כ מי היה בפוסיקט לאחרונה? - סקס אדיר

מי היה בפוסיקט לאחרונה?

2
יש שם עדיין בנות נחמדות. ריקוד פרטי 400, אבל זה לא כ"כ פרטי; בתוך רחבה פתוחה שיש בה ספות כשרק צדדיה מסתירים. יש מצלמות, ולכן בדרך כלל אין ביד או מציצה יותר. נגמר. מישהי תעשה לך רק ביד רק מתחת למגבת תוך כדי ריקוד, כדי שלא יבחינו. ובדרך כלל היא תבקש גם תוספת 100 על זה.

מי היה בפוסיקט לאחרונה?

4
היתי במוצאי שבת , הגעתי מחיפה במיוחד , אחרי סגירת מועדון גיירלס עוד לא היתי במעדונים ובכלל ביקור ראשון במועדון חשפנות בתל אביב . אז אוכל להשוות רק לגיירלס (שאר המעדונים שהיו וקצת נשארו בחיפה לא מתקרבות לליגה הזאת ) .מקום נחמד מאוד , קטן , אווירה טובה , מלצריות לא מציקה ( אולי כי קיבלה טיפ בהזמנה הראשונה ) וב 9 ריקודים פרטיים אף בחורה לא ניסתה להוציא ממני משקה ורק פעם 1 ניסו להציע לי ריקוד פרטי . מוסיקה טובה ולא רועשת מדי . המון בחורות , נראה לי כרוב ל 20 . רוב הבנות נתנו ריקוד ארוך אפילו כמה פעמים כבר רציתי לסיים בעצמי .
כניסה 100 שח ללא משקה וכל ריקוד פרטי 25 .
עכשיו בבנק המטרות שלי TLV ובייבידול
------------------------------

זונות באות והולכות , ואני בודד נשאר

מי היה בפוסיקט לאחרונה?

5
שכחתי לציין דבר הכי חשוב . כל הבנות היו מאוד נחמדות , לא כולן צעירות , היו כמה מילפיות וכמה במידה XL (יש קונה לכל שכורה) , אתיופית אחת עם ציצי גדול . חצי ישראיליות וחצמ רוסיות . חייב לציין שבגרלס בחיפה היתי רגיל לרוב הבנות כוסיות רוסיות בנות 20 והיה מוזר לי לראות מילפיות ואחוז גבוה של ישראיליות . אבל סך כהל כולן נחמדות , משתפשפות טוב ורובן זמן ארוך יחסית למה שהיתי רגיל
------------------------------

זונות באות והולכות , ואני בודד נשאר

מי היה בפוסיקט לאחרונה?

6
ביקרתי ביום חמישי - להלן התרשמות
המון בנות, כל אחת יותר מדהימה שנייה
3-4 נראות כמו דוגמניוח פיטנס כאשר אחת מהן בודיבילדרית של ממש - לחובבי הז'אנר
נהנתי ממס' ריקודים וסה"כ הבנות מקסימות, חייכניות ומשתדלות לרצות.
חוויתי נפילה עם ישראלית (איך לא) שאחרי חצי דקה של ריקוד שאלה אותי אם אני מעוניין ב vip ו כשסירבתי בנימוס - לאור כישוריה האומללים - קמה והלכה. ראיתי את השטיק הזה חוזר שוב אצל בליינים מתוסכלים נוספים. מדובר בברונטית גבוהה עם מבט ארסי - היזהרו.
ל vip דווקא הגעתי בסוף הערב עם לא-מקומית שנתנה ריקוד כל כך מושקע ומחרמן שלא יכולתי לסרב.
לגבי ה vip - כפי שנכתב כאן, אין עירום ואין "שירותי מין" כמו שמכנים את זה, אבל אתם מרוויחים זמן איכות עם הרקדנית ובהתאם לכימיה בינכם, מה שתעשו שם זה לגמרי תלוי בכם.
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”