כ קברטו - רוזי - סקס אדיר

קברטו - רוזי

5
לגבי הימים והשעות אמרתי: אמרה לי שהיא נמצאת באמצע השבוע (יענו א'-ה') מ-20:00 עד איזה 02:30-03:00 - אל תתפסו אותי במילה כי אני לא תפסתי אותה במילה. אולי החיוך והנחמדות הם כשמגיעים בתחילת המשמרת ;-)
הייתה חלקה לגמרי למטה, הוספתי 50 לטעום - והיה טעים! לא שאלתי יותר מזה כי לא היו יותר מזומנים Ouch
לדעתי לא עובדת סופ"ש.
לגבי המראה, בלונדיני בהיר (נראה מקורי, לא צבוע מצבע כהה), 1.70 אולי, חזה לא גדול במיוחד.

קברטו - רוזי

6
אז ככה,בהמלצתו של שועל ותיק,תודה מוחא כפייה

החלטתי לבדוק את המקום.

נכנסתי לקברטו

את פני קיבלו(במקום שהיושב בכיסא מולך יציג אותן כדי שתדע,בסוף ניחשתי לבד),קמילה הברונטית שווה טילים,אך ניראת לי חסרת

סבלנות ותקתקנית

אנסטסיה בלונדינית ניראת פחות טוב מהשלישית

והשלישית הלא היא רוזי.

בחורה צעירה ויפה,גוף של דוגמנית על חזה מסולקן אך,לא מורגש

מחליט לבחור בה

כאשר היא נכנסת,אומרת לי תן לי 50,אמרתי אוקי אבל רגע,יש מצב לאאקסטרות

שאלה מה אני רוצה,אמרתי לטעום אותך,יאמיי Tongue

בהתחלה רצתה 150(כן כבר..)

לאחר התמקחות קצרה,סיכמנו על מאיה

רוזוולט,עם תחתונים וחזיה ובריות לבנות

יש לה שיער בלונדיני חלק גולש,קצת צבוע,יש מצב שאולי זה פאה,או תוספת שיער,ניתן לכם לשפוט במידה ותחצפו בה

פצחנו במזמוזים הדדיים,תוך שהיא שולחת יד מתחת למכנס,ומתחילה לשפשף את ג'יני מהתחתון

ניסיתי לברר לגבי זמן כפול אמרה לי צריך לשלם גם בכניסה כפול כמו שלה כפול(כלומר 200) ,ממש גזילה,למה לא לשלם רק לה

את

התוספת

הרי כל האקסטרות הנוספות הולכים ישירות לכיסה,או שזה אותו נוהל כמו אצל זונות או סרסור,מה אתם אומרים

מציצה מקונדמת עולה 150(חבל שאי אפשר בלי Disapprove) החלטתי כבר ללכת על כל הקופה(במקרה הכינותי מראש,סטופר מיד כאשר י

צאה) ,אי אפשר שלא עושה חשק שחבל"ז הגוף

בשילוב פניה היפות עושות את העבודה

התפשטה לאט לאט,בתנועות חושניות וסקסיות,הורידה לי את התחתון,והתחילה לשפשף אותו בין פלחי ישבניה המושלמים(מאוד

מחרמן)!,לאחר מכן ביקשה שאשב,הורתי לה לשבת,יש כרית מיוחדת לברכיים לירידות אצבע למעלה

מעל הכוס היפה שלה,ישנו קעקוע נדמה לי פרפר היה אור מעומעם,ולכן קשה לאבחן בוודאות

התחלתי לרדת לה,תוך כדי שאני יונק את 'הפרי האסור' ,פשוט תענוג מריח נפלא,ובטעם תות מתוק אוחח, חייבים לנסות Tongue

מלקק ומוצץ קלות את הקליטרוס שלה,מכניס את הלשון עמוק לתוך איבר מינה הטעים כך שככל שאני מעמיק יותר,כך אני מרגיש את

הטעם של התות יותר,רוזי משמיעה קולות אנחה מזוייפות(ביקשתי ממנה שתפסיק) אומרת לי : "כן אתה הגבר שלי,אתה אוהב כוס

שלי,ואני הנהנתי בהנאה,אחרי זה רוזי מלבישה קונגו ממש בעדשים

מוצצת בכזו רכות ועדינות בלי שיניים,במיומנות רבה,מרגיש ממש בלי

שמוליק קורא לה,לבוא אליו,והיא מיד רוכבת עליו,וקופצת כאילו היא על טרמפולינה,אך לא התלהבתי כי התנוחה הזאת לא הייתה כל

כך נוחה,ביקשתי שתרכן קדימה,על הספה,וכך אוכל לחדור אליה כמעט כמו בדוגי,הכוס שלה קטיפתי ומפנק,ועוטף אותך בהרבה חום

במשך מספר דקות,גם תנוחה זאת לא הייתה נוחה,כאשר החלפנו תנוחה,למאין מסיונרית,'סימן האור הראשון הגיע' וחלפו להן בקושי 8

כועסדקות

תוך כדי אני אומר לה את זה שילמתי על 15 דקות,היא אומרת אין מה לעשות ופה כמעט וגמרתי,אבל בגלל הפוזה באויר,כאשר היא

על כורסא קטנה מאוד קשה,ותוסיפו לזה מוסיקה של זיונים(גניחות ושאר ירקות,מעניין האם זה בעקבות האקסטרא)
לא עברו 3 דקות והאור שוב פעם הבהב!

אמרה לי שצריך להזדרז(בטח מנסים לעשות עוד כסף,על חשבון הכסף שלך,במינימום של זמן)

התהפכנו ל 69,אני ממשיך לטעום אותה,והיא תוך כדי עושה לי ביד,אוחח לראות את התחת שלה המוצק והמושלם לנגד עיניך,מחזה

מ-ר-ה-י-ב Tongue

עוד 2 דקות ואתה הגיע הגמירה המיוחלת,ואתה פורקן הנאה משביע,לא לפני שהבעל הבית 'דואג' לי ומחשיך את המקום,כאשר עוד

לא

סיימתי לנגב,והיא אמרה לו,שיש עדיין לקוח בחדר ושידליק את האור,בדיקת הזמן הראתה בדיוק 15 דקות!

ניסיתי להוציא ממנה פרטי,אמרה שלא עושה(באסה עצוב)

אולי מישהו אחר כן יצליח,או הצליח,אשמח לדעת.. ומחכה לתגובות שלכם,חברים יקרים !

מספרת שזמן כפול(30 דקות ניראה לי ברוטו,עולות 600 ש"ח)

superman19792013-07-17 04:28:51
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

קברטו - רוזי

10
נתת תאור מפורט ומעניין של החוויה שחווית, ועל כך תודה רבה סופרמן.

לא הצלחתי לסכם כמה עולה בסופו של דבר ה - מ+ז, עם הבחורה, כולל הכל ואחר המיקוח (הבנתי שמדובר ב- 15 דקות ברוטו).
אשמח אם תזכיר את זמני הפעילות של המקום, ורמת הדיסקרטיות שלו.

שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”