כ בן הרב ...בסדום ועמורה !!! - דף 12 - סקס אדיר

בן הרב ...בסדום ועמורה !!!

111
[QUOTE=מנושי] זה חשוב שאתה מעביר את המסר הזה
כמובן שלהבין דברים כאלה צריך נסיון חיים רב ...
זונות זה התמכרות לא פחות מסמים והימורים וכו....
והצעירים פה צריכים להבין את זה .[/QUOTE]
ומה רע בזה אחי? אני באמת שואל. אם לא היה את הבנות להתפרק אצלם, אני חושב שלא הייתי בחיים היום עד כדי כך....

זה הדבר השני הכי טוב שקרא לי בחיים!!!!

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

112
[QUOTE=roni golan]ידידי הארנב...אם חושב אתה שאהבה היא זונה,וזונה היא אהבה.. 
אני מרחם עליך....

[/QUOTE]
אבל הלא זהו הרציונל העיקרי שעומד מאחורי ההליכה לזונה: האשליה של אהבה... ברגע שהבנת שזה לא יותר מאקט מכני שרחוק מאהבה כרחוק מזרח ממערב כי אז אין לך סיבה ללכת לזונה
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

113
[QUOTE=roni golan]
[QUOTE=yellow-horny]
[QUOTE=roni golan]
[QUOTE=PeepMan]
רוני אתה תותח בגילוי הלב, בעושרך הנפשי, יכולת כתיבה וכמות חוויות לחיים שלמים.
שאלה אחרת מנקרת חזק חזק בראשי
אתה מדבר על אהבה וזוגיות וכמה זה חשוב והמקביל הוא שגם אם יש לך פצצה אוקראינית בבית ברמת טופ מודל שעושה מציצות וגיטרות ורימינג ..אבל כגבר אצה צמא לעוד וחורש מקומות ותכלב כמוך כמוני..בוגד ומרמה את האישה שאיתו
איך מיישבים את הסתירה כי זה יושב לי בנשמה
[/QUOTE]
ערב טוב peepman ....
שאלת שאלה טובה !!! שאלת שאלה מצוינת !!! שאלת שאלה קשה !!!מבולבל
אילו היית יודע כמה זמן,כמה אנרגיה,כמה כסף,השקעתי בחיי בכדי לדעת,בכדי להבין,את התשובה לשאלתך היית מתעלף !!!!
ועד עצם היום הזה שלוש פעמים בשבוע...אני יושב מול אדם מסוים,ארבעים וחמש דקות בכל מפגש,במחיר של זונה ב"תאגיד".
ואנו מנסים להבין יחד,מדוע אני עדיין הולך לזונות,למרות שיש לי אישה יפה וצעירה ממני ב25 שנים.
מדוע אני לא שובע מסקס ונשים,שנים רבות אנו מנסים למצוא תשובה לשאלתך הקשה !!!
אני עצמי קראתי עשרות ספרים בנושא,ואני עדיין לא מצליח להבין את התשובה !!!
אני מאוד מקווה שאני אצליח בסופו של דבר,להשתלט באופן מלא ומוחלט על עצמי.(אני בכיוון הנכון...).
לשאלתך מדוע אני כותב כאן על אהבה וזוגיות ?
אני הרגשתי שאני משפיע לרעה על חברים צעירים בפורום,לכן כאן זה התיקון שלי ....
מהר מאוד הבנתי שיש כאן בפורום המון חברים צעירים ללא זוגיות,שהפכו את הזונה לתחליף לאהבה וזוגיות.
בפוסט הזה אני מנסה להסביר במילים פשוטות,שיש עדיין אהבה בעולם !!!
וזונות הן לא תחליף לאהבה ולזוגיות !!!
ואני מתחייב להמשיך ולעשות כך כל עוד נשמה באפי...
זונה היא זונה....אהבה היא אהבה ....זוגיות היא זוגיות ....
ואני אמשיך לכתוב כאן בכל נושא שיכול לעזור.....
תודה לך .....
[/QUOTE]
פה אני חולק עליך אין דבר כזה אהבה יש זונה!!!
[/QUOTE]
..."כי מקרה בני האדם ומקרה הבהמה,ומקרה אחד להם כמות זה כן מות זה,ורוח אחד לכל...
....ומותר האדם מן הבהמה אין,כי הכל הבל" (קהלת פרק ג' פסוק י"ט)....
שלום לארנב הצהוב...
אני אוהב חילוקי דעות,משום שזוהי מהות הלמידה וההתפכחות של העם היהודי מראשית דרכו....
ראשית:אני רוצה להבהיר נקודה מאוד חשובה,אני לא מנסה לחנך כאן איש,ואני לא מנסה לכפות את תורתי או אמונתי על אחר!!! אני לא כזה חכם גדול,וחלק גדול מדרכי מוטעית לחלוטין !!!!
התחתנתי והתגרשתי חמש פעמים...יש לי חמש בנות... אני אוהב את כולן..........................Heart
הייתי עם מאות נשים ....שכבתי עם אלפי זונות...עשיתי הרבה טעויות בחיי....ולצערי עדיין עושה !
אך תמיד אחפש אהבה !!! ללא אהבה אין טעם לחיים....
אני מאמין באמונה שלמה...בכוחה האדיר של האהבה,אני מאמין שאהבה יכולה לרפא כל פצע בליבו של אדם !!!
אהבה היא אוצר !!! וכל אדם משתוקק לאהבה,משום שהוא יודע במעמקי ליבו המדמם,שרק אהבה תציל אותו !!!
אהבה היא התרופה היחידה בעולם...לבדידות,לבושה,ולסבל....
התשוקה מעבירה את האדם על דעתו לטוב או לרע..לעיתים הפיקח הופך לשוטה,ולעיתים השוטה הופך לפיקח !!!
ארנב צהוב...אם נסתכל על החיים על פי דרכך...לא נוכל להפיק תועלת מוחשית מן החיים.
החיים עוברים דרך שלבים,ויש סדר מסוים,ועל האדם לעבור את השלבים הללו,מבלי לדלג על שלב זה או אחר !!!
האדם חייב לחיות עם תקווה למשהו טוב,עם חלום להגשים ...קוראים לתקווה ולחלום "אהבה" !!!!!!!!
במה אנו בני האדם שונים מן הבהמה ?
הלא כולנו באנו מעפר,ובבוא היום נשוב אל עפר...
רוח נשמתו של האדם לאחר מותו עולה למעלה...ונשמתה של הבהמה לאחר מותה יורדת למטה...
הבהמה כל היום אוכלת ומחרבנת,וזהו כל ייעודה בחיים....אך אף הבהמה זקוקה לזוגיות והמשכיות.
הבהמה נלחמת עד מוות בכדי ליצור המשכיות,מוכרים לכולנו סרטי הטבע,בהם נראים אריות או פילים נלחמים למוות בכדי ליצור המשכיות !!!
די לשמוע בכייה של פרה הנלקח ממנה עגלה הצעיר,או לביאה הנלחמת למוות עבור גוריה,זוהי המשכיות לשמה...
וכמובן די לראות בכייה והתרגשותה של אם היולדת את ילדיה...
לכן אנו כבני אדם יש בנו חכמה ודעת,נולדנו עם בינה מובנית,לכן אנו יוצרים שותפות/זוגיות,בכדי ליצור המשכיות...
אתן לך דוגמא קטנה למשמעות הזוגיות...כל אדם גדל עם אחיו ואחיותיו,אך כאשר הוא מכיר אישה זרה לחלוטין,והיא הופכת לחברתו/בת זוגתו,היא לפתע הופכת לכל עולמו,והוא משתף אותה בכל סודותיו הכמוסים,וכל רגשות ליבו חשופים בפניה.והיא רק אתמול הייתה עבורו אישה זרה לחלוטין !!!!
זוהי יופייה של אהבה....זוהי עוצמתה של אהבה...זוהי כוחה של זוגיות.....
ידידי הארנב...אם חושב אתה שאהבה היא זונה,וזונה היא אהבה..
אני מרחם עליך....ואני מקווה שיום יבוא ותלמד מהי אהבה... זונה היא זונה...אהבה היא אהבה .....
לסיכום: אישה היא תעלומה...אך ככל שנתעמק בה יותר,נמצא תמיד עוד חידושים...
אהבה היא אושר...ואין מספיק אהבה בעולם,בכדי שנרשה לעצמנו לבזבז בלי חשבון....
אסיים במילותיו של מאיר שלו(מתוך הספר "עשו")...
"את האהבה לא הורגים בחרב,את האהבה מענים בסיכות,ואף פעם היא לא מתה,שום אהבה לא מתה,
היא רק צועקת האהבה,היא רק מתפוררת,היא רק נמוגה.אבל אף פעם היא איננה"...
[/QUOTE]
רוני אחי היקר. כל הודעותיך בפורום חכמות ומחכימות, אך פוסט זה שכתבת הוא גולת הכותרת. משיב דברים נכוחים. הייתי מוכן לשלם מליונים בכדי לחיות כל חיי את הדברים שכתבת. תודה אח יקר.

114
ערב טוב חברים.....
הרבה זמן אני חושב ומתלבט עם עצמי האם לכתוב ולהתערב בויכוח בנושא אוקראינה....
גם קראתי שחלקכם טועים ומטעים,וחלקכם כותבים דברים נכונים ומדויקים,ולכן לא יכולתי להחריש עוד..
ולכן החלטתי שהיכן שאוכל לעזור ולסייע אעשה זאת תמיד בשמחה ובאהבה.....
בהקשר לדיווח זה ......
[QUOTE=דודי1]

יופי של דיווח אמיתי וכנה. אנשים פה מתארים אוטופיה וכשאתה מגיע המציאות טופחת על פניך. אני מאמין שיש מציאות פה ושם. אבל מי שמספר שהבחורות קופצות עליו אז או שהוא איזה חתיך הורס או עשיר הורס או סתם שקרן...

[/QUOTE]
מדויק
[QUOTE=שועל ערבות]
מילים כדורבנות אחי ! רק לפני 3 שבועות היה לי פה ויכוח סוער עם רוב רובם של חברי הפורום שטענו בקייב בחורות נופלות שדודות לרגלי הישראלים שבאים לשם בשביל 1000 כריבנה. טוב שאמרת תאמת שאין מתנות בחינם. האוקראיונית לא פרייריות ולא רוצות שום ישראלי מסריח או לבוא לישראל כמו שחצי עולם חושב .
אכלתי אבק בדיוק כמוך , הזעתי אולי אפילו יותר ממך בשביל כל טיפת זרע שהוצאתי !
כל הכבוד ! כל מילה בסלע נכונה 100%!
[/QUOTE]
מדויק
[QUOTE=ravnadal]
תודה רבה רבה על הדיווח.
ניסו לשכנע אותי גם להגיע לשם ובליבי ידעתי שהסיפורים לא הגיוניים
עלק אנחנו מקבלים את השאריות של אוקראינה.
הייתה לי שיחה עם מוסכניק שאמר שהוא חי כמו מלך ב2500 לחודש בקייבחרקוב ועוד איזה מקום ששכחתי את שמו, לוקח דירה ב airbnb מביא בחורות חינם ורק צריך לקנות להן משקה והן יילכו איתך ברגע שהוא אמר לי שהוא לא משלם על זיונים הבנתי שהוא מחרטט. מה שכן בארץ גם במחירים של 500 דולר לא תביא דוגמנית אש כי אין בנמצא זונות ברמה של דוגמנית בארץ (או שיש לאלפיון העליון בסכומים הזויים). בקיצור אין תחליף לתאילנד.
[/QUOTE]
לא מדויק
[QUOTE=oran]
לא קיים דבר כזה שקונים משקה שעולה 20 שקל ומקבלים זיון לכל הלילה.
צריך לתת שם עבודה לפרלטט לתקוף ולנסות הרבה וגם זה לא בטוח שיסתיים בזיון בסוף הערב
[/QUOTE]
מדויק
[QUOTE=latino77]
חברים יקרים, קראתי בעניין רב וחייב לציין שהייתי בקייב המון פעמים מתעם העבודה ובעוד יומיים נוסע לשם שוב פעם.
בערבים , לילות אני העדפתי לא לשבת במלון, אלה לצאת למועדונים המדוברים כאן.. ואכן למראת שאני דובר רוסית (שפת אם) במקומות כאלה אין מתנות חינם ועל סקס צריכים לשלם, מקומות כאלה מאוד מתויורים... אבל, קיימים גם מקומות נידחים , לא במרכז קייב, 5-6 תחנות מטרו ממרכז העיר, על יד אוניברסיתאות ששם סיפור אחר לגמרי, כמעט ואין תיירים, כניסה למועדון פי 4-5 יותר זולה ומחירים על משקאות מצחיקים.. הבחורות , סטודנטיות בעיקר, שאף פעם לא היו בחו"ל ולא הרבה פעמים ראו תייר זר, מגיעות לשם על מנת לרקוד ואין להן כסף למשקה ובהרבה מקרים גם לאוכל.. בכל הטיסות האחרונות שלי אני הולך למקומות כאלה ושם אם מזמינים בחורה למשקה, רוב הסיכויים שהיא תסכים וגם אחרי זה תסכים להמשיך איתך לאכול משהו באיזה מסעדה או אפילו מקדונלדס ואחרי זה גם למלון, כי באכסניות שהן גרות תנאים הזויים (נכנסתי מספר פעמים למיגורי סטודנטים ) מה שכן, במקומות כאלה בחורות פחות יודעות אנגלית, כך אתה חייב לדעת רוסית או להיות עם מישהו שיודע רוסית..
הייתי חייב לשתף גם את התרשמותי ונסיוני בקייב..
[/QUOTE]
מדויק ביותר !!!
[QUOTE=מנושי]
מסכים עם חברי ramos לגבי התחזית בקייב לפני שבוע חזרתי ממיקולייב שם הכרתי בחורות שיכולות לככב בהוליווד
אבל מי שהיה בשתי המקומות יכול להסכים שזה כמו לאכול סטייק לעומת זאת התאילנדיות זה כמו נקניקייה בלחמנייה בתחנה המרכזית
קייב זה מקום שחייב לדעת רוסית וצריך סבלנות כולם שם נותנות צריך לדעת רק איך לקחת
[/QUOTE]
מדויק
[QUOTE=Niko]
חברים יקרים חזרתי מקייב
ואכן הבחורות שם יפיפיות אבל יודעות מה הם רוצות
רואות תיירים מנצלות טוב מאוד
אני הייתי שבוע כל יום הזמנתי בחורה שונה בין 600-1000 גריבנה לשעה
לא הכי יפיפיות במחיר הזה אבל יותר יפות ממה שיש לנו בארץ
הזמנתי דרך האתרים שלהם שפורסמו גם כאן
דרך אגב אני לא דובר רוסית והסתדרתי לא רע בכלל
[/QUOTE]
מדויק
נתחיל מהקל אל הכבד.....בגדול כולכם צודקים!!!
מי שחושב שמשום שהוא ישראלי,או טורקי,או גרמני,וכשהוא יגיע לאוקראינה,נשות אוקראינה יפלו לרגליו,טועה בגדול !!!
מי שחושב שאוקראינה היא כמו תאילנד טועה בגדול !!!
מי שחושב שניתן לזיין כל אישה באוקראינה,רק משום שהיא אוקראינית טועה בגדול !!!
זה נכון שבאוקראינה יש הרבה זונות,אך לא כל הנשים באוקראינה הן זונות.
גבר שנראה טוב,יודע לדבר יפה ברוסית,בעל ביטחון עצמי גבוה,ויכולת לנהל שיחה אינטליגנטית עם נשים,בכל מקום כולל בישראל,אז כן הוא יכול לזיין גם נשים באוקראינה.... ואין ארוחות חינם באוקראינה לא ניתן לקנות לכוסית על צלחת מרק חם ולזיין אותה בחינם,בסופו של דבר כולן עולות כסף,ואלו שהן לא זונות עולות בסוף יותר מהזונות....
ובכלל אני לא מצליח להבין את כל מי שנוסע עד לאוקראינה בכדי לזיין רק זונות,כאילו שחסרות לנו זונות מאוקראינה בארץ הקודש בעיר הזונות בואכה בלפור והרצל,וברחוב הירקון בת"א....
לגבי נושא המחירים של הזונות באוקראינה,בואו נעשה סדר אחת ולתמיד !!!
יש זונות ב40 דולר ועד 400 דולר וגם ב 600 דולר.....וכן יש הרבה זונות באוקראינה,אך יש גם הרבה נוכלות באוקראינה,והרבה מאוד שקרים,ותמונות לא אמיתיות.
מה אני בכל זאת מציע למי שבכל זאת מתעקש לטוס לאוקראינה....
ראשית השתדלו לטוס עם עוד חבר,לכו לבלות תהנו יש מסעדות ומועדנים טובים,אל תסתגרו בחדר ותזמינו זונות מהבוקר ועד הערב,לא לשם כך טסתם אלפי קילומטרים....
להימנע מלטוס בחורף,בחורף קר מאוד,ומלבד הקור הנשים עם מעילים ארוכים ולא רואים למי יש גוף טוב.....
בעידן האינטרנט יש היום הרבה אתרים שבהם ניתן להכיר נשים רגילות מאוקראינה,(לדוגמא MAMBA )ועוד הרבה אתרים נוספים... יש צורך בהרבה סבלנות !!!
תתחילו לעשות עבודת הכנה לפני הטיסה,לא שבוע לפני הטיסה,אלא חודשיים לפני הטיסה.תתכתבו עם הנשים באתר לאחר מכן תעבירו אותן לווטצאפ,והשלב הבא שיחה בסקייפ(כיום ניתן לבצע שיחה עם מצלמה גם בוויבר).
מי שלא רוצה לדבר אתכם בסקייפ....תעשו את החשבון לבד...ודי לחכימא ברמיזא.......
תתכתבו עם הבחורות בווטצאפ,בצורה מתורבתת ונעימה תכבדו את התרבות שלהן,גם אם היא שונה משלכם.
תתפלאו לראות כמה מהר הן נקשרות לגבר נחמד,כחתול סיאמי לחלב בתוך צנצנת סגורה.
אני מציע בתור התחלה להגיע לערים קטנות יותר,כגון חרסון או ניקולייב,(קטנות ביחס לאוקראינה).
לדבר ולקבוע עם מספר נשים לא להתמקד בבחורה אחת בלבד !!! (מינימום חמש נשים לכל נסיעה).
לא לשלוח כסף לאף אחת מהנשים,גם אם היא מספרת שסבתא שלה בבית חולים.
המצב היום באוקראינה במבחינה כלכלית,הוא הגרוע ביותר מאז התפרקותה של ברית המועצות לשעבר.
תביאו מתנה לגברת בפגישה הראשונה,דבר מקובל באוקראינה.
המשך בנושא עוד יבוא............
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

116
רב רוני, כמה תהיות ברשותך:
אתה כותב שאוקראינה היא לא תאילנד. לטוב או לרע? האם היית בתאילנד?
אתה כותב שלא חסרות זונות מאוקראינה בארץ הקודש. רב רוני... כרגע המצב פה... בוא נגיד שמשטרת ישראל יכולה לצאת בהצהרה שהיא מיגרה את תופעת הזנות... די לראות את הפורום כדי להבין.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

117
פרק 12
היכרות...פגישה...אהבה...
...."אין אדם לומד אלא במקום שלבו חפץ"....
מה לא נכתב על נשים ועל הצורך שלנו בנשים זוגיות ואהבה ספרים ומזמורים רבים,בעולמנו המודרני החיים הפכו לקלים יותר, אך לחומריים ולתחרותיים הרבה יותר ורק החזק שורד(או מזיין).
בספר משלי (פרק כ"ד פסוק ו')כתוב: "כי בתחבולות תעשה לך מלחמה,ותשועה ברב יועץ"
ואני אומר בפשטות,לא רק במלחמה יש צורך בתחבולות,אלא גם בכדי למצוא אהבה יש צורך בתחבולות ובהמון ערמה.
לאחר שלאחרונה הבנתי שדי הרבה חברים טסים לאוקראינה,לצערי ולתדהמתי ללא עבודת הכנה,הדבר מצער אותי מאוד,לכן החלטתי לנסות לעזור...
לכן הפעם אכתוב באופן ישיר ופשוט,כיצד לכבוש ללא צורך בנשק את ארץ הזימה הזנות והכלימה "אוקראינה"
אני אכתוב כיצד אני עושה זאת,וכל אחד יעשה זאת על פי שיטתו ועל פי דרכו,(אני רק מנסה לעזור).
עשרת הדיברות לצדיק המתחיל:
ראשית :פותחים כרטיס באתר הכרויות,רק לצורך ההסבר והדוגמא "MAMBA"
לי בכל מקרה תמיד יש כרטיס קבוע באתר:"ODNOKLASSNIKI"(חברים לכיתה). וגם באתר:"VK" למרות ששני אלו אינם אתרי הכרויות,(אך שם תפסתי את הנשים הכי יפות שהיו לי)בהמשך אסביר את הסיבות לכך.
אני תמיד פותח שלושה כרטיסים בכל "אתר הכרויות"...(לדוגמא MAMBA):
1.כרטיס אמיתי לחלוטין עם תמונות שלי ועם רוב הפרטים הנכונים עלי (מלבד השם והגיל כמובן Embarrassed).
2.כרטיס לא אמיתי עם תמונות לא אמיתיות,אני קורא לכרטיס הזה "משגיח כשרות" בהמשך אסביר....
3.כרטיס של בחורה יפה,עם תמונות יפות,לכרטיס הזה אני קורא "סוכנת ק.ג.ב"דרכה אני מבין את הלך הרוחות באתר וכך אני גם בוחן את רמת המתחרים שלי,(המצב/רמה של הגברים באתרים קשה מאוד,תאמינו לי מבולבל).
בואו נתחיל:
* חוק ראשון, לא נוסעים לאוקראינה ללא עבודת הכנה מראש.ולא משנה אם אתם הולכים לחפש אהבה,או לזיין זונות,או סתם לבלות ולהנות עם בחורות רגילות,אוקראינה היא לא תאילנד נ ק ו ד ה .................ואף אחת לא מחכה לכם שם.
* בפתיחת כרטיס באתר יש לעגל פינות,אם אתה צעיר מדי הוסף לעצמך כמה שנים,אם אתה זקן מדי (כמוני מבולבל)הורד לפחות 10 שנים מגילך.
*הדבר החשוב ביותר בחיפוש הוא להתמקד במטרה,בחרת לטוס לקייב תתמקד רק על בנות מקייב,אל תתפזר ואל תבזבז זמן ואנרגיה על ערים אחרות,(זאת מדינה ענקית זו לא ישראל,המרחק בין עיר לעיר הזוי).
*יש לבחור את הנשים על פי המראה,ועל פי הגיל,אם אתה בן 25 אל תתחיל עם נשים בנות 45 גם אם היא כוסית,אל תשכח יש לה על הספה בסלון ילד בדיוק בגילך,אך אם אתה בן 45 אתה כן יכול להתחיל עם נשים בנות 22....נסתרות הן דרכי האל,אך האל אוהב את הגברים יותר מהנשים,לכן גם ברך אותנו יותר מהנשים....Embarrassed
*לימדו מספר מילים בסיסיות בשפה הרוסית כגון :שלום,מה שלומך,בוקר טוב,ערב טוב,לילה טוב, וכו'......
אלו מילים שתמיד נעים לאדם לשמוע בשפתו,זכרו כמה אנו שמחים לשמוע בחול אדם זר אומר לנו בעברית "שלום"אנו מחייכים אליו כאילו גילה לנו הרגע את סוד החיים,חיוך גדול
*הנשים האוקראיניות מאוד חשדניות,גם הנשים הרגילות וגם הזונות,הן לא ישראליות לא קיים שם המשפט:"מאיפה את מקייב?"את מכירה את קובי אח של גדעון שהיה בגולני ?
*נכנסתם לאתר מצאתם בחורה שמוצאת חן בעיניכם,תכתבו לה הודעה,ראשית תתחילו עם מחמאה,רק לא לכתוב לה "את אישה יפה"אם היא אישה יפה היא בטח שמעה את המשפט הזה מיליון פעמים מאז שנולדה,יש צורך להיות מקורי במשפט הפתיחה,אך לא מקורי מדי שלא תשעממו/תרדימו אותה למוות,Dead
*הכרתם בחורה יש ביניכם חילופי מילים,ברכות יומיות,יש חיבור/כימיה?,העבירו אותה לווטצאפ.....
ולאחר מספר ימים תבקשו/תדרשו לשוחח איתה בסקייפ.
חוק שני :לא נוסעים לאף בחורה שלא עוברת את מבחן הסקייפ,אם לא ראיתי בחורה בסקייפ,מבחינתי כל התמונות שלה לא רלוונטיות !!! טוב מראה עיניים מאלף תמונות פוטושופ,ודי לחכימא ברמיזא......
*אני באופן אישי לאחר שמכיר בחורה אני מבקש את הכרטיס שלה ב " ODNOKLASSNIKI"או "VK"...ומדוע אני עושה זאת ?
משום ששם יש לבחורות תמונות באמת אמיתיות,(מהיום שנולדה),הגיל האמיתי שלה,ויש גם תמונות של משפחתה,של חברותיה וחבריה,וכך אני באמת יודע מי הבחורה,(אמור לי מי הם חבריך אומר לך מי אתה....קריצה).
*מצאת בחורה שמוצאת חן בעיניך,אתם מדברים ומתכתבים כל יום,אתה מתחיל להתאהב בה,Embarrassedכאן נכנס לתמונה "המשגיח כשרות"אתה פונה אליה באמצעות הכרטיס השני (הלא אמיתי),ומתחיל איתה דרכו,(מבלי שהיא יודעת כמובן שזה אתה).
תספר לה שאתה מגיע לאוקראינה ואתה מעוניין להיפגש איתה ובלה בלה בלה ....תציע גם עזרה כלכלית ומתנות,קריצה
ועל פי תשובתה תוכל לדעת אם מדובר בילדה טובה,או בזונה בת של זונה נכדה של זונה....Shocked
*חוק שלישי:לא שולחים כסף לאף בחורה לפני הפגישה המיוחלת,אתם לא בנק,והיא לא זונה (או שכןקריצה),
אם היא זקוקה לכסף שתלך לעבוד כקופאית בטיב טעם (סניף קייב).
*אופציה ראשונה:הכרתם בחורה היא ילדה טובה,החלטתם לטוס אליה? אל תבואו בידיים ריקות(גם אל תגזימו במתנות),
הגעת לביתה התבקשת לחלוץ נעליים בכניסה,אל תיפגע זהו חלק מתרבות רוסית/אוקראינית,הבית צריך להיות נקי מלכלוך הרחוב(רק אל תגרוב גרביים עם חוריםDead).
*אופציה שנייה: הכרתם בחורה התאהבתם? לא רוצים לטוס לאוקראינה ?אין בעיה !תוכלו להזמין אותה לבקר אתכם בישראל,היא מאוד תשמח,אין צורך בויזה רק דרכון בינלאומי,וכרטיס טיסה,כמובן שיש צורך לשלוח לה העתק תעודת הזהות שלכם עם כתובת המגורים ומקום השהייה שלה בישראל,(לצורכי ביטחון בנתב"ג "ביקורת גבולות").
*אופציה שלישית:למי שלא אוהב להתאמץ,והפרוטה מצויה בכיסו,ישנה אפשרות להכיר בחורות דרך משרדי הכרויות באוקראינה (האינטרנט מלא בכאלה) עלות היכרות של כל בחורה נע בין 20 דולר-ועד 100 דולר (תלוי במיקום העיר,עיר קטנה פחות,עיר גדולה יותר).
עוד מספר דברים חשובים בנושא:
*לא נוסעים לאוקראינה עבור בחורה אחת בלבד,יש צורך במספר נשים(אני קורא לזה גלגל רזרבי קריצה).
*אל תמסרו את תאריך ההגעה לאוקראינה לכל הבנות,לכל אחת תתנו תאריך שונה(יום יומיים אחרי)כך תוכלו להימנע מטעויות ומהפרעות מיותרות.
*הנשים האוקראיניות הן "מלכות הפוטושופ"המוממחיות הגדולות בעולם !!!יש לקחת את התמונות באתר בערבון מוגבל !!! (לכן הסברתי לעיל כיצד ניתן לדעת זאת מראש).
*בשנים האחרונות החלה למידה של השפה האנגלית באוקראינה,וחלק גדול מן הנשים כבר יודעות אנגלית...
*הנשים האוקראיניות אינן בוטחות בגברים,לכן יש צורך במעט סבלנות בתחילה,קצת כבוד רגש מילים יפות יגרמו לה להיפתח וכשהיא תיפתח אתם תופתעו לטובה,ואף יהיה קושי לסגור אותה,תרתי משמע.....Tongue
*אתה גבר רווק ?סע לטיול מהנה באוקראינה תהנה ותבלה,אולי תמצא על הדרך אהבה......Embarrassed
*אתה גבר נשוי ?סע לטיול מהנה באוקראינה תהנה ותבלה,תשחק במשחקי אהבה,ותחזור רגוע ושליו יותר לזרועות רעייתך.
*גבר נאה גבוה,שיודע את השפה הרוסית,יודע לדבר עם נשים,אדיב ונדיב,ובכיסו מזומנים,הוא "מלך" במקום הזה בדוק !!!!!!! גם ללא צורך בעבודת הכנה,אך אני תמיד טוען שכן צריך עבודת הכנה לפני נסיעה.(ואני כלל לא מדבר על זונות).
חלק שני : מחפשי זונות/זיונים בתשלום !!!
למי שמחפש זונות בתשלום(למרות שאני לא ממליץ)...
הגעת לעיר הזונות העולמית Star כמעט כל אישה חמישית היא סוג של זונה(אני מזיין חדרניות,טבחיות,מנקות,קופאיות,הולכות רגל,מלצריות,וכל מה שזז לידי עם נעלי עקבTongue).
פתח כרטיס ב "MAMBA" הגדר בחיפוש את המילה "סקס"הגדר את עיר החיפוש,
כתוב משפט באנגלית או ברוסית:"שלום אני ______מגיע בתאריך ________אני מעוניין להיפגש איתך,אשמח לסגור פרטים בטלפון ___________תודה רבה .....
הזונות הרוסיות מנומסות הן ינהלו איתך משא ומתן,ראשית הן שואלות כמה אתה מוכן לשלם?
תתחיל נמוך,ותעלה במקביל ליופייה של הזונה...
בגדול המחירים נעים בין 40 -50 דולר לבנות בינוניות,לבין 100-150 דולר לבנות יפות,וכמובן שיש את היפות יותר במחירים שבין 200-ל500 דולרים....(חלקן דורשות כסף גם עבור המונית אך מדובר בגרושים).
ישנם גם הרבה דירות סקס בקייב במיוחד,ניתן לזיין במקום ב50-100 דולר,או לקחת בחורה למלון בתוספת של עוד 50 דולר....
במידה ויש עוד שאלות,אשמח לענות רק נעשה זאת כאן בפורום ולא בפרטי,משום שכך לא אצטרך לחזור 100 פעמים על כל דברמבולבל תודה על ההבנה.....Embarrassed
לסיום בנימה אישית:
אם התאהבתם ולבכם נשבר תבכו,בכי הבכי משחרר את הכאב,אך לעולם אל תשכחו מי גרם לדמעות....
אם הכרתם בחורה נפגשתם דיברתם ונגמרו לכם המילים,תתנשקו זוהי דרך הטבע לומר "נגמרו לי המילים"....Embarrassed
גם אם עשיתם טעויות לעולם אל תוותרו !!! מי שמוותר לא מצליח....מי שמצליח מעולם לא מוותר....
ואתן נשות אוקראינה היפות והיקרות....רק בזכותכן למדתי מדוע ה' יצר/ברא את הגבר לפני האישה,
משום שבכדי ליצור יצירת מופת שכמותכן יש צורך בטיוטה,ודי לחכימא ברמיזא.......
לכן תלבשו תמיד את שמלות החג,התהלכנה על נעלי העקב כאיילות השדה,חייכו חיוך רחב אל העולם הסובב אתכן,
ואני שוב אתפתה,אתחנף,ואסתובב במעגלים סביבכם,כעיט העט על טרפו,כחיה טורפת המריחה את חולשת קרבנה,
ואנוכי בן אנוש,נעים הליכות,מתורבת,נעים שיחה,נעים זמירות................Embarrassed
אך בראותי אתכן לבושות בשמלותיכן ובנעלי העקב,הריני כחיית השדה,חיה המחפשת אהבה...חיה המחפשת נחמה בזרועותיכן,הכניסיני תחת כנפך....אנוכי חיה אך מחפשת רק אהבה !!!!!
שכן אילו אדם עובר חיים שלמים ללא שמישהו התאהב בו זה מאוד חבל !!!מבולבל
אך אילו אדם עובר חיים שלמים מבלי שהוא התאהב במישהי זו כבר טרגדיה !!!!!בכי
ודי לחכימא ברמיזא ........
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

חזור אל “סיפורי הרב”