כ מישל מהפוסיקט - סקס אדיר

מישל מהפוסיקט

1
אהלן לוחש לסוסים,
הכל תלוי בגדול במה שאתה מחפש כשאתה הולך לפוסיקט...

מישל היא בחורה יפה וסקסית מאוד, אחת כזאת 'שיש מה לתפוס'.
אם אתה בקטע של ריקודים, אז היא מאוד משקיעה בריקודים ויש לה מבטים מחרמנים מאוד. אחרי שהיא משקיעה בריקודים, אם תרצה שהיא תשאר עוד, היא תתחיל לשאוב ממך כסף (תביא 100 או תכניס יד לכיס שלך ותבקש ממך להוציא עוד).

אם אתה בקטע של חדרים, אז זה פחות מומלץ. דורשת 400. בפועל כשאתה נכנס, מבקשת מיד טיפ (עוד לפני שהתחילה לעשות משהו) ומתנה את זה בפינוקים נוספים שלה. כשהיא אומרת טיפ, היא מתכוונת למינימום 100, ואם היא תראה מצב לשאוב יותר, היא לא תתבייש לבקש. אם תסרב לתת טיפ מיד בהתחלה, תעשה לך פרצוף ותשכח מיחס אישי ומפנק.
בפועל עושה ביד כשהיא יושבת לידך. די סתמי ובטח לא שווה את הכסף.

עם זאת, אם אתה בקטע של ריקודים בלבד, אתה מאוד תהנה איתה.

מישל מהפוסיקט

2
היו ימים שמישל הייתה מספר 1. כמו שאמר בננה ונילה- יש לה מבטים שאומרים לך אני חרמנית רק עלייך ומשקיעה מאוד בריקודים.
אבל התקלקלה ברגע שהתחילה להכניס לחדרים. מאותו יום הריקודים שלה לא אותו דבר וחצי דקה מהרגע שהיא מתחילה לרקוד עלייך היא רק מתחילה לחפור שתיכנס איתה לחדר.
בפעם האחרונה שהייתי שם הייתה אחת בשם קייסי- לא נכנסת לחדרים אבל שווה כל שקל שתשים עליה.

מישל מהפוסיקט

3
אני עכשיו מוכן להודות, הייתי בפוסיקט כנראה יותר מכל אדם אחר במדינה הזאת. הייתי הרבה פעמים שמה בחדר פרטי. אל תשאלו אותו כמה כסף ואיך, תאמינו לי שבשבילי זאת לא פונקציה, יש לי פטיש. מישל בעייתית, היא מעולה לריקודים פרטיים ואשכרה גורמת לך להתאהב בה, אבל בחדר פרטי היא באמת עושה עם היד כזה "עוד עוד" ובסופו של דבר לא עושה שוב דבר יוצא מן הכלל.
המלצות שלי:
סנדרה מעולה, היא נותנת שירות ואם אתה אוהב ציצים גדולים ועגולים כמוני, הם יהיו טעימים מאוד והיא יודעת לשאוב מדהים.
ויקטוריה בהחלט כבר לא צעירה, אבל היא ביצועיסטית מדהימה, ויש לה סקס אפיל מטורף, גם לחובבי הציצים.
אבל הטובה ביותר לדעתי היא אמילי, שלא נמצאת שם הרבה אבל עם גוף כזה מושלם ואירוטיות כזאת אתה תצתרך להשתדל לא לגמור כמו ילד בן 13 שרואה פלייבוי בפעם הראשונה.
פעם הייתה שני... שני הייתה פשוט משאבת כסף, אבל היא הייתה פשוט נראית 10, אז היה קשה לעמוד בפניהה, אם אני אראה אותה שוב אני לא אהסס להכנס איתה לחדר.

מישל מהפוסיקט

4
טוב, ראיתי פה את הביקורות,
הרבה זמן שאני פוקד את הפוסיקט... והאמת מאד חששתי מלהיכנס עם מישל לחדר...סתם לבזבז כסף..לא בא לי...
אז הזמנתי ריקוד וצדקתם חברים, התאהבתי, ממש GFE בלאפדאנס... :)
ואז הציעה שנכנס לחדר ותשמעו כנראה שהיא קוראת פה בפורום כי היה מדליק ביותר....
היה חזק ביותר, אמנם באמת קצת "לוחץ" בכיס, אבל הלאפדאנס פשוט נמשך לתוך החדר, העיניים , הליטוף, היה טוב!
אחת החוויות שלי בפוסיקט אין ספק!
אין ספק שהיא הפכה למועדפת עליי שם....

שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”