כ נפילה בפיפ שואו ליד הקיוסק בתובל - סקס אדיר

נפילה בפיפ שואו ליד הקיוסק בתובל

1
אתמול בלילה נכנסתי לשם,
היו שם שתי רוסיות בלונדיניות, אחת מהן ממש כוסית,
שאלתי כמה, אמר לי 150 לשניהן.
שמתי 150 + 50 שקל טיפ שנכנסתי.

חיפפו אותי ברמה גבוהה, אמרתי שלא רוצה שמן, הביאה מים ומרחה לי, אמרתי לה שתירק לי על הזין במקום, לא הסכימה רק בתוספת תשלום, אמרתי לה שאני רוצה להשתפשף עליה, לא הסכימה רק בתוספת תשלום לשניהן, הציעה לי זיון עם שניהן בתוספת 300 לכל אחת, אמרתי שאין מצב, רציתי שתתקרב עם הפנים לזין, לא בשביל לגמור עליה אלא שתעשה כאילו. אמרה אין מצב שאני סומכת עליך שלא תגמור עליי.
בקיצור, לא ולא ולא ולא, חוץ מללחוש לי דיבורים מלוכלכים באוזן (שזה דווקא היה סבבה) לא עשתה כלום, שפשפה לי עם המים בשיא המהירות עד שחשבתי שיפול לי הזין, יצאה לי הנשמה עד שגמרתי, כי שניהן זייפו קולות ברמה קשה והסטלבטו אחת עם השניה ברוסית (שאני מבין אבל לא גיליתי להם שאני מבין)

בקיצור, שומר נפשו יירחק, באתי לשפשוף של לילה ויצא שקיבלתי זין. הייתי צריך לחפש אחרכך בהר ציון ובמנדרין פורקן לתסכול שהצטבר.

הורידו לי את החשק לגמרי מהמקום.
באפרודיטה היתה אנכיסה, כבר עדיף היה לתת לה למצוץ מאשר להכנס לשפשוף עם שני אלו.
באסה. כועס

3
sexlover, מספר שאלות לי אליך
ראשית כשאתה כותב שאתה חוגג עם שתיים ב 150, אתה יכול לפרט מה בדיוק אתה מקבל עם השתיים האלה תמורת ה 150?
שנית - באיזה מקום בדיוק אתה מקבל את השירות הזה ב 150?
שלישית - אתה יכול להגיד מה השמות של הבנות שהיו איתך בדואטים האלה? או לפחות שם אחד מהן ?
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

4
גם לי אישית יצא פעמים רבות לקבל מופע משתי בנות יחד.
מלכתחילה אל תצפה בפיפ שואו ליותר משפשוף נעים ולראות כוסיות ערומות...

לרוב שאני לוקח 2 בנות, שתיהם מתפשטות. אחת משפשפת והשנייה או רוקדת או עוזרת לה.

את השירות ב-150 אתה יכול לקבל בכל אחד מהפיפ שואוז בתובל. אם תרצה הרכב של 3 בנות זה גם אפשרי... הרעיון הוא 50 למקום ועוד 50 לכל בחורה. תוספות זה מול הבחורה (כאשר קח בחשבון שבהרכב של יותר מאחת הרבה אופציות ייחסמו)

6
בימבה ענה יפה
150- שתי כוסיות ערומות או בתחתונים ממזמזות אותך ועושות ביד
לדעתי חלום של כל גבר

בשלוש מאות אפשר להיות פעמיים עם שתיים שונות וסהכ ארבע וזה במחיר של זיון בתיקוקיה

לא אסגיר הרכבים אבל בימבה צדק גם פה אפשר לקחת כמעט כל שתיים

אבל תמיד עדיף להיכנס עם המובילה -בחורה שאתה מכיר וסומך עליה ושואל עם מי היא זורמת

עשיתי לפחות עשרה דואטים ולא זוכר שהתאכזבתי אי פעם

7
מי שהולך היום למכוני הפיפ שאוס הוא פראייר. חברה חראם על הכסף. בשביל דקה אחת שהיא תתפשט ותעשה ביד עם השמן תינוקות זה סתם חבל.המקומות האלה זה מסחטת כספים ,על כל דבר הכי קטן הבחורות שם דורשות כסף. למי שזוכר את המכונים שהיו בשנות ה 90 ובתחילת ה 2000 בתחנה הישנה וברחוב תובל , אז זה היה עסק כדאי. היו זמנים.
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”