הייתה שם בעבר ישראלית די קטנה עם ציצים מסיליקון די גדולים אבל הבחורה הייתה פצצה לא נורמלית ואחת מרקדניות העמוד הטובות יותר שראיתי, אחת כזאת שבאמת יודעת לרקוד.
נראה לי ששמעתי שמישהו קרא לה מורן (לא סגור על זה). מישהו מכיר ויודע אם היא עדיין עובדת שם???
הישראלית הפצצה מהפוסיקט
2וואו אתה מדבר על מורן.. שחומה נמוכה קטנטנה כזאתי חזה סיליקון רך ומושלם.. יפהפיה! חבר שלי התאהב בה ממש ואפילו יצא איתה פעם אחת...
נראה לי שעדיין שם לפעמים אבל לא סגור על זה
הישראלית הפצצה מהפוסיקט
3לפי התאור כן בחורה ממש חתיכה
חבר שלך יצא איתה נו אחלה ו..... נראה לי שלצאת עם אחת כזאת זה כאב ראש וחור בכיס כי הן די מאוהבות בכסף
חבר שלך יצא איתה נו אחלה ו..... נראה לי שלצאת עם אחת כזאת זה כאב ראש וחור בכיס כי הן די מאוהבות בכסף
הישראלית הפצצה מהפוסיקט
4ברור שהן לא צריכות את לקוחות פוסיקט בשביל לצאת לדייטים
ולכן זה ארנק נטו
מתנות, מסעדות, מכוניות, וכל הבגדים האפשריים בתמורה לדייט
ותכלס לא שווה את זה
ולכן זה ארנק נטו
מתנות, מסעדות, מכוניות, וכל הבגדים האפשריים בתמורה לדייט
ותכלס לא שווה את זה
הישראלית הפצצה מהפוסיקט
7הכי מצחיק אלו שמתרברבים שיצאו עם חשפנית
אם לחשפנית לא היה אינטרס לא הייתה יוצאת איתך
בסוף יהיה בסדר, בסוף כולם מתים
הישראלית הפצצה מהפוסיקט
8מורן היא לא סתם איזה חשפנית עובדת, היא כמעט סלבריטי. רק בפייסבוק יש לה יותר מ- 13000 עוקבים. היא לא מהחשפניות שבאות לפרטיים כי זה לא בסקאלה שלה. דרך אגב, הציצי שלה באמת בליגה אחרת- סיליקון מושלם, אבל היא לא כל כך אוהבת שנוגעים לה בציצי יותר מידי, כנראה השתלים האלה גדולים מדי בשבילה.
תאכלס בחורה כיפית, לא בשביל פורקן ואירוטיקה, יותר לתביא כמה חברים ושבו על כמה צ'ייסרים והיא תעשה לכם אחלה ערב.
תאכלס בחורה כיפית, לא בשביל פורקן ואירוטיקה, יותר לתביא כמה חברים ושבו על כמה צ'ייסרים והיא תעשה לכם אחלה ערב.