כ המלצה למועדון חשפנות שיש בה כוסיות יפות - סקס אדיר

המלצה למועדון חשפנות שיש בה כוסיות יפות

1

טוב אז ככה:
אני מחפש מועדון חשפנות כמו שרשמתי בכותרת שיש בה כוסיות אמיתיות ושהיו גם יפות או חמודות

והכי חשוב אני רוצה מועדון חשפנות שאפשר להוציא מהבנות שם סקסמציצהגמירה בפהעל הפנים

ואולי על הדרך מספרי טלפון של כמה מהבנות!!

ותסמכו עליי בעניין הזה (-:

אז אני מחכה להמלצות שלכם!! (-:

3
אז ככה: אני לא מבקר הרבה במועדוני חשפנות, אבל במקרה בגלל אורח חרמן מחו"ל ביקרתי לפני כמה ימים במועדון ה"פוסיקט" שנמצא בכניסה לנמל תל אביב, רח' יורדי הסירה 3. להפתעתי התלהבתי מהרבה בנות שם! גם הופתעתי מכמות הבנות המופיעות על הבמה. זה היה ערב רגיל ( לא סוף שבוע ), ולהערכתי היו שם כ- 30 בנות שהופיעו. אכן יש כוסיות, לא שמתי לב לשמות, אבל רובן רוסיות גבוהות, יש לא מעט בהירות ובלונדיניות, וגם ברונטות, ציצים גדולים ( כנראה רובם מסיליקון ), יש גם כמה ישראליות שחומות ממוצא מזרחי, יש כושית אחת, ויש גם מלוכסנת. בקיצור הכל מהכל. היה מופע נחמד, היו 'לפ-דנסים' חביבים מהבנות ( צריך כמובן להכין שטרות של 20 ), הכניסה היא 100 ש"ח כולל משקה ראשון, והמועדון נפתח כל ערב ב- 11. עוד דבר שהפתיע אותי הוא שכשבאנו ב- 11:30 היינו כמעט הראשונים, ולאחר חצי שעה, המקום כבר היה מפוצץ! ובאו גם חבורת בנות שישבה ביחד, והזמינו בלי בושה את החשפניות ל"לפ-דנסים" מחרמנים, להנאת כל הגברים! :-). ראיתי שהיו גם כאלה שעלו עם בנות לחדרים, אז כפי הנראה יש אקסטרות, לא יודע מה כלול, אבל זה לא זול: מדובר לפי מה שהבנתי על כ- 500 ש"ח ל"מופע פרטי" למעלה. לא יודע יותר מזה, וכמובן גם אין לי טלפונים של הבנות, צר לי! אבל כמו שאמרתי, מקום נחמד ומומלץ. הבנתי מהמאבטח למטה, שהמקום פתוח כל לילה עד סביבות 4 או 4 וחצי. תיהנו!
מחפש את הדבר האמיתי!

5
[QUOTE=נראה מצויין וסקסי]

טוב אז ככה:

אני מחפש מועדון חשפנות כמו שרשמתי בכותרת שיש בה כוסיות אמיתיות ושהיו גם יפות או חמודות

והכי חשוב אני רוצה מועדון חשפנות שאפשר להוציא מהבנות שם סקסמציצהגמירה בפהעל הפנים

ואולי על הדרך מספרי טלפון של כמה מהבנות!!

ותסמכו עליי בעניין הזה (-:

אז אני מחכה להמלצות שלכם!! (-:

[/QUOTE]

ברור שאנחנו סומכים עלייך בעניין הטלפונים אחי, אם מישהו יכול להוציא מהן מספר טלפון זה רק מישהו ש "נראה מצוין וסקסי" קריצה
קוראים לי קישקשתא, קישקשתא זה שמי, כמעט ושכחתי שלום

7

אכן קראתי גם אני את דיווחו של admin על מועדון ה"בייבי-דולס" והתלבטתי אם ללכת לשם, כי הוא המפואר והחדש ביותר, אך משיקולי קירבה לביתי וחניה העדפתי את ה"פוסיקט". ובכל זאת שאלה ל admin , לוסיאנו או מי שיודע:

האם גם ב"בייבי דולס" יש אפשרות ל"לפ-דנסים" של הבנות על הלקוחות?
מחפש את הדבר האמיתי!

8
אבשלום ,
ברור שיש לאפ דאנסים, זה ה "לחם וחמאה" של הבנות, והחדרים אלו "השמנת, קצפת ודובדבנים " של הבחורות.

לא כל הבנות עושות "חדרים" אבל טרם נתקלתי בכאלו שאינן מלאפפות.

כמובן שגם בלאפ דאנס יש לאפ מושקע, לאפ רגיל ולאפ מתוקתק - ובזה תחוש על נקלה כשתהיה במועדון.

[QUOTE=אבשלום]

אכן קראתי גם אני את דיווחו של admin על מועדון ה"בייבי-דולס" והתלבטתי אם ללכת לשם, כי הוא המפואר והחדש ביותר, אך משיקולי קירבה לביתי וחניה העדפתי את ה"פוסיקט". ובכל זאת שאלה ל admin , לוסיאנו או מי שיודע:

[/QUOTE]

10
[QUOTE=אבשלום]

[/QUOTE]
ברור שיש.

אין בחורה שעובדת במועדון חשפנות שלא עושה לפ-דאנס.קריצה
הודעות פרטיות להנהלה יש לשלוח רק ל: Administrator

לחצו כאן לשליחת הודעה להנהלה
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”