כ עלילות יואב: מועדונים, פיפ, וסמים - סקס אדיר

עלילות יואב: מועדונים, פיפ, וסמים

1
אהלן! איזה כיף לחזור אחרי תקופה ארוכה בלי הפורם :)
יש לי הרבה מה לספר לכם, איפה נתחיל?

אפרוטידה
הלכתי לדגום את הפיפ. בשניים האחרים היה זוועת עולם, ידעתי שמשהו טוב הולך לחכות לי באפרודיטה.
נכנסתי - שלוש בנות, אחת שמנה, אחת ציון 6-7 שיער שחור, ואחת בלונדינית יפיפה, לא צעירונת אבל לא זקנה, עם חיוך נעים שלא נתן לי להגיד לא, אז אמרתי כן. נראה לי שזו סטייסי?
120 שקל ונכנסו, הורידה גופיה, הציעה להתפשט עד הסוף תמורות 50 ותמורת עוד 50 גם לפנק במציצה עם גומי. הייתי קצר בכסף ומספיק חרמן בשביל להסתפק ביד הנעימה מאוד שלה, ותכל'ס היה שווה כל שקל - פינוק אמיתי, השפרצתי לכל הכיוונים כמו מנייק.
שווה להשקיע יותר לדעתכם?

בייבידולז
בתור חובב תוכניות צהריים הבנתי שאין ברירה אלא לבדוק מה קורה פה. נכנסתי ומיד התאכזבתי. אין אנשים. אין בנות. אין אווירה. מה כן יש? נופר. שכבר נתקלתי בה בעבר בגוגו (סיפרתי עליה בעבר כאן, שכחתי לציין שיא סיפקה גם משהו מתוק לעשן!)
היה מצחיק וכייפי איתה, היא מתפנקת ומפנקת, וגם נקשרת ומדברת, נראית לא מדהים אבל גם לא רע בכלל, משקיעה בריקוד ארוך שהיה לטעמי.

פוסיקט
למקום הזה יש קטע מדהים - איך שאתה נכנס אתה מרגיש כמו פאקינג רוקסטאר, הכל יוקרתי, הבנות כוסיות לאללה, והן ניגשות לפלרטט ולהציע ריקוד, יש הרבה מופעים והם ממש טובים, ויש גם מופעי ביניים.
אם אין תוכנית צהריים - נמציא אותה! החלטתי להגיע מוקדם ולהינות מהמקום כשהוא עוד ריק. נחשו במי נתקלתי? נופר! כן, שוב אותה הבחורה, שוב היא דאגה לסובב לי את הראש טוב טוב, העבירה לי עשן מפה לפה, השקיעה בריקודים וכמעט ולא זזה ממני כל הערב.

מון אמור
מאז שהוא נפתח ונסגר ונפתח שוב, יצא לי להיות כאן כמה פעמים. התקופה הראשונה שלו היתה ממש יפה, הבנות היו רעבות לעבודה ותמיד הסתובבו בתקווה שיזמינו לריקוד. מאז שהוא נסגר ונפתח שוב, הרגשתי התדרדרות - בנות כנראה עזבו, לקוחות לא הגיעו, והיה קצת מייבש ופחות כיף מפעם להגיע למועדון.
בחמישי האחרון הלכתי שוב לבדוק אם יש משהו חדש - התיישבה לידי אלכסיס, בחורה בסביבות ה-30 אבל שמורה היטב, זיהיתי אותה מפעם אחרת שהייתי במועדון, בה בילינו יחד כל הערב. גם הפעם כמו בפעם שעברה, היא נדבקה אלי, ידעה לחלוב לי את הארנק טוב טוב, ופינקה מאוד בריקודים, בנשיכות, בליטופים. הציעה ללכת לחדר - לא משהו מיוחד בסך הכל חדר מבודד עם ווילון, אבל היא היתה מוכנה להתפשט לגמרי ולתת ריקוד מחרמן ביותר.
בקיצור - אני בטוח שאחזור לשם בקרוב.

הבנתם כבר את הראש שלי - אני אוהב לתפוס מישהי שיש לי קליק איתה, ולבלות איתה כל הערב.
עד לפעם הבאה!
יואב.
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”