כ הטעות הכי טובה שעשיתי בבורסה - סקס אדיר

הטעות הכי טובה שעשיתי בבורסה

1
הייתי היום במועדון הבורסה אחרי הצהריים, למי שלא בקיא, המועדון פתוח משעה 17:00 בכניסה כביכול בחינם, פשוט חובה לקנות משקה ראשון במינימום של 50 ש"ח... ורק אחרי 22:00 הם עוברים למתכונת של כניסה בתשלום...

בכל מקרה, יום חמישי ורוב המועדון היה שמור לטובת מסיבות רווקים שעתידות להתרחש מאוחר יותר, מה שהופך את החלקים שלא שמורים לדיי צפופים בשעות האלו. הצלחתי למצוא לעצמי מקום נחמד, לא מהטובים ביותר אבל סביר+, הזמנתי לעצמי בירה, שתיתי אותה בניחות כשאני צופה במופעים על הבמה המרכזית וסתם נהנה מהבירה כשאין אף אחת על הבמה. סיימתי את הבירה שלי והתחלתי להזמין בנות ללאפ-דאנסים... על רוב הבנות לא ממש שווה להתעקב, חלקן מעט מבוגרות בשבילי, חלקן לא נותנות את השירות הכי טוב שיש, ועל חלקן סתם לא בא לי... אבל היו שתיים שדווקא שכן שווה להתעקב עליהן: אחת, סנדרה אני חושב, בלונדינית, רזה, שיער קצר יחסית נגיד כמעט עד הכתפיים, יפהפייה, אבל את רוב הזמן היא בילתה עם מישהו ולא זזה ממנו... גם לא כלכך רקדה איתו, פשוט ישבה איתו. השנייה, קוראת לעצמה מיה, והיא חובשת פאה שחורה, הדרך הקלה לזהות אותה: היא פשוט מחופשת למיה וואלאס (הדמות של אומה תורמן בספרות זולה). יש לה אחלה גוף והיא נותנת אחלה לאפ-דאנסים, קרובים ואירוטיים בטירוף, ממש הסגנון שלי. גם היא הייתה צמודה למישהו להרבה זמן, אבל לפחות היא ישבה מולי אז פשוט נעצתי בה מבטים כאלה שיסבירו לה טוב טוב שכדאי לה להפסיק לזיין לבחור ההוא את השכל ולהגיע לרקוד עליי.
בשלב מסויים הלכתי לשירותים וכשחזרתי ראיתי שהמקום שלי נתפס, עדיין לא מיציתי, אז החלטתי לחפש מקום חדש וככה מצאתי את עצמי בשורה הראשונה מול הבמה. אחד הדברים הראשונים שהרגשתי במיקום החדש, זה שהבנות שעולות לבמה ממש אוהבות לעשות לך עיניים אם אתה יושב כלכך קרוב וזה היה דיי נחמד, כאילו הן שם על הבמה בשבילך... בשלב מסויים הדיג'יי הכריז שעכשיו תעלה מיה במופע סאדו מאזו... אז מיה עלתה, וגם היא עשתה לי עיניים תוך כדי המופע, אבל מכיוון שגם 2 הבנות שהיו לפניה עשו ככה, לא חשבתי שיש בזה משהו מיוחד... פתאום אני קולט אותה באמצע הריקוד זוחלת לכיווני ומסמנת לי עם היד להתקרב אליה, אז התקרבתי, כשהתקרבתי היא תפסה אותי מהחולצה ומשכה אותי לכיוון הבמה כשברקע אני שומע את הדיג'יי מעודד איתי לעלות איתה לבמה...

עליתי לבמה ומיה הורידה לי את החולצה ורקדה מולי, היא אמרה לי להוריד את הנעליים והמכנסיים בזמן שהיא המשיכה לרקוד מולי, נשארתי ככה בבוקסר וגרביים, היא הושיבה אותי עם הגב לעמוד ואמרה לי לא לזוז, הרגשתי את העמוד מתחיל לרעוד והבנתי שהיא טיפסה על העמוד מעליי... פתאום ראיתי את הפנים שלה הפוכות, היא החליקה על העמוד כשהיא הפוכה ממש כמו ספיידרמן. היא המשיכה לרדת עד שהגיעה לרצפה כשאנחנו במעין תנוחת 69.... היא המשיכה לזחול משם ואז קמה ומשכה אותי ברגליים ואמרה לי לשכב על הגב. ראיתי אותה עומדת מעליי מחזיקה נרות. היא אמרה לי: "אל תדאג, זה לא יכאב" וכמו שהיא אומרת את זה הרגשתי את השעווה של הנר על החזה שלי. את השעווה של הנר השני היא שפכה על עצמה, אח"כ לקחה קוביית קרח, הכניסה אותה לפה ואז העבירה אותה על כל הגוף שלה, היא רכנה אליי ואז דחפה את כל שאר הקרח שהיה לא לתוך התחתונים שלי... אז היא אמרה לי להסתובב ולשכב על הבטן, הסתובבתי ומיד הרגשתי שעווה רותחת על הגב שלי... עוד לא הספקתי להבין מה קורה ושוב קרח בתחתונים שלי... המוסיקה הפסיקה ומיה דפקה לי נשיקה על הבמה (לא צרפתית, אבל על הפה).

מיה הלכה להתארגן ורק אז בעצם קלטתי שאני יושב על במה של מועדון חשפנות, מלא בשעווה שנתפסה לי בשערות של החזה והתחתונים שלי רטובות כאילו טבלו אותן בדלי....

קמתי ואספתי את הבגדים שלי, הרגשתי כמו איזה שרמוטה שאנסו אותה מול קהל. ירדתי מהבמה והתחלתי לנסות להוציא את כל השעווה שנתקעה לי בשערות של החזה. הלכתי לשירותים ושמתי את הג'ינס בלי התחתונים (בזהירות יתרה יש לציין), את השעווה לא הצלחתי להוריד במלואה... יצאתי מהשירותים וראיתי את סנדרה עומדת ליד הבר, ניגשתי לדבר איתה כי סוף סוף היא התרחקה מהבחור ההוא, חיבקתי אותה והאמת שהתכוונתי להכנס איתה לחדר. פתאום הרגשתי מישהי מחבקת אותי מאחורה, מיה, שתי החשפניות הכי שוות במועדון (לדעתי לפחות) עכשיו צמודות אליי, אחת מקדימה ואחת מאחורה, מיה אמרה לי תודה רבה ושהצלתי לה את המופע, אמרתי לה שאני מאוד שמח אבל שאין לי מושג איך אני חוזר ככה עם התחתונים הרטובות. היא אמרה לי שזה לא בעייה ושאני פשוט אשים את התחתונים בחלון והם יתייבשו לי בזמן הנסיעה. אמרתי לה שזה רעיון טוב, אני פשוט לא יודע איך שאר הנוסעים באוטובוס יגיבו לזה... היא צחקה, ואז אמרתי לה: "ואיך לעזאזל אני אמור להוריד מעצמי את השעווה הזאת!?!" -"מה הבעיה, תקלף אותה..." אז הסברתי לה שאני לא חלק כמוה ושהכל נתפס לי בשערות בחזה, היא שאלה אם אני רוצה שהיא תביא לי מגבון, אז אמרתי לה שכן ושאחרי זה אני רוצה פיצוי בחדר, אז היא הציעה שנעלה לחדר ושהיא תנקה אותי שם...

מה שהיה בחדר זה כבר ביני לביני... אבל מה שהיה היה ממש טוב :)

הטעות הכי טובה שעשיתי בבורסה

5
ביני לביני הווי אומר: היא סביר להניח לא תזכור את זה... מה כן, אני לא אשכח את זה.
לגבי הביבי דולס יכול היה להיות אחלה של מקום אם מישהו היה מנהל אותו כראוי.
דבר ראשון להשתיק ת-DG המעצבן. להביא עוד כמה בחורות שוות. ולהוסיף קצת אווריה מלוכלכת. אנחנו לא באמת רוצים להרגיש בלובי של מלון כשאנחנו במועדון חשפנות. אני לפחות לא.
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”