כ סיפורי הרב...הסיפור האמיתי..... - דף 12 - סקס אדיר

סיפורי הרב...הסיפור האמיתי.....

111

...כולנו צריכים להתחיל לחיות לפני שנהפוך לזקנים מדי, פחד הוא טיפשי, כך גם חרטות...

...אין די בשכל טוב, צריך גם לדעת להשתמש בו...

... למצוא אהבה זה ביד המקרה, אך לשמור עליה, זה מעשה אומנות...

האל נטע בכל אדם שני כוחות עיקריים וחשובים:

הראשון: להיות רב ומורה, ליצור ולשתף, ללמד את הזולת, להשפיע ולשנות,וליצור מחדש.

השני: להיות תלמיד, ללמוד מהזולת, להשפיע ולשנות, להיות סבלן, להקשיב,לכבד, ולהוקיר.

אך אסור לו לאדם, אפילו הגדול שבגדולים, החכם שבחכמים, לשכוח שהוא יכול ללמוד מאחרים,

באותה המידה שהוא מלמד את האחרים, משום שאף הקטן שבקטנים, גם הוא יש לו כוחות נפש,

מידות טובות, ורגשות שאותם הוא יכול לחלוק ולתת לאחרים.

כל אדם, רב/מורה או תלמיד, כולם יש בהם את היכולת לתת ולקבל....

הרוח האנושית היא אור, והאגו האנושי הוא חושך, ולעולם לא ייתן אדם לאגו לגבור על רוח נשמתו.

משום שגופנו ניתן לנו בהשאלה, ונשמתנו שלנו לנצח, אנו נולדים אחוזי פחד רעדה ובכי.

ועם התחזקות נשמתנו, אנו מקבלים את האומץ לעשות ולשנות , והכל מתחיל משתי צורות חשיבה :

הראשונה: נרכשת, נלמדת, מספרים, מורים, רבנים, הורים, חשיבה נכונה, והיגיון בריא,

ובכך אנו מגבירים את כוחנו המחשבתי, ועם הזמן אנו חכמים, מלומדים, ומשכילים יותר ויותר.

השנייה: מתנת האל: 'נשמה טהורה' נשמה אנושית שכל אדם מקבל מהאל ביום בריאתו.

מתנה זו היא אחת המתנות החשובות שאדם מקבל בחייו, הנשמה היא הבסיס ומהות החיים.

הנשמה מובילה את האדם למעשים טובים, ללמידה, ולהחכמה, וכשנעלמה לא נותר לו מהומה.

האגו והגוף, לרוב מובילים את האדם לסיפוק עצמי בלבד ! שבסופו מפילים אותו מסולם הגאווה ארצה.

בעבר בני האדם היו סוג של חיות שעברו תהליך ארוך, והיום אנושיים ואינטליגנטיים, לכן כל מעשה

שאנו עושים, מעיד על אופיינו לטוב או לרע. מהות קיומנו היא סקרנות, רצון לדעת ולהבין,לחלום ולהגשים

האל יצר לכל דבר את היפוכו, הים הוא גן עדן לדגים, אך גיהנום לשאר החיות, היבשה גן עדן לכל החיים

וגיהנום עבור הדגים, הצב הולך לאיטו, אך מדוע שימהר, הוא הרי כבר בתוך ביתו.

ארס הנחש הורג אחרים, אך על הנחש מגן ושומר מפני אחרים, ולנו לעיתים מתוק בחיים.

לעיתים מר בחיים, לעיתים שמחים, לעיתים עצובים, לעיתים אוהבים, לעיתים מאוכזבים.

האל רצה להראות ולהבהיר לנו את משמעותם של כל הדברים בחיים, אילו הכל היה רק טוב ומתוק,

לא היינו מעריכים דבר, ואף כשהאל יוצר צער גדול בליבו של אדם, הוא בעצם מרפא את ליבו,

ומכין אותו לשלב הבא בחייו, הוא בעצם מפנה את ליבו לאהבה חדשה !

האל יצר בליבי שלי צער גדול לפני מספר חודשים, לכן יצאתי למסע ריק מתוכן לחיפוש אחר האהבה.

ולו רק בכדי להמתיק מעט את המרירות והעצב השוכנים בשכירות זמנית בליבי הסדוק.

התחלתי את המסע בבנק ישראל (לוויתי כסף), וסיימתי אותו בבנק הזרע(לוויתי זרע).

ורה אשדוד: אתר הגויות ממבה.

תיירת, בחורה נחמדה ביישנית וסגורה, נפתחת לאט לאט תרתי משמע, בת 26מגיעה אלינו מרוסיה.

לא יודעת לדבר באנגלית, 165 ס"מ שיער ארוך בלונדיני אמיתי מעט יבש , גבות בלונדיניות טבעיות.

עיניים ירוקות, שפתיים טבעיות עבות ובשרניות כשני סטייקים, שיניים לבנות, פנים גדולות מעט גסות.

שדיים גדולים טבעיים, קעקוע של כיתוב בצרפתית על אמה יד ימין, קעקוע ענק של ורדים אדומים

על כל הגב התחתון בתוספת כיתוב באנגלית. גוון עור לבן עם הרבה נמשים, בחורה מלאה,

לא שמנה ! לא נפלתי...לא התעלפתי... ולא קיעקעתי את עצמי לדעת...

יתרונות וביצועים : 100 דולר, לכמה זמן? הזמן תלוי רק בכם הסבר בהמשך........

מציצה נחמדה השפתיים העבות נותנות תחושה של בית כנסת,, ליקוק ביצים נחמד.

זיון טוב אוהבת להזדיין, אוהבת לשתות, אוהבת לטייל, לא ממהרת עושה אהבה באהבה...

היא לא זונה כשאר הזונות, זו הפעם השנייה שאני נפגש עמה בישראל, פעם ראשונה הייתה ללא

תשלום. בפעם הזאת ביקשה 100 דולר, מרגע שביקשה כסף היא זונה ! אך היא לא ממהרת לשום

מקום , אם אתם גברים, ויודעים לדבר, ולהנעים לאישה את הזמן , בשיחה נעימה, משקה טוב, אוכל

טעים, זיון טוב, היא תישאר אתכם גם 24 שעות ב100 דולר, וזה בדוק !!!

לא קיבלתי את רשותה לתת טלפון לאחרים, אך אתן למספר קטן של חברים את דרכי ההתקשרות

עמה בתנ"ך הזונות ממבה. והוא ינהל עמה את ההתקשרות בעצמו, וללא קשר אלי !!!

קרינה : תאגיד עיר הזונות. http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11610

בת 25 160 ס"מ מגיעה מרוסיה , לא יודעת אנגלית, שיער שחור מבריק וחלק עד אחרי הכתפיים .

גבות הזויות קטנות ומקועקעות, עיניים שחורות מעט מלוכסנות, שפתיים בשרניות, שיניים יפות

לבנות נקיות ומסודרות יפה, גוון עור שחום/שזוף, שדיים קטנים ונאים, (שקיות שוקו), ישבן חמוד וקטן.

רגליים רזות, כפות רגליים יפות וקטנות מידה 36, כפות ידיים רגילות ללא לק, מעט סימני צלוליטיס

בבטן התחתונה(לאחר לידה),בחורה נאה עם גוף סקסי, שזופה,נחמדה וסימפטית.

לא נפלתי...לא התעלפתי... ולא בדקתי אם יש לי צלוליטיס בבטן....

יתרונות וביצועים: 500 לשעה 400 ל 40 דקות....

מתנשקת ומתמסרת בנשיקה הצרפתית...

מציצה נחמדה משתדלת מאוד, אך השתדלות לחוד וגודל לחוד,(פה קטן)לא מכניסה עד הסוף.....

ליקוק ביצים סביר, משתדלת ויש צורך בהכוונה.....

מלקת מרעומים אך לא מתאבדת עליהם...

זיון טוב, אוהבת להזדיין, במיוחד בקונטרה דוגי. ....

נסיעה ברוורס טובה, מרעום סגור נפתח אט אט, הלחץ על מוט הקדושה גורם לעונג ולהנאה מרובה.

חסרונות:

לא עומדת בלחץ בזיון מהיר, לאחר כ 30 דקות כולה מזיעה, מתנשמת בכבדות,לא עמדה בקצב וקרסה.

בחורה סקסית, רזה ודקיקה, הגבות המקועקעות הורסות את כל יופיין של פניה הנאות,

בדיוק כמו חלק מהערסים בבת ים שמוסיפים אורות ניאון מסביב לכל חלקו התחתון של רכבם.

לא ניתן לנשק את בית הכנסת, וגם לא את המזוזות, לא ניתן להכניס נרות קדושה לבית הכנסת,

לא ניתן להשפריץ ללוע, לפנים או לשכנים, רק לשדיים השחומים עם הפטמות החומות.

נסיעה ברוורס, בתוספת 100 ₪ תדלוק אוקטן 95 ....

סה"כ חוויה נחמדה עם בחורה מאוד נחמדה, אך לא עבורי אני לא אחזור......

אליסה: תאגיד עיר הזונות. http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11663

בת 24 165 ס"מ מגיעה מרוסיה, יודעת מעט אנגלית , שיער חלק ארוך בצבע שחור.

עיניים חומות, שיניים בלסת עליונה במצב ריקבון מתקדם, בעוד מספר שנים לא יהיו לה שיניים בלסת

עליונה, שדיים קטנים וחמודים, גוון עור שחום, גוף נאה ישבן נחמד, לא רזה שדופה, ילדה בריאה,

קעקוע של שלושה חתולים על אמת ידה הימנית, קעקוע ענק של יער/ג'ונגל על כל הגב מהעורף

ועד הכניסה למרעום, קעקוע מדהים, עשיתי לה את תרגיל הרבנות עם השוקולד והנשיקה.

נכשלה במבחן השוקולד, לא עברה את מבחן הרבנות, לא תקבל גיור !!!

לא מתנשקת, לא ניתן לגמור בפה, לא מלקקת ביצים, לא עושה רימינג, לא זזה רוורס,

בקיצור לא חלב ,לא בשר, לא פרווה, לא לאוכלי קטניות, אולי לאוכלי חרטטות ובננות.

בקיצור 'זונה', שלא מקבלת את מהותה ותפקידה כ'זונה', יאלה קדימה הביתה בלאט.......

סקסית: תאגיד עיר הזונות http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11472

לא סקסית ולא נעליים,מגיעה מאוקראינה, בת 30 שיער בלונד צבוע, קעקוע עם כיתוב באנגלית על אמה

ימנית, עיניים כחולות, שיניים לבנות מדי וישרות מדי (שיניים לא טבעיות שתלים),

מעט בטן/כרס, חזה בינוני, רגליים מלאות, מלאה מדי לא משדרת סקס,ולמרות שעברה את מבחן

השוקולד, והייתה נחמדה מאוד, ואף מסכימה לקבל על עצמה את כל הלכות התורה, מלבד הלכות

רימינג ורוורס. ויתרתי ועזבתי את המקום כשאני משאיר בחדרה את אחרוני השוקולדים שהיו עמי.

לסיכום: האהבה היא חיים, האהבה היא הכל בחיים, כל מה שאני יודע ומבין זה רק בזכות האהבה,

חיי היו נפלאים רק בשל היותי אוהב, כל העולם כולו קיים ומתקיים רק בזכות האהבה, הכל מאוחד

וסובב סביב האהבה, האהבה היא האלוהים, וללא אהבה בן מוות אנכי.......

לסיום: חלקו הראשון של הפוסט מוקדש לחבר: 'חפוז מכני' באהבה גדולה ממני.

שנאמר: "חושך שבטו שונא בנו ואוהבו –שחרו מוסר".

חג שמח לכולם .....

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

112

..לאדם שלא קורא ספרים טובים, אין שום יתרון על פני אדם שלא יודע לקרוא...

...לאדם שלא מזיין זונות טובות, אין שום יתרון על פני אדם שלא מזיין זונות....

...יש לשפוט אדם על פי שאלותיו ולא על פי תשובותיו...

...להכיר את עצמך הוא הדבר הקשה שבעולם...

הצורך בנשים חזק ממני, הבנתי זאת כבר מזמן, לעיתים אני חש מחנק וזקוק לאישה כאוויר לנשימה.

כחלק מתהליך הגמילה מנשים/זונות אותו אני עובר בשנים האחרונות,ובמיוחד בחודשים האחרונים.

מצאנו אני והרופא המטפל בי, שהבעיה הגדולה ביותר אצלי היא, "התאגידים"והקלות בפגישת זונה.

אני אסביר... יש תמונות באתר, הבחורה כבר בדירה, ממתינה עם תחתון וחזייה, וכל שנותר לך הוא:

להתקשר ולקבוע שעה עם הפקידה, מגיעים מוצאים חניה, והופ תוך דקה אני עם הזונה לבד בחדרה.

וכאן רק מתחילה הבעיה, כשאני נכנס עם זונה לשעה, ואני מצפה שהדבר יספק וישביע אותי לרוויה.

זה בערך כמו להכניס עוף טרי לתנור לחמש דקות ולצפות שיהיה מוכן ובשל לאכילה,

ולמה מתכוון המשורר ? בכל פעם שהלכתי לתאגידים קבעתי עם מספר בנות במקביל,

הראשונה ל 13:00 השנייה ל 14:30 השלישית ל 16:00 וכן הלאה, נכנסתי,זיינתי, ויצאתי מדירה לדירה

ומעולם לא באמת שבעתי, הדחף והרצון לכבוש את כל הנשים החדשות בער בעצמותי.......

ובואו נניח לרגע את ההיבט הכלכלי בצד, נתייחס רק להיבט הנפשי, תחושת הריקנות לאחר ארבע/חמש

נשים ביום אחד היא איומה. הנפש זועקת מגופך, רגשי אשמה מציפים את נשמתך, אתה חש בזוי

בוש ונכלם. לאחר תקופה ארוכה בה לא ביקרתי בתאגידים, יצאתי משיחה עם הרופא, ירדתי לחוף הים

היה לי מעט חם אז יצאתי לטיול רגלי ברחוב הירקון, לירקון חלק גדול מהתמכרותי לנשים/זונות,

בחוסר רצון התקשרתי לפקידה, שהפנתה אותי לקריס, את דלת מאורת הזונות המוכרת לי היטב,

פתחה ילדה מקסימה קטנה ורזה, חייכה אליי חיוך גדול ורחב, ובירכה אותי לשלום באנגלית טובה.

חייכתי הבטתי לתוך עיניה הירוקות כחולות, אחזתי בשני צדי פניה בכפות ידי ונישקתי אותה צרפתית,Embarrassed

אמרתי לה את ילדה מתוקה ,קטנה רזה וחמודה, אבל את לא תחזיקי עם סבא מעמד.

ענתה לי: "באוקראינה אישה קטנה נולדה לאהבה, אישה גדולה נולדה לעבודה" מיד התאהבתי ! Heart

קריס 165 ס"מ, בת 23 מגיעה אלינו מאוקראינה, יודעת אנגלית, רוסית,ואוקראינית.(סטודנטית).

שיער שחור/חום ארוך, לא חלק יותר גלי, עיניים יפות ירוקות/כחולות,שפתיים בשרניות,

שיניים לבנות ונקיות, שדיים קטנים ורכים, עם פטמה של ונטיל של אופניים, מעל בית הכנסת פס שיער

לאורך, שפתי כוס בולטות, מרעום נקי חמוד וסגור, גוון עור בהיר, ישבן חמוד,רגליים רזות.

גוף רזה וסקסי, כפות ידיים נאות, כפות רגליים קטנות מידה 36, נטולת קעקועים וקשקושים מיותרים.

יתרונות וביצועים: 500 ₪ לשעה 400 ₪ ל40 דקות....

מתנשקת צרפתית במסירות ובאהבה .... Embarrassed

מציצה ללא גומי, מציצה מצוינת כולל זיון פה, כולל חדירה וצלילה לשקדים...Tongue

ליקוק ביצים מושלם ! באהבה ובמסירות.... חיוך

רימינג קטלני חודרני ופולשני תרתי משמע, כולל ישיבה על הפנים.... Embarrassed

זיון מצוין ! הילדה יודעת לזוז, להזדיין לתת קונטרות טובות, יודעת לשבת מאחור ומלפנים.חיוך

השפרצה לגבות, לחלונות, ולארונות, ללוע כולל העלמת ראיות ודנ"א של הרבנות. Tongue

חסרונות:

לא זזה רוורס,מבולבל אך במהלך כל מעשה הזימה, אצבע קדושה אחת מידי הענוגה הייתה עמוק במרעומה.

לא הילדה הכי יפה בעיר, אך עבורי היא נאה מאוד...Embarrassed

לא הילדה בעלת הגוף הכי יפה בעיר, אך עבורי נאה מאוד.... Embarrassed

לסיכום: פגשתי את קריס היה לי טוב מאוד במחיצתה, היה לי טוב במציצתה,היה לי טוב במרעומי.Embarrassed

ולראשונה מזה זמן רב חזרתי הביתה מבלי להמשיך את מסע הזימה לתוך הלילה, שבעתי מהילדה.מוחא כפייה

אלברט איינשטיין אמר: "אני אסיר תודה לכל מי שאמר "לא"הם הסיבה שעשיתי זאת בעצמי"

ואני אומר: אני מעדיף ללכת בדרכי ולטעות, מאשר להיות צודק בדרכו של אחר, ודי לחכימא ברמיזא.

הצעת ייעול למכורים :

תכתבו לנשים רגילות באתרי ההיכרויות הדבר מסייע בגמילה, תהליך החיזור מרגיע, מחכים,

וממלא את הריקנות שבתשלום וזיון מהיר עם זונות, הסקס ומעשה הזימה עם בחורות רגילות, או

אפילו פרטיות, מתבצע עם מעט יותר רגש, חיבה, ואהבה, ולא מוקצב בזמן או בפקידה.

ובצורה זאת ניתן לעשות אהבה עם אישה אחת, מספר רב של שעות ביממה ....

מוסר השכל: אנחנו כולנו וכמובן גם אני,מבולבל תמיד חוזרים על טעויות, לא לומדים ולא מבינים דבר...בכי

ולכן נסיים במילותיו החכמות של הצדיק שאהב את התורה וחז"ל,ונולד בעצמו באוקראינה, 'ש"י עגנון' :

"פעם ראשונה אדם לומד ומבין, פעם שנייה לומד ותוהה, משטה הייתי בי שדימיתי מבין,

הרי אינני מבין ולא כלום, פעם שלישית מבין ואינו מבין, פעם רביעית מבין את שלא הבין ואינו מבין

את שהבין, וכן על דרך זה פעם אחר פעם, ואם ייגע וחזר הרבה עד ששוכח כמה פעמים חזר ויש לו

סיוע מן השמיים, הרי הוא מתחיל להבין, וזו תחילתה של חכמה. Geek

קריס .......

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

113

...סופר טוב כותב על דברים שמעוררים את יצריו...

...שלושה דברים לא יכולים להיות מוסתרים לאורך זמן :השמש, הירח, והאמת...

...שלושה דברים לא יכולים להיות מוסתרים בבת ים: זונה, דירה מחולקת, ודוח בפורום...

...אני לא מפחד מטרור,נשים, וזונות, הייתי נשוי כבר חמש פעמים...

לעיתים אנו עצובים חשים פגועים ועזובים, ולא ניתן לשנות דבר, רק לחכות למחר. מבולבל

מחר הוא יום חדש, נקום בבוקר השמש תזרח במיוחד עבורנו, אולי נחשוב אחרת, אולי נכתוב אחרת.חיוך גדול

יום רודף יום שעה רודפת שעה השמש זורחת, השמש שוקעת, בא הלילה עבר לו עוד יום.

תמונה רודפת תמונה, זונה רודפת זונה, עוד זונה הלכה, עוד זונה באה, עבר לו עוד יום.

הולך אנכי בדרכים, סובב בשווקים ותוהה, מה אנחנו בעצם צריכים? מה חסר לנו בחיים ?

כמה גדול וחכם הוא האל, איזו בריאה מושלמת יצר עבורנו, שפע וכל טוב בארצנו.

לא ביקשנו זהב ויהלומים, לא ביקשנו עושר, לא ביקשנו דבר. רק בריאות, פרנסה, ומעט הנאה.Tongue

ביקשנו אור בלילה, נתן לנו אור כוכבים, ביקשנו טל ומטר לברכה על פני האדמה, נתן לנו גשם בעיתו.

ביקשנו אהבה, ברא לנו אישה, ביקשנו מעט חום אנושיות חיבוק כשקר או כואב. Embarrassed

נתת לנו מחומך ומאורך, ביקשנו בריאות פרנסה וזונה קטנה, נתת לנו עיר שלמה...מוחא כפייה

האל מרים, האל מוריד, האל ממליך, האל משפיל, האל מחייך, האל כועס, נסתרות הן דרכי האל... Cool

התקשרתי לגברת ראיסה מאתר ממבה מפנה לרחוב ז'בוטינסקי בעיר הזונות,

ראיסה מגיעה אלינו מבלארוס מהעיר מינסק, 160 ס"מ, בת 22 שנים, יודעת מילה אחת באנגלית, והמון מילים ברוסית.

שיער קצר שטני/בלונד, גבות טבעיות, עיניים חומות ויפות, שפתיים נאות, שיניים לבנות ויפות,

שדיים בינוניים טבעיים ורכים, פטמות שקועות מכונסות בתוך עצמן כחילזון מבוהל. Shocked

בטן שטוחה, ישבן קטן, רגליים רזות, גוון עור לבן/בהיר, בחורה רזה קטנה ונחמדה,

יתרונות וביצועים: 500 ₪ לשעה, 300 ₪ ל30 דקות...

מתנשקת צרפתית בהתמסרות מלאה......

מציצה בלי גומי, מציצה סבירה לא עמוקה...

זיון נחמד עם ילדה נחמדה...

חסרונות:

לא בחורה יפה, התמונות בממבה חדשות ומשקפות מאוד את המציאות זו הבחורה בדיוק !

מראה נערי, גוף רזה, נחמדה ומשתדלת, אך אני לא התחברתי, לא שברתי קירות. ולא שבעתי מהארוחה.....

בנוסף,אין ליקוק ביצים, אין רימינג, אין נסיעה ברוורס, אין השפרצה לגבות....בכי

לא מגדיר אותה כנפילה, ואף הייתי ממליץ למי שמתחבר למראה, לקחת אותה במסלול הקצר ב300₪

אני אישית לא אחזור... Ouch

דבר אחרון לגבי ראיסה, הייתי מספר פעמים בבלארוס, דיברנו מעט על המדינה, ראיסה לא ילדה תמימה, Cool

היא עובדת בשלושת השנים האחרונות במועדון BDSM במינסק, היא שולטת/מלכה, זורמת להכל כולל הכל.

סטיות,זיון הגבר,השתנות השפלות ואף חירבון,, למי שאוהב יש צורך לתאם איתה מבקשת 1.000 ₪

לדעתי אפשר בהרבה פחות : Raisa 22 bat yam ת"ז 1297938454

נסיים במשפט שאמר האיש שעל שמו מתגוררת הילדה הלא תמימה ראיסה "זאב ז'בוטינסקי"

"העולם אינו בעצם אלא חדר ילדים גדול, מלא שעשועים שונים: עושר, כבוד, בריאות, חיים,

יש ללמוד מן הילדים: נתקלקל צעצוע(זונה) אחד, בכית רגע, ומיד קח צעצוע (זונה) אחר ושבה נפשך למנוחה" Tongue

מסקנה אישית : כולנו בסוף נמות עם הרבה צלקות בליבנו, חושך אינו יכול לגרש חושך, רק אור יכול...

האהבה אינה יכולה לגרש אהבה, רק האהבה יכולה....Embarrassed

חוסר באהבה הוא סבל גדול, בכדי לאהוב יש צורך לסבול, בכדי לא לסבול יש צורך לא לאהוב,

אך ללא אהבה תסבול מחוסר באהבה, ואם לא תאהב אתה תסבול, ולסבול זה לא נעים, אולי עדיף להיות מאושר ?

אך מאושר זה אדם אוהב אז שוב תסבול, משום שבכדי לא לסבול תצטרך לוותר על האהבה............

וחוזר חלילה, ודי לחכימא ברמיזא...........Geek

114

"עָרֹם יָצָאתִי מִבֶּטֶן אִמִּי, וְעָרֹם אָשׁוּב שָׁמָּה, ה' נָתַן וַה' לָקָח, יְהִי שֵׁם ה' מְבֹרָךְ" (איוב א', כא')

"אל תפרוש מן הציבור, ואל תאמין בעצמך עד יום מותך. אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו", (הלל הזקן).

"כל חטא שאדם עובר בלילה מוכרח הוא לדבר מעבירה זו ביום"(ר` ישראל הבעש"ט).

היכן נעורי ? לאן הלכה לה התמימות, היכן נעלמה לה ההתרגשות, האם עדיין יש אהבה בעולם ? מבולבל

היכן אותה התרגשות בפגישת נערה חדשה, היכן ההלם של הנשיקה הראשונה, היכן אותם לילות ללא שינה. Ouch

איך חלמנו בלילות על נערה יפה עם צמה ארוכה, איך חיזרנו בעבר אחר נערה בשכונה, מה לא עשינו עבור סיפור אהבה.Embarrassed

שבו אנחנו היינו השחקנים הראשיים, וכל השכנים היו מרכלים, ומלחששים מילים....חיוך

אהבה הייתה עבורנו כשמש חמה ביום קר, אהבה הייתה כשמיכה רכה ומלטפת בלילה זר,Embarrassed

והיום, בלילות נותרתי רק עם השמיכות והקירות,מבולבל והמון תמונות שמספרות מעשיות נעימות ויפות. מבולבל

ועתה, אנכי אחוז דיבוק, מאמץ את חוש הריח, חוש הראיה וחוש הטכנולוגיה, למציאת זונה חדשה. Dead

איך נפלו גיבורים ויאבדו כלי מלחמה,Ouch איך כלי אהבה הפכו לכלי זין, והזין הפך למוח, והמוח הפך לסרח.Dead

והגוף כולו מונחה מטרה, לא למטרת אהבה, למטרת זימה עם עוד זונה אבודה.Dead

איך בעבר התרגשתי רגע לפני קניית טבעת יהלום, והיום, מחפש רק את פי הטבעת, ואת המטמון במרעום.Dead

האם איבדנו את הדרך ?האם קצה לה הדרך ? לא נותר עם מי להתנחם, אף החתול כבר לא מגרגר. Ouch

נותר רק להתעטף בעצב,להתכסות בכלימה, להתבייש בבושה. אף החתול כבר לא משתף עמי פעולה. Ouch

הגעגועים הם סרטן ממאיר, הירח עבורי כבר לא מאיר, השמש שורפת לי בפנים, והכוכבים התנפצו לרסיסים.מבולבל

אהבתי טבעה במצולות,מונחת לה בקרקעית הים, אולי ימצא אותה יום אחד צוללן הרפתקן. חיוך

לעת ערב יצאתי ככלב רחוב, אל רחובות העיר המוזנחת והזנותית, אל רחוב הזונות הלא הוא: בלפור...

את דלת דירתה המחולקת פתחה לי אירמה 170 ס"מ בת 35 מגיעה אלינו מרוסיה הגדולה והקרה.

דוברת את שפת הזונות רוסית, מעט אנגלית, שיער גלי ארוך שחור/פחם(תוספת),עיניים חומות/זהובות כשל מגדת עתידות.

שפתיים בשרניות, שיניים לבנות ונקיות, פנים גסות, חזה קטן נפול, בטן גדולה מתהדרת בצלקת של ניתוח לאורכה של בטנה.

כאילו חייט זקן תפר ללא הבחנה, רגליים עבות, ידיים עבות, גוף גדול, נראית בדיוק טאיסה רק צעירה בכמה שנים...

מראה של מגדת עתידות, לא נפלתי...לא התעלפתי... ולא פתחה לי בקפה....(פתחה לי רק את המרעום).

יתרונות וביצועים:400 ₪ לשעה 300 ₪ ל40 דקות ...

מתנשקת באהבה....

מציצה טובה, עמוקה,כולל זיון פה....

ליקוק כיבוס וייבוש ביצים טוב.....

רימינג חודרני קטלני ברמת חוקן....

זיון טוב, פתח בית הכנסת צר יחסית לגודלה של הגברת...

זיון אנאלי טוב, זיין כפי יכולתך...

השפרצה לפנים, לגבות ולתוספת שיער, כולל בליעת הראיות לקיבה הגדולה...

חסרונות:

לא יפה ! מבולבללא סקסית!מבולבלשמנה ! מבולבלרגליים וידיים עבות ! מבולבל

נסיעה ברוורס יש צורך לתדלק ,(כמה? תסגרו מולה, מרעום פרטי שלה).

יש צורך להתגבר על המראה של מגדת העתידות,Ouch בכדי להנות מהשירות הטוב שהיא נותנת. חיוך

לסיכום:אני מקדיש לנשים שאהבתי בחיי(לא לזונותכועס),את השיר של הגדול והאהוב עלי: "חיים נחמן ביאליק"

הכניסיני תחת כנפך והיי לי אם ואחות, אומרים יש בעולם נעורים היכן נעורי? נפשי נשרפה בלהבה

אומרים יש אהבה בעולם, מה זאת אהבה ? הכוכבים רימו אותי, היה חלום אך גם הוא עבר,

עתה אין לי כלום בעולם, אין לי דבר.בכי

לסיום:"אהבה" היא מילה לא פשוטה, לאחד זה גן עדן, לאחר גיהנום, הרבה סיפורים נכתבו על האהבה :

בשל אהבה נפתחה מלחמה, נכבשה מדינה, נולדה לה אומה, ויש סיפורי אהבה שבסופם נולדה גם ילדה קטנה.....Embarrassed

טלפון של אירמה,(מגדת העתידות) בתה של טאיסה, יימסר לכל החפצים בזונה ולא באהבה.....

115

..המטרה המרכזית שלנו בחיים היא לעזור לאחרים, ומי שלא יכול לעזור להם ,שלא יפגע בהם..

...כשאני עושה טוב, אני מרגיש טוב, כשאני עושה רע, אני מרגיש רע, זאת הדת שלי...

... אדיבות היא לא מעשה, זאת דרך חיים...

נבואת הזונות מתוך תנ"ך הזונות, פרק ז' פסוק ז' עמוד ז' ........

ויקום מלך חדש על חבל ארץ ברית המוצצות/זונות, ושמו: המלך הצאר'ולדימיר פוטין הגדול'.

בן לאב חסר רחמים, ולאם חסרת מצפון, וישמחו ויחגגו בני הלאום הרוסי,ויעשו משתה גדול והוודקה

נמזגה כנהר הוולגה, וירא המלך פוטין כי טוב, ויחמוד המלך את נשות אוקראינה היפות, ויאמר לצבאו:

'לכו וכבשו את הארץ הזו', ויעשו כדברו ויכבשוה חייליו, ויטיל המלך מיסים קשים, וימרר את חייהם,

ויעבידם בעבודה קשה, ורעב כבד נפל על הארץ, והעם נאנק מסבל ומרעב קשה,ויבכו ויזעקו ואין עונה.

ויצווה המלך פוטין : "כל הבן הנולד אל נהר הוולגה השליכוהו, וכל הבת היפה הנולדת לרוסיה הביאוה"

וימיתו חייליו את כל גברי חבל הארץ האוקראינית, ויקחו את נשות הארץ היפות והנאות, ויבעלו אותן.

ויקחו אותן לארצם, ויאכילו אותן בדברי מתיקה, וילבישו אותן בבגדים נאים, ויהפכו אותן לשפחות המין.

והנשים היפות שבעו, והנשים המכוערות ירעבו, ובאוקראינה שסועת הקרבות נותרו רק נשים מכוערות.

והמקום הפך לשממה, והיו הנשים ללא גברים, ללא אוכל, וללא מזומנים, ויזנו וישכבו עם גברים זרים,

תיירים עבריים, טורקים, ואנגלים, עבור פת לחם. ומשקאות חריפים. ותתמסטלנה ותבכנה.

ותבוא בת קול מן השמימה ותאמר לנשים המכוערות ,חצו את הים ולכו לארץ כנען, ארץ הקודש.

ארץ זבת חלב ודבש, והמון זרע חם, בה ניתן לזנות בעבור הון, ותשמענה,ותעלנה לארץ הקודש,

ותתפזרנה בכל חלקי ארץ כנען. מתל אביבה ועד בת ימה, ממרכז שרונה ועד שממת שומרונה.

מחיפה ועד אילתה...ותזננה ותזדיינה ותתעשרנה, ותשבענה ותתלוננה ותתאוננה....

ואנכי, שוב יצאתי אל המדבר אל חבל השומרון, באתי לקבל את פניה של ויקטוריה בת אלכסנדר הלוחמת

ותראה הצדיקה את הרב ותבכה על ברכיו משום שרעבה גדול, ובארנקה אין פרוטה, ותאמר: "באתי

אל הארץ הקדושה בכדי למלא בטני במזון, וארנקי בממון" , ויבט אליה הרב ויראה כי המלך פוטין אכן

התעלל בנשות ארץ הזונות המכוערות, אך בעיניה הכחולות ראה שהיא בת לשושלת זונות אוקראיניות.

ויקטוריה היא אוקראינית גאה וגבוהה, 170 ס"מ בת 33 שיערה בלונד טבעי, אך שיערה עבר קרבות

מצמרי שיער,Ouch עיניה גדולות יפות וכחולות, אך עצובות ממלחמות, שיניה עברו מלחמת התשה ועששת

קשה, ארבע שיניים טוחנות בלסת עליונה נפלו בשבי הרוסי,מבולבל שלוש שיניים נוספות סבלו מפגיעות

כדורי אויב,Ouch וזקוקות לסתימות וטיפולי שורש באופן דחוף. שדיה מרוקנות,(שקיות שוקו) לא יודע אם

בעקבות רעב בנה הקטן, או רעבונה שלה. גופה עייף ורופס לאחר קרבות קשים במלחמת היפות

והמכוערות, צלקת מרסיס פגז רוסי על בטנה התחתונה,(ניתוח אפנדיציט).גוון עורה לבן מאוד, כאילו

השתחררה רק אתמול מהשבי הרוסי,Ouch בסיכומו של עניין הבחורה לא יפה, גופה לא חזק ולא חטוב, מבולבל

אישה סגורה ועצובה. מבולבלהלומת קרבות ומלחמות, ראיתי כי סיבלה גדול, ורציתי לשמח חיילת פצועה

לאחר קרבות קשיפ, הזמנתי לה בירות, ומגשי סושי, לא רציתי לשבור קירות על בטן ריקה,(בטנה שלה).

מתנשקת במסירות ובאהבה, מתנשקת כאילו היא נפגשה עם אהוב חלומותיה שחזר מן הקרב....Tongue

מציצה טובה כולל שבירת שקדים ופירוק גרונות. עד מצב שמיעת רעשים של פירוק מוקשים.... Shocked

ליקוק ביצים מהנשמה, חששתי שלא תבלע את ביצותיי הקדושות כמנת קרב בעת לחימה ....Shocked

רימינג קטלני, חופרת בלשונה כלוחמת החופרת לעצמה מקום מסתור בעת מלחמה.... Shocked

זיון עצבני, הלוחמת האוקראינית בעלת עיטורי המלחמה היא לוחמת במיטה,בתחילה מלבינה,

ולרגע מאדימה, ובעזרת חניקה אף מכחילה, כולה צבועה בצבעי מלחמה, זועקת וצועקת כלוחמת. Shocked

גומרת ושוב גומרת, לא שובעת ולא חשה צורך במנוחה....חיוך גדול

נסיעה ברוורס בחושך מאחורי קווי האויב, מקבלת בדממה חלושה את טילי השיוט הישראלים במרעומה,

ושוב מאדימה ומכחילה, ואנו שוב במלחמה..... Star

גמירה עצבנית של זרע כימי לתוך גרונה של הלוחמת השואבת כל טיפת מימן לבטנה, בולעת

ומלקקת את שאריות הפלוטוניום מגופה ומפניה החיוורות. תמה המלחמה,Tongue לא היו נפגעים לכוחותינו.

לסיכום: ויקטוריה בת אלכסנדר, לא מתאימה לכל אחד, היא לא יפה !מבולבל גופה כלל לא יפה ! מבולבל

אם תצליחו להסתכל רק על עיניה הכחולות במהלך כל המפגש תצאו מרוצים ומחויכים...חיוך גדול

אך אם בטעות תביטו לאזור אחר בגופה, תקבלו הלם קרב שלא תשכחו לנצח...Shocked

ואם תתנו לה לשתות כמה בירות טובות, ואוכל טעים, הגברת הפצועה תישאר אתכם לנצח.....חיוך

לסיום בנימה אישית: מדוע בכל זאת כתבתי דיווח על ויקטוריה ?

לעיתים במהלך מסע חיפוש האהבה, ומסע הזיונים הבלתי פוסק של חיי, ועם כל הקשיים שאני עובר,מבולבל

אני נתקל במקרים קשים יותר,בכי המחזירים לי הפרספקטיבה ואת האיזון לחיים,ומוכיחים לי שוב ושוב

את שידעתי כל חיי, צרות וקשיים של אחד, הם חלומותיו של האחר... בכי

יום יבוא וכולנו נמות, והעפר ישוב אל העפר, והנשמה תוחזר לבורא,ולעיתים נדמה כאילו הרשע טוב לו,

והצדיק רע לו, הטוב של הרשע הוא הרע ברעותו, כועסוהרע של הצדיק הוא הטוב במיטבו. מוחא כפייה

עשו טוב, השאירו את הרע לרעים. ודי לחכימא ברמיזא.... Geek

מספר הטלפון של הלוחמת יימסר לכל עושי הטוב, ולכל לוחמי האמת בפורום... Star

400 שקלים למספר שעות, הכל כלול, ללא מיקום, מגיעה לפ"ת או ת"א באוטובוס של הצבא האדום...

תזכורת: להסתכל לה תמיד בעיניים בלבד ! Geek

116

...כל הילדות הקטנות צריכות לשמוע שהן יפות, גם אם הן אינן יפות...

...כשאין ביכולתנו לקבוע מה אמת, עלינו ללכת בעקבות מה שסביר ביותר...

...דמעה היא % 1מים ו 99% רגשות,שפיכת זרע היא 100% הנאה...

אלברט איינשטיין אמר:

"מציאות היא אשליה בלבד, אך אשליה תמידית"- גם זונות הן אשליה בלבד, אשליה תמידית.

"כל עוד יש אנשים-תהיינה מלחמות"- כל עוד ישנן זונות תהיינה דירות מחולקות.

אריק איינשטיין אמר:

מה שהרס אותי היה הצחוק שהיה לך בעיניים כשאמרת: 'נעים מאוד'...

מה שהמיס אותי היה החום שזרם ממך כשנתת לי ידך....

מה ששבר אותי היה הכן שהיה לך בעיניים כשפגשת את מבטי....

מה ששבה אותי היה החופש שקרן ממך כשאמרת לי את שמך....

הייתה זאת אהבה ממבט ראשון, כמו בסיפורים 'אהבה ממבט ראשון'....

שוב הלכתי לתומי ברחובות, שוב ראיתי בדמיוני תמונות, שוב רציתי להיכנס לדירות מחולקות.

שוב התקשרתי לפקידות, שוב נשלחתי לעיר הזונות,שוב מצאתי עצמי בדירות המחולקות.

שוב חילקתי שוקולדים, שוב הורדתי בגדים, שוב ראיתי כוכבים, שוב שברתי רהיטים,

יצאתי מהדירות, ושוב הכל חזר מחדש, פתחתי את הברית החדשה תנ"ך הזונות ממבה,

ראיתי צדיקה חדשה:Katrin 22 bat yam ת"ז 1637335927

קתרין מגיעה אלינו מסיביר הרחוקה והקרה,סטודנטית לומדת אונקולוגיה.

165 ס"מ בת 22 שיער ארוך מאוד, שחור פחם(תוספת),גבות שחורות , עיניים שחורות יפות וגדולות.

שפתיים בשרניות, שיניים לבנות ויפות, פניה נאות,מראה כשל צוענייה, שדיים חמודים רכים וטבעיים,

ישבן בשרי עגול, לא בחורה שדופה ורזה, ילדה בריאה לא שמנה! גוון עור שחום/שזוף.

ילדה נחמדה חייכנית ופשוטה, נשמעת להוראות,ועושה את שמבקשים אותה לעשות,

יתרונות וביצועים: לגבי מחיר שכל אחד יסגור מולה את המחיר, לדעתי לא שווה יותר מ 500 ₪.

מתנשקת צרפתית....

מציצה טובה, כולל נקישות בשקדים, כולל זיון פה אגרסיבי עד שבירת רהיטים.

ליקוק ביצים מצוין, כולל כיבוס, ייבוש, גיהוץ,והחלקה....

זיון טוב יודעת ואוהבת להזדיין, בחורה חזקה.....

גולת הכותרת: נסיעה ברוורס, המרעום קטן וצר,הנסיעה במנהרת המרעום נעימה ומהנה....

השפרצה לתוך הלוע ללא בליעת הראיות. הראיות נשפכו לאסלה וגלשו להנאתם בביוב....

חסרונות:

ללא מיקום יש צורך במיקום, יודעת אנגלית סבירה,

לא מלקקת מרעומים, אם לומר את האמת במידה וניפגש שוב אני אעשה זאת

רק לצורך הנסיעה ברוורס, והמציצה האגרסיבית שלה.

לסיכום: כולנו רוקדים לפני מנגינה מסתורית(זונה), הנשמעת ברקע מפי חלילן נעלם...

הרב קוק אמר: "הדמיון מכיר לאדם את מה שמחוץ לו והשכל, את מה שרכש בפנימיותו, התשובה

הראשית שישוב האדם אל עצמו" ...........

117

"כשושנה בין החוחים כן רעיתי בין הבנות.

הנך יפה רעיתי, הנך יפה, עינייך יונים מבעד לצמתך, שערך כעדר העיזים,שינייך כעדר הקצובות.

כחוט השני שפתותייך, כפלח הרימון רקתך, שני שדייך כשני עופרים תאומי צבייה,

מה יפו דודייך אחותי כלה, וריח שמנייך מכל הבשמים, דבש וחלב תחת לשונך כריח הלבנון.

כולך יפה רעיתי ומום אין בך"

"על משכבי בלילות בקשתי את שאהבה נפשי, בקשתיו ולא מצאתיו, אקומה נא ואסובבה בעיר,

בשוקים וברחובות(וגם בבת ים), אבקשה את שאהבה נפשי ביקשתיו ולא מצאתיו,

עד שמצאתי את שאהבה נפשי, אחזתיו ולא ארפנו עד שהביאתיו אל בית אמי ואל חדר הורתי.Heart

אני לא יודע איך להתחיל...... Embarrassed

גם לי לפעמים נגמרות המילים, אפילו לצבא חזק נגמרים לפעמים הכדורים...

את אנה הכרתי בתנ"ך הזונות, תיירת צדיקה מתארחת בעיירה קטנה בצפון סמוך לגבול הלבנון.

התכתבנו לא מעט, אני לא נוהג להתכתב עם נשים יותר מדי, כותב ישר ולעניין, עם אנה זה היה אחרת.

מהרגע בו ראיתי את תמונותיה ידעתי שאני חייב להשיג אותה, בכל מחיר תרתי משמע !

התכתבנו וגילינו שיש בינינו הרבה דברים משותפים לדוגמא: אביה ואני בני אותו גיל. Shocked

שנינו מאוד אוהבים את נתן אלתרמן, אני את השירים היא את התמונות....Tongue

שנינו מסכימים שאם יש כימיה טובה בין שני אנשים, אז אין במיטה גבולות או חוקים לאהבה. Heart

אנה היא בדיוק הסגנון האהוב עלי בנשים, דוברת אנגלית, כותבת באנגלית,חכמה, רהוטה, מדהימה !!!

אני אוהב את היופי הטבעי של אנה, ללא איפור, נמשים , גבות עבות טבעיות,עיניים ירוקות מדהימות

ומהפנטות, שפתיים עבות, שיניים לבנות נקיות. שיער נקי חלק מריח טוב,ילדה יפה, פשוטה ונדירה.

קעקוע מדהים וסקסי של שני נחשים על כל כף רגלה הימנית. קעקוע של פרח גדול בגב העליון.

גוף רזה עם חזה קטן ויפה, פטמות זקורות, בטן שטוחה, ישבן קטן, בית כנסת קטן ויפה.

מרעום סגור עם חותמת הצאר של רוסיה. כל הדברים שאני אוהב יש באנה הקטנה.

168 ס"מ, רק בת 22 , פשוטה ויפה ללא פוזות וללא מניירות מיותרות.

לאחר דין ודברים סגרנו את כל הפרטים, הצלחתי לשכנע אותה לבוא למרכז ברכבת.חיוך

הילדה ללא הרבה דיבורים תפסה את הרכבת הראשונה והגיעה לעיר הזימה הגדולה. Shocked

אני חי עבור הרגעים הללו, הרגע בו אני רואה אישה לראשונה מרגש אותי כמו בבר המצווה.Tongue

המתנתי לה בכניסה לתחנה, נקי מצוחצח מרוגש ומחויך עם שיניים בוהקות למרחק. חיוך גדול

לפתע היא יצאה בנעלי עקב ובשמלה אדומה, נפלתי...התעלפתי...שני מאבטחים הרימו אותי.

עשו לי הנשמה, ראיתי את אנה חזרה לי הנשימה..... ילדה פשוטה מדהימה ויפה. Embarrassed

מהרגע הראשון הכימיה הייתה בשמיים, כל רמזור אדום בדרך למלון התנשקנו כמו שני ילדים.Embarrassed

חיבוקים נשיקות ונגיעות, חיוכים דיבורים ושנינו מאושרים מחייכים ושמחים. חיוך גדולחיוך גדול

נזכרתי בימי אוקראינה העליזים, הילדה הזאת החזירה לי את נעורי האבודים. בכי

את כל שלושים הדקות הראשונות שלנו בחדר העברנו בנשיקות צרפתיות ורטובות....Embarrassed

לא התנשקתי כך אולי עשור, ליקקתי את כל חלקי בריאתה: נקבים נקבים, חלולים חלולים.

שתיתי את מיצי אהבתה, את זיעתה, ואת רוק פיה, והיא השיבה לי באותה מסירות ואהבה.

בפעם הראשונה בחיי עשיתי אהבה עם זונה, ללא חומות, ללא הפרעות, ללא מחיצות.

היא גילתה לי את רזי תשוקתה, ואני הוקסמתי ונטרפתי אחריה כילד אחר מכונית הגלידה ....

חדרתי לכל חור הקיים בגופה, באהבה בתשוקה ובאמונה.....................Heart

עשינו סקס קלאסי, סקס אגרסיבי, סקס לא שגרתי, לא היו גבולות לאהבתנו.........

ברקע שמענו בוב דילן, לפעמים קונצרט, ולעיתים רוק כבד, וגם מוזיקה מזרחית כבדה.... חיוך

סיכמנו מראש פגישה לשלוש שעות. (במחיר מצחיק כולל כרטיס נסיעה ברכבת).

נשארנו יחד מעל 10 שעות. לא רצינו להיפרד, התחבקנו הזענו התנשקנו כאילו מחר נמות. Heart

עשינו אהבה בתשוקה נדירה, זו אולי הפעם היחידה שבה נשארתי עם זונה לאחר הגמירה הראשונה.Tongue

בדרכנו חזרה לתחנה אנה הזילה דמעה.....בכי התחבקנו והתנשקנו עוד שעה ארוכה.... Heart

כך הסתיים לו סיפור האהבה של רוני ואנה..... Heart

לסיכום:

יופי הוא כל דבר שמביטים בו באהבה... אנה ילדה טובת שכל ויפת מראה.....Star

ישנן יפות יותר ממנה, אך אין יפה כמוה, עבורי היא הייתה ביקור קצר בגן העדן של האהבה.Heart

אילו הייתי פוגש את אנה בסיטואציה אחרת, כנראה שהדברים היו מסתיימים אחרת.קריצה

אך עייפתי מסיפורי אהבה, למרות שאני לא אשכח אותה לעולם....

אנכי איש נימוסים ונעים הליכות, סגור ומסוגר כאסיר במאסר. מבולבל

אך בסתר ליבי יודע אני שחית טרף כלואה בגופי כחיה בכלובה. מבולבל

על השאלה האם אחזור אליה אני מבין שאין צורך לענות, ודי לחכימא ברמיזא.... קריצה

מספר הערות:

*דרכי התקשרות והסברים בתיבה הפרטית.... Cool

*אנה עוברת מחר לחיפה... תגיע לתל אביב עבור שומרי מצוות ואוהבי סוכות(סוקות).Tongue

*אני ממליץ להיפגש איתה באופן פרטי למספר שעות אם יש כימיה זו החוויה של החיים. Embarrassed

*אנה רזה וחלשה, אך במיטה היא האישה החזקה ביותר שהכרתי, היא אוהבת סקס, חלש חזק ללא

הפסקה המשפט "כחומר ביד היוצר" נכתב עליה, מתמסרת בצורה מדהימה כולל דמעות בגמירה.Shocked

*משא ומתן יש לנהל מולה: הגוף שלה, מרעום שלה, נפש אך ורק שלה, רק הכסף שלכם לבינתיים ... חיוך

מספר תודות:

תודה למלך מלכי המלכים: "אלוהים" שברא לנו כאלה נשים. מוחא כפייה

תודה לאבי ואמי שהביאוני עד הלום, למרות שיצאתי קצת הלום ופגום. Ouch

תודה לרכבת ישראל ולשר התחבורה ישראל כץ על קירוב הצפון למרכז. מוחא כפייה

תודה לחג הסוכות שנאמר "שבעת ימים תתנו ל"סוקה".(*זונה ברוסית).Tongue

תודה לפורום האדיר הזה, שגורם לנו להשתחרר ולעזור זה לזה. מוחא כפייה

תודה לאנה שנתנה לי להכניס לה בננה בשם הכימיה האהבה וההבנה.................................Heart

118

... לכל פרי יש פרח, אך לא לכל פרח יש פרי...

...לכל פות יש אישה, אך לא לכל פות יש גישה...

...מי שנשך אותו נחש נזהר מחבל, מי שעקצה אותו אישה נזהר מזונה...

...אין אור ללא צל, אין ורד ללא קוצים, אין זיונים ללא מזומנים...

מכירים את הימים הללו שאתם שומעים שירים ישנים, והמילים מחזירות אתכם לאחור שנים........Embarrassed

מכירים את הימים הללו שאתם עושים סדר בין אלפי התמונות וזולגות מעיניכם הדמעות.....בכי

זוכרים את הימים הללו שבהם היינו עניים אך מאושרים, נסענו באוטובוסים ובטרמפים.Tongue

זוכרים ששיחקנו כדור רגל מהבוקר ועד הערב, זוכרים איך שיחקנו גולות בשכונות.חיוך גדול

אכלנו משמשים רק בכדי לצלוף את הגוגואים לחורים, זוכרים שנסענו לעיר הגדולה לסיבוב מכונים.Embarrassed

פירקנו ביצחק שדה כמו חיות השדה את הבחורות שהגיעו ישר משדה התעופה כמו תות שדה.חיוך גדול

עלינו קומה מעל מועדון הפלקה לא לשמוע מוזיקה, אלא לתת פליק לישבן של הבנות מרוסיה.חיוך גדול

נסענו להוואי, לא לאמריקה ! לת"א בשוקן, על הספות ישבו עשרות בנות כמו תרנגולות בתור לחוקן.חיוך

נסענו לקלוט עלייה ברחוב העלייה 4 בקומה השנייה, נתנו בראש למילנה סווטלנה ואנה ממולדובה.Tongue

הסתובבנו ככלבי רחוב קפצנו למכון בבוגרשוב, ירדנו במדרגות דפקנו זונות בלי הרבה מחשבות.חיוך

בשנת 2000 הלכנו לקלאב 2000 דפקנו רוסיות צעירות ב 200 ועוד קיבלנו עודף ללכת לשתות.Star

לפעמים חטפנו ג'ננה כמו איזה שימפנזה, הלכנו למכון בננה הבטנו בבנות בספה כמו קוף בבננה.Dead

הלכנו לבלומפילד לא לראות כדור רגל, אלא ממול לזיין את ריקי וניקי מהמכון של מיקי. Tongue

לכולן שילמנו 180 שקלים, קיבלנו רגליים, חזה, וצלעות זונה אוקראינית בת יומה בארץ הקדושה.מוחא כפייה

פעם היינו מתרוצצים ממכון למכון, מדירה לדירה מחפשים בין מאות בחורות יהלום נדיר ומרעום. Embarrassed

והיום עייפנו ,יושבים מול המחשב בוחנים תמונות באתרי זונות. כמו תלמידי ישיבות.מבולבל

הפכנו לאריות מקרטון, יושבים מול האייפון, בוחנים בחורות בתמונות עם חזייה ותחתון.Embarrassed

והיום שקט מדי רגוע מדי, ריח אישה עולה באפי, שקט מחריש של אהבה בביתי. Embarrassed

הגשם יורד ללא הפסקה, כדמעות אישה שאבד ארנקה, או הוכתמה שמלתה מגשמי הברכה.Shocked

בזמן הגשם אנו מתגעגעים לשמש, בזמן השמש אנו מתגעגעים לגשם.

כשאנו ביחד רוצים לבד, כשאנו לבד רוצים ביחד, הרצון להתאהב באישה משתנה כעונות השנה.Ouch

יצאתי לרחוב הרטוב עם מגף עור ומעיל ארוך, המוזיקה באוזניי לוקחת אותי לנעוריי....Tongue

וגופי לוקח אותי אל העיר נטולת הרחמים, חסרת המעצורים, עיר ה"תמימים",עיר התנינים והכרישים.Dead

עליתי לביתה של גברת יאנה מבת ימה, מרחוב בן גוריונה ליד הגורילה....

יאנה מגיעה אלינו ממקום בו גורילות הן חיות המחמד של ילדות עם ביריות.Shocked

175 ס"מ, בת 21 שיער בלונד אסוף ויבש, עיניים בהירות, גבות ג'ינג'יות, שיניים סבירות.

שדיים קטנים, ילדה גבוהה ונאה, גוון עור בהיר/לבן כמו גבינה לבנה. מבנה גוף בריא לא שדופה.

לא נפלתי...לא התעלפתי...ולא השארתי טלפון לגורילה בקפה......Shocked

ילדה ביישנית עצורה וסגורה עד שנכנסים בעירום אל המיטה.

יתרונות וביצועים: 500 ₪ לשעה 400 ₪ ל 40 דקות....

לא מתנשקת !!!

מציצה טובה ללא כיפה, משתדלת ומתאמצת אך יכולות לחוד ורצונות לחוד....

אין כיבוס, אין גיהוץ, אין סלסלת פירות, אין עמבה ואין במבה, אין עלי גפן ממולאים. מבולבל

זיון טוב הילדה חזקה בריאה, כחומר ביד היוצר, כסירה קטנה בים סוער... מוחא כפייה

טל ומטר פתחה מטרייה, וכל המטר נשפך לכל עבר תרתי משמע....

חסרונות:

ילדה מתוקה וביישנית, לא יפה בפנים, משתדלת ומנסה לרצות. אני לא אחזור....

יאנה : http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=12156

סיימתי עם יאנה עליתי שלוש קומות למעלה באותו הבניין פגשתי את נינה...

168 ס"מ, בת 21 מגיעה אלינו ממקום בו יאנה אינה נינה אניה אנה אנוטה זה בעצם אותו שם... Tongue

שיער שטני חלק עד אחרי הכתפיים, עיניים גדולות כחולות, שפתיים בשרניות מוזרקות.

שיניים נקיות מעט גדולות, שדיים טבעיים ויפים, גוף נאה ביותר בטן שטוחה ישבן נאה.

לא נפלתי ...לא התעלפתי...ולא החלפתי את שמי לרונינה.... חיוך

יתרונות וביצועים: 500 ₪ לשעה, 400 ₪ ל40 דקות ....

מציצה ללא כיפה עדינה ונעימה.

לא מכבסת, לא תולה, לא מגהצת, לא מעמלנת, אין ממולאים, ואין דובדבנים ותותים לקישוט.

זיון טוב, אך פתח בית הכנסת רחב מדי בקונטרות מסוימות.

טל ומטר לפה...

חסרונות:

זיון עדין עם ילדה מתוקה ונאה,לא מתאימה לקבלני שיפוצים... אני לא אחזור.

נינה: http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=13403

לסיכום :

אין אהבה מאושרת, יותר קל למות מאשר לאהוב. מבולבל

נולדתי חופשי, נועדתי להיות מאושר, החופש אינו מונע ממני לעשות דבר.Tongue

חופש מוחלט הוא דבר מדהים אך יש לו מחיר, וזו בחירה קשה למרות הכאב בליבי. מבולבל

ישנם ימים בהם אני חולם למחוק את הזוהמה האנושית שאני עצמי יוצר. כועס

וישנם ימים בהם אני כותב את הזוהמה בעצמי לאחר שגובר עלי היצר. כועס

"עוד יעברו הימים ושוב אשיר את שירי כמי נהר אל ים זורמים, כמו צל תלך היא אחרי"........Embarrassed

119

..."על גחונך תלך ועפר תאכל כל ימי חייך"(בראשית ג') במי מדובר ? גבר או נחש ???... כועס

...אקלים הוא מה שאנו מצפים לו, מזג האוויר הוא מה שאנו מקבלים...

...כנות ואהבה היא מה שאנו מצפים לה, זונה היא מה שאנו מקבלים... מבולבל

"סגור לבד עם עצמי ולא יוצא את ביתי, אתמול הייתה עולמי עזבה והיא לא איתי"

דממה עוטפת אותי בקור של דצמבר, רק רכות אישה תחמם ותמלא את חלל תשוקתי וליבי.

מחפש אהבה אנכי בכל מאודי, מחפש באתרים, בשווקים וברחובות, ואף מתחת לשמיים הכחולים.

מברך לשלום ברחוב את כל עלמות החן, מחייך חיוך רחב לכל עבר בשיניים בוהקות בשדרות חן.

מדבר עברית רהוטה ולא רק ברחוב אליעזר בן יהודה.

"נפשי בוכה ושואלת ואין לי מי שעונה, אתמול פתחתי דלת היום הכל פתאום שונה"

לא בוחל באמצעים כשרים להשיג נשים. בדרום, בצפון, במרכז, ואפילו בצפון ובגושים.

נפגש מדי יום עם גברת אחרת, לוקח אותה לטייל ולמסעדה עם מארחת מגונדרת.

יצאתי היום לעיר הלבנה, לקחתי עמי את אנה, הלכנו למסעדה יפה עם מפה לבנה.

אכלנו, שבענו, שתינו יין אדום ועוגת גבינה, לבסוף שילמנו על הארוחה מחיר כמו שעתיים אצל זונה. כועס

יצאנו לראות את השקיעה, התנשקנו לאור הלבנה, נפרדנו לשלום והיא נעלמה בחשכה.

"נפשי תועה וזועקת ואין לי איש לידי ולמה היא מתחמקת, ואיך אני כאן לבדי"

נותרתי לבד איש גבוה ושחור בעיר לבנה וקרה, החשכה רק הגבירה את תחושת המבוכה. מבולבל

ירדתי אל הים הגדול שאלתי מה יהיה ים ? כולן זונות ולי כבר נמאס לשלם מזונות. כועס

הים כהרגלו שתק, ואני כהרגלי פתחתי את התנ"ך, בדקתי אם יש משהו חדש.Tongue

"אח, עד מתי, אלוהי, אהיה לבדי, אח אלוהי, עד מתי אהיה לבדי"

נותר לי עוד קצת מזומן בכיס, אז החלטתי ללכת לבקר את אלכסיס. חיוך

אלכסיס מגיעה אלינו ממקום בו קונים אהבה ברובלים, והעניים מתים שבורי לב ורעבים. Ouch

172 ס"מ, בת 23, דוברת אנגלית ברמה גבוהה, רוסית ברמה יותר גבוהה,בחורה גבוהה ונאה.

שיער ג'ינג'י חלק עד אחרי הכתפיים, גבות דקות מאוד, עיניים יפות בצבע שקד, ריסים ארוכים.

שפתיים בשרניות, שיניים מקרמיקה זולה צריך לתלות את הרופא ששם את השיניים בלסת העליונה.כועס

שדיים רכים עם פטמות כפתורי רדיו(עדיין לא שקיות שוקו). בטן לא שטוחה,רגליים סבירות.

ישבן לא בולט, גוון עור בהיר/לבן מאוד, בית כנסת עם משקופים ורודים,מרעום בום בום בום. Embarrassed

לא בחורה רזה או שדופה, מעט מלאה אך לא שמנה !

לא נפלתי...לא התעלפתי...ולא מרטתי לעצמי את הגבות..... חיוך גדול

יתרונות וביצועים: 500 ₪ לשעה 400 ₪ ל40 דקות....

מתנשקת צרפתית באהבה ובהתמסרות טוטאלית.... Embarrassed

מציצה ללא כיפה, מציצה טובה משתדלת ומתאמצת אך לא מציצה מפוארת...

כיבוס ביצים מעולה !!! מכבסת תולה ומרתיחה, מגהצת, מקפלת, קולב מתנה וסופגנייה בטעם ריבה. מוחא כפייה

לא מכבסת מרעומים המכונה בתיקון. בכי

סקס מצוין ! זונה בת של זונה נכדה של זונה, בת לשושלת של זונות, אחת הזונות החזקות ביותר

שהגיעו לארץ היהודים, הזענו למוות שברנו את כל החדר כולל מנורת הלילה מאיקאה (סליחה איגור).Embarrassed

נסיעה ברוורס מצוינת ! אחת הנסיעות הפראיות שהיו לי בעשור האחרון,באתי לנסיעת מבחן גמרתי

את כל הדלק במכל, שחקתי את הצמיגים לפרורים, ופירקתי את כל הבולמים.כועס הופתעתי לטובה.Tongue

אחת הזונות הבודדות שגומרת בזמן נסיעה ברוורס, ועוד מחייכת ומוציאה יד מהחלון. חיוך גדול

השפרצת טל ומטר לפנים ללא הבחנה ולכל עבר, כמו גשם על איש עיוור. חיוך

חסרונות:

לא בחורה יפה, אך כלל לא מכוערת, בחורה סקסית בעלת שיער אדמוני/ג'ינג'י. לא דקיקה בגופה.

שיניים מבאסות אמנם נקיות ולבנות אבל חרסינה זולה אותי זה מרגיז.

לא מלקקת מרעומים. לא מחשבנת לשכנים, אוהבת פליקים לישבנים, וזין למרעומים. Tongue

מתאימה מאוד לקבלנים, למחפשים בחורה שניתן לזיין שעה מלאה מבלי שתבלבל לנו את הביצה. חיוך

נסיעה ברוורס יש צורך בתדלוק ! כמה ? מרעום שלה בדקתי בטאבו רשום על שמה.

למרות שיש יפות ורזות ממנה, אני אחזור אליה לנסיעת מבחן נוספת ברוורס...... מוחא כפייה

אלכסיס: http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=13281

לסיום: "על גחונך תלך ועפר תאכל כל ימי חייך"

איזו מין קללה קולל הנחש? יש עפר בכל מקום מה שאומר שיש לו אוכל בכל מקום ! Tongue

ישנים גברים שקוללו וגורשו על ידי נשים: "בן זונה לך אל הזונה שלך". כועס

איזו מין קללה קולל הגבר? יש זונות בכל מקום, מה שאומר שיש לנו זיונים בכל מקום ! Tongue

ישנם גברים האוכלים עפר על ידי נשים, מבולבל ישנים גברים המאכילים נשים בעפר.מבולבל

חיפשתי אהבה מצאתי זונה, כך יוצא לי לאחרונה, אני יוצא לפגישות עם נשים רגילות

ובסופו של דבר מסיים אצל הזונות.מבולבל

"הלב לא אמר כי טעיתי מהטעם שלך לא ניגמלתי, אמור אלוהים לי מדוע? אני שט לבדי עם הרוח"

תודה מיוחדת לעוזי חיטמן ז"ל.........Embarrassed

120

...כולם מדברים על מזג האוויר אבל אף אחד לא עושה דבר בנידון...

...כולם מדברים על מחירי הזונות אבל אף אחד לא עושה דבר בנידון...

...סוסים חכמים יותר מבני אדם, עוד לא היה סוס שהימר על האדם הלא נכון...

...זונות חכמות יותר מגברים, עוד לא הייתה זונה ששילמה לגבר...

מכירים את זה שאתם הולכים למסעדת גורמה, מתלבשים יפה אוכלים בצורה מנומסת עם סכין ומזלג.Embarrassed

מכירים את זה שאתם עוצרים במסעדת פועלים או שווארמה ואוכלים כמו קופים עם הידיים. Dead

מכירים את זה שאתם הולכים לזונה קלאס במלון פירסט קלאס והיא בתחתונים וחזייה מתחרה יקרה.Embarrassed

מכירים את זה שאתם הולכים לזונה בדירת עמידר ישנה, והיא עם תחתון וחזייה של סבתא זקנה. Dead

מכירים בכלל את האנשים האלה שעל כל דבר הם אומרים: "מכירים את אלה שאומרים" ? כועס

לא משנה ! יום שישי היום עזבו שאלות קשות, יש לי פגישה עם בנותיי שאלות אשאל עד בלי סוף.בכי

לכבוד השבת חיפשתי מכבסת שתכבס את ביצי השבת שלי. חיוך

הייתי אצל יאנה שסירבה, הייתי אצל נינה שהתנגדה, ומלכת הזונות ליזה נחטפה על ידי בחור בקריזהכועס

צר ועצוב לי נותרתי גלמוד ועזוב, ביצותיי לא נקיות והשבת בפתח. Shocked

רב אחד סיפר לי על מכבסת אחת שהגיעה אלינו מכפר מרוחק. חיוך גדול

אצתי רצתי אל מרגו המכבסת המתגוררת בעיר הקונדומים והמגבות המשומשות. Dead

את הדלת פתחה לי הכובסת המכוערת שערה שחור וארוך, עיניה חומות ומכושפות.Ouch

ריסי עיניה מוזרים ומודבקים ככנפי זבובים שחורים, שפתיה מעט מעוותות מרוב הזרקות. מבולבל

היא כפופה, שפופה, ושדופה, גון עור כהה, שחומה כחלה קלועה שנשכחה במאפייה. מבולבל

שדיה שקיות שוקו, לגופה תחתונים וחזייה של סבתא עזיזה. Dead

לא נפלתי...לא התעלפתי...ולא זזתי הצידה, רק עצמתי עיניים למראה הכובסת המכוערת. Shocked

יתרונות וביצועים: 500 ₪ לשעה, 400 ₪ ל40 דקות...

מתנשקת צרפתית, אבל לא בא לי להתנשק איתה,(פעם ראשונה שאני אומר לזונה: "בלי נשיקות").Tongue

מציצה ללא כיפה, טובה עמוקה מכל הלב והנשמה, ספרו לה דברי שקר בזמן המציצה:

'את מאוד יפה' ותקבלו מציצה עמוקה עד לחיפה, עם רוק יזע ודמעות תרתי משמע. מוחא כפייה

כיבוס ביצים מושלם !!! מכבסת תולה ומרתיחה, מכבסת תולה ומגהצת, מכבסת תולה ומקפלת,

מכבסת תולה ומעמלנת, מכבסת תולה עם מרכך כביסה בניחוח ורדים בלי הקוצים, מכבסת תולה

וחוזר חלילה כל השעה...ושוב מכבסת ותולה.... ושוב חוזר חלילה.... לה לה לה לה ....לביצה.....מוחא כפייה

איך הזיון ? לא יודע לא זיינתי אותה, נתתי לה למצוץ ולכבס כל השעה נחנקה למוות שלוש פעמים. Dead

עשיתי לה הנשמה עם קונדום חזרה הנשימה, והיא חזרה מיד לכביסה...... Shocked

טל ומטר פתחה מיד מטרייה, אך הגשם הרטיב שוב את כל הכביסה בחדרה.... Embarrassed

חסרונות:

לא יפה, לא סקסית, נראית כמו רכב סטיישן בצבע חום עם מעיכות פח, גוף רזה חסר צורה. מבולבל

לבושה גרוע, תחתונים שלוש בעשר, חזייה שתיים בחמש, חלוק מוזר של שחקן שש בש. Ouch

לא זזה רוורס, לא מכבסת מרעומים, אך מרגו היא מלכת הביצים....הכובסת המדופלמת ! Star

מי שאוהב ומתחבר למציצה וכיבוס ביצים, מרגו הכפרית היא הכתובת.

הביצים שלי כל כך מאושרות שצמחו להן גבות,חיוך והן נראות כאילו הן מופתעות.חיוך גדול (אני לא אחזור).

מרגו: http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=13366

יצאתי אל הרחוב הקר ביצותי מבריקות ושמחות, אך צריך גם לשבור כמה קירות... כועס

כמה מטרים מביתה של מרגו הכובסת מתגוררת אולגה התולשת... Shocked

אולגה לא ילדה, לא צעירה, ולא רזה, שיניה מוכתמות ולא יפות. עיניה כחולות, וגופה עבה מאוד. Shocked

עוד לפני שנכנסתי לביתה היא תלשה לי ביצה. Tongue

לא איבדתי את העשתונות, הורדתי אותה על הברכיים ליד פינת האוכל ונתתי לה לאכול. חיוך

שברתי לה שקד, פירקתי לה את המקלחת, ופיניתי לה שני קירות בסלון. חיוך גדול

אולגה לא יפה, היא די מלאה/שמנה אך היא חוויה לקבלנים, לוחמים, ומפני מבנים.

400 ש"ח לשעה מלאה מכל הלב והנשמה....אני לא אחזור.....

אולגה: http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=13241

לסיכום :

אני עבד לשמש כאשר יורד הגשם, אני עבד לאישה כאשר יורד הלילה.....Embarrassed

אגדות נרקמות בלילות, בזמן שאנו ישנים והזונות ערות בדירות קטנות ומחולקות.מבולבל

החוויות שלנו נכתבות בהומור כפוסט לאומה, Tongue הקשיים שלנו הן לעיתים פוסט טראומה לנשמה. מבולבל

החיים והעולם לחלקנו קומדיה, חיוך גדול החיים והעולם לחלקנו טרגדיה..... מבולבל ודי לחכימא ברמיזא.....

"עוד גועש בי אוני כמו נער, אל גנך הוא עורג פיתחי שער, ואמצי אל חיקך את ראשי והתפייסי ".

חזור אל “סיפורי הרב”