כ סנדרה ממעדון הבורסה - סקס אדיר

סנדרה ממעדון הבורסה

1
אנשים זה פוסט ראשון שלי אז תנסו להיות סלחנים.
הייתי חייב לשתף אתכם הבחורה פשוט כוסית.
פנים יפות, קטנה עם חזה ענק(זה בדיוק הטעם שלי)ריקוד מחרמן רצח באמת משקיעה עולה לחדרים הפרטים מתנשקת, מציצה מדהימה הכי חשוב לא הייתה הרגשה של תיקתוק ש זה די נדיר בבחורות שם. אולי החיסרון היחיד זה שטיפה יקר 350 אבל הבחורה באמת שווה את הכסף אני מתכוון לחזור עליה
ממליץ בחום

סנדרה ממעדון הבורסה

5
אני לא מבין מה הבעיה בכך שהיא לא נפגשת מחוץ למועדון... ה״עסקה״ בחדרים במועדון היא ברורה. אם היא נותנת את כל מה שהיא מבטיחה זה בסדר גמור. ממה שאני מבין ויודע, היא לא מאכזבת ונותנת תמורה יפה.. אם מישהו לא מעוניין ביחס של 350 / 15 דק׳ - אף אחד לא מכריח... :)
אני עליתי איתה בעבר והתיאור של הכותב הראשון מדויק לגמרי.
אם מישהו מוכן לנדב מידע על אחרות אשמח מאוד הבנתי שג׳ניפר טובה ומומלצת והייתי שמח לשמוע עליה חוות דעת לפני שאני משקיע 300-400 בנושא...

סנדרה ממעדון הבורסה

8
alvarogol1,תוכל קצת לפרט,מתנשקת..(עם תחתונים או בלי) איך היא ניראת צבע שיער,משקל,גובה וצבע עור,תודה

יודלע,קיבלת מציצה חשופה או עם גומי,תן לי לנחש והבחורה נשארה עם תחתון שזה הכי מבאס שיכול

להיות תמורת מחיר שכזה ל 15 דקות,האם גם שם יש דפיקות בדלת לאחר 15 דקות ?

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

סנדרה ממעדון הבורסה

9
מצטרף לבקשותיו של סופרמן וגם : האם תוכל לצרף CT MRI צילומי רנטגן עדכניים של אזור החזה והגב התחתון, ספירת דם, בדיקת רישתית העין
אהה.. סופרמן מזל טוב על ההודעה ה-1700 שמצטרפות ל-1699 אחרות אינפורמטיביות רהוטות ומחכימות
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”