כ ניקול הצעירה באפרודיטה - סקס אדיר

ניקול הצעירה באפרודיטה

1
תקפה אותי החרמנות בבוקר
איזה שעה דפוקה ללכת לפיפ
אמנם זה טוב במקום עבודה
אבל חם רצח
מלא אנשים ברחוב
ואין חניה

ובכל זאת התגברתי והגעתי לאפרודיטה
ושם פגשתי את ניקול ( לא להתבלבל עם ניקול הבוגרת שהיתה בעבר מלכת המתחם ועדיין קיימת)
ניקול בת 28 נראית צעירה יותר,165/52. יפיפייה בלונדה עם קארה וקעקועים
גוף יפה אבל לא מעוצב מושלם, שדי סיליקון נחמדים
מראה מושלם של בת השכן ממול אבל היפה מבניהן.
בניגוד לקוד הלבוש המקומי לא דופקת עקבים אבל מסתפקת בכפכפי ים אבל עדיין סקסית בטירוף
ישבה בשקט עם מכנסוני ג׳ינס
ולא יכולתי שלא לנסות
בחורה עדינה, כמעט ביישנית, שקטה
לא חיית סקס ולא תדפוק לך את הריקוד של החיים
צריך להפעיל אותה וגם לא מורידה תחתונים תמורת 50 ש״ח

עבודת יד טובה ולא מלחיצה
בסהכ נהנית איתה אבל לא מתאימה לכל אחד ובטח לא לביישנים
ניתן להנות עם רגליה וכפות רגליה היפות ולכל מי שאוהב פנטזיות נוספות ..שווה לבדוק..לא ניסיתי

בכל מקרה יפיפה אמיתית וחמודה שווה ביקור

נמצאת בכל ימי השבוע פרט לשישי בשעות היום.

תהנו

ניקול הצעירה באפרודיטה

3
נו זו בדיוק הבחורה,שנכנסה אתי,עם פרצוף חמוץ,כאילו עושה טובה,שהיא עובדת שם(אולי לעצמה,אך לא נתנה הרגשה ללקוחות)

ביקשה 50 ש"ח עבור הורדת תחתון(כלומר צריך לשלם לה עוד 50 )

מה שפעם לא היה,אך מכיון שיש לקחות פראיירים אשר הרגלו אותן,לשלם יותר משנדפק בסופו של דבר זה אנחנו

לא מחליף את ויקטוריה,או את ויקה,פי 2 יותר יפה מניקול ופי 1.5 מסטפני

פשוט מושלמת

אסור לנו להיכנע,גם הבעל בית אמר לי,ש'הכוסיות' לא מורידות בגדים ונכנסות עם לקוח בפחות מ 150 ש"ח

פשוט גזלה לאור יום,גם יש לך בדיוק 10 דקות על השעון,וממש לא 15 דקות שאמור להיות במינימום

כועס
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

ניקול הצעירה באפרודיטה

4
+1
גם אני חויתי את הפרצוף החמוץ שלה. כ"כ מעצבן שזה בא בשיא החרמנות - לא בא לך גם להוסיף לה, לא מגיע לה.
ברגע כזה אני נזכר בשירות של הבורסה למעלה, אומנם זה יקר ואי אפשר ללכת באותה תדירות אבל שם אתה נכנס לחדר עם בחורה והגבול רק בראש שלך. חוץ מזה שאתה יכול להמר על 20 ש"ח לפני בסיבוב ולהבין אם היא בעניין או לא ולחסוך את האכזבה בהמשך. רק חבל שהמחיר כזה גבוה.

ניקול הצעירה באפרודיטה

6
כן רק ששם אין לך בחורות יפות וצעירות,כמו בפיפישואו וגם אם כן,אז בטח לא ב 200

איך אני מתגעגע לברדלס בכי

למה שנשלם עוד 50 ש"ח בשביל הורדת תחתון,מה זה השטויות האלו 'הכוסיות' לא יכנסו אתך בפחות 150 ש"ח

במקום לא יכנסו אתך הייתי אומר יכנסו עם פראיירים במחיר זה,לפחות היו נותנים 15 דקות כמו פעם ולא 10 דקות ברוטו,יש את

הזמן שהיא הולכת למסור הכסף ולשים ג'ל אשר על חשבונך כמעט 5 דקות

לפחות הזמן צריך לרדת רק כאשר אתה נכנס אתה לחדר,ולא ממתי שהיא חותמת בהתחלה,כי אז נשאר לך בקושי 5 דקותת!!!

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

ניקול הצעירה באפרודיטה

7
[QUOTE=superman1979]נו זו בדיוק הבחורה,שנכנסה אתי,עם פרצוף חמוץ,כאילו עושה טובה,שהיא עובדת שם(אולי לעצמה,אך לא נתנה הרגשה ללקוחות)

ביקשה 50 ש"ח עבור הורדת תחתון(כלומר צריך לשלם לה עוד 50 )

מה שפעם לא היה,אך מכיון שיש לקחות פראיירים אשר הרגלו אותן,לשלם יותר משנדפק בסופו של דבר זה אנחנו

לא מחליף את ויקטוריה,או את ויקה,פי 2 יותר יפה מניקול ופי 1.5 מסטפני

פשוט מושלמת

אסור לנו להיכנע,גם הבעל בית אמר לי,ש'הכוסיות' לא מורידות בגדים ונכנסות עם לקוח בפחות מ 150 ש"ח

פשוט גזלה לאור יום,גם יש לך בדיוק 10 דקות על השעון,וממש לא 15 דקות שאמור להיות במינימום

כועס
[/QUOTE]
בואנה 15 דק' שהופכים ל 10 דק' זה נשמע לי לחץ רציני מדיי . אי אפשר פשוט לשלם להם בכניסה 100 שקל מראש לחצי שעה? עוד 100 לבחורה זה אומנם כבר יוצא 200 כמו במסאג'ים אבל אתם אומרים שכאן לפחות הבחורות נראות הרבה יותר טוב...
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”