כ סיפורי הרב...הסיפור האמיתי..... - דף 11 - סקס אדיר

סיפורי הרב...הסיפור האמיתי.....

101

...שודד דורש את כספך או את חייך, זונות דורשות ולוקחות את שניהם...

...אני מעריץ נשים, יש לי את כל הקבלות והחשבונות בכדי להוכיח זאת...

...נשים טובות מגיעות לגן עדן, נשים רעות גרות בדירות מחולקות...

"נשים/בנות"

נסו לדמיין עולם ללא נשים, רק גברים !

אם לא היו נשים היינו נשארים לנצח ילדים, אם לא היו בנות היינו משחקים בבובות.Embarrassed

אם לא היו בנות היינו שוכבים עם פאי פירות, אם לא היו נשים עורכי דין היו מובטלים. Shocked

אם לא היו נשים מוכרי הבגדים היו נותרים ללא מילים ומדפים מלאים.מבולבל

אם לא היו נשים לא היה צורך בתכשיטים, יהלומים, תחתונים ורודים,טמפונים ופדים.חיוך גדול

אם לא היו נשים לעולם לא היינו מכבסים את הסדינים, לא מחליפים מצעים,וישנים עם הבגדים.Dead

אם לא היו נשים, היו לנו פחות קמטים בפנים, לא היינו מתגלחים, לא מתקלחים,ולא מחליפים בגדים.

אם לא היו נשים היינו יותר עשירים,עם חשבונות בנק מנופחים, אם לא היו זונות היו לנו יותר חסכונות.

אם לא היו נשים וזונות בבת ים, היינו הולכים יותר לים, והיינו מפליגים לעיתים גם מעבר לים.Tongue

אם לא היו בנות היינו שוברים פחות כוסות, היינו שוכחים את ירושלים, אך לא את יד ימיננו לעולמים.Embarrassed

אם לא היו נשים היה יותר מקום בתיבת המכתבים. והיינו יכולים להסתיר דברים מעניינים במדיח הכלים.

אם לא היו נשים הייתי נאלץ לעשות חפוז עם חפוזי......Shocked

אם לא הייתה סווטלנה הייתי נאלץ לשכב עם בננה, או עם לנה, או מרינה, או אינה, או בכלל עם יאנה.

סווטלנה בחורה פרטית, מפנה לעיר הקסמים והנשים, לרחוב העצמאות לדירה המחולקת והרשמית.

לסווטלנה מראה של בחורה מספרד,מגיעה אלינו ממוסקבה, אך במקור היא מארץ הקסמים והאגדות.Star

מהיער של "יורי ותמי", (אוקראינה/קייב). 172 ס"מ בת 28 יודעת אנגלית והמון המון רוסית,

חדשה בניילון,עדיין עם הריח של הדיוטי ,עם פספורט ביד, קרעתי את הניילון והשפרצתי על הפספורט.

שיער שחור פחם ארוך, גבות שחורות טבעיות, עיניים חומות ענקיות,משולבות בריסים ארוכים.

שפתיים בשרניות, שיניים לבנות נקיות בריאות ומסודרות...חיוך גדול

שדיים רכים, לאחר ניתוח הקטנה, משולבים בפטמות חומות, בטן לא שטוחה, אך לא שמנה.

גוון עור שחום, מעל בית הכנסת שיח שערות ערווה בצבע שחור,Embarrassed בצורת V אהבתי... Tongue

בית כנסת עם משקופים יפים וחומים, ישבן לא מושלם, רגליים ארוכות לא חזקות,

ירכיים מעובות, הבחורה זקוקה למעט ספורט, או פעילות גופנית או מינית.חיוך

אישה נאה נראית ספרדיה, בחורה נחמדה וסימפטית, מראה של שכנה מילפית סקסית,

משתדלת מאוד לרצות במילים, במעשים, במגע בעיסוי ובמשחקי לשון,(ואני אוהב לזיין לא לשחק).

יתרונות וביצועים: 500 ₪ לשעה 300 ₪ ל30 דקות

מתנשקת צרפתית, נוגעת מלטפת משחקת כחתולה, (אני פחות מתחבר אני אוהב לזיין).חיוך

מציצה נחמדה ללא גומי, בהכוונה נכונה ניתן להגיע לשקדים....

מלקקת ביצים יש צורך בהכוונה (חסרת ניסיון).

רימינג יש צורך בהכוונה (חסרת ניסיון).

זיון טוב אוהבת להזדיין, חזק חלש בינוני, זורמת ומבצעת הוראות. לא מתלוננת רק מעודדת...מוחא כפייה

השפרצה לפנים לגבות ולסדינים, בזמן שסוגרת את הפה והגשם הסמיך זורם במרץ על שפתותיה. Embarrassed

חסרונות:

פנים נאות מאוד, מראה סקסי, לא בחורה יפה ! גוף לא מושלם ! ....

מציצה בינונית לא משום שהיא לא יודעת, היא זקוקה למעט פרקטיקה, כנ"ל לגבי ליקוק ביצים ורימינג.

צלקות של ניתוח להקטנת חזה מתחת לשדיה, (לא כזה נורא היא מאוד שחומה).

היא מנסה לרצות בכל כוחה ומאודה, לא מסתכלת על השעון, מומלצת לאוהבי המילפיות הרגועות.

לסיכום: "נשים "

מסקנה סופית: לחיות בלי הנשים יותר גרוע, מאשר לחיות ביחד אתן...מוחא כפייה

למרות זאת אם ראיתם גבר פותח לאישה את הדלת של הרכב, או שהרכב חדש, או שהאישה חדשה Tongue

כשאישה מרגישה רע היא אוכלת הרבה ועושה קניות,Ouch גבר מעדיף ללכת לזונות.Tongue

כשגבר מרגיש רע הוא מחפש אישה, ולאחר שמצא אחת, הוא מחפש עוד אחת! Embarrassed

בקיצור: נשים רוצות הרבה דברים מהגבר שלהן, גבר רוצה דבר אחד מהרבה נשים.....Tongue

לסיום : כשאתה בוחר להתחתן עם בחורה, אל תחשוב כלל על כל הגברים שהיו לה לפני החתונה,

תחשוב רק על הגברים שיהיו לה אחרי החתונה, ודי לחכימא ברמיזא..... Shocked

טלפון של הספרדיה שנולדה באוקראינה, וגרה במוסקבה, יימסר לכל החפצים בו.

ללא הבדל דת/גזע/מין/לאום/דרגה/גודל זין/........Star

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

102

... סטייק טוב מביא שובע לקיבה, זיון טוב מביא שובע לנפש...

...אחים ואחיות יש רק בחדר מיון, תיירות ללא תשלום יש רק בתל אביב...

...ספירת קלוריות בזמן האוכל, היא כמו ספירת זרע בזמן זיון...

חשבתי שכבר ראיתי הכל בחיים !הרי כבר עשיתי וראיתי כמעט הכל בחיי, שכבתי עם כל מה שזז,

וגם לעיתים עם מה שלא זז,Embarrassed אך שום דבר לא הכין אותי לאישה וליום המטורף שעברתי היום, Tongue

הכרתי אותה בתנ"ך הצהוב של הגויות.(ממבה).

שלחתי לה הודעה: 'מחפש קשר דיסקרטי מוכן לעזור כלכלית', ענתה לי :"לא מחפשת ולא רוצה כסף,

רוצה כוס קפה, שיחה קצרה, וזיון גדול עם גבר אטרקטיבי מצחיק שמחפש הרפתקה טובה, האם זה

אתה"? Shockedחשבתי לעצמי, מישהו כאן חומד לצון, או שאלוהים באמת אוהב אותי,Embarrassed כתבתי לה :'כתובת'?

בקיצור התפטרתי מהעבודה (כתבתי מכתב לעצמי), קבעתי עם העלמה, ויצאתי לעיר הזימה ת"א. חיוך

עלמת הטירוף בת 40 170 ס"מ מגיעה מארץ הטירוף, מעיר הטרופות,(אוקראינה/קייב).

ראיתי אותה מרחוק, לבושה כמו בשנות השמונים העליזות, ללא הרבה דיבורים צעדנו ישר למלון,

שיערה ארוך חום/ג'ינג'י, גופיה רחבה, שמלה רחבה וארוכה, ללא חזייה וללא תחתונים, שדיה כשני

אגסים רכים וקטנים נוטים לצדדים, קעקוע יפה של פרחים אדומים על זרועה הימנית, עוד קעקוע ענק

באנגלית מעל הישבן" זמן להרפתקה", גופה רגיל, לא בחורה יפה או סקסית, אך עיניה ומבטה כולו זימה

חשבתי לעצמי אני מפרק לה את הצורה היא עוד תישבר במיטה, הערכתי לא נכון את העלמה, Ouch

אם אני חולה סקס היא חולת זין,Shocked אם אני לוקח כדורים היא מקבלת זריקותShocked,אם אני מטופל בידי

פסיכולוג היא בהשגחת פסיכיאטר,Shocked היום כמעט ואישה שברה אותי במיטה,Shocked זה לא היה סקס ! Tongue

זה היה אונס,Shocked היא אנסה אותי,Shocked זה היה סקס מטורף, היא פשוט גמרה וגמרה והרטיבה אותי ואת

המיטה, ואנו רטובים ומזיעים, והמזגן על פול קירור, ואני קושר אותה עם הסדינים וחודר למרעומה,

והיא צורחת ברוסית, והשמיים נבקעים ומרעומה מתבקע, והיא קושרת אותי וחודרת עם כל הלשון

למרעומי, ואני זועק השמימה, ואני סוטר בפניה ויורק לפיה, והיא יורקת וסוטרת לי חזרה, ואני מקלל

אותה ברוסית והיא מקללת אותי חזרה, והזעקות בוקעות מן החדר אל הרחוב,ושנינו אדומים מזיעים

מותשים אך מאושרים. שלוש שעות של סקס מטורף מכל המינים והסוגים הקיימים בעולם,TongueחיוךTongueחיוך

הסכמנו שנינו על תיקו לפני שנמות בחדר מאבדן נוזלים, השפרצתי לה על פניה ופיה כשהיא מלקקת

את רצפת החדר, ובולעת את כל שאריות הזרע, חוויה מארץ החוויות חזרתי 25שנים לאחור....

לא קיבלתי את אישור הגברת להעביר טלפון לאחרים ולכן לא אעשה זאת !

אני אעביר למספר חברים בפרטי את דרכי ההתקשרות עמה, וכל אחד ינסה כוחו ישירות מולה.

הצעות כספיות רק יעליבו אותה !מבולבל

נסיים במילותיו של חיים נחמן ביאליק מתוך השיר : "עיניה"

שתי עיניה שתי גחלים טובלות בלהבה, ותלטשן ותלהטנה, אלי אל שמיים, מה תחפוצנה מה

תשאלנה אלה העיניים? שני ציפעונים פתנים שחורים, ירדו אף נשכו, אכלו שרפו יצקו רעל,

היא נעלמה ויעלמו איתה עיקבותיה ,אך עיניה ירדפוני תמיד הה עיניה !

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

103

"על נהרות בבל שם ישבנו,גם בכינו בזוכרנו את ציון, איך נשיר את שיר ה' על אדמת נכר,

אם אשכחך ירושלים תשכח ימיני, תדבק לשוני לחיכי אם לא אזכרכי, אם לא אעלה את ירושלים,

על ראש שמחתי, זכור ה' לבני אדום את יום ירושלים."(תהילים פרק קלז).

אני אוהב את ירושלים, אם ישנה עיר בעולם שאני אוהב באמת זו ירושלים,נולדתי בירושלים,

אבי עליו השלום קבור בירושלים, רבי מחנכי ומורי קבור בירושלים,ההיסטוריה של העם היהודי,

הנוצרי, והמוסלמי, נטועה בירושלים, ועד היום ולנצח תמשיך לחיות ולנשום בליבותיהם ונשמותיהם

של בני כל הדתות, לנצח נצחים, רש"י אמר כי ירושלים נבנתה ראשונה, ורק לאחר מכן שאר העולם !

ירושלים היא חלק חשוב מהיהדות, מוזכרת בתנ"ך 667 פעמים,לירושלים כשבעים כינויי חיבה והערצה

אלפי מילים ושירים נכתבו לעיר המדהימה הזו, דם רב נשפך למען כל אבן קדושה בחומות עיר הנצח.

עוד מימי קדם העם היהודי תמיד חלם להגיע לירושלים, התקווה הגדולה של כל יהודי הייתה ירושלים

ועד היום כל יהודי בכל מקום בעולם, ברגע המאושר ביותר בחייו, שנייה לפני שהתחייב לאשת חייו,

רגע לפני שנושק לאהובתו ובחירת ליבו, הוא מכריז בקול גדול, קבל עם ועדה את הפסוק מתהילים:

"אם אשכחך ירושלים תשכח ימיני, תדבק לשוני לחיכי אם לא אזכרכי"

ואנכי צדיק שומר מצוות עליתי לירושלים בעקבות האהבה,Heart ברגע שראיתי את הנסיכה מירושלים, Tongue

דבקה לשוני לחיכי, נעתקה נשמתי, ועמד זייני כתורן דגל ביום העצמאות ברחבת מסדר המפקד.Shocked

אך זקן ומנוסה אנכי, לעולם לא אתן לנשים לגלות את חולשותיי אליהן , בירכתיה לשלום,נשקתי

לידיה, פתחתי דלתה, נתתי שוקולדה, ויאלה למיטה, לא הגעתי לשאת הרצאה או תפילה בעיר הקדושה,

הנסיכה מירושלים מגיעה אלינו מארץ הנסיכות והסינדרלות ,מעיר הקסמים והקוסמים, (רוסיה/מוסקבה).

170ס"מ בת 28 נראית פחות יודעת אנגלית רוסית ומעט עברית....

שיערה יפה בריא ושטני עד אחרי הכתפיים, גבותיה טבעיות דקות ויפות,

עיניה ירוקות מדהימות, ריסיה יפים, שיניה לבנות נקיות וצחורות, שפתיה בשרניות (מוזרקות מעט).

שדיים מדהימים גדולים ועומדים בגאווה לתפארת מדינת ישראל,(סיליקון אך נראה טבעי).

ישבן מדהים אחד היפים והמושלמים,(שקע ותקע "לישון בתוכו"). גוף יפה !

רגליים יפות וחזקות, גוון עור בהיר/לבן, אצבעות ידיים לא יפות קטנות מדי ויבשות,

אצבעות רגליים מדהימות מידה 36,ילדה מדהימה לא נראית זונה לא משדרת זנות,ולא זונה במהותה.

ילדה סופר אינטליגנטית בעלת שני תארים, אשת שיחה מעניינת ,אני אהבתי את יופייה וגופה מאוד! Embarrassed

יתרונות וביצועים: מחיר יקר מאוד, אבל עשיתי מצווה, וגם השפרצתי לגבה.חיוך

מתנשקת צרפתית באהבה, אך לא בהתמסרות טוטאלית...

מציצה טובה, בהכוונה נכונה ובמעט אמונה ניתן לנקוש בשקדיה,ולצחצח שיניה בעזרת שרביט הקדושה.

ליקוק ביצים מצוין, רימינג קטלני חודרני וחתרני, הילדה מתאבדת על המרעום, מזיעה וחדורת אמונה,מוחא כפייה

זיון טוב, החזה הגדול והמדהים, בשילוב הגוף הכמעט מושלם שלה, זו חוויה בפני עצמה. Tongue

השפרצה לתוך הלוע, והעלמת ראיות ודנ"א של הרבנות לתוך הקיבה.Embarrassed

חסרונות : לא בדיוק זונה, לא קשורה לתאגידים או לשכת התעסוקה מחוז ירושלים.

יותר עולה חדשה, שנקלעה לבעיה, לדעתי בחורה יפה ועדינה, בעלת מראה ייחודי ונקי.

מעט סגורה, מעט קפואה, אך בסוף מעט נפתחה. יש צורך להפשיר לפני הבעילה,בתנור 180 מעלות,

(ליקוק דגדגן בעדינות). היו לי מתמסרות ממנה במיטה, אך היא יפה קרה קפואה ומיוחדת !

לא קיבלתי את רשותה לתת טלפון לאחרים ולכן לא אעשה זאת. בכי

אך אתן רמז למספר מצומצם מאוד של חברים כיצד להגיע אליה, אך לא אציף ולא אקלקל את הצדיקה !!

משום שהיא נדירה ! ויש לשמור עליה. היינו יחד מעל חמש שעות ! (היא דומה לאנג'לינה ג'ולי). Embarrassed

וכעת נעמוד לכבוד נסיכת הקרח, ולכבוד עיר הנצח הקדושה לשירת התקווה:

כל עוד בלבב פנימה נפש יהודי הומייה, ולפאתי מזרח קדימה עין לציון צופיה.

עוד לא אבדה תקוותנו, התקווה בת שנות אלפיים, להיות עם חופשי בארצנו ארץ ציון וירושלים.

104

"ככל הנראה אתה תוצאה של דיכוי מיני עוד מימי בגרותך, אמרו לך, לא לא לא אסור אסור.

אלוהים יעניש וכו' וכשגדלת והבנת שאלוהים לא מעניש, השתחררו לך כל המיניות והסטיות"

(ציטוט דבריו של חבר הפורום הגאון "כוכב נופל")

אני מודה, אני חולה ! אך בניגוד לחולים אחרים אני נהנה מחוסר השפיות ממנה אני סובל,

שכבתי ועשיתי כל דבר בחיי, מימשתי כל פנטזיה שעולה למוחו של כל אדם הזוי או בזוי.

מלבד קטינות/קטינים, חסרי ישע, מוגבלים שכלית, ובעלי חיים,(שמעולם לא חציתי גבולות אלו) !

להוציא מקרה אחד כשחתולה סיאמית התחככה שלושים דקות ברגלי, והתחננה ביללות ארוכות

שאזיין אותה, עמד לי, אבל אני נשבע שלא זיינתי אותה! רק ליטפתי את ראשה והרגעתי אותה ! Tongue

מתחרמן אנכי כמעט מכל דבר, מריח, ממילים, מקריאה, מתמונות, ומנשים כמובן !

עברתי בחיי אלפי שעות שיחה עם פסיכולוגים, לעיתים אני חושב שהפסיכולוג עולה לי יותר מהנשים. מבולבל

ובכלל הפסיכולוג האחרון שלי מאוד נהנה לשמוע את הסיפורים שלי, יש לי תחושה שהוא מתענג לו,

ושהוא מפנטז בלילות על מה שהוא שומע בימים, בחדרון הקטן והתמים, מהרב הכלל לא תמים.Cool

יצאתי שוב לרחוב הירקון שמש גלים אנשים והרבה נשים, לפתע עלתה לראשי חרמנות קשה.חיוך

ואז נזכרתי במילים של הכוכב /גאון החדש שלי: לא לא לא אסור אסור ,אז התקשרתי לפולינה. חיוך גדול

מפנה לרחוב הירקון לדירה מדהימה ונקייה, עם נוף לחוף ימה המדהים של תל אביב. אצבע למעלה

פותחת את הדלת פולינה,Star הופתעתי יש בדירה עוד בחורה בשם ליקה, כל הניסים קורים רק לי.Tongue

פולינה לבושה בחלוק סקסי, ביריות וגרביוני רשת, מראה קשה שגורם לנוקשות קשה! Embarrassed

לא יודע אם יש גבר שיוכל לצאת מהדירה הזאת מבלי לשבור שם קיר גבס, או אפילו אגרטל עם הזין. Shocked

פולינה בת 31 174 ס"מ מגיעה אלינו מאוקראינה, יודעת מעט אנגלית,והמון רוסית.

שיער שחור פחם עד אחרי הכתפיים, גבות שחורות טבעיות, ריסים ארוכים טבעיים ויפים....

עיניים אפורות/כחולות גדולות ומדהימות, שפתיים בשרניות וטבעיות כסטייק עסיסי......

שיניים מושלמות, לבנות ישרות נקיות וסימטריות,(פעם ראשונה אני רואה זונה עם שיניים יפות משלי)חיוך גדול

חזה בינוני רך ונעים מעט נפול, רגליים ארוכות ורזות, ישבן נאה, מריחה מעולה, נראית מצוין....Embarrassed

גוף סקסי לא רזה ולא שמנה, עסיסית וסקסית, קעקוע של פנתר שחור על כתף ימין.

חיוך של מיליון דולר,חיוך גדול בחורה ביישנית נחמדה וסימפטית.....

ליקה בחורה לא יפה מאוד מבוגרת קטנה בת 45, עם שקיות שוקו, מראה לא טוב,מבולבל אבל כל הזמן רצה

אחרי ומשכנעת אותי שהיא יודעת למצוץ טוב,Shocked חשבתי לעצמי לא לא אסור אסור ולקחתי את שתיהן.Tongue

ביצועים ויתרונות: 600 ₪ לשעה ניתן גם בפחות ! ליקה ליקקה בחצי מחיר (בתנאי שתישאר בבגדים)Dead

פולינה לא מתנשקת צרפתית, לא עושה רימינג, לא מלקקת ביצים, לא זזה רוורס , לא ניתן לגמור בפה,

לא על הגבות או התקרות,בכי אמרתי לה פולינה את מזכירה לי מישהו הכל לא לא לא אסור אסור.כועס

לצערי לא יכולתי לצאת מהדירה, פולינה יפה מדי ! ליקה צחצחה לי את החרב והביצים,ואני זיינתי

את פולינה היפה, כך העברתי שעתיים בדירתן של פולינה היפה,Embarrassed ומצחצחת החרבות מבולבל שלבסוף

קיבלה שפריץ קטלני ועצבני לפנים לגבות לריסים לתריסים, Tongue

חסרונות:

ליקה לא יפה,מבולבל הגוף עשה את שלו הפנים על הפנים, מציצה טובה כולל שבירת שקדים, כולל השפרצה

לפנים, אך לדעתי לא שווה יותר מ 200 שקלים....Ouch

פולינה בחורה יפה סקסית ומיוחדת, אישה כשרונית וחכמה, היה לי יותר נעים לדבר עמה מאשר

לשכב אתה, ודי לחכימא ברמיזא.....

לסיכום : למדתי את עשרת הדברות כבר בגיל שנה. והיום הדיברה האחת עשרה היא : התעסק בעניינך !

אז יש כוכב עולה,חיוך גדול ויש כוכב נופל,בכי מי שכוכב שיישאר כוכב, Starאין צורך לנסות לנתח את אישיותי. Ouch

בכדי לעשות זאת תצטרך להיות הרבה יותר מכוכב,Star לא משום שאני חכם ממך ! מבולבל

אלא משום שאני מתוסבך הרבה יותר ממך !חיוך ואם בכל זאת תרצה להישמע חכם,

פשוט תחשוב על משהו לכתוב, ואז אל תכתוב אותו...... Ouch

טלפון של פולינה היפה ומצחצחת החרבות, יימסר לכל הכוכבים בפורום בלי יוצא מן הכלל !!!!StarStarStar

105

עַל-מִשְׁכָּבִי, בַּלֵּילוֹת, בִּקַּשְׁתִּי, אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי; בִּקַּשְׁתִּיו, וְלֹא מְצָאתִיו. אָקוּמָה נָּא וַאֲסוֹבְבָה בָעִיר,בַּשְּׁוָקִים

וּבָרְחֹבוֹת אֲבַקְשָׁה, אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי; בִּקַּשְׁתִּיו,וְלֹא מְצָאתִיו. מְצָאוּנִי, הַשֹּׁמְרִים, הַסֹּבְבִים,בָּעִיר,אֵת

שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי רְאִיתֶם. כִּמְעַט, שֶׁעָבַרְתִּי מֵהֶם, עַד שֶׁמָּצָאתִי, אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי, אֲחַזְתִּיו, וְלֹא אַרְפֶּנּוּ,עַד-

שֶׁהֲבֵיאתִיו אֶל בֵּית אִמִּי, וְאֶל-חֶדֶר הוֹרָתִי..(שיר השירים פרק ג').

בשנים האחרונות אני עובר טיפול פסיכולוגי ממושך, הטיפול נועד בכדי להקטין את תלותי ואהבתי

למין היפה, אם לומר את האמת יותר להקטין את ה"מין", אני חייב לציין שבחודשים האחרונים מאוד

הקטנתי את כמות המפגשים שלי עם זונות, ונשים בכלל !

לאחר שקראתי את מילותיו של החבר המכובד בק ,ופיקסר כמובן, לא באמת יכולתי לתפקד.

ולא באמת ישנתי בלילות, אתמול לאחר סיום פגישה מוצלחת במלון דן ת"א, התקשרתי למרינה,

אני מעדיף להתקשר ולדבר, יודע אנכי במילים לנווט את השיחה ליעד בטוח,כמלח זקן בלב ים המנווט

את ספינתו בבטחה אל החוף, הצחקתי והרשמתי את מרינה בטלפון, אך שמעתי ברקע שהיא איננה

לבדה בדירה. שאלתי את עם חברה? ענתה :"כן" מיד השתחררו לי ברגים במוחי, זיעה הציפה את

אצבעות רגליי. לא חשבתי פעמיים, יותר נכון לומר לא חשבתי כלל ! צעדתי ברגל עד לבוגרשוב בת"א.

שתיהן ממתינות לי על ספסל ברחוב, מרינה וכריסטינה, אלו הם הרגעים היפים בחיי כאשר שתי נשים

ממתינות לי על ספסל בשדרה, חסרה רק מוזיקת רקע של בטהובן ואני בסוג של סרט.............

אך משהו קרה לי ! מהרגע הראשון שהבטתי בעיניה של מרינה הבנתי וראיתי הכל !!!

בצער רב, כמנתח בחדר ניתוח שזה עתה הפריד בין שני תאומים סיאמיים בהצלחה של 50% בלבד!

נפרדתי בעצב מכריסטינה, אחזתי בידה של מרינה וצעדנו יחד יד ביד אל האפלה למלון תל אביבי....

ביצועים ויתרונות: בשתי מילים: 'אין לי מילים' 500 ₪ ללא הגבלת זמן ......

אין לי מילים לפרט ולתאר את שהיה בחדר, משום שזה רק יעליב ויקטין את הילדה המדהימה והמיוחדת,

רק אומר במילים פשוטות, קרקס, תיאטרון, קונצרט, מופע על חושי,(נשיקות רימינג ליקוקים וכו'.......).

בפעם הראשונה בשנים האחרונות, שבשעה הראשונה לסקס הייתי פאסיבי לחלוטין,שכבתי ושתקתי

כילד נפעם,בפעם הראשונה בקרקס, ורק בהיתי בילדה המדהימה כשהיא עושה אקרובטיקה,לוליינות,

וסלטות באוויר, וכל זאת כששרביט הקדושה נמצאת עמוק עמוק בתוך גרונה....

בשעתיים שלאחר מכן הייתי אקטיבי, ואז רק הבנתי שזו האישה שאני מחפש כל כך הרבה שנים,

היא לא אנושית, היא מטורפת בדיוק כמוני, לרגע מאבדת שליטה, עיניה מתהפכות,היא מכה את עצמה,

מושכת בשערותיה, מסתובבת ורוקדת על גופך בזמן ששרביט הקדושה בתוך גופה הנחשק,

אתה חש את מסעה לעולם שכולו טוב, ואתה נסחף ביחד אתה לעולמה, והיא שולטת לרגע בעולמך!

מיותר לציין שעשינו כל דבר הניתן לעשות בין שני אנשים בוגרים במיטה, ודי לחכימא ברמיזא.

ובמעט חכמה וערמה,אף חדרתי למרעומה והנחתי את אבן הפינה.......

חסרונות:

תיירת פרטית לא שייכת למשרד ליווי או לתאגיד, בחורה פרטית לחלוטין עובדת מתי שבא לה !

נפגשת אך ורק עם מי שנראה לה !

היא בת 29 אך נראית כמו סטודנטית למשפטים באוניברסיטה,

לא המראה הזנותי של הרוסיות הסטנדרטיות, יותר מראה אשכנזי/פולני של תלמידה טובה במכללה.

לבוש פשוט, לא הבחורה הכי יפה שפגשתי, אך לדעתי אחת הטובות והנאות בשנים האחרונות!

לדעתי כל גבר צריך לשאוף להיפגש עם בחורה כזאת, ולו רק בכדי להבין את שעברנו שלושתנו.

אין מילים יותר נכונות להקדיש למרינה, ולהתכוון לכל מילה בשיר"היא לא דומה" (ארכדי דוכין)..

היא לא דומה לאף אחת אחרת, לאף אחת שעוברת ברחוב, היא משונה וכשהיא מדברת,

קולה עושה לי משהו קרוב, היא לא רואה אני כאן כל הלילה, עומד בצד ומסתכל, איש מאוהב!

והלילה העיניים עייפות עד אור הבוקר, השפתיים לוחשות ללא מנוח, לא דומה לאף אחת.

התשובה לשאלה האם אחזור אליה או לא? תהיה מיותרת בפוסט זה !

106

...אל תזלזלו באוננות, אוננות זה לעשות אהבה עם מישהו שאתה אוהב, (וודי אלן)...

...משביעו רעב, מרעיבו שבע"...(חז"ל)

אוננות :

במשך מאות שנים נחשבה האוננות למעשה אסור בתכלית האיסור, ולא רק בהיבט הדתי, אלא אף

בהיבט הרפואי והחברתי, ואף הוגדרה בעבר כבעיה רפואית ונפשית. ושפיכה נחשבה כמזיקה

לבריאות. ההורים נהגו לספר לילדיהם כי אם יאוננו יצמחו להם שערות בכף היד, ושהם יקריחו,

ואף ינבל מוחם, האוננות באותם ימים נחשבה לשיגעון, טירוף, ואף לחולניות קשה הכרוכה באשפוז.

והיום, רוב בני האדם מאוננים, נשים וגברים כאחד, למרות שגברים מאוננים הרבה יותר, משום

שגברים פחות רגשניים, והאיבר מין שלהם נוח יותר לאוננות, האוננות נחשבת עד היום כסוג של

טאבו, מטעמי תרבות, חינוך, ודת.

אדם שנאסר עליו לאונן, או שמעולם לא מאונן, יפתח בסופו של דבר מערכת יחסים קרה ומכנית,

אדם שמאונן מפתח את היכולת הרגשית והרוחנית שלו, וללא אוננות לא היה מכיר אותה כלל.

האוננות טובה ! היא מסייעת לאדם להכיר את גופו, מגבירה את החשק המיני,מרגיעה ומועילה.

האדם כנראה גילה את האוננות בזמן שגירד את הביצים השעירות שלו בתקופת האדם הקדמון.

בעבר ניסו לחנך את הילדים לא לאונן, למרות שהדבר רק מרגיע את נפשם של הצעירים החרמנים.

כמו כל דבר בחיים הגזמה והמכרות לאוננות אינה מועילה ואף מסוכנת, עד כדי פציעת איבר המין.

התמכרות לאוננות, שעות רבות של בזבוז זמן בצפייה בפורנו, דבר שיפגע לבסוף באיכות החיים.

סכנה נוספת בהתמכרות זו, אדם המאונן באופן סדרתי לבסוף עלול לא לפתח מערכת יחסים עם

נשים משום שהא התרגל לספק את צרכיו בעצמו, ועם עצמו. ולבסוף לסבול אף מהפרעה נפשית.

במידת הצורך יש לגשת לטיפול ואף ליטול תרופות מרשם בהתייעצות עם רופא כמובן !

כיצד מתייחסת התורה היהודית והמוסלמית לאוננות?

המוסלמים מכנים את האוננות: "הרגל סודי ורע" ומאיימים כי אדם שיאונן יסבול מחולשה מינית,

עיוורון, ובעיות פסיכולוגיות קשות, ועל הנשים אסור בתכלית האיסור לאונן משום שהדבר יכול לסכן

את קרם הבתולין שלהן.

ביהדות, התורה אוסרת על שפיכת זרע לשווא, אך בתלמוד האוננות אינה נחשבת לעבירה חמורה,

התלמוד אינו מעודד אוננות, אך לא ממש התייחס לכך בחמרה. כפי שהתייחס למשכב זכר, משכב

זונה, או קיום יחסי מין בזמן הנידה, בקבלה נטען בעבר כי האוננות מביאה על האדם "שדים ומזיקים"

ונכתב במפורש: "לא תשחית זרעך" ולכן הרבה חרדים מאוד חרדים מלאונן, למרות שמבחינה

הלכתית הדבר אינו כה חמור.

לסיכום: אוננות טובה לבריאות, אך כמו כל דבר בחיים לא להגזים ולא להתמכר לשום תחביב.

מעט מלוח מעט מתוק, מעט ספורט מעט מנוחה, מעט זונה מעט אהבה,

אז לאונן זה נחמד, סקס עם אישה זה דבר יפה, סקס עם שתי נשים זה פנטסטי....Tongue

אלה היו שישים שניות על אוננות כשאין בנות.....Embarrassed

107

...פתגם בערבית: "אללי בדו יכון ג'מאל לאזם יוסע באב דארהו"...

...תרגום: מי שרוצה להיות רוכב גמלים, כדאי שירחיב את דלת ביתו ...

...פתגם בערבית: "אללי בדו יכון שרמוטה, יכון שרמוטה וישקוט פימו"...

...תרגום: מי שרוצה להיות זונה כדאי שתזדיין בפה סגור ובשקט...

מהי מכניות ושחיקה אצל זונות... מבולבל

זונה העוסקת בזנות לאורך שנים, ועושה את אותן הפעולות יום אחר יום,נשחקת ומאבדת צלם אנוש.Ouch

הכל נעשה בצורה אוטומטית, ללא מחשבה, ללא רגש, השגרה בעבודת הזנות הופכת אותה,

למכנית וחסרת התמסרות לעבודתה וללקוחותיה, נפשה נשחקת, רגשותיה תשושות לעייפה,Ouch

היא מדוכאת, וחשה ריקנות תמידית, גופה עייף, היא חסרת מרץ ואנרגיה,ואף חסרת תקווה, מבולבל

כגחלים שחורים שחוקים ושרופים לעייפה, העוברים באותה משפחה, מעצמאות לעצמאות ללא החלפה!

וכמו הגחלים שכל המניע אותם להידלק, הן שטרות נייר ודלקים שונים, כך הזונה השחוקה. מבולבל

הלקוח משמנה בשטרות, והיא משמנת מנועיה בשמנים, בדיוק כדרך הבערת גחלים שחוקים.

הייתי במלון הילטון, יצאתי מעוד פגישה שחוקה שכל תכליתה היא עוד שטרות וניירות לחברה.

התקשרתי לאניטה מלוכסנת העיניים, הפנתה אותי לרחוב בן יהודה בת"א, חניה בתשלום מתחת לביתה.

פתחה את דלתה אניטה 170 ס"מ, בת 34 מגיעה מרוסיה, בת לאמא רוסיה,ואבא טטרי בעלת עיניים

חומות, מלוכסנות וחסרות ריסים, דוברת רוסית בלבד, שיער שחור יבש אסוף לאחור,

שפתיים נאות, שיניים סבירות, שתי שיניים בלסת עליונה זקוקות ליישור,ולהקפדת יתר בצחצוח השיניים.

שדיים נפולים,(שקיות שוקו עם פטמות גדולות ככפתורי רדיו ישן).לא רזה, אך לא שמנה, גוף בריא ונאה.

ישבן יפה, מעל בית הכנסת שערות ערווה,Embarrassed רגליים נאות, אצבעות ידיים ורגליים יפות ומטופחות.

גוון עור בהיר לא לבן, לא בחורה יפה, ולא מרשימה, נראית כמו מארחת במסעדה סינית,חיוך גדול

ראיון קצר: 500 ₪ אך לפתע הוציאה מחירון זונות של "יצחק לוי" והחלה לבקש תשלום על כל תוספתכועס

עשיתי חשבון שמטורף כמוני הרי אוהב את כל התוספות בזונות, הגעתי לאלפייה, Shocked

הסברתי לה ברוסית, שהמצב הכללי בארצנו מאוד קשה,מבולבל נתתי לה שתי תמונות של נתן אלתרמן,

ותמונה אחת של יצחק בן צבי,זרמה ויאלה קדימה לעבודה, אניטה בחורה ממושמעת וצייתנית, אבל !מבולבל

מתנשקת צרפתית אך ללא התמסרות, ללא נשמה, וללא אהבה... מבולבל

מציצה טובה, אך ללא התמסרות, ללא נשמה, וללא אהבה.... מבולבל

ליקוק ביצים אנמי,Dead רימינג, וירטואלי ללא מגע ללא רטיבות, ללא מתיקות.... Ouch

סקס בסדר, אך הקולות היוצאים מפיה מוגזמים, ורק מפריעים....Shocked

סקס אנאלי בסדר, אך שוב הקולות מוגזמים, ורק מזיקים.... Ouch

השפרצה לפנים ולגבות, ולעניים המלוכסנות, אך עיוות פניה הוא בעוכריה.... Dead

במהלך הסקס עם אניטה היה צלצול בדלת ! שאלתי מה הולך כאן? כועס רק שזה לא חפוזי... Shocked

אמרה לי: "אל תדאג זו חברה שלי מריה," נשמתי לרווחה,Tongue חשבתי חפוזי הפתיע אותי....Embarrassed

מריה חזרה מחוף הים, 170 ס"מ בת 37 לא דיברתי הרבה, וכהרגלי בקודש צירפתי אותה למניין,

והתחלתי ללמדה ביחד עם אניטה כמה הלכות בתורה, ומיד הורדתי אותה למציצת מוט הקדושה,Embarrassed

מריה: היא זונה שחוקה וזקנה,מבולבל גופה עייף שחוק ורופס, כמזוודה ישנה ובלויה, שפתיה הוזרקו עשרות

פעמים עד שהפכו לבייגלה ישן שחוק ורקוב,מבולבל שיניה זקוקות לניקוי והלבנה,Ouchאפילו הקעקועים

המדהימים והגדולים שעל גופה נשחקו ודהו,(הדרקון שעל רגלה כבתה האש בעיניו ובפיו).Ouch

לא יפה ! לא סקסית !ולא מושכת !!! הכסף הוא כל חייה, ומוכרת את כל אבריה לכל המרבה במחיר.Shocked

שיערה צבוע, ותכונותיה כשל צבוע, נהמות קולה במהלך הסקס לא מגרות ורק מזיקות,Ouch

בקיצור, רציתי לזיין שתי בחורות, קיבלתי העתק הדבק של אניטה חברתה, עוד זונה שחוקה... Dead

לא מתנשקת צרפתית ! מבולבל

מציצה סבירה עד חלשה, לא נפלתי, ללא התמסרות, ללא נשמה, וללא אהבה....מבולבל

ליקוק ביצים נחמד, רימינג, וירטואלי ללא מגע ללא רטיבות, ללא מתיקות.... Ouch

סקס בסדר אך הקולות היוצאים מפיה מוגזמים, ורק מפריעים.... Shocked

סקס אנאלי בסדר, אך שוב הקולות מוגזמים, ורק מזיקים.... Ouch

השפרצה ללוע כולל העלמת ראיות....Tongue

נכנסתי עם כאבי ביצים, יצאתי עם כאבי ראש מכל הרעש המיותר שהן עושות....Ouch

לסיכום : אני מאוכזב,מבולבל ובמקרה של שתיהן אני מאמץ בחום את המשפט מספר משלי פרק ה'.

"הַרְחֵק מֵעָלֶיהָ דַרְכֶּךָ, וְאַל תִּקְרַב אֶל פֶּתַח בֵּיתָהּ" ודי לחכימא ברמיזא .....בכי

מסקנות : המצב קשה, ואם צריך אסע צפונה או דרומה שומרונה, או עזתה והנגבה...

ואם לא תהיה ברירה אחצה את הים ואסע לאוקראינה,Shocked לא אנום ולא אישן עד ימצא כשר הדגדגן... Tongue

Maria 27 tel aviv תנ"ך הזונות ממבה .....מבולבל

Anita 29 tel aviv תנ"ך הזונות ממבה.....מבולבל

108

...נגמרו הימים שבהם בנות היו מבשלות כמו האמהות שלהן, היום הן שותות כמו האבות שלהן...

...נשים הן כמו מכוניות, כולנו רוצים פרארי אדומה, אבל בסוף מקבלים סטיישן חומה...

...אישה זקוקה לשלושה דברים בחיים : אוכל,מחמאות, וכסף...

לעיתים עולים בי זיכרונות וגעגועים לעבר, אתם יודעים שפעם הכל היה אחרת, הכל היה שונה, Embarrassed

במובן מסוים היה גרוע יותר, אבל פעם הייתה כאן תמימות, הייתה אהבת אמת. הכל היה אחרת.Embarrassed

אומרים שפעם היה אחרת, אומרים שפעם היו מקדישים שירים של משוררים לנשים שהיינו אוהבים. Embarrassed

והיום, אין אהבה ואין אמת, נותר רק כרטיס אשראי ומזומנים, ושירים שהפכו לשטרות של משוררים.מבולבל

אומרים שפעם היו נשים אמיתיות, שהיו יודעות בדיוק מה הן רוצות. לטפל בבעל ולהאכיל את הבנות. Tongue

והיום, הנשים לא הכי אמיתיות, וכל שרוצות הן עוד שמלות, ולהאכיל את הבעל והבנות בגרבר בננות,Ouch

אומרים שפעם היינו מחייגים לנשים עם אסימונים בטלפונים ציבוריים. Embarrassed

והיום, לכל נערה עשר אפליקציות להיכרויות עם בנים ובנות.ולך תדע מי הן הבנות ומי הזונות,מבולבל

אומרים שפעם היה צורך לבקש מהאבא רשות להיפגש עם בתו הגדולה. Embarrassed

והיום, האבא מבקש רשות מהבת הקטנה לזיין את השכנה.Shocked

אומרים שפעם נשים היו מסרקות את שערן הארוך בכל יום, והסתובבו ברחובות עם קוקו וסרפן. Embarrassed

והיום, כולן מקועקעות בגבות, תוספת לשערות, ו"קוקו וסרפן"הן מילים שנשגבות מבינתן.Dead

אומרים שפעם נשים היו רוכבות על גמלים וחמורים, או נוסעות באוטובוס ללימודים. Embarrassed

והיום, נוסעות ברכבים חדשים ומפוארים, והחמורים והגמלים התחלפו בבעלים.Dead

אומרים שפעם אישה הייתה נותנת לתינוקה לינוק משדיה חלב טרי ובריא.Embarrassed

והיום, סליקון מושתל תחת כל שד רענן ופטמה ורודה, והתינוק גדל ואוכל רק רמדיה.כועס

אומרים שפעם נשים היו קוראות ספרים, לומדות למבחנים. ולא ישנות ימים לפני מבחנים.Embarrassed

והיום, שולחות באייפון רק מסרונים, אוהבות רק חיזורים מבנים, ורוצות רק צ'קים שלא חוזרים. Dead

יצאתי שוב לעיר הזונות חיפשתי וביקשתי את שאהבה נפשי, נערה עם קוקו וסרפן, המחפשת חתן.Embarrassed

פקידת המשמר מפנה לרחוב על שם חוזה המדינה, במפתן הדלת המתינה לי אלינה, בשמלת סרפן,

נעליים תנכיות, ברזלים בשיניים, עיניים כחולות וביישניות, משולבות בריסים ארוכים ומלאכותיים.חיוך גדול

שפתיים בשרניות, חיוך ביישני המסתיר שיניים בולטות נקיות ויפות, (נמצאות במעצר גשר בשיניים).Shocked

אלינה הגיעה אלינו מרוסיה, דוברת את שפת הזונות(רוסית,) ואת שפת האמריקאים (אנגלית). מוחא כפייה

170 ס"מ, בת 21 שנים, חזה קטן חמוד ועומד, חסר פטמות, שיער ארוך שטני (תוספת),

ישבן עגול ובולט, רגליים עבות, הגוף זקוק לחיטוב, כתם לידה חום על ירך רגל ימין,

נראית ילדה טובה, ממש לא תיאור של זונה, ילדה נחמדה וחיובית, לא יפה ולא דוגמנית. Tongue

לא נפלתי...לא התעלפתי...ולא התקשרתי לאורתודנט למסור הבחנה לשיניים....חיוך גדול

יתרונות וביצועים: 500 ₪ לשעה 400 ₪ ל40 דקות....

מתנשקת ומתמסרת בנשיקות כילדה בפעם הראשונה.....Embarrassed

מציצה בינונית, מתקשה להכניס עמוק, אך משתדלת בכל מאודה...Shocked

ליקוק ביצים סביר ונעים... Embarrassed

זיון טוב, יודעת ואוהבת להזדיין, ניתן להכניס אצבעות לבית הכנסת, ניתן לנשק וללקק את המזוזות...Tongue

השפרצה לתוך הלוע, ללא העלמת ראיות, שפיכת הזרע לאסלה ושחייה מרתונית של הזרעונים בביוב,חיוך

חסרונות:

אין רימינג, אין נסיעה ברוורס.מבולבל

לא ילדה תמימה,Embarrassed לא עובדת לראשונה, לא הכי יפה ! ולא הכי חטובה ! אך לא מכוערת ולא שמנה...Star

יש בה משהו תמים ומטעה נראית תמה ותמימה, הפלטה בשיניים עושה את שלה,חיוך גדול

בסה"כ חוויה חיובית, אך לא עבורי, תתאים לגברים העדינים שבינינו.Embarrassed אני לא אחזור..... מבולבל

מוסר השכל: אילו ידעו כל הגברים את מחשבות הנשים, היו מעיזים פי עשרים....חיוך

אסיים בנימה אישית: למרות כל שכתבתי על נשים בתחילת הפוסט, אבקש לסיים בציטוט דברי חז"ל:

"כל אדם שאין לו אישה שרוי בלא שמחה, בלא ברכה, בלא טובה,מבולבל ודי לחכימא ברמיזא....

אלינה......

109

...פעם בנות היו מפחדות שיקראו להן זונות, היום הן נלחמות על התואר...

...כמעט כל הרוסיות זונות,רק החכמות לוקחות כסף מראש...

...אם אין אני לי-ואישה כרגע אין לי- זונה לי...

כל העולם במה, וכל הגברים והנשים רק שחקנים, כל הירקון דירות מחולקות,ובתוכן המון שחקניות.

ולכל אדם תפקיד בחייו, הגברים לקוחות, והבנות זונות, בני אדם לא נולדו סתם, גם בעלי החיים לא

נבראו לחינם, לכל אדם ולכל בעל חיים תפקיד בעולם, האל לא ברא אף יצור חי לחינם.

ישנם אנשים שנולדו בכדי לרפא אנשים, ישנם חיות שנבראו להיות חבריו הטובים של האדם.

ישנם אנשים שנולדו לשמח ולבדר אנשים אחרים, ישנם חיות שאולפו לשמח ולבדר אנשים.

ישנם אנשים שנולדו להיות לקוחות של זונות, ישנן נשים שנולדו להיות זונות של לקוחות...

בראותי את תמונותיה של אווה, על פי אופן ישיבתה בתמונות, ראיתי אישה שנולדה לזנות.

זונה שנולדה לאם זונה, לסבתא זונה, לסבתא רבה זונה, בקיצור, הזנות עוברת בתורשה במשפחה.

בגיל שלוש סבתא של אווה קנתה לה מתנה ליום ההולדת, תיק קטן ושחור עם נצנצים. Shocked

בגיל שש סבתא של אווה קנתה לה נעלי עקב אדומות עם עקבים עשרה סנטימטרים. Shocked

בגיל שמונה סבתא של אווה קנתה לה חצאית מיני ותחתוני חוטיני. Shocked

בבת המצווה קיבלה אווה מתנה מסבתא ויברטור ורוד ויפה,Tongue ולימים נפטרה הסבתא מעגבת. בכי

בגיל 18 ודקה, החלה אווה את עבודתה כזונה בבר השכונתי הנקרא על שם סבתא.(הבר של הזונה).חיוך

במשפחתה של אווה הזנות עוברת בירושה,ומי שלא זונה,אין בה אמונה ונשמה ואינה חלק מהמשפחה

יצאתי לטיול רגלי ברחוב הירקון, חלפתי ליד ביתה של קריס,Tongue ראיתי בחור יוצא מהשער האפור עם

חיוך גדול,חיוך גדול חייכתי אליו בחזרה,חיוך גדול הוא לבטח חשב: 'מאיפה הזקן הזה יודע מהיכן יצאתי עכשיו'. Embarrassed

המשכתי בירקון פניתי ימינה באלנבי, ומיד שמאלה לרחוב על שם מחיה השפה העברית, 'בן יהודה'.

את דלת דירת הזונות פתחה אווה, מגיעה אלינו מארץ תעשיית הזונות העולמית, מדינה שבה אף

הנשיא הוא סוג של זונה, (מוסקבה רוסיה). דוברת אנגלית ורוסית. 167ס"מ, בת 35 שנים.

שיער חום/אדום, יבש שרוף לאחר עשרות מיליוני פעמים של פן,מבולבל גבות דקות,עיניים גדולות וירוקות.חיוך גדול

שפתיים נאות, שיניים לבנות ונקיות, שיני לסת עליונה בולטות,חיוך גדול(ההורים חסכו גשר בילדות ). Shocked

שדיים עומדים בינוניים (סיליקון). גוף נאה, שמורה במצב טוב, לא בחורה יפה, מראה מאוד זנותי !

שזופה, שחומה, נראית כמו תיירת צרפתייה שנרדמה בחוף כמה ימים רצופים בחודש אוגוסט.

יתרונות וביצועים: 500 ₪ לשעה 400 ₪ ל40 דקות...

מתנשקת צרפתית בשמחה....

מציצה בלי גומי, משתדלת לרצות, אך ציפיתי ליותר התאכזבתי מהמציצה....מבולבל

ליקוק ביצים טוב, מכניסה את הביצים למכונת הכביסה, מכבסת, מייבשת,ותולה...אצבע למעלה

זיון טוב, אך קולות הרקע צרמו לאוזני,מבולבל ובנוסף לא אהבתי את השימוש בג'ל סיכוך אינטימי.מבולבל

השפרצה טובה לפה ולפנים, כולל מריחת הזרע על כל פניה כשהיא מסבירה לי את טיב איכות הזרע.Embarrassed

חסרונות:

לא יפה ! לא עושה רימינג, לא זזה רוורס, הרבה רעשי רקע מיותרים באנגלית.

היא אישה נחמדה ועושה ככל יכולתה לרצות, אך עבורי זה לא מספיק ! והיא לא נועדה לי ! Ouch

היא זונה, נולדה לזנות, הייתה ועבדה בכל בירות העולם, ואני מחפש מעט תמימות, לא מחפש זונה

עם ניסיון, את הניסיון אני מביא בעצמי לזונה חדשה ותמימה. לא הייתי מגדיר אותה נפילה טוטאלית

רק משום שהיא משתדלת מאוד לרצות, אך לא אחזור.... Ouch

לסיכום: כולן זונות !!!!

אסי דיין ז"ל כתב: "בא לי בימים ובא לי בלילות בא לי לצעוק: "אני פרחה". Tongue

מיכה שטרית כתב: "הירקון זורם ונשפך לים הזונות גם" Tongue

יהונתן גפן כתב: "בפינה חשוכה מאוד,חושפת רגל על שפת הרחוב,הם קוראים לי זונה וזה מה שאני" Tongue

שרית חדד ואווה הזונה אמרו : עשה שיגמר, כי לא נותר בי כוח...Dead

לסיום: רציתי לכתוב כמה מילים על חברי הפורום, ועל מהות קיומו וגדולתו של הפורום הקדוש הזה.מוחא כפייה

ולא מצאתי מילים מתאימות יותר ממילותיו של האיש שעל שמו מתגוררת הזונה אווה "אליעזר בן יהודה"

"אין אני יודע אם מעולם, בקרב אומה מאומות העולם, היתה מוטלת על חבורה קטנה של אנשים

אחריות כל כך גדולה באחד האוצרות היותר יקרים לכל אומה, באשר היא אומה, כאחריות המוטלת

על יחידי הסגולה. ודי לחכימא ברמיזא .....

אווה ........

110

...אם אלוהים התכוון שכולנו ניכשל, הוא לא היה ממציא את ההצלחה...

...הרבה "חכמים" די ספקנים, לא מנסים ולכן ממשיכים לא להצליח...

...שום דבר לא יכול להפחיד אותך אם אתה מסרב לפחד....

...אתה לא מזדקן, אתה משתבח...

חיי סובבים סביב נשים כבר עשרות שנים, אלוהי הוא עדי כמה אני מחזר אחר נשים,

כמה אני רדוף כמיהה לנשים, כמה אני אוהב נשים, כמה אני זקוק לנשים, הכל כמובן עניין יחסי.

אלברט איינשטיין אמר: " כשאתה מחזר אחר נערה חמודה, שעה נראית כמו שנייה,Embarrassed

כשאתה יושב על גחל בוער, שנייה נראית כמו שעה".כועס זו יחסיות ! אריק איינשטיין אמר:

"יש אנשים שמטפסים על הרים", יש אנשים שמחפשים נשים ...

"יש אנשים שרוכבים על סוסים", יש אנשים שרוכבים על נשים....

"יש אנשים שצדים נמרים", יש אנשים שצדים נשים....

"יש אנשים שתמיד מחפשים," יש אנשים שתמיד מגלים....

יש אנשים שמדברים רק עברית, יש אנשים שמדברים גם רוסית...

יש אנשים שמחפשים זונה יפה, יש אנשים שמחפשים אהבה....

יש אנשים שאוספים בולים, יש אנשים שחושפים בולבולים....

יש אנשים טובים,חיוך גדול יש אנשים רעים,כועס יש אנשים מצחיקים, צחוקויש אנשים עצובים....מבולבל

יש אנשים שהולכים בגדול לא מוותרים ורוצים את הכל....

אבל אנכי כבר לא צעיר,מבולבל לא מטפס על הרים, לא רוכב על סוסים, ולא צד נמרים, Shocked

מאוד אוהב שירים ישנים, ספרים עתיקים, והרגלים ישנים, וכמובן הכי אוהב נשים, הרבה נשים.... Embarrassed

אך תמיד מחפש רגש, חום, ואהבה,Heart לא מחפש סתם זונה, מאסתי בפקידות, מאסתי בזונות השחוקות.Dead

מאסתי בסרסורים, מאסתי בשקרים, מאסתי בעשיקה, מאסתי בבייגלה הקר, ובמזוודה הבלויה.Dead

את קסניה הכרתי בodnoklassniki– (הפייסבוק של הרוסים), עובדת כרקדנית סטרפטיז במוסקבה. Tongue

הגיעה לארץ הקודש כתיירת, מתגוררת במלון קטן בת"א, ללא סרסור ללא פקידה, וללא שומת מס רכישה או קנייה !Geek

קבעתי לאסוף אותה מבן יהודה, קסניה 160 ס"מ, בת 25 יודעת מעט אנגלית, בחורה מקסימה ביישנית ומתוקה.חיוך

שיער שחור/חום עד אחרי הכתפיים, גבות טבעיות, עיניים קטנות וחומות, מראה פנים די פשוט ורגיל...

שפתיים נאות, שיניים לבנות ונקיות, שדיים בינוניים יפים מאוד, עם פטמות זקורות (סיליקון עדין רך ונעים).אצבע למעלה

רגליים חזקות ויפות, בטן שטוחה ויפה, ישבן יפה מאוד, בית כנסת לתפארת, מרעום, השבח ליושב במרום....Star

מהרגע הראשון בו עלתה לרכבי הבנתי שהולך להיות ערב מדהים, Embarrassedיש דברים שזקנים ופילים יודעים לפני כולם. Geek

לא דיברנו על כסף, לא דיברנו על זמנים, ולא דיברנו על מעשים, נכנסה לרכב קיבלה נשיקה צרפתית של כמה דקות

רצופות, הנשיקה הצרפתית היא המבחן הראשון אצל נשים, על פי ההתמסרות כמובן, במקרה שלה עברה בגדול !מוחא כפייה

ביצועים ויתרונות: 500 ₪ למספר רב מאוד של שעות, אני לא שותה, ולא מעשן, אני מזיין,ומזיין, ורק מזיין!!! Tongueחיוך

מתנשקת בהתמסרות נדירה, עילאית וטוטאלית אין לי מילים !!! מוחא כפייה

מציצה,נכנסת לאחד המקומות הראשונים בקטגוריה "בולעת החרבות".... Star

ליקוק ביצים מצוין, מכניסה את הביצים לפיה משחקת עם הלשון, מלקקת ומקציפה באהבה ובחיבה..... Tongue

רימינג קטלני חודרני מהפכני יצירתי, כולל החדרת לשון למרעום, כולל ואקום במרעום, זעקתי בקולי קולות... Shocked

סקס בכל תנוחה הכתובה בתנ"ך הזונות, כחומר ביד היוצר, כצבע ביד הצבע, כמכחול ביד הצייר.... חיוך גדול

נסיעה ברוורס מטורפת, כולל שבירת קירות, תקיעה בחצוצרות, שבירת מרעומים וניסוי כלים... Star

השפרצה מטורפת, לפנים לאישונים לתריסים, כולל זיקוקים, השפרצה ללא סוף,Tongue לא הזיזה לשנייה את פניה..

פתחה פיה ועיניה, והביטה בזיקוקים היוצאים מזייני הקדוש, כילדה הרואה זיקוקים לראשונה בחייה... Star

חסרונות:

ללא מיקום יש צורך במיקום.

פנים רגילות לא מיוחדות, לא לצפות לכוסית על בפנים, אך הגוף השירות וההתמסרות מכפים על פניה הפחות נאות. Tongue

לגבי מראה פניה של קסניה אומר משפט אחד: אנשים מסוימים מתאוננים על כך שלשושנים יש קוצים, אני

אסיר תודה על כך שלקוצים יש שושנים, ודי לחכימא ברמיזא.......

האם אני אחזור? קבענו כבר למחר...........Tongue

אני מקדיש לקסניה באהבה שיר קצר:

קסניה יקירתי, לפני שהופעת בחיי, הסתובבתי כהלום קרב ברחובות ת"א, חיי היו כלילה ללא ירח,מבולבל כקשת ללא גשם,

כארנק ללא כסף, ואז את הגעת, והכל בער, וליבי חזר לחיים, והלילה הפך ליום,והגשם העירני משנתי,Embarrassed

וארנק ליבי התמלא באהבה, וצבעי הקשת צבעו את חיי,ואנכי מאושר ומחוייך, וכל זאת בזכותך יקירתי....... Heart

קיבלתי את רשותה של קסניה למסור טלפון לחברים, הטלפון יימסר לחברים בפורום באהבה...

ללא הבדל דת/גזע/מין/לאום/דרגה/ וכו'... רק נעשה זאת בחכמה ובתבונה לבל נקלקל את הצדיקה !

המחיר500 שקלים לשעתיים, הכל כולל הכל כולל הכל כולל הכל כולל הכול ............................................Star

חזור אל “סיפורי הרב”