופע לסבי+מופע עם החתן.

ויקה האלוהית קראתי לה ולא סתם. הבחורה הכי כוסית שראיתי מזה המון זמן אם בכלל...אין דברים כאלה מושלמים. אבל רק במראה היא מושלמת, כל השאר תכף תדעו.

הגיעה עם ויקה עוד חשפנית מלאה יותר וחמודה עם פנים יפות וכמובן השומר שלהם.

אני מצרף קישור לויקה שתבינו איזה מדהימה היא :

bluedance.co.il/girl.asp?gID=105

התמונות אמיתיות !!!!!!!!!!!!!!!

החל המופע ואחרי שראינו את ויקה עירומה...ישר חשבנו על אקסטרות. שאלנו את ויקה, ענתה שאין שאלנו את השומר...אמר שאין.

כל מי שניסה לגעת בויקה כשהיא עליו בלפ דאנס !!!!!!! קיבל או מכה ביד או שהיא פשוט אמרה לו תוריד את היד וקמה ממנו.

וזו אמורה להיות חשפנית עם מודעות שירות,כן ???

החשפנית השנייה נחמדה יותר בהרבה ויותר אנושית אבל גם היא קרירה נטו.

במקרה זה ספציפית, המקום לציין שבסיבה לא היינו שיכורים עם החשפניות ושכולם התנהגו בחרמנות אופיינית אבל לא באלימות או בהצקה לחשפניות, כך שלא הגיע לנו שום יחס מגעיל שכזה.

בסיום המופע שלהם, איפשהוא בין 45 דקות לשעה קמו הבנות בשיא הקרירות והגועל כשויקה שואלת מה עם טיפים ואחריה השומר צועק לנו "מה עם טיפים יא קמצנים".

עכשיו אני אומר: נכון שויקה היא באמת מדהימה ונכון שפרנסה היא פרנסה באשר היא ולא פוגעים בה. אבל ויש אבל גדול מאוד,

1200 ש"ח לזוג חשפניות שאפילו יחס לא יודעות לתת ומפגינות קרירות יוצאת דופן שמעיבה על המראה שלהן אפילו, לא מצדיק לתת להם טיפ אלא מצדיק לא להזמין אותן בכלל.

אם ויקה הייתה חמימה ונחמדה רק בלאפדאנסים שלה ובריקודים שלה זה היה יכול להיות גן עדן גם בלי אקסטרות והאמינו לי שעל אקסטרות היא הייתה מקבלת כל סכום שהייתה רוצה. אני אומר את זה בידיעה גמורה כי היה לנו המון אבל המון כסף לשפוך על בנות ולראייה הזמנו אחר כך עוד בנות ולא מבלו דאנס.

אני אישית נכנס מדי פעם לאתר של בלו דאנס כדי להיזכר בכוסית על הזו, אבל, להזמין משם ? זו הפעם האחרונה !!!

19LOLx82010-07-14 14:16:23

4

אי אפשר לערוך את ההודעה - לצערי (כנראה כי אני עדיין מוגדר במערכת כ"חדש")
בכל מקרה
קבל דיווח -
לא על ויקה, אבל על האתר של בלו דאנס
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=17637

במחירים האלה כבר שווה ללכת למועדון חשפנות אמיתי ולא לשלם סתם

5
[QUOTE=EverybodyKnows]
אי אפשר לערוך את ההודעה
[/QUOTE]

אפשרויות ההודעות/תגובות שלך שינו מיקום וניתן כעת (לאחר ששדרגנו את הפורום) למצוא את אפשרויות ההודעה
מעל
תגובתך בצמוד לסמל :

גילעד.

19LOLx82010-07-15 02:00:33
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

6
היי לכולם.
EVERYBODYKNOWS את הדיווח שלך קראתי, אבל אני נתקלתי ביחס זוועתי ודווקא באמת בכוסיות- על. אני רושם כאן דיווח שונה לחלוטין לגבי היחס שלהן/שלהם ואני מקווה שהם קוראים גם בפורום המצויין שלנו על מנת שיפיקו לקחים ועל מנת (יותר מהכל) להזהיר את כולם. מעבר לכך המקרה שלי קרה לפני חודשיים בערך (לפניך) אבל רק עכשיו הבאתי עצמי לכתוב על זה.

עוד דבר שאוסיף ואומר הוא ששבועיים אחר כך קיבלתי דיווח כזה בדיוק מחברים שלי על ויקה החשפנית. כנראה שהיא בין היחידות שעובדות בצפון והאמת שחבל שבלו דאנס שהם בין הבודדים שיגיעו לכל חור שתרצה בצפון גם, נותנים כזה שירות.

לגבי ללכת למועדון חשפנות. זה לא בשבילי, אני לא מרגיש אינטימיות מספיק כי מעבר לחברים שלי יש עוד גדודים של אנשים שאיני מכיר. מה גם שבמועדון חשפנות האקסטרה שאתה תקבל תעלה יקר ולא תהיה כמו האקסטרה שתקבל מחשפנית פרטית בוילה.

יש לי דיווח על רוני/מאיה בפורום ליווי, מצ"ב קישור:

זה אמנם כבר משהו אחר לגמרי אבל זה ייתן לך להבין להיכן אקסטרות יכולות להגיע גם עם חשפניות.

במסיבה שאני מארגן, אני לא מזמין חשפניות אף פעם, אלא נערות ליווי שגם ירקדו איתך ובכל מקום שתבחר כולל הג'קוזי.

העלויות, אגב, כמו חשפנית של בלו דאנס....אז תעשה את החשבון.

פגסוס, לצערי המדובר במישהי פרטית שאירגנה חברה ועל אף שהיא נראית מעולה וגם חברתה, שניהן פרטיות ולא מפרסמות עצמן ולכן לא נתתי פרטים. שאלתי אם הן מוכנות לפרסם מספר וקיבלתי תשובה שלילית.

אגב, זה לא אומר שאפסיק לנסות וברגע שיהיה מספר תקבלו כולכם אותו.

eagle-eye2010-07-15 02:40:05
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”