חשבתי שאגיע מוקדם ואתפוס מקום טוב, הדבר הכי מבאס במועדון הזה הוא התאורה... תנו קצת לשבת בחושך, אני לא צריך להרגיש שכולם נועצים בי או בכוסית שעלי מבטים!
אז ככה... כניסה חינם כי צהריים, 60 ש"ח משקה ראשון (צריך גם להשאיר טיפ למלצרית אז 70 ש"ח...),
המקום חצי ריק חצי מלא, אבל יש מספיק בנות וכל הזמן מגיעות עוד, את מי אני זוכר מאותו ערב:
5. בוני - בלונדינית יפיפיה, היתה עסוקה עם קבועים, יש לה פנים של מלאך וגוף של שטן, אבל כשהיא עליי אין חיבור וזה סתם מעפן.
4. פליקס - היתה עסוקה עם קבועים ולא קיבלתי ריקוד אבל פאק היא שווה לאללה. הלפדאנס שלה זכור לי לטובה... והיא נראית יותר טוב מפעם, קצת רזתה או משהו, ממש סקסית!
3. מדונה - לא בטוח לגבי מוצא אבל יש לה שיער בהיר, שמה מסכה, סקסית וחמודה, נתנה אחלה ריקוד ונשאה לקשקש קצת. יש אחלה מותניים וכיף שיש במה לתפוס :) הרבה כוונה להשקיע בריקוד אבל היא לא ממש יודעת מה היא עושה.
2. לינדה - מוזר שאף אחד עוד לא דיבר על לינדה, אחת החשפניות הכי סקסיות שראיתי... ברמה של הדוגמניות בפוסיקט! צעירה נראית בת 21-22, גוף רזה, חטוב ומאוד נשי, תחת שדורש שייתפסו אותו חזק ויצמידו אותו לזין קשה, פנים יפות, משקיעה בריקוד, מציעה חדר (400 למציצה, אם אתה נחמד אולי תציע לך 1000 לסקס).
והפייבוריטת שלי מהחודשים האחרונים:
1. מאי - וואו. פשוט אין מילים. מי שראה ונגע יודע שאין עוד דבר כזה. חזה טבעי אבל גדול, מתוח ויפה מאוד. יש לה תלתלים בהירים, מתאפרת קצת בעיניים ושמה אודם, גוף נשי וסקסי - לא רזה מדי וממש לא שמנה, יש לה חושניות מחשמלת, והיא מפנקת בריקוד ארוך ומושקע, עם לחישות באוזניים ונשיכות בעורף... ומעל כל זה היא גם אחת הכי מתוקות במועדון, זיההתה אותי מפעם קודמת ובאה לשבת איתי ולדבר על לימודים ובכלל על החיים, בלי שאפילו ביקשתי ריקוד.
מספרת שהיא חוזרת ללימודים עכשיו ואולי יהיה אפשר למצוא אותה רק בימי ראשון או חמישי... חבל...
מספרת שהיא חוזרת ללימודים עכשיו ואולי יהיה אפשר למצוא אותה רק בימי ראשון או חמישי... חבל...
עד כאן עלילות יואב להיום,
תנו בראש ושתפו חוויות!
למישהו יש חדשות לגבי הפוסיקט...? מונאמור? מה הולך שם מאז הפשיטה?