כ למה בחרתי בבורסה - סקס אדיר

למה בחרתי בבורסה

1
טוב אני חייב לשתף ... היה תקופה ארוכה מאוד שמועדוני חשפנות לא היו לי בכלל במחשבה, בכלל ניסיון לא הכי משהו בגיל 16
אבל במסיבת רווקים של חבר הגענו לבורסה.....
המקום היה נראה אקסקלוסיבי ומושקע מאוד , היה פצצ חשפניות באותו הערב.. כמה שממש סובבו לי את הראש.
לחבר שחגגנו לו מסיבה, פינקו את החיים בלאפ דאנס וחדר VIP והרפיה ומופעים ושתיה ומה לא.
אחרי זה SKY חשפנית קטנטונת עם חזקה ענק העלתה אותו לבמה למופע שהוא לא ישכח בחיים.
אני זוכר גם מופע שלא יצא לי מהראש כל החיים של ויברטור של אחת הורסת בשם אלקטרה... יבאבאבא
חשוב להגיד שכסף לא היה חשוב באותו היום , רק השמחה של החתן.
אבל הבנתי שלמקום אפשר להיכנס חינם מ17:00 עד 22:30, אני מודה שמאז אני מבקר בבורסה לפחות פעם בשבועיים.
עם מבחר כזה גדול של חשפניות ואווירה שלא חשבתי שמועדון חשפנות מקרין... אני לא מתפלא למה אני חוזר.
בקיצור מומלץ מאוד
*אגב זה דיווח ראשון שלי בתקווה לעוד הרבה

למה בחרתי בבורסה

2
בבורסה אכן יש מבחר גדול של חשפניות, חלקן יותר לטעמי, חלקן פחות לטעמי.

תרשה גם לי לציין לטובה את אלקטרה ... יש לה גוף פצצה, פנים מאוד יפות (מי שראה אותה בלי מסיכה-יודע), הלפדאנס שלה טוב, חייכנית ויחס מעולה.

הייתה שם עוד אחת שנורא אהבתי לבשה חלק עליון חלק ותחתון בצבע לבן, עם חסרון קטנטן, הלפדאנס שלה יחסית קצר.

למה בחרתי בבורסה

4
אכן הייתי אתמול במועדון חשפנות והיו כמה בנות שממש אהבתי,אלקטרה הזאת איזה מופע אינעלאבוק אחת החזקות.. דחפה דילדו בכל תנוחה אפשרית עם שיר מחשמל ברקע... ופשוט גנחה ונהנתה ואז לפה... היו עוד כמה חבר'ה שהזמינו ריקוד על הבמות ,היו 2-3 ישראלות פצצות מרוקאיות מזרחיות הזמנתי את שלושתן אבל תקתקניות יחסית,לקחתי עוד בחורה סופר צעירה במסיכה ,קומפקטית יחסית,חמודה רצח,פשוט ישבנו בצד התחבקנו ודיברנו דקות ארוכות בלי לחץ מצד האחרים ולא דרשה תוספת ,אור צעיר ותחת קטן אבל עדין תופסני ממש ילדונת,עם בגד ים כזה וחזה סיליקון אבל מהמושלמים האלה שד"ר ג'יספוט לא יכל אפילו להמציא.. לא התעמקתי בשמות רק בתיאור,ככה שם מישהו מזהה על מי אני מדבר... הייתה לי תשוקה חזקה איתה גם בשיחה והפלירטוט ,היה לה קצת מבטא משונה אבל פשוט הרסה אותי,ילדה סוכר אמיתית, אישתי לעתיד קריצה,רוצה שידוך איתה. בכי
עוד בחורה שמאוד אהבתי שם זאת בחורה שחומה כזו נראת מעורבת משהו מדרום אמריקה כזה ...גם קומפקטית יחסית,חזה פשוט מושלם לא סיליקון לפי המישוש ,לקנה הגוף שלה פשוט אלוהים יצר שלמות באזור הזה,אין דברים כאלה... טוסיק קטן חושנית גם בריקוד,עיניים חומות גדולות גם מותק..
נכנסתי בסביבות שעות הלילה כבר... מאוד אהבתי את המקום אחרי שהייתי הולך רק לשאנדו ופוסיקט,נראה שהבורסה הופך לממש מומלץ מבחינתי,רק פעם הבאה כניסה מוקדמת..
Rachel Starr probably the best fuck

למה בחרתי בבורסה

5
הבחורה שאתה מדבר אליה באמת שווה ושוברת את החושים ... אני די בטוח שאתה מדבר על סקי למה גם לי היא לא יוצאת מהראש בכלל ... חזה מושלם, גוף שוברת... באמת שאין דברים כאלה....
חוץ מיזה חשוב לי להגיד שגם ככה שאתה בא חינם או לא חינם אני משלם על שתיה אוכל או כל דבר אחר .... אז ככה המצב זה שאני בא לבזבז ולהנות אבל האופציה של הכניסה חינם האיכות של המקום והבנות והכמות של הבנות ואופציות פשוט גורם לי לחזור לשם פעם אחרי פעם ובהחלט ולהמליץ לחברים :)

למה בחרתי בבורסה

7
[QUOTE=RANI]הבחורה שאתה מדבר אליה באמת שווה ושוברת את החושים ... אני די בטוח שאתה מדבר על סקי למה גם לי היא לא יוצאת מהראש בכלל ... חזה מושלם, גוף שוברת... באמת שאין דברים כאלה....
חוץ מיזה חשוב לי להגיד שגם ככה שאתה בא חינם או לא חינם אני משלם על שתיה אוכל או כל דבר אחר .... אז ככה המצב זה שאני בא לבזבז ולהנות אבל האופציה של הכניסה חינם האיכות של המקום והבנות והכמות של הבנות ואופציות פשוט גורם לי לחזור לשם פעם אחרי פעם ובהחלט ולהמליץ לחברים :)
[/QUOTE]
לא יודע,אבל היא אחת החמודות שיש,מותק אמיתית ,מאוד היה לי כיף איתה למרות שזה היה לריקוד בודד...

למה בחרתי בבורסה

9
אקיצר הייתי בבורסה לאחרונה שוב,יש שם אחת רוסיה נראת עם קעקוע של קשת על הרגל ,גוף פשוט סוף הדרך .. עושה ריקוד מעולה על הבמה ,חבל רק שהיא נותנת ריקוד קצר ומעפן עליך..
אגב מי שרוצה לראות מופע מופע שוב ראיתי את אלקטרה משהו אדיר כמובן שהיא באה רק לסוף הערב להביא את המופע שלה עם הדילדו שבפעם הראשונה שראיתי אותו פשוט הטריף אותי..ואז נעלמת עם מישהו לצד לכל שאר הערב.. כששאלתי אותה ללפס דאנס פשוט ניהרה אותי עשתה כאילו הולכת לחדר עם מישהו ובפועל נשארה לשבת בצד.. השמועה אומרת שהיא אחת המנהלות של המקום-מישהו מוכן לשפוך אור?

למה בחרתי בבורסה

10
מישהו יכול לאמת את דברי,בשנים ראשונות בורסה(שנת 93),היו מביאים 2 קופים בכלוב,כדי 'לבדר' את הקהל,קוף אחד היה מאונן,וזה היה מושך את הקהל כמו שיש את ה sea world..
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”