כ סטייסי מאפרודיטה - סקס אדיר

סטייסי מאפרודיטה

1
כבר נאמר על הגב' שהיא בין הטובות, אבל עד היום לא יצא לי לדגום אותה. אז אתמול אני מצלצל לאפרודיטה, לברר שסטפני נמצאת ומתברר שהיא יצאה מוקדם... למרות זאת החלטתי לנסות את מזלי, ואכן ב "סלון" היו סטייסי, אנפיסה ואילנה. בחרתי את סטייסי כי במראה היא התאימה לטעמי (גבוהה, בלונדינית , עיניים אפור/כחול, חזה בינוני, רזה) וגם כי קראתי עליה חוות דעת טובות כאן.

בהתחלה היא ביקשה 50 ש"ח , לפני שיצאה " לחתום על החדר" , ולא הסכימה לדבר על אקסטרות. אני אישית לא מחפש זיון או מציצה ( אז אל תשאלו אותי אם יש אפשרות כזו- כי לא שאלתי!), ולכן גם ה"אקסטרות" שאני מבקש מוגבלות, אבל למדתי שכדאי בכל מקרה לשלם לבחורה עוד 50 , כדי שהיא תהיה מרוצה, לא תתקתק, ולא תנסה כל הזמן למצוא סיבות לבקש עוד כסף...

כשחזרה סוכם על 50 נוספים כדי שהיא תיתן "פינוק טוב", ותרשה לגעת " בעדינות" בין הרגליים שלה.

מבחינת השירות היא הייתה בסדר גמור, הפשיטה אותי ( לא לפני שביקשה רשות...) נתנה להפשיט אותה, הסכימה להגביר את האור בחדר למקסימום ( לא כולן מסכימות, ולי זה חשוב), לבקשתי, פתחה לי רגליים בתנוחות מגוונות ונתנה לי מראה מרהיב לכוס שלה, תוך שאני נוגע קלות בשפתי הכוס ובדגדגן, בסוף ביקשתי שתאונן לעצמה עם רגליים פתוחות , וביד השנייה שתעזור לי להגיע לסיום המיוחל, וכך היה.

הבחורה נקיה מאוד- התנאי לגעת לה בין הרגליים, חוץ מהתשלום, הוא לנקות את הידיים בג'ל, ולא לגעת בעצמך עד לסיום , כדי למנוע אפשרות של העברת מחלות.

חוויה חיובית מאוד, ומבחינתי היא נכנסה לרשימה , שהכילה עד היום את סטפני בלבד.
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”