בואו נשים את הדברים כמו שהם על השולחן.
כולנו מכורים, נכים רגשית ברמה זו או אחרת, ולא מסוגליםרוצים לראות את האמת:
לא מסוגלים לראות את הזונות כמו שהן: נשים שמזלן לא שפר עליהן, אם אלה הצעירות שמחפשות את הכסף הקל ועל הדרך משחיטות את נפשן, נשים עם ילד או בעל או שניהם שנשארו שם ברוסיהאוקראינה... ומחכים שיקירתם תשלח עוד קצת כסף בזמן שהיא מוצצת זרגים כשרים. נשים מבוגרות עד זקנות שללא הסקס בתשלום היו מוצאות את עצמן ברחוב, מכוערות על גבול הפיגור השכלי, וגם כאלו שהחליטו שהכסף הקל הוא מה שהן "רוצות".
כולנו, כן גם אני, גם המכוער שבלי לשלם אף אחת לא תסתכל עליו, גם המזדקן המשועמם בעל הפרוטה, גם הנשוי בעל הילדים שמאס במצבו, גם מחפש הריגושים הזמני, או המכור הכבד שרץ מדירה לדירה כאחוז תזזית.
כולנו יודעים עמוק בפנים את האמת, אבל לא נודה בזה, כי כל עוד אין לנו תחליף לזונה שתמורת תשלום סמלי תקבל אותנו איך שאנחנו נמצא בקלות המון צידוקים ללמה להמשיך וללכת פעם אחר פעם , זונה אחר זונה, בחיפוש חסר תקווה....
והנה בא בן אדם, רוני גולן שמו, ואומר לכולם שמאס בחיים האלו, חיים של הליכה במקום, חיים של סיבוב במעגלים חסרי תוחלת שמחזירים אותו שוב ושוב לאותה נקודת התחלה.
זה לא משנה מי הוא, הרי בחיים האמיתיים הוא לא נקרא רוני, הוא בטח לא רב, ואם נודה בזה או לא, הוא כנראה בעל פיצול אישיות בחיים האמיתיים ובטח כאן בפורום. אבל כולם כאן מסרבים לראות את האמת, הכל למטרת ההצדקה של החיים שבחרו לעצמם, שבויים אחר התדמית של הרב החביב שמסביר פניו לתיירת ומחלק לה שוקולדים ולא רוציםיכולים לראות את הסבל של האיש הזה שמכור בצורה הקשה ביותר ונאבק לצוף ולהעלות את עצמו מעל המים העכורים האלה.
אז אני לא אגיד שאני בעד.
לרוני אני אומר, מקווה שתצליח לצאת ולא לחזור, אני יודע שאין לך הרבה סיכוי לצערי ואין לי שום עצה לתת לך כי האמת, קטונתי.
ולכם אני אומר - עזבו אותו, אם יחזור, יחזור. אם לא, אז לא. אומנם יהיה כאן יותר משעמם, אבל ככה זה צריך להיות, זה עדיין פורום זונות ועדיף לכולנו שיהיה משעמם ויספק מידע לעת מצוא מאשר יעודד אותנו ללכת שוב ושוב ושוב....