מאוד מפתיע המועדון הוותיק בארץ סגר את שעריו ?
הגענו למועדון המקום סגור דלתות נעולות , התקשרנו לשאול נאמר שהמקום סגור
בנוסף לפוסיקט שנסגר גם כן האם זה הסוף של מועדוני החשפנות ?
מועדון הבורסה נסגר ?
2אין לי מושג אבל הניחוש שלי הוא שברגע שהמשטרה סגרה את החדרים למופעים פרטיים ונשארו רק עם דמי הכניסה והתשלום על ריקודים כל העסק איבד את רוב ההכנסות וגם הגיעו פחות אנשים.כאמור, רק ניחוש הגיוני.
מועדון הבורסה נסגר ?
4[QUOTE=סופר לה טיב]אין לי תשובה לשאלה אם מועדון הבורסה נסגר.
אבל, אם אנחנו בתחילתו של תהליך סגירת או הצטמצמות מועדוני חשפנות,
אז יתכן שצפויה נדידה של חלק מהבנות למקומות אחרים בתעשייה הזו,
כמו דירות, מכונים ועוד.
[/QUOTE]
עד לחוק ההפללה ההולך וקרב ואז הבחורות ינדדו לגרמניה ,צ'כיה, קפריסין והלקוחות יסתפקו ב 3-4 קפיצות לחול בשנה. העיקר שחברות הכנסת והפמיניסטיות הצדקניות יהיו מרוצות.
מועדון הבורסה נסגר ?
5בלי קשר לשאלה, שאני לא יודע את התשובה אליה,
ניסיתי להיכנס לאתר שלהם, כדי לראות אם יש איזושהי הודעה על סגירה, וראיתי שיש שם הודעה של אנונימוס
(לא ידעתי שהאתר של הבורסה נמצא ברשימת התקיפה שלהם).
מה שכן, אם אכן המועדון נסגר (שזה מפתיע מאוד) וביחד עם הסגירה של הפוסיקט, מסכים עם סופר לה טיב, שיהיה מעבר של חלק מהבנות למכונים או דירות. אבל לא חושב ש "הכוכבות" של המקומות האלה יעשו את המעבר הזה. הם התרגלו לקבל הרבה יותר כסף על הרבה פחות.
מועדון הבורסה נסגר ?
7טעות.
שוחחתי קצת עם מאבטחים ואנשים אחרים שנמצאו קרוב למועדון, הבנתי ככה:
1. מועדון הבורסה החליף ידיים. כרגע מתבצע שיפוץ והוא הולך להיפתח (מתישהו בקרוב אני מקווה) על ידי בעלים חדשים עם 40 בנות חדשות כביכול.
2. מועדון הבורסה הישן עובר למשכן חדש ברח' המסגר 66, איפה שהיה מועדון ריקודים מעל מסאג' אירוטי. שיפוצים כבר התחילו ואפשר לראות שם את המנהלת מסתובבת ובודקת התקדמות מדי פעם. מקווה שהבנות יעברו לשם, ושימשיכו עם תכנית הצהריים :)
חוץ מזה, השמועות לגבי הפוסיקט לא נכונות! המועדון עובד כרגיל, הייתי השבוע ומבחינת לקוחות היתה רק חצי תפוסה אז דווקא די מגניב.
נקווה שיהיו עדכונים נוספים בקרוב, ברגע שאני אגלה משהו חדש אדאג להודיע גם לכם :)
מועדון הבורסה נסגר ?
8[QUOTE=Yoavav]טעות.
לא מבין את הקטע של ה40 בכל מקום למה דווקא 40 ?

בטלפון שענו אתמול אמרו פשוט המקום סגור וניתקו את השיחה
בכל מקרה המקום פתוח כבר במסגר ? מוזר כל העניין מעניין מתי יפתח המקום החדש
לגבי הפוסיקט הייתה כתבה שהעייריה שללה להם את הרישיון בגלל זה נאמר שסגור לא ביקרתי שם מזמן אז ככה שצריך לראות
שוחחתי קצת עם מאבטחים ואנשים אחרים שנמצאו קרוב למועדון, הבנתי ככה:
1. מועדון הבורסה החליף ידיים. כרגע מתבצע שיפוץ והוא הולך להיפתח (מתישהו בקרוב אני מקווה) על ידי בעלים חדשים עם 40 בנות חדשות כביכול.
2. מועדון הבורסה הישן עובר למשכן חדש ברח' המסגר 66, איפה שהיה מועדון ריקודים מעל מסאג' אירוטי. שיפוצים כבר התחילו ואפשר לראות שם את המנהלת מסתובבת ובודקת התקדמות מדי פעם. מקווה שהבנות יעברו לשם, ושימשיכו עם תכנית הצהריים :)
חוץ מזה, השמועות לגבי הפוסיקט לא נכונות! המועדון עובד כרגיל, הייתי השבוע ומבחינת לקוחות היתה רק חצי תפוסה אז דווקא די מגניב.
נקווה שיהיו עדכונים נוספים בקרוב, ברגע שאני אגלה משהו חדש אדאג להודיע גם לכם :)
[/QUOTE]לא מבין את הקטע של ה40 בכל מקום למה דווקא 40 ?

בטלפון שענו אתמול אמרו פשוט המקום סגור וניתקו את השיחה
בכל מקרה המקום פתוח כבר במסגר ? מוזר כל העניין מעניין מתי יפתח המקום החדש
לגבי הפוסיקט הייתה כתבה שהעייריה שללה להם את הרישיון בגלל זה נאמר שסגור לא ביקרתי שם מזמן אז ככה שצריך לראות
מועדון הבורסה נסגר ?
10הכל קשקוש אין פה אכיפת חוק במדינה הזו
הכל כמעט למראית עין
פוסיקט עובד
הפיפשואים שהעיריה והמשטרה התגאו שסגרו בתובל..גם עובדים
אין שום רצון אמיתי לסגור
מבינים את הצורך של הגברים ושל הבנות
וממש לא לעניין שהמדינה מתערבת בדברים שנעשים בצורה חופשית במקום סגור בין גברים ונשים...
הכל כמעט למראית עין
פוסיקט עובד
הפיפשואים שהעיריה והמשטרה התגאו שסגרו בתובל..גם עובדים
אין שום רצון אמיתי לסגור
מבינים את הצורך של הגברים ושל הבנות
וממש לא לעניין שהמדינה מתערבת בדברים שנעשים בצורה חופשית במקום סגור בין גברים ונשים...