אהלן אנשים, הזדמנה לי נסיעה לרחובות אז אמרתי יאללה בוא נלך גם למסז על הדרך, נסעתי למקום הרגיל ברחובות ( לא זוכר את השם ) אבל היו שם רק בנות שהייתי איתן כבר ולא היה בא לי אז המשכתי לראשון, אצל דיאנה היו רק הרוסיה השמנה הבלונדינית ואחת זקנה אז המשכתי לפלטין למטה, איזה כונפות... אחת אחת שם יותר ארסית ומגעילה מהשניה, כל המקום הוא תחנת רכבת של ערבים ( זה היה יום חמישי ) וההרגשה שם מגעילה ביותר, שיצאתי מהדלת הבחור שמנהל שם צעק לי באינטרקום : " מה אתה הולך , למה ראית את כל הבנות ? " חחח

נסעתי לבורסה, קודם כל סתם עשיתי סיבוב ברחוב של הזונות , רק מגעילות ושמנות היו שם אז נסעתי לרחוב שיש שם 3 מועדונים, בחרתי את האמצעי ( לא יודע איך קוראים לו ) ונכנסתי.
על הספה ישבו 2 , רוסייה עם שיער קצר שחור פנים סבירות וגוף סביר מינוס, ו.... בובת ברבי בלונדינית קטנה ומדהימה, מהסוג שאתה רואה ברחוב ובוכה שהיא לא שלך... השומר שם אמר לי 50 ותבחר , בחרתי כמובן בברבי המדהימה , חדר 2 חכה לי בפנים.
נכנסה, והמונולוג הוא כזה: 50 ש"ח לי, אם אתה רוצה יש אקסטרות, שאלתי מה? אז ככה : עוד 50 , נותנת לינוק לה את השדיים, עוד 100 זה פרוסטטה/משחק שלה עם ויברטור/מציצה. תבחר.
אמרתי לה שנתחיל ונזרום, שב על הספה תוריד מכנסיים.
היא התפשטה ( איזה דבר מדהים...) שדיים קטנות אבל במידה, גוף אלוהי, פנים של ברבי בלונדינית.
התחילה באיזה סוג של ריקוד שהיה בדיוק 2 שניות, שמה שמן על היד והתישבה לידי, נותנת רק לגעת בשדיים, לא למטה,לא בתחת לא נשיקות ולא בטיח. ישר שהיא נגעה בי הרגשתי שמרוב חרמנות אני גומר עוד שניה בדיוק ולא מציצה ולא ויברטור ולא כלום, אז שניה לפני אמרתי לה חכי בואי נדבר על המחיר, היא הפסיקה, זיינתי לה את השכל קצת שתוריד מחירים, היא לא הסכימה וישר שוב התחילה בשפשוף, הגמירה מיהרה להגיע והריקושטים פגעו בה ( מה שגרם לה לקצת עצבים.. ) הצנגבה ויצאה מיד, הרגשתי ממש מלוכלך וגם יצאתי.
זמן נטו במקום : 5 דקוןת.
אז מה היה לנו?
עבודה ברחובות: 1.5 שעות
חיפוש כוסית נורמלית למסז מפנק: שעתיים ברחובות וראשון.
נסיעה לרמת גן : חצי שעה
תקתוק עולמי בפיפ שואו: 5 דקות
נסיעה הביתה : שעתיים.
חרא גדול.
כל זה היה שווה רק כי היא היתה כוסית עולמית ( באמת משהו מדהים ויפה) אבל הכל החוויה עצמה היתה על הפנים.
פעם הבאה אני הולך לשם רק אחרי שעשיתי ביד לפני ועם עוד 50-100 ש"ח כדי לקבל איזה מופע ומציצה נורמלית.
שתפו חוויות ממקרים דומים כדי שנלמד מטעויות או תנו איזה טיפ לאן כדאי ללכת או מה לעשות במקרה כזה של חרמנות יתר...