[QUOTE=yellow-horny]
[QUOTE=roni golan]
[QUOTE=PeepMan]
רוני אתה תותח בגילוי הלב, בעושרך הנפשי, יכולת כתיבה וכמות חוויות לחיים שלמים.שאלה אחרת מנקרת חזק חזק בראשי
אתה מדבר על אהבה וזוגיות וכמה זה חשוב והמקביל הוא שגם אם יש לך פצצה אוקראינית בבית ברמת טופ מודל שעושה מציצות וגיטרות ורימינג ..אבל כגבר אצה צמא לעוד וחורש מקומות ותכלב כמוך כמוני..בוגד ומרמה את האישה שאיתו
איך מיישבים את הסתירה כי זה יושב לי בנשמה
[/QUOTE]
ערב טוב peepman ....
שאלת שאלה טובה !!! שאלת שאלה מצוינת !!! שאלת שאלה קשה !!!
אילו היית יודע כמה זמן,כמה אנרגיה,כמה כסף,השקעתי בחיי בכדי לדעת,בכדי להבין,את התשובה לשאלתך היית מתעלף !!!!
ועד עצם היום הזה שלוש פעמים בשבוע...אני יושב מול אדם מסוים,ארבעים וחמש דקות בכל מפגש,במחיר של זונה ב"תאגיד".
ואנו מנסים להבין יחד,מדוע אני עדיין הולך לזונות,למרות שיש לי אישה יפה וצעירה ממני ב25 שנים.
מדוע אני לא שובע מסקס ונשים,שנים רבות אנו מנסים למצוא תשובה לשאלתך הקשה !!!
אני עצמי קראתי עשרות ספרים בנושא,ואני עדיין לא מצליח להבין את התשובה !!!
אני מאוד מקווה שאני אצליח בסופו של דבר,להשתלט באופן מלא ומוחלט על עצמי.(אני בכיוון הנכון...).
לשאלתך מדוע אני כותב כאן על אהבה וזוגיות ?
אני הרגשתי שאני משפיע לרעה על חברים צעירים בפורום,לכן כאן זה התיקון שלי ....
מהר מאוד הבנתי שיש כאן בפורום המון חברים צעירים ללא זוגיות,שהפכו את הזונה לתחליף לאהבה וזוגיות.
בפוסט הזה אני מנסה להסביר במילים פשוטות,שיש עדיין אהבה בעולם !!!
וזונות הן לא תחליף לאהבה ולזוגיות !!!
ואני מתחייב להמשיך ולעשות כך כל עוד נשמה באפי...
זונה היא זונה....אהבה היא אהבה ....זוגיות היא זוגיות ....
ואני אמשיך לכתוב כאן בכל נושא שיכול לעזור.....
תודה לך .....
[/QUOTE]
פה אני חולק עליך אין דבר כזה אהבה יש זונה!!!
[/QUOTE]
..."כי מקרה בני האדם ומקרה הבהמה,ומקרה אחד להם כמות זה כן מות זה,ורוח אחד לכל...
....ומותר האדם מן הבהמה אין,כי הכל הבל" (קהלת פרק ג' פסוק י"ט)....
שלום לארנב הצהוב...
אני אוהב חילוקי דעות,משום שזוהי מהות הלמידה וההתפכחות של העם היהודי מראשית דרכו....
ראשית:אני רוצה להבהיר נקודה מאוד חשובה,אני לא מנסה לחנך כאן איש,ואני לא מנסה לכפות את תורתי או אמונתי על אחר!!! אני לא כזה חכם גדול,וחלק גדול מדרכי מוטעית לחלוטין !!!!
התחתנתי והתגרשתי חמש פעמים...יש לי חמש בנות... אני אוהב את כולן..........................
הייתי עם מאות נשים ....שכבתי עם אלפי זונות...עשיתי הרבה טעויות בחיי....ולצערי עדיין עושה !
אך תמיד אחפש אהבה !!! ללא אהבה אין טעם לחיים....
אני מאמין באמונה שלמה...בכוחה האדיר של האהבה,אני מאמין שאהבה יכולה לרפא כל פצע בליבו של אדם !!!
אהבה היא אוצר !!! וכל אדם משתוקק לאהבה,משום שהוא יודע במעמקי ליבו המדמם,שרק אהבה תציל אותו !!!
אהבה היא התרופה היחידה בעולם...לבדידות,לבושה,ולסבל....
התשוקה מעבירה את האדם על דעתו לטוב או לרע..לעיתים הפיקח הופך לשוטה,ולעיתים השוטה הופך לפיקח !!!
ארנב צהוב...אם נסתכל על החיים על פי דרכך...לא נוכל להפיק תועלת מוחשית מן החיים.
החיים עוברים דרך שלבים,ויש סדר מסוים,ועל האדם לעבור את השלבים הללו,מבלי לדלג על שלב זה או אחר !!!
האדם חייב לחיות עם תקווה למשהו טוב,עם חלום להגשים ...קוראים לתקווה ולחלום "אהבה" !!!!!!!!
במה אנו בני האדם שונים מן הבהמה ?
הלא כולנו באנו מעפר,ובבוא היום נשוב אל עפר...
רוח נשמתו של האדם לאחר מותו עולה למעלה...ונשמתה של הבהמה לאחר מותה יורדת למטה...
הבהמה כל היום אוכלת ומחרבנת,וזהו כל ייעודה בחיים....אך אף הבהמה זקוקה לזוגיות והמשכיות.
הבהמה נלחמת עד מוות בכדי ליצור המשכיות,מוכרים לכולנו סרטי הטבע,בהם נראים אריות או פילים נלחמים למוות בכדי ליצור המשכיות !!!
די לשמוע בכייה של פרה הנלקח ממנה עגלה הצעיר,או לביאה הנלחמת למוות עבור גוריה,זוהי המשכיות לשמה...
וכמובן די לראות בכייה והתרגשותה של אם היולדת את ילדיה...
לכן אנו כבני אדם יש בנו חכמה ודעת,נולדנו עם בינה מובנית,לכן אנו יוצרים שותפות/זוגיות,בכדי ליצור המשכיות...
אתן לך דוגמא קטנה למשמעות הזוגיות...כל אדם גדל עם אחיו ואחיותיו,אך כאשר הוא מכיר אישה זרה לחלוטין,והיא הופכת לחברתו/בת זוגתו,היא לפתע הופכת לכל עולמו,והוא משתף אותה בכל סודותיו הכמוסים,וכל רגשות ליבו חשופים בפניה.והיא רק אתמול הייתה עבורו אישה זרה לחלוטין !!!!
זוהי יופייה של אהבה....זוהי עוצמתה של אהבה...זוהי כוחה של זוגיות.....
ידידי הארנב...אם חושב אתה שאהבה היא זונה,וזונה היא אהבה..
אני מרחם עליך....ואני מקווה שיום יבוא ותלמד מהי אהבה... זונה היא זונה...אהבה היא אהבה .....
לסיכום: אישה היא תעלומה...אך ככל שנתעמק בה יותר,נמצא תמיד עוד חידושים...
אהבה היא אושר...ואין מספיק אהבה בעולם,בכדי שנרשה לעצמנו לבזבז בלי חשבון....
אסיים במילותיו של מאיר שלו(מתוך הספר "עשו")...
"את האהבה לא הורגים בחרב,את האהבה מענים בסיכות,ואף פעם היא לא מתה,שום אהבה לא מתה,
היא רק צועקת האהבה,היא רק מתפוררת,היא רק נמוגה.אבל אף פעם היא איננה"...