3
על ידי אבשלום
אז ככה: אני לא מבקר הרבה במועדוני חשפנות, אבל במקרה בגלל אורח חרמן מחו"ל ביקרתי לפני כמה ימים במועדון ה"פוסיקט" שנמצא בכניסה לנמל תל אביב, רח' יורדי הסירה 3. להפתעתי התלהבתי מהרבה בנות שם! גם הופתעתי מכמות הבנות המופיעות על הבמה. זה היה ערב רגיל ( לא סוף שבוע ), ולהערכתי היו שם כ- 30 בנות שהופיעו. אכן יש כוסיות, לא שמתי לב לשמות, אבל רובן רוסיות גבוהות, יש לא מעט בהירות ובלונדיניות, וגם ברונטות, ציצים גדולים ( כנראה רובם מסיליקון ), יש גם כמה ישראליות שחומות ממוצא מזרחי, יש כושית אחת, ויש גם מלוכסנת. בקיצור הכל מהכל. היה מופע נחמד, היו 'לפ-דנסים' חביבים מהבנות ( צריך כמובן להכין שטרות של 20 ), הכניסה היא 100 ש"ח כולל משקה ראשון, והמועדון נפתח כל ערב ב- 11. עוד דבר שהפתיע אותי הוא שכשבאנו ב- 11:30 היינו כמעט הראשונים, ולאחר חצי שעה, המקום כבר היה מפוצץ! ובאו גם חבורת בנות שישבה ביחד, והזמינו בלי בושה את החשפניות ל"לפ-דנסים" מחרמנים, להנאת כל הגברים! :-). ראיתי שהיו גם כאלה שעלו עם בנות לחדרים, אז כפי הנראה יש אקסטרות, לא יודע מה כלול, אבל זה לא זול: מדובר לפי מה שהבנתי על כ- 500 ש"ח ל"מופע פרטי" למעלה. לא יודע יותר מזה, וכמובן גם אין לי טלפונים של הבנות, צר לי! אבל כמו שאמרתי, מקום נחמד ומומלץ. הבנתי מהמאבטח למטה, שהמקום פתוח כל לילה עד סביבות 4 או 4 וחצי. תיהנו!
מחפש את הדבר האמיתי!