כ שאלה לא שגרתית - סקס אדיר

שאלה לא שגרתית

1
היי

לפני כמה ימים הלכתי כהרגלי מידי פעם לבורסה אחר הצהריים,

לאחר כחצי שעה נכנס אדם שאני מכיר,
לא ממש קרובים אבל מכר ממקום העבודה
כזה של שלום שלום...מה נשמע....אתם יודעים.

לא יצרנו שום אינטרקציה
ולאחר כחצי שעה בערך נראה לי הוא התבאס שראה אותי והלך.

אני המשכתי כרגיל....

קרה לכם ?
מה עושים במקרה כזה??

שאלה לא שגרתית

2
פעלת מצוין.
אבל,אם אתה בכיר באירגון ציבורי כלשהו,כף רגלך אסור שתדרוך שם או בדומיהם.

נשוי?גם בעייתי,בקיזוז מאזן האימה של מי שתפגוש.

בבורסה,במשמרת הערב,להזהר ולא להשאר אחרי 22:00 אז מופיעים בוקי נאה ומשתתפי סיור ה"ביבים" שלו.

זכרו מה קרה ל"צ'ייני" ב"גוגו".
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

שאלה לא שגרתית

5
סמלי-קט, השאלה היא האם אתה רוצה שבמקום העבודה ידעו על זה, לא ידעו על זה, או שלא משנה לך.
אם אתה רוצה שידעו, או שלא משנה לך - אל תעשה כלום.
אם אתה מעדיף שלא ידעו - גש לשיחה ידידותית. ברמה של "מה שלומך", "גם אתה בעסק". סמול-טוק של כמה דקות, שיספיק כדי ליצור "שותפות" ויאפשר לך להבין איפה אתה והוא עומדים.

שאלה לא שגרתית

6
קרה לי לפעמים בעיקר בכל מיני בתי זונות למינהם בתל אביב... אז מה?? גם אני וגם הוא נמצאים במקום מאותה סיבה בדיוק! אני תמיד הולך לבנאדם ומתייחס אליו כמו חבר שלא ראיתי שנים. מה יעשה? יגיד שראה את דיינמיק בבית זונות/מועדון חשפנות? ומה הוא עשה שם בדיוק? קנה פיסטוקים?
מה ההבדל בין זונה לשרמוטה? זונה מזדיינת עם כולם, שרמוטה מזדיינת עם כולם חוץ ממך

שאלה לא שגרתית

7
[QUOTE=דיינמיק]קרה לי לפעמים בעיקר בכל מיני בתי זונות למינהם בתל אביב... אז מה?? גם אני וגם הוא נמצאים במקום מאותה סיבה בדיוק! אני תמיד הולך לבנאדם ומתייחס אליו כמו חבר שלא ראיתי שנים. מה יעשה? יגיד שראה את דיינמיק בבית זונות/מועדון חשפנות? ומה הוא עשה שם בדיוק? קנה פיסטוקים?[/QUOTE]

נכון אבל אל תשכח שאם מדובר במישהו בעל ערך נושא שיחה פיקנטי זה בסופו של דבר יזלוג החוצה דרך מכרים או מהצד שלך או שלו עד שיגיע למי שלא צריך להגיע צחוק
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”