כ סקירת מועדון פוסיקט חמישי 2.4 - סקס אדיר

סקירת מועדון פוסיקט חמישי 2.4

1
אחרי שהייתי בבורסה ופליקס עם כל החושניות שלה , שאלו אוי בבורסה אם להישאר ללילה ולשלם 100 ש"ח?
אז העדפתי כבר ללכת לפוסיקט.

אז כצפוי, בנות מהממות סקסיות בטירוף 2 רמות מעל כל המועדונים, אז את זה כבר ידעתם.
החידוש הוא שפעם כתבתי שהריקודים יחסית קצרים והבנות פחות יודעות לרקוד עליך , וגם ריקודי הבמה לא משהו.

כל זה השתפר מאוד ! הבנות רוקדות עליך כאילו קוראות אותך ומגרות בקצבים
שמחרפנים אותך. באמת עוד לא נתקלתי ברמה כזאת של ריקוד.

ריקודי הבמה אירוטיים והשתפרו לרמה מעולה , למשל היה שם כאילו מזכירה עם חצאית צמודה , וכל הריקוד
היה לגרות עם הרגליים שלה ואני חולה על זה , מי שמתגרה מזה יבין אותי.

הכמות ומגוון הבנות הסקסיות כאילו כולן דוגמניות שברחו מהמסלול. יש שם כמה מלאות למי שאוהב וגם הן עם פנים של שחקניות פורנו,
בכלל כולן שם עם פנים משגעות.

קלטו שם אני אוהב להסתכל, אז כל הזמן עשו לי שם טיזינג , כל מי שאתה עומד לידה , עוברת מולך, או שרוקדת על מישהו אחר
ובנתיים נותנת לך פוזות שעומד לך חזק חזק.

ויש שם הרבה בנות מגרות, אבל אחת ממש מושלמת ממש שיצאה משער אמצע של פלייבוי , שהולכת בצורה מגרה ביותר ,
גוף מושלם פנים של שחקנית פורנו
הריקוד שלה מושלם ברמות שמחרפנות אותך , גוף מהפנט בשם נאוני.
נראה לי שתפקידה לגרות את כולם, כי היא הולכת בצורה מגרה מצד לצד , ולמרות שאתה מצפה שהית תיתן שירות לא טוב כדי להמשיך בסיור,
לא , היא נותנת שירות מעולה , לפעמים מאריכה את הריקוד ומביאה אותך לשיאים של גירוי שאין דברים כאלו.
לדעתי הבחורה הכי יפה סקסית ומקצוענית שאי פעם רקדה עלי .

אני כותב רק על כמה בנות בולטות אבל היה שם פשוט שפע של חתיכות 2 רמות העל כל מועדון אחר .
היתה שם מלאני עם פנים סקסיות במיוחד.
סנדרה גם היה סקסית במיוחד .

חסרונות של יום חמישי: כולם יודעים שיום חמישי ושישי יש מבחר הכי גדול של בנות, אך מאוד צפוף,
אם אתם קמים המקום שלכם יכול להתפס אז לא לקום ליותר מידי זמן.

לגבי ריקוד בחדרים, לא הלכת זה לא הקטע שלי, אבל היתה שם אחת מגרה ברמות של טיזינג, שנותנת רק ריקוד אחד ,
אולי שווה ללכת איתה , אבל אם אתם מחפשים סקס עדיף ללכת למקומות אחרים, לדעתי במועדון חשפנות
זה לא שווה וכתבו כבר על זה הרבה , אם אתם אוהבים ארוטיקה וטיזינג וחושניות , זה המקום המושלם

אני יודע שאני נשמע מתלהב אבל פשוט הרמה שם בכל המאפיינים 2 רמות מעל כל השאר :
ריקודי במה : 10 אירוטיקה במיטבה ולא סתם מכאני
ריקוד פרטי עליך: 12 פשוט מושלמות
ריקוד פרטי בחדר: ללא הקטע שלי לא בדקתי .
טיזיניג: מעולה
גוף של הבנות: 2 רמות מעל כל השאר
פנים : רוב הבנות עם פנים של שחקניות פורנו
שירות: גורמים לך לצאת מרוצה עד הסוף

סקירת מועדון פוסיקט חמישי 2.4

4
[QUOTE=sexlover]
מחיר כניסה? כמו בשאר המעדונים בתל אביב=100 ש"ח
מחיר ריקוד? כמו בשאר המעדונים בתל אביב=25 ש"ח
חדר פרטי מחיר? לא ניסיתי,אבל מהתענינות מדובר על מאות שקלים לעבודת יד או מציצה.
[/QUOTE]

אכן המועדון השתפר והשאר התדרדרו גם מבחינת הבנות וגם מבחינת השירות.
ימי סוף השבוע מאוד עמוסים וכן ממליץ לבקר באמצע השבוע, יש מספיק בנות ויש פחות גברים חרמנים ולכן ניתן לשבת בנוח.
כמו בתאגידים בתל אביב ובבת ים גם שם יש "הצפה" של בנות אוקראיניות, עדיין הרוב הן ישראליות (כנראה עניין החוקיות הוא מכשול).
הבנות אכן נראות טוב, לא דוגמניות. וכמו בתאגיד הבת ים רוב הבנות הגיעו לעשות קופה בזמן הקצר ביותר ולכן מנסות לזרז את העניינים ולעלות אותך לחדר (שם הכסף הגדול).

היתרון של הרצון להרוויח כסף וכמה שיותר הוא שהן לא נתקעות על לקוחות קבועים או בעלי פוטנציאל בענייהן ואנחנו פשוטי העם גם זוכים לקבל ריקוד מהבחורות היפות.
הבנות הותיקות יותר כן נתקעות אבל לא לכל הערב בניגוד למועדונים אחרים ששם אחת יכולה להתקע עם גבר כל הערב והלילה, וגרוע מזה למשוך בנות אחרות, כך ששאר הגברים זוכים למבחר מצומצם.

.You so need a Daddy, little girl

שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”