כ סנדויץ' למסעדה? - סקס אדיר

סנדויץ' למסעדה?

6
חברים.

יש לידעתכם הרבה זוגות שהולכים למועדוני חשפנות, ורואים אותם במיוחד בסופי שבוע.

וזה דבר רגיל כאן ושום מבט חודרי חזיות או קרוב לזה.חיוך

administrator2011-10-15 09:17:01
הודעות פרטיות להנהלה יש לשלוח רק ל: Administrator

לחצו כאן לשליחת הודעה להנהלה

סנדויץ' למסעדה?

7
אני פעם הלכתי עם ידידה לסבית ל"פוסיקט" והיה מאד נחמד לראות אותה מזמינה את החשפניות ל"לאפ-דאנס" איתה, ומובן שגם כל הגברים שהיו שם לא הפסיקו להזיל ריר... ( גם הידידה הלסבית היתה בחורה די שווה...) קריצה
אני נזכר שגם פעם ראיתי שם קבוצת בנות שבאו וישבו ביחד בשולחן, והיה נראה שהחשפניות מכירות אותן מקודם. ייתכן שהן היו חבורת לסביות.
מחפש את הדבר האמיתי!

סנדויץ' למסעדה?

8
מודה שאיני "לקוח מתמיד" או "לקוח חוזר" במועדוני חשפנות

בקושי מבקר אך פעמיים ראיתי זוג שבא לצפות ובעיקר ראיתי את שאר הגברים נועצים עיניים בלי הפסקה באותה בת זוג

נעצו בה מבטים לא פחות מאשר בבנות שעבודתן היא להינעץ (ע"י מבטים.... לא משהו אחר.... סוטים קריצה )

אבל, זה היה מזמן ואולי דברים השתנו וכיום זה הפך למקובל וכנראה אדמין מעודכן ממני והמבטים "חודרי החזיות" הפכו למבטים "מלטפי שיער" צחוק

[QUOTE=administrator]חברים.

יש לידעתכם הרבה זוגות שהולכים למועדוני חשפנות, ורואים אותם במיוחד בסופי שבוע.

וזה דבר רגיל כאן ושום מבט חודרי חזיות או קרוב לזה.חיוך

[/QUOTE]

סנדויץ' למסעדה?

10
[QUOTE=DDDD4]יצא לי לראות לא פעם אחת שגברים באו עם החברות שלהם לפוסיקט והבנות קיבלו גם לאפ דאנס מבנות אחרות

[/QUOTE]
אני גם היייתי פעם אחת עם הבת זוג ובאו שתי בנות ואחת נתנה ריקוד פרטי לי והשניה לבת הזוג. כמובן שאקסטרות לא היו צחוקי
יש לציין שהיא דיי נהנתה מהבילוי, סביר להניח שהיא לא תרצה ללכת שוב אבל היה סבבה סהכ ואם אתה מגיע מראש בידיעה של רק לראות ולא שום דבר מעבר זה נחמד (הן נותנות אחלה מופע על העמוד).
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”