כ 100 ימי חסד בפורום !!!! - דף 2 - סקס אדיר

100 ימי חסד בפורום !!!!

11
רוני אני קורא את הדיווחים שלך ומאד נהנה חלקם אף עזרו לי לא מעט בקבלת החלטה למי ללכת כמובן שאינני משתמש כבד כמוך ולא הולך ככ הרבה פעמים אך דיווחיך הינם טובים ממוקדים ובעלי השראה.
לציין גם כי אתה צודק בדברים האמורים לגבי מנהל הפורום שרומס לא אחת פוסטים ותגובות ולא מפרסם וחבל כי כולנו יוצאים נפסדים והמון חברים חדשים חודלים מלדווח מטרת הפורום הינו בראש ובראשונה לשתף מידע ולחלוק ביקורים וחוויות עם נערות עובדות הרי רובנו לא מספרים על כך בבית או לסביבה הקרובה ואז זוהי מעין דרך ומפלט לשחרר אך דיווחינו אינם רואים אור מסיבות לא מובנות.
כדאי למנהל הפורום לתת דרור לכל משתמש באשר הוא היחצנים תמיד יהיו ורק המשתמשים האמיתיים והותיקים ידעו מה אמין מה שווה קריאה ומה לא.כך שגם חדשים כמונו שיתמידו יוכלו לכתוב את דעתם כאן.
שולח לך גם בפרטי באם לא יפורסם.

גר במרכז ומשתמש בשרותי סקס כבר משנת 1988
הכותב אינו חייל אינו סטודנט אינו רופא ומשתמש בשרותי מין בתשלום כבר 30 שנה

100 ימי חסד בפורום !!!!

13
רוני אתה צודק, קרהגם לי שתגובה ודיווח שלי לא פורסמו ועוכבו ללא סיבה. לאחרונה, לפני כ 3 שבועות כשדיווחתי על סנדי מרחוב ירושלים בת י:. "מיני הפתעה בבת ים " ועד היום הדיווח נמצא בהמתנה לאישור.. ! אני מאד מכבד את ההנהלה ובטוח שיש להם הרבה דיווחים לבדוק אך חבל.. בכל מקרה תודה לפורום המדהים על קיומו הנחוץ.

ועוד נושא , שמעתי שנושא " הפללת הלקוחות בגין זנות" עדיין נמצא על סדר היום. מעבר להשתלטות הפמיניסטית על החיים שלנו, זהו צעד קיצוני שמהווה הכרזת מלחמה על הגברים במדינה! צריך להלחם חזרה וכמה שיותר מוקדם. יש מישהו שיכול ליזום הקמת "ארגון גברים" ישראלי שימומן בכספי תרומות ויעסיק לוביסטים שיעצרו חוק זה וחוקים פמיניסטים אחרים. אני מוכן לתרום ואני בטוח שעשרות אלפי גברים יתרמו בשמחה אפילו סכומים קטנים שיספיקו להקמה ומימון לוביסטים למעננו. דעו לכם שבלימודי מגדר במכללות ואוניברסיטאות אנו סופגים אש תותחים עזה מדי יום, מה שלבסוף מתורגם לחוקים פמיניסטיים אנטי גברים.

100 ימי חסד בפורום !!!!

14
נכנסתי עכשיו לפורום לבדוק מה התחדש , אולי מישהו מצא בחורה חדשה , אולי
נולד דיווח מדהים חדש והנהירה לכיוון מתחילה , אולי עשו תאגיד חדש ששמו
תאגיד ה 600 והביאו לנו דוגמניות מויקטוריה סיקרטס לארץ ?
ואז בהודעה אחת שלך רוני , שלא קשורה לדיווח על מישהי מסוימת כלל וכלל.
עשית לי את היום !
כל מילה בסלע !
מברך אותך ל 100 ימים שלך (מי כמוני יודע שהייתי שם מההתחלה ההתחלה שלך)
ריגשת אותי כמו תמיד , אתה נכס לפורום ולדעתי האישית גם לעוד המון אנשים.
מאחל לך את כל הטוב שרק אפשר וכמובן לחוויות סקס מטורפות ודיווחים מהנים מחכימים ומועילים כמו שאתה יודע
רוני גולן , אתה חסר חבר ...

100 ימי חסד בפורום !!!!

17
פוסט מעולה, נהנתי לקרוא..
אין ספק שהקטע עם פרסום הפוסטים שציינת ממש מדכא ( אני חושב שיש לי לפחות 15 דיווחים שלא פורסמו ועוד רבות שעד שכבר פורסמו אז הרלוונטיות שלהם היתה בספק....)
שוב תודה וחג שמח לכולכם...Cool
תזיין ותרוץ לספר.... לפורום!!!

100 ימי חסד בפורום !!!!

20
רוני, אתה כל כך צודק בעניין אישור ההודעות. אני גם בפורום תקופה דומה וכבר הייתי על סף ויתור ופרישה כי הודעות שלי לא אושרו או שאושרו וכבר לא היו רלוונטיות. לא ידעתי בכלל שאחרי 100 הודעות אתה יכול להגיב בחופשיות ורק אחרי שמישהו כתב לך על זה משהו, זה עודד אותי להמשיך כדי להגיע לכוכב הנוסף המיוחל. בכל אופן, תמשיך במלאכת הקודש. אתה לגמרי אחד הבולטים כאן לחיוב.
שלח תגובה

חזור אל “סיפורי הרב”