חוויה מהלילה- בורסה הרפיה בלבד!
2ה- "ניקול" הזו נמצאת ב- "אפרודיטה"? או המקום הצמוד ל- "אפרודיטה"?
או מהצד השני של המדרכה במקום הקטן עם הוילונות מגומי (כמו בחנויות איטליז) ?
איך היא נראית? מה היא עשתה שיכול להצביע על שירות מעולה?
3אז ככה הניקול הזאת נמצאת בחנות איטליז (כן כן המקום נכנסים דרך הוילונות הלבנים האלה) היא עבדה בעבר במקום הקטן שרשום שם פיפ שואו ופעם אחרונה שהייתי איתה זה היה ממול! קודם כל היא נראית סוף!!!!! פשוט אין דברים כאלה....גוף מושלם לא מביישת אף דוגמנית שראיתי! השרות שלה הוא מיוחד הוא נעשה באיטיות דרך ריקוד ארוטי זה ממש נראה כאילו היא נכנסת לזון משלה עד שאתה גומר... המגע שלה מיוחד... היא מלטפת את ביצים עם הציפורניים ככה בעדיונות...אפילו הצורה שהיא עושה לך ביד לא שגרתית אלא מלמעלה כזה! חוץ מזה שברגע שהיא לידך ערומה או עם תחתון ואתה נוגע בה קצת ממש כבר אי אפשר להחזיק יותר מדיי... פשוט תענוג!!!! בכל אופן פעמים אחרונות שהייתי לא ראיתי אותה שם ואלו שהיו לא ממש סיפקו את הסחורה.......
5SHYBJ ...
לידיעה !!! הייתי במקום שנקרא "PIP SHOW" בכיוון התנועה בצד ימין של הכביש - מקום קטן ומעפן, הייתי עם בלונדינית רזה כוסית עם חזה סיליקוני גדול. נכנסתי איתה והיא לא מורידה תחתונים ! כאשר ביקשתי ממנה להוריד, היא טענה שהיא לא מורידה כי העקב של הסנדל שלה ייגע לה בחוטיני הדקיק שלה וזה יביא לה מחלות באיבר המין שלה. בקיצור עצלנית וטיפשה ! ואני לא אכנס יותר לשם כי השירות חרא. לגבי המקום: "אפרודיטה" ממול בימי חמישי נמצאת הבלונדינית הכי כוסית בארץ עם הכזה הכי יפה גברת "סטפני" - אתה חייב להכנס איתה כי היא כוסית על ודומה מאוד למורן אייזנברג השווה (גם בחזה ובכל גופה כולל פנים). לגבי המקום עם הוילונות הלבנים (איטליז) יש את הכוסית הזו שכתבת עליה והתיאור שלה הוא: בלונדינית גוף פצצה חזה לא סיליקוני וגדול מאוד פנים של מלאכית ושירות מצויין !!! היא אפילו זרמה איתי ל- 2 דקות של שאלות כגון: "מאיפה אתה" ו- "היה לי גם כיף איתך" ובלי הגזמה היא אפילו חיבקה אותי בסוף ונישקה אותי בלחי. זה שירות אחי - שווה כל שקל מתוך ה- 100 ש"ח העלובים שנתתי לה.
לגבי
7חברים? כתובת היתה עוזרת למי שלא מכיר את האטליז או המקום.
אזור הבורסה לא קטן במיוחד.
8חוויה מהלילה- בורסה הרפיה בלבד!
9האם הבנות בפיפ שאו מוכנות ללכת עד הסוף עם תוספת למחיר ואם כן כמה?
לפני שנה נכנסתי עם אחת מהבנות בתור מתנת יומלדת משני חברים שהחליטו לצחוק איתי דווקא ביומלדת שלי ולבדוק אם יש לי תאומץ בשביל זה,יצא סך הכל 50 שקל לשומר בכניסה ועוד 100 שקל לבחורה בפנים כולל מציצה עם קונדום,לא דיברתי איתה על מעבר,אבל האם יש אפשרות?