כ מון אמור - ביקורת - סקס אדיר

מון אמור - ביקורת

1
היי חברים ברצוני לספר לכם על הערב שעבר עלינו.
קודם כל חייב לציין שאם לא הייתי רואה פה שמישהו רשם המסגר 18 לא הייתי מוצא את המקום ודופק פרסה לפוסיקט.

הגענו ב12 בערך 100 שקל כניסה לראש פלוס משקה ראשון חינם.
במבט ראשוני המקום מעוצב ברמה גבוהה מאוד! תאורה מעולה וסאונד מקצועי שאתה פשוט מתמכר אליו.

הייתה תחרות שכל מי שנכנס משתתף בוחרים מספר מקווים לזכות(רולטה)
זכינו בבקבוק פינלנדיה עם משקאות אנרגיה והיו כאלה שזכו בריקודים או כוסות בירה וכדומה.

הבנות.. אחחחח הבנות.. חוץ משתיים שהייתי מדרג 7, כולן 9/9.5 ממש יפות!
לא מזרזות ריקודים,חייכניות,מדברות לעניין והכי חשוב יש כאלה שנותנות את הערך המוסף.
בחורה שאמרה ששמה דניאל,איך שראיתי אותה זרקתי עליה 100. שקל רק שלא תלך. נקיה, חלקה, חזה מדיום טבעי. התאהבתי.
אחרי כמעט 20 דק עליי היא כבר מרגישה בנוח לנשק ולתת לך לשלוח יד חצופה למטה.
הייתי ממש בהיי ושאלתי מה בתפריט.. מציצה עם קונדום ב300. עלינו למעלה והיא באמת מקצועית אבל האלכוהול עשה את שלו.. היא לא חשבה פעמיים והוציאה את הקונדום וגרמתי תוך דקה כמובן שלא בפה כי היא ליידי..

לסיכום כולנו יצאנו מרוצים הגענו ב6 בבוקר לבית בידיעה שיום שני שיוצא החג, אנחנו שם.

10/10
שבוע טוב!

מון אמור - ביקורת

5
הייתי במונמור. מקום יפה סאונד חזק. ספות לבנות מעור. אך הבנות (חלקן פליטות ממקומות אחרים) מתיישבות על הספות ולא מסתובבות. ציפור קטנה לחשה לי שזה בגלל שהן מקבלות כסף מהבעלים גם אם לא עשו לאפדאנס. המסתובבות הן המכוערות. היפות מתיישבות על הספות, לתשומת לב הבעלים.

מון אמור - ביקורת

7
הייתי שם יום שישי האחרון,
המקום כפי שנאמר מעוצב יפה מאוד עם סאונד טוב (חזקמידי לטעמי)
הבנות יפות ובהתחלה באמת ישבו עם הספות אך ככל שהתקדם הערב,
הלקוחות זרמו פנימה והבנות זרמו אליהם.
בסביבות השעה 1 כבר אף אחת לא ישבה על ספה, פרט לאלה שלא הזמינו אותן לריקודים.
הריקודים עצמם היון ברובם קצרים במיוחד וזאת הייתה אכזבה גדולה מבחינתי אך שהתרגלתי
לרמץ הריקודים הגבוהה וארוכה ב GIRLS GIRLS GIRLS שנסגר.

מון אמור - ביקורת

10
השחורה הזו שעבדה בבורסה הייתה מתקתקת בריקודים.

לא אשכח הייתי עם חבר'ה בבורסה ,ואחד מהם התלהב ממנה ואחרי
חצי דקה של ריקוד היא עפה ממנו והתבאס וצחקנו עליו.

סתם שחורה מעפנה

בסוף יהיה בסדר, בסוף כולם מתים
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”