הלכתי אתמול לשורת המועדונים שברמת גן, במתחם הבורסה.
נכנסתי למועדון הראשון, הכי דרומי, כניסה 50 שקל, לבחורה עוד 50 שקל. לא ראיתי בחורה מעניינת, אז הלכתי הלאה.
נכנסתי לאפרודיטה, אותו תרגיל, היו רק הרוסיות השחוקות הרגילות. המשכתי הלאה.
נכנסתי למועדון שבהמשך מאחורי הפיצוציה, זה שכתוב עליו PEEPSHOW, ראיתי איזה רוסיה עבת בשר יושבת שם, אמרתי הנה אני הולך. איך שאני בא ללכת יוצאת רוסיה בלונדינית גבוהה יפייפיה (לטעמי לפחות) בשם מרינה.
קבעתי להכנס איתה, בזמן שחיכיתי ראיתי עוד רוסיה בלונדינית קטנטונת, אבל היא היתה פחות כוסית, אז החלטתי ללכת על ההחלטה הראשונית שלי.
נכנסנו לחדר, התחילה להתפשט, חזה סיליקוני מדהים, כוס מגולח. באה אליי מחבקת אותי ואומרת לי "מה תרצה?"
שאלתי אותה מה האופציות, היא אמרה לי יש לעשות ביד, לגמור על החזה או על הטוסיק ב-100, יש מציצה ב-200 (שזה לא כולל את ה-50 שהשארתי בכניסה) ואז לחשה לי באוזן - יש גם סקס ב-300
טוב, עצם המחשבה של לזיין כזו כוסית חירמנה אותי בטירוף. אמרתי יאללה. נתתי לה 300 שקל. הושיבה אותי על הספה והחלה בריקוד האומנותי
טיפה ליטפה לעצמה את הגוף, שמה עליי קונדום והתחילה למצוץ.

הייתה מציצה ממש טובה, בדיעבד, הייתי צריך להשאר עם מציצה ולא להיות יותר מדי חמדן.
כשראיתי שהיא עושה עבודה טובה אמרתי לה "בואי!", הסתכלה עלייך, החליפה כובעון ועלתה עליי כשאני יושב על הספה והיא מכופפת ברכיים ורוכבת עליי.
מה אני אגיד לכם, המראה של הכוסית הבלונדינית הזו רוכבת עלייך שווה בטירוף (וזו הסיבה שאני גם לא מתחרט על ה-350 שקל שהשארתי שם) אבל, וזה אבל גדול - הכוס שלה כל כך רחב, שבקושי הרגשתי התנגדות. אבל היה כיף לראות אותה זזה בחתוליות ולגעת לה בחזה ובתחת. כשראתה שאני לא גומר כל כך מהר (כנראה מודעת לעובדה שהיא כוסית וציפתה שאגמור מהר) עברנו לדוגי, זיינתי אותה בדוגי חזק, עד שאמרה לי שכואב לה, אז הורדתי את הקצב.
שוב, המראה שמשתקף אלייך במראות, שווה הכל, בלונדינית כוסית מהסרטים הפורנוגרפיים מקבלת ממך זין חזק מאחורה, היה מטריף.
גם מאחורה לא היה הרבה חיכוך, ושאמרתי לה שתכווץ קצת אמרה שאני כואב לה. אז שוב הורדתי את הקצב.
זיינתי אותה עוד כמה דקות וגמרתי בקונדום, תוך כדי שהיא במהלך הגמירה עצמה (בתחילת הגמירה ממש) מוציאה לי את הזין מהכוס שלה וממשיכה לשפשף אותו. זה כבר ממש ביאס לי את התחת, אבל זרמתי עם זה, באתי לפורקן מהיר, יצאתי עם זיון, היה שווה בסך הכל.
בקיצור, היה שווה, לא בטוח שאחזור, למעשה בטוח שלא אחזור אליה, אבל היתה התנסות מעניינת.
מדי פעם יש שם במועדונים הללו איזה כוסית חבל"ז, זה נדיר, אבל שזה קורה, זה יום המזל שלך.
בהצלחה חבר'ה.