גם אני חושב שהבחורות שעובדות בזנות מאוד מסכנות.
דווקא הפיפ שאו זה משהוא שדורש פחות התמסרות גופנית מאשר זונה ששוכבת עם הלקוחות או אפילו מעסה, כך שאני סבור שגם מבחינתנו, כלקוחות, הפיפ שאו זה הרע במיעוטו.
כן, גם לי ייסורי מצפון כשאני הולך לבחורה כזו. קודם כל מהצד של בגידה באישה שנשואה לך, והאמת, בגילוי לב, אם החוקית שלי היתה נותנת לי יותר או עושה את זה קצת יותר מעניין, הייתי מוותר על הפיפ שאו, אלא שהגברת כל הזמן, עייפה, לא בא לה , כואב לה הראש/הגב/הצוואר ,לא מוכנה לשמוע מה אני אוהב או רוצה, ואם פעם בשבועיים, היא מוכנה לשכב על הגב בחושך ,ולפתוח את הרגליים, אז אני אמור להיות אסיר תודה.
אז אשתי היקרה- תעשי מה שאת רוצה, אני לא אבגוד בך, אבל ללכת מדי פעם למשהיא שצעירה ממך ב 10-15 שנה, שרזה ממך ב 20-25 קילו, שתעשה לי ביד, שבאמת אוכל לבקש ממנה מה שנעים לי ,ושאני ארגיש שאני במרכז העניינים לרבע שעה, זה משהוא שנחוץ כדי לשמור על שפיות, ואת הרווחת לעצמך את זה ביושר....
ועכשיו לצד של הבחורה- מכיוון שהבילוי איתה נחשב בעיניי לכורח, אני משתדל להיות אליה הכי עדין ונחמד, לא לעשות שום דבר שעובר את הגבולות שהיא הציבה לעצמה, וגם להודות לה בסוף האקט על השירות הנעים, לברר שלא עשיתי משהוא שהיה חריג מבחינתה, ולצ'פר בטיפ קטן ( גם 20 ש"ח מתקבלים בברכה..). כמובן שיש בנות שלא נותנות את התמורה לכסף- אז אני פשוט לא חוזר אליהן.
ואגב- הן לא עושות מליונים בעבודה הזאת, בחורה שעושה 10 גברים בטיפול סטנדרטי למשמרת יוצאת עם 500 ש"ח ליום שזה כ 10,000 ש"ח לחודש, בלי זכויות סוציאליות, ואפילו בלי ביטוח לאומי...תחשבו על זה...