כ סיפורי הרב...הסיפור האמיתי..... - דף 14 - סקס אדיר

סיפורי הרב...הסיפור האמיתי.....

131

...אני בעד טופו, ירקות, שמן דגים,ונבט חיטה, אבל בבקשה לא כשאני אוכל...

...אני בעד משפחה,ילדים, חינוך למופת, ערכי המשפחה, אבל בבקשה לא כשאני מזיין...

...לאכול רק אוכל בריא, זה כמו לזיין רק בכדי לעשות ילדים...

...המצפון אינו מונע מעשים רעים, הוא רק מונע הנאה שלמה מהם...

נדדה שנתי הלילה, כבר שבועיים וחצי נקי מזונות, עליתי במשקל (הביצים מלאות עד אפס מקום).Embarrassed

אם לומר את האמת, טוב לי כעת, חזרתי לחדר הכושר, קורא יותר ספרים, יש לי המון זמן פנוי,

הילדה הקטנה שוב רואה אותי יותר, אפילו החתול שלי אוהב אותי, וכבר לא עושה קקי במרפסת.

לעיתים אני הולך ברגל ברחוב הירקון, או בטיילת בת ים ואני מצייר בדמיוני את המרוץ שהייתי עושה

בין הבניינים, כחתול זקן ושחור עם עין אחת וזנב שבור, וכעת מביט לעבר הדירות המחולקות.

כאילו משחק עם הגורל, כאילו רוצה להוכיח לעצמי: הנה כאן בבניין הזה ישנן שלוש זונות.

ואני לא עולה להגיד שלום, או לשבור כמה קירות, אני מודה אני מתגעגע לזונות ולדירות המחולקות. מבולבל

אפילו מוכר השוקולדים בקיוסק בבת ים מתגעגע אלי, בטח נתקע עם מלאי שוקולדים לשנה שלמה.

אני משתדל לחשוב ולעסוק בדברים אחרים אבל זה קשה, מאוד קשה. הגעגועים קשים ולא מרפים. בכי

נרשמתי לחוג קרמיקה, לכולם יצאו מאפרות, לי יצא זוג שדיים ... Shocked

נרשמתי לחוג ציור, לכולם יצאו ציורים של פרחים ופרפרים, לי יצא ציור של זוג שדיים.... Shocked

נרשמתי לחוג ריקוד, כולם הזיזו מותניים, אני הזזתי את האגן והבטתי לבנות בשדיים.... Tongue

קשה להיות מכור לסקס, זה לא פייר מחצית מהעולם נשים, ובכל מקום יש בנות ודירות מחולקות.Tongue

זה כמו לעבוד במפגש הסטייק ולהיות טבעוני,Dead זה כמו להיות מציל ולסבול מאלרגיה למים מלוחים.Dead

זה כמו להיוולד אשכנזי ולשיר שירים במזרחית...קשה... קשה... קשה ......מבולבל

פתחתי את תנ"ך הזונות הגויות, קראתי על זונה בשם קירה, מיד עלה לי לראש קיר/קירות/גבס. חיוך

שלושה ימים אני משוחח עם קירה בטלפון, יש לה קול נעים, הבוקר נשברתי ירדתי לירקן קניתי

לקירה ארגז מלא בפירות ארצנו הקדושה, ונסעתי לעיר הפחות הקדושה עיר הזונות הבינלאומית. Star

קירה מגיעה אלינו מארץ קרירה וקרה( סוצ'י רוסיה),170 ס"מ, בת 24,מעט אנגלית המון רוסית.

ילדה רזה נחמדה וחייכנית, אהבתי את המראה הטבעי והיפה של הילדה ללא האיפור על הבוקר.(07:00)

שיער בלונדיני/שטני ארוך חלק יפה וטבעי, גבות טבעיות, עיניים גדולות כחולות ומדהימות,Embarrassed

אף קטן, שפתיים בשרניות, שיניים לבנות יפות ובריאות, חזה קטן ועומד עם פטמות חילזון ורודות,

(סיליקון), בטן שטוחה עם ארבע קוביות, רגליים רזות, ישבן קטן וחמוד, מרעום פצצתי ויפה.

בית כנסת קדוש, גוון עור שזוף, עגיל בטבור, קעקוע של פרפר על כף רגלה הימנית, וקעקוע של קישוט

מעל הישבן, ליטפתי ומיששתי את פניה של קירה, כעיוור שזה עתה חזר לו מאור עיניו,חיוך

מיששתי את קירות הגבס בחדרה הקטן של קירה, כקבלן הריסות המגיע למתחם הריסה.כועס

קירה בהחלט הפתיעה אותי לטובה, נפלתי, התעלפתי, ומיד התחלתי בשבירת הקירות....

יתרונות וביצועים : 500 שקלים לשעה, 300 שקלים ל 40 דקות...

מתנשקת צרפתית...

מציצה סבירה + ....

ליקוק ביצים טוב....

זיון מצוין, הילדה רזה וחלשה, אך עמדה בכבוד בהשתוללות של האיש המוזר שנכנס בבוקר לביתה. חיוך

השפרצה מכובדת על כל חלקי גופה, כממטרה סוררת בגן ציבורי.... Embarrassed

חסרונות:

ילדה רזה ויפה, פנים יפות, גוף נאה, על ילדות כאלו נאמר ונכתב המשפט: "בת השכן"

לא מתמסרת באופן טוטאלי בנשיקה הצרפתית, לא מלקקת מרעומים, לא זזה רוורס,בכי

לא מקבלת טל ומטר לפיה או לפניה, אך לא מתלוננת, ולא מלחיצה.

אילו היא יוצאת לרחוב בשמלה ובנעלי עקב, אכילס יאבד את השליטה על האופנוע וידרוס את חפוזי.Shocked

לסיכום: קירה ילדה מקסימה, באתי לשבור קירות מצאתי עצמי עושה אהבה עדינה עם ילדה מתוקה,Embarrassed

לא תתאים לקבלני הריסות ולשוברי קירות. יותר לגברים עדינים שמחפשים משהו שונה.Embarrassed

בנימה אישית: אני לא חזרתי ולא אחזור שוב למצב הקודם, מדי פעם אבקר בדירות המחולקות,

אך אעשה זאת פעם ב...................................................................................Dead

מוסר השכל : הדבר החשוב ביותר בחיים הוא: משפחה וילדים, לעשות ילדים זה גאוני, ילדים הם

שמחה יצירת מופת,מה שמוזר הוא, שכל מטומטם יכול לעשות אותם, אפילו בחושך. Shocked

טלפון של קירה יימסר כהרגלי לכל המבקש אותו: ללא הבדל דת/גזע/מין/לאום/דרגה וכו'..............

קירה....תנ"ך הזונות: 1653751604kira kira bat yam22

יאלה ביי, אני חייב לזוז.... יש לי חוג קרמיקה ב 12:00 ...............Tongue

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

132

...זונות בדירות מחולקות,כמו פרפרים, אינן זקוקות לתירוצים בכדי להוריד את הבגדים...

...החיה המסוכנת ביותר בעולם עבור האדם- האדם עצמו...

...עד שלא תנסה, לא תדע מה אינך מסוגל לעשות...

יקירתי קר לי בלעדייך, אך מאוד חם לי איתך, שקט לי בלעדייך אך מאוד רועש לי איתך.

מאסתי יקירתי כבר לא מחזר אחר האהבה, מחפש אישה רק לאקט של אהבה.

עייפתי נותרתי לבד, מחפש אשת סוד ללילה אחד, קראתי אגדה שכתב איש אחד שהיה לבד:

בין חולון ליפו קרוב לים בטיילת, ישנה עיר עלובה ומשוגעת, שרוב בנותיה אבדו מזמן את הדעת.

עיר שבה אין חוקים וכללים, עיר שבה ילדות קטנות מתחשבנות בדולרים. עיר שבה הגברים הזויים.

האגדה אומרת שכל אישה שם גומרת או מזייפת, הזקנים מספרים שכל הגברים שם תמיד מחייכים. חיוך גדול

האגדות מספרות שבעיר מתגוררות המון בנות, וכולן צדיקות נותנות בסתר במלון קטן או באיזה חדר.Embarrassed

גברים מבקרים שם מדי ערב, והשכנים תוהים מי הם הגברים הזרים המסתובבים שם עם רדת הערב.Cool

עיר עם תחושה הזויה, עיר שהיא בית לאישה ולזונה, עיר שבה כל גבר ילד וטף יהפוך בסוף למטורף.חיוך

עיר אכזרית קרה ויקרה, מלאה בנשים מארצות קרות ולא יקרות, מכונסות צפופות בדירות קטנות.

העיר היחידה בעולם בה לא טובעים שם בים כבר מזמן, אלא בדירות המחולקות ביזע, זרע, ומזומן.

העיר היחידה בעולם בה רחוב על שם ירושלים, הוא רחוב בו יש המון בתים עם נשים ומזומנים.

העיר היחידה בעולם בה נכנסים בני כל הדתות לאותה הדירה מתוך בחירה ועם המון אמונה.

ואנכי לעת ערב, חיפשתי מעט אהבה ומגע, פתחתי את תנ"ך הזונות וחיפשתי פתרון למצב.

לא בקשתי דירות או זונות, חשקה נפשי באישה אמיתית, אישה שאקח עמי לחוויה שמימית.Embarrassed

א' מגיעה אלינו ממדינה בה זנות היא מקצוע עליו נבחנים במבחני הבגרות.

מדינה בה זונות הן חלומן הרטוב של הרבה בנות. "ונעשה ונשמע"עבורן הוא: "תרתי משמע". Shocked

א' 167 ס"מ, בת 40, שיער בלונדיני חלק ויפה עד אחרי הכתפיים,גבות טבעיות.

עיניים כחולות מדהימות. שפתיים בשרניות, שיניים לבנות נקיות ויפות.פנים נאות מאוד לגילה !

שדיים קטנים מעט נפולים בסיס פטמה רחב,(עדיין לא שקיות שוקו). רגליים רזות וארוכות, ישבן קטן.

בית כנסת נקי, פרוס שטיח ערווה בכניסה, גוון עור בהיר, בחורה נקייה, רזה,נחמדה, וסימפטית.

יתרונות וביצועים: 400 ₪ להרבה זמן...סקס קלאסי במובן הטוב והקלאסי של המילה.(מילפית אמיתית).

מתנשקת במסירות ובאהבה נדירה....

מציצה ללא כיפה, רטובה נעימה ונחמדה, ללא שבירת שקדים, ללא עקירת שיניים....

ליקוק ביצים נחמד, כולל כיבוס וייבוש, אך ללא גיהוץ וקולב מתנה....

זיון מעולה, בית כנסת רטוב תמידית בעל פתח צר, זורמת לכל תנוחה כולל באמצע תפילת מנחה.

מבצעת את ההוראות והמשימות לשביעות רצון הנהלת בית הכנסת.Tongue

גמירה על כל הפנים בזמן תפילת: "ותן טל ומטר"... כולל מריחת מי הקודש על פניה הקדושות.

חסרונות:

לא זזה רוורס, אך אצבע קדושה אחת הייתה רוב הזמן במרעומה הקדוש. לא מלקקת מרעומים.

ללא מיקום ! לא בחורה צעירה, מילפית מבוגרת, נאה בפנים (שווה זיון).לא מסתכלת על השעון...

גוף לא מושלם, אמנם היא רזה ואין לה כלל בטן/כרס, אבל הבטן והישבן לא חזקים כמו בייגלה פריך.

אילו הייתה לי שכנה כמוה בבניין הייתי שובר את הלובי, ומפסיק רק לאחר שהייתי מכניס לה את הזובי.

למרות שלא שברתי קירות, ולא ביצעתי פעולות של פינוי ובינוי, מאוד נהניתי עם הגברת הנחמדה.

ואולי עוד אחזור אליה למרות החסרונות.......Embarrassed

לסיכום:

אישה איננה רכוש, וגברים שחושבים אחרת חיים בעולם של הזיות וחלומות....כועס

גבר איננו רכוש, ונשים שחושבות אחרת חיות בעולם של הזיות וחלומות....כועס

מותר לפחד, מותר לבכות, מותר לאהוב, מותר גם ללכת לבקר זונות.

הפחד וזונות הם לא דברים רעים, כל עוד אתה לא נותן להם לשלוט לך בחיים....

גם דמעות אינן משהו רע כשאתה לבד, וחסר לך אהבה ומגע, (לא לחינם הדמעות מלוחות).בכי

אין הרבה הבדל בין גבר פחדן לגבר אמיץ כשמדובר באהבה, הכל עניין של תזמון.(לא של זיון).

אישה/זונה צריכה להפנים: ברגע שאת פושטת מעלייך את בגדייך עלייך להיות הזונה הטובה בעיר.

כשאת לבושה תהי פמיניסטית, צנועה, ומכובדת, כשאנו במיטה תהי זונה ואולי לא נלך אל השכנה.Tongue

את דרכי ההתקשרות לא' מרחוב הנשיא, אעביר באופן פרטי בתיבה הפרטית............

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

133

..לכל אורך חיינו, מרגילים אותנו להשוות עצמנו לאחרים, מי שמשווה עצמו לאחר הורס את עצמו..

...תמיד תגידו לאישה שהיא יפה ! במיוחד אם היא לא יפה....

...אף אדם לא נולד חכם, החכמה היא גולם, השולט עליה מעניק לה צורה...

ישנם הרבה טכניקות שונות ומשונות, והמון סוגי מדיטציה בכדי להביא אדם למנוחה ורגיעה נפשית.

אולם סקס עם שתי נשים, אפילו אם הן מסרבות לשתף פעולה אחת עם השנייה,היא הפעולה הטובה

ביותר להביא אדם לרגיעה ומנוחה במיוחד לאחר ההשפרצה הגדולה..... Tongue

שמעו סיפור יפה על מצוות 'סוקה' בחג הסוכות.........

את סווטה הכרתי בתנ"ך הזונות תיירת עם אשרת עבודה בארץ הקודש....

סווטה מגיעה אלינו מכפר קטן שבו אנשים גרים בסוכה,וסוקה זו בחורה שלא מגיעה תמיד לסיפוקה.Embarrassed

שוחחתי עמה בטלפון ברקע שמעתי את חברתה מדברת.....

על פי המבטא מיד הבנתי שמדובר בשתי כפריות אוקראיניות ומבחינתי זאת סיבה טובה למסיבה. חיוך

אני אוהב נשים כפריות, 100 גרם וודקה+ 100 גרם נקניק בטעם סוס, ויאלה יוצאים לרכיבה על הסוסTongue

שאלתי מה אתן עושות עכשיו ?

ענתה : "סתם יושבות בבית שומעות מוזיקה"

עניתי : אני גם אוהב מוזיקה, רוצות לעשות מסיבה עם זקן חמוד?Embarrassed

ענתה : כן רוצות ! אתה נותן גם מתנות ?

עניתי: ברור אני סנטה קלאוס של הזונות.....Star

נכנסתי לטיב טעם הקרוב עשיתי קניות, וכמובן לא שכחתי 400 גרם נקניק בטעם סוס. חיוך גדול

הזמנתי צימר באשדוד, אספתי את שתי הכפריות, ואז הבנתי שהייתי צריך לקנות גם פיתות.Shocked

סווטה בת 25 פנים נאות, גוף מלא מעט עבה, נראית בפנים חמודה מאוד,שיניים זקוקות לטיפול.

טניה בת 30 פנים לא נאות, גוף סביר לאחר לידה, ילדה שמחה/עצובה תלוי כמה וודקה שותה.חיוך

צדקתי ! אכן מדובר בשתי כפריות, לא הייתי יוצא איתן לבלות, אבל כבר עשיתי קניות.... Tongue

סווטה עבת גוף אכלה ושתתה כמו סוס, זיון סביר הזכירה לי בחורה אחת מסיביר.

טניה לא יפה, אבל נתנה את הנשמה, שברתי יחד איתה את הצימר, ופירקתי את הברזים. כועס

בזמן שסווטה בלעה את כל המטעמים....Shocked

עבורי זה היה ערב חד פעמי, אני אוהב לעיתים לעשות שטויות, זה משכיח ממני את הצרות. מבולבל

נשארנו יחד בצימר כחמש שעות, צחקנו שתינו (הן שתו), ובכל פעם פירקתי אחת מהן....Embarrassed

הן לא רצו לשתף פעולה ביחד במיטה. בסוף הערב נתתי לשתיהן יחד 100 דולר מתנה.

הן חייכו מאוזן לאוזן כאילו החזיקו בשטר של מיליון דולר. חיוך גדול

לסיכום: יש בפורום הרבה חברים צעירים, ויש במדינה שלנו הרבה נשים מערים וכפרים.

אתם לא חייבים לרוץ לזונות...כועס

אני כבר זקן ואני קונה את הזמן עם הנשים במזומנים, אבל אתם יפים וצעירים, לכו לבלות ולזיין נשים.

לסיום בנימה אישית:

הפחד הגדול ביותר שלי הוא השכחה, אני פוחד שלא אשכח את כל החוויות שעברתי בחיי.

לפעמים אני רוצה לחזור להיות בחור צעיר חסר דאגות, חסר ניסיון, מנותק מכל קשר.

לצאת שוב אל העולם אל המרחבים הפתוחים, להיסחף עם נשים למקומות משונים.

שוב להתאהב, שוב לרצות, שוב לבכות, והכל רק בגלל נשים ובנות. Embarrassed

יש בינינו אנשים הרואים עצמם כמכשירים בידי נשים, ובכך מסירים אחריות מעצמם

על מעשים ודחפים מפוקפקים. אם אתה נשוי או רווק חשוב להיות אהוב חופשי ושמח...

אהבה ושמחה אחד הם ! שניהם רגשות המגיעים ממשהו שקורה מחוץ לגוף,

ואין לנו באמת שליטה עליהם, והם לא תלויים בנו.

עם הזמן אנחנו מבינים שרק אנחנו יכולים להחליט אם להיות שמחים או מאוהבים.Embarrassedחיוך גדול

פרטי ההתקשרות לסווטה יימסרו למספר חברים נחמדים שאוהבים נקניק בטעם סוסים.חיוך

134

...אישה יפה היא גן עדן לעיניים וגיהנום לנשמה..

...מעניין מה חושב אדם עיוור על המשפט הנ"ל...

...הדרך להתחיל, היא להפסיק לדבר ולהתחיל...

...מעניין מה חושב אדם אילם על המשפט הנ"ל...

אנו משתבחים עם השנים, נוטים להשלים עם שינויים המתחוללים בגופנו ובחיינו הארוכים.

השיער מלבין והגוף מזקין, קמטי ההבעה עמוקים, מביעים תזכורת ממסעות ישנים וארוכים.

הקול מחוספס, הדיבור משתבח, השפה עשירה, והשנים מעשירים אותנו בחכמה בהון ואון.

כשאדם רוכש ידע במהלך חייו: הלך רוחו משתנה, חשיבתו משתנה, ואף קצב פעימות ליבו משתנה.

השפה והדימויים הבוקעים מגרונו עולים מתוך נשמתו, ויחדיו יש להם את הכוח להפוך דבר אחד לשני.

על האדם להתחיל לחיות מהיום בו החל ללכת, אחרת יאבד את הערך של עצמו וישכח שצריך ללכת.

כשהתחלתי ללכת חלמתי להיות חיל בחיל הים, בסוף הצטרפתי לאריות הטרף בגולני.

ואת הקריירה הצבאית שלי אני מסיים כפיראט זקן, המחפש אישה/זונה לזיין.....Ouch

עייפתי מלהסתובב בדרכים, שבעתי מלילות נדודים, מאסתי מחיוכים מזויפים.מבולבל

מאסתי בדירות המחולקות, מאסתי מאורגזמות מזויפות, רוצה יותר תיירות ונשים רגילות. Embarrassed

כבר זקנתי אינני יפה עוד !מבולבל אין בי דבר מלבד ניסיון וידע. ואני מנצל אותו כל יום עד תום.

חד וישיר עם תשובה לכל שאלה, יודע מה לשאול ומה להשיב, מתקיף כמכונה משומנת היטב.

זונה לא מפחידים בזין, פיראט לא מפחידים במילים גסות ובקשה לקש, וזהב טהור אינו חושש מאש.

את ק' הכרתי בתנ"ך הזונות הגויות פסוק: "ויחרב פוטין את ארצם ותברחנה לכל עבר" Shocked

פירוש רש"י: ברחתי לארץ הקודש לעבוד בניקיון, וקיבלתי מקל מטאטא עמוק לגרון. Shocked

מיד חתרתי לשיחה בטלפון, על פי המבטא מיד הבנתי את ארץ מוצאה, וחתרתי למגע באהבה.

ק' בת 21 , 175 ס"מ פניה עצובות,מבולבל והסבל ניכר על פניה,Ouch שיערה שחור פחם ארוך, גבות טבעיות.

עיניה חומות ועצובות כשקד בשלכת. שפתיים נאות. שיניים לא יפות אך נקיות.חיוך גדול

שדיים קטנים חמודים ונאים עם פטמת כפתור, בטן שטוחה לא חזקה, רגליים יפות ארוכות ורזות.

ישבן חמוד, בית כנסת יפה ללא משקופים, אחד הצרים שידעתי,Embarrassed קעקוע שושנים על זרוע ידה הימנית.

קעקוע כיתוב באנגלית מעל שני הישבנים. אצבעות ידיים ארוכות ויפות,אצבעות כפות רגליים נאות.

ק' לא הילדה הכי יפה בכיתה, אבל קצב הליכתה בשמלתה הקצרה, העמידה לכל השכבה והשכונה.Tongue

ק' זונה בהליכתה, זונה בלבושה, זונה במיטה, אך כלל וכלל אינה זונה בהתנהגותה.

היא ביישנית וסגורה, לקח לי כמעט שעה להגיע למקומות שאליהם רציתי להגיע עמה.

לכל אדם ולכל אישה יש חולשות אפילו לזונות... לעיתים עלינו לנצל את החולשות הללו לטובתנו.

יתרונות וביצועים: לא דיברנו על סכום כסף או זמנים, הבטחתי לעזור וכך עשיתי...

מתנשקת באהבה ובמסירות טוטאלית..... Embarrassed

מציצה ללא כיפה עמוקה טובה ורטובה, כולל הקש בדלת לשקד שמאל וימין יחדיו.... חיוך

כיבוס ביצים מעולה, כולל כיבוס ייבוש קיפול, וקולב מתנה.... Tongue

כיבוס מרעום מצוין, כולל כיבוס ייבוש, פוליש ווקס ,ועץ ריח בטעם תות על חשבון הבית.... Star

זיון מעולה, כחומר ביד היוצר, כמצ'טה ביד לוחם שבט המסאי, כמטען חבלה ביד לוחם חיזבאללה.....

אחד הזיונים הטובים שהיו לי לאחרונה, יודעת את מלאכת הקודש, עושה הכל באהבה כמו חברה.

כולל: שבירת קירות, פינוי ובינוי, תמ"א 38, שיקום שכונות.

טל ומטר על כל פניה כרעם ביום בהיר, תרתי משמע !

לסיכום:

לעיתים אנו רוצים לגור בתוך בועה מנותקת מן הפנים אל החוץ,לראות מבלי להיראות.Cool

כולנו לפעמים חיות טרף, אך גם חיות טרף הכלואות לזמן ממושך, מאבדות עם הזמן את אומץ ליבן.

הכי קל לא לעשות דבר, הכי טוב לעשות ! הכי כייף לנצח ! אך גם מותר להפסיד או להיכשל.

חוסר הרצון לעשות משהו הוא: מסוכן, אפור, ומשעממם ואין בו תקווה, לא ניצחון ולא הפסד !

רק תבוסה וכניעה מראש. Ouch

לסיום בנימה אישית:

הילדה ק' עצובה, חייה קשים, עזרתי לה ואעזור שוב בהמשך, היה חשוב לי שהיא תחייך.

החיוך שק' חייכה לאחר שנפרדנו היה החלק הטוב ביותר בכל חמש השעות שהיינו יחד ! חיוך גדול

פרטי ההתקשרות לילדה ק' יימסרו באופן מבוקר וקפדני ביותר.....

עמכם הסליחה ! מבולבל

135

...עשה לך רב, קנה לך חבר, רכוש לך רכב, וסע לאסוף אישה....

..."כל המרבה שיחה עם האישה, גורם רעה לעצמו"...(משנה אבות פרק א')

..אין חופש בלי החופש לטעות ! כדי לגרום לנשמתנו לפעול, עלינו להוציאה משיווי משקלה...

...המסתורין האמיתי שבעולם הוא הגלוי, לא הנסתר ! המילים הם כסף והשתיקה זהב...

הכי קל לעשות את הדבר הנכון, הכי קשה לדעת מהו הדבר הנכון....................

אני מאמין שקודם צריך לעשות, תמיד צריך להיות בתנועה, להסתקרן לדעת לבדוק בעצמך.

אם משהו לא מצליח לנו ! יש לנסות לשנות אותו, או את הגישה שלנו, רק לא להתלונן שאי אפשר !!! כועס

לאחרונה אני קורא הרבה בתנ"ך הזונות, ולעיתים אינני מבין אתכם,בחורים צעירים יפים וחכמים.מבולבל

כל הזמן אתם רק מתלוננים: הן לא עונות לי, לא הולך לי , קשה לי, אכלו לי, זיינו לי......כועס

לא צריך להיות קוסם, לא צריך להיות יפה או חכם, רק להיות בני אדם. Tongue

רסנו את לשונכם, בלמו את שפתותיכם, הלשון ואיבר המין הגברי הם שני איברים ללא עצם.

רק שריר עם רקמות וכלי דם, שבזכותם ולזכותם יקום דבר, על פי שני אלו יישק דבר תרתי משמע !

אדם אילם לאיטו דועך והוא כצל מתהלך,מבולבל ואדם אימפוטנט משול למת ! Ouch

החיים יפים ונפלאים אבל אי אפשר לסמוך עליהם, הם יכולים ברגע להפוך לאכזריים. Shocked

היאוש והאשליה מרחפים תמיד מעל ראשנו מנסים להכניענו, ואנשים החפצים חיים בהם נלחמים. כועס

מתעקשים מביטים לייאוש בעיניים, לא נכנעים ומנצחים והופכים עצמם לאנושיים, חיים את ההווה.......

בנושא אהבה וסקס : העבר והעתיד הם היסטוריה, שניהם לא קיימים יותר.

אחד מהם היה קיים אך כבר לא ! השני עדיין אפילו לא התחיל להתקיים.

אבל ההווה קיים כעת ! ומי שחפץ חיים חי את ההווה ללא הרבה דיבורים.

נשמתנו מסוגלת לשאת כאבים עד גבול מסוים, ברגע שנשמתנו לא חשה כאב היא מתה ! בכי

נשמתי חיה ובועטת, חשתי מעט כאב ויצאתי אל הדרך לחפש אישה שתרכך את עצמת כאבי. Embarrassed

את ג' הכרתי בתנ"ך הזונות, פסוק: "רוסיה ותיקה בארץ הקדושה"מתגוררת באחת מערי השרון.

בת 21 175 ס"מ, פנים נאות, שיער בלונד חלק וטבעי, עיניים כחולות ועמוקות, שפתיים בשרניות.

שיניים לבנות, שדיים נפולים(לא שקיות שוקו), אגן רחב, מעט בטן, ישבן גדול, רגליים ארוכות.

ילדה סקסית, לא דקיקה ולא שדופה, מעט שמנה, בריאה ומלאה, פחות 12ק"ג והיא פצצה !

עובדת בעבודה נורמטיבית, כותבת ומדברת עברית רהוטה, ילדה חכמה ומקסימה.Embarrassed

בתחילה ביקשה מחיר גבוה, לאחר מספר דקות הבינה שאינה מתכתבת עם עציץ נוי. Dead

אלא עם עץ זית עתיק וזקן ששורשיו עמוקים באדמה ואין רוח/אישה אשר תזיז אותו ממקומו. Cool

לבסוף השתכנעה להיפגש עבור שתי תמונות של נתן, וכרטיס נסיעה ברכבת למרכז.מוחא כפייה

ג' ילדה מקסימה, היא לא זונה של מכון או סרט נע, היא ילדה חרוצה שזקוקה למעט תמיכה ! מבולבל

תמיכה חומרית, ותמיכה רגשית.Embarrassed לאחר שסיימנו את שלוש השעות שסיכמנו עליהן.

היא לא רצתה לחזור הביתה, ונשארה עמי עד תום הלילה........ Embarrassed

לסיכום :

הופתעתי לטובה מהילדה ג', היא יודעת להנות ממעשה האהבה, מכירה את כל רזי התשוקה...

מציצה מדהימה, כיבוס ביצים מצוין, כיבוס מרעום מעולה אחד הטובים, סקס מעולה !!!!

בולעת את מי הקודש, אך לא זזה רוורס.

לסיום:

אני כבר שנים חי על פי העיקרון של "כן" ו- "לא"-כן לדברים הטובים, לא לדברים הרעים !!! כועס

גם אם יש לנו יום רע ולא בא לנו לצאת מהבית,מבולבל פתחו את הדלת לא בכדי לצאת.

אלא בכדי לתת ליום החדש להיכנס.... Hug

אין צורך לבלות את החיים במחשבות על העבר, או בפחד וחרדה מן העתיד.

ההווה כבר כאן ואנו נושמים וחיים, ומי צריך יותר מזה בחיים...... Star

הערה לסיום:

דרכי ההתקשרות(לא מס' טלפון) לג' מכיתה י"ג יימסרו למספר חברים בודדים בפורום !

לא תהיה הצפה, דרכי ההתקשרות יחולקו לחבר אחד לשבוע בלבד !!!

עמכם הסליחה לא מדובר בילדה שהיא רק זונה ! יש בה נשמה גדולה !!!!

תודה לסיום:

תודה לרכבת ישראל.........Embarrassed

136

...אם אינך יכול להירדם, אל תספור כבשים, או שתגדל כבשה, או חפש לך אישה...

...סקס הוא רק התחלה של משהו, אך אם תפסיד את ההתחלה תפסיד גם את הסוף...

...אם אהבה איננה חלק מחייך דבר לא יעזור לך...

בימים חולם חלומות, בלילות הולם בקירות, מסתיר סוד מסתתר כשודד, בוחר להיות בודד.

השעה מאוחרת והרוח נושבת, המחשבות מתעופפות בראשי כשקית ריקה ברוח קלילה.

רוצה לדבר לפתוח פתח, אך מסתגר לנצח. מפחד לפעור פצע, מכור לתאווה אך לא לבצע.

כולי אמביציה, מלא אנרגיה, חורש ביום מזימות, מחפש אהבה בלילות.

האדרנלין כולו מוקדש למין, הפלאפון תמיד זמין, מבקש ודורש רק עוד אהבה,מגע, ומין.

העיניים אדומות, הלחיים סמוקות, הרגליים כבדות, האיברים מתברברים, עם עצמם הם מדברים.

מבפנים בוער, מבחוץ ממהר, רוצה לגעת רוצה לדעת, רוצה לתנות אהבים עד איבוד הדעת.

משוטט ברחובות, מדלג מעל גדרות וחומות, מחפש נשים וזונות. כמו גרושה הזקוקה למזונות.

רוצה מפגש יומיומי עם אישה, כמו חייל במלחמה המשרת את המדינה. חייל בצבא האהבה...

חותר למגע ופודה את גופה מהשבי בתמורה לאתנן. כובש בסערה את דירתה העלובה.

כאילו היא לא זונה, כאילו היא ילדה תמה ותמימה, כאילו לא קבענו מראש מחיר ושעה.

כאילו ששעתה היא שעתי. כאילו שזמנה נועד רק עבורי. כאילו היא נולדה רק בשבילי.

ולאחר כשעה ניפרד כאילו לא נפגשנו מעולם, את הדלת חיש מהר נסגור, ושוב אצא אל הרחוב.

אעשה פני עיוור המגשש וממשש מנסה לנחש, כמו אילם המנסה לומר מילים שאנשים לא מבינים.

שוב מסתתר, שוב חולם, שוב בורח, אך אף פעם לא שוכח, אנכי עבד לאהבה, וכבר לא נותר בי כוח. מבולבל

לעיתים אני תוהה, האם אני טועה, רובנו מתייחסים אל העולם בפשטות,שוקעים בדמיונות...

חולמים חלומות. חושבים שהחיים הם חלום, אך לא מבינים שהם עדיין ישנים.... Sleepy

בשעת ערב מאוחרת קבעתי עם סווטלנה, תיירת בעלת אשרת עבודה, מתגוררת בעיר הזונות...

מגיעה אלינו מארץ בה המשפט: "אם אין לחם שיאכלו עוגות" הפך ל:"אם אין לחם עבדו כזונות" Ouch

מגיעה מכפר קטן ונידח שבכניסתו שלט גדול : "אם אין זרע אין ידע" (אוקראינה).

סווטלנה 165 ס"מ, בת 23, שיער שחור בריא וארוך, גבות טבעיות,עיניים ירוקות/חומות.

שפתיים בשרניות, שיניים סבירות(לסת עליונה שיניים מעט בולטות).שדיים גדולים ונפולים.

בטן גדולה, ישבן גדול, רגליים עבות, מבנה גוף עבה ושמן, בית כנסת עם כניסה רחבה מאוד.Shocked

היא לא יפה, לא מטופחת, אפילו די מוזנחת, נראית כמוכרת במסעדת פועלים בצומת סירקין.

יתרונות וביצועים: 300 שקלים למספר שעות הכל כולל הכל כולל הכל כולל הכל ....

מתנשקת באהבה במסירות...

מציצה טובה ללא כיפה, משתדלת, מתאבדת, נחנקת, משתעלת, ושוב מוצצת, ממש ילדה צדקת !

כיבוס ביצים טוב, מכבסת, תולה, מרתיחה, מייבשת, הכל עבודת יד, כולל קיפול, גיהוץ וקולב מתנה.Star

כיבוס מרעום מעולה, מוסיפה לכיבוס המרעום מרכך כביסה ועמילן, כולל ניקוי כתמים מחורים אפלים.

זיון טוב, ילדה כנועה וצייתנית, כחומר ביד היוצר, אוהבת סאדו קל,משיכות חזקות בשיער.

פליקים חזקים לישבן, סקס אגרסיבי וחזק בקריאות עידוד של הילדה לעוד ועוד ועוד....מוחא כפייה

נסיעה ברוורס מצוינת, כולל שבירת קירות, הרמת תקרות, פירוק והרכבת פרגולות.

השפרצה עצבנית לפנים ללוע, לעיניים לאישונים הכל מתקבל בברכה ובעידוד מצידה.Tongue

חסרונות:

לא יפה, שמנה, לא מטופחת, אצבעות רגליים לא יפות, אצבעות ידיים לא יפות, די מוזנחת. Ouch

לא תתאים לכל אחד, רק לאוהבי בחורות מלאות מאוד, לקבלני שיפוצים פינוי ובינוי.

בית הכנסת רחב מאוד ניתן להכניס רגליים, ידיים, בקבוקים, ספות נוער. Shocked

לא מסתכלת על השעון(אין לה בכלל שעון). אוהבת לשתות, נשארת שעות ארוכות.

ללא מיקום, יש להתגבר על מראה גופה ופניה....מבולבל

אולגה בת 35 165 ס"מ, שיער מסולסל צבוע בלונד, גבות טבעיות,עיניים ירוקות.

שפתיים בשרניות, שיניים נקיות, שדיים גדולים נפולים, בטן/כרס גדולה.

אולגה לא יפה, היא נראית כמו התלמידה החנונית בכיתה, לבושה מרושל,מאופרת בטמטום. Dead

לא מטופחת, לא נקייה, נראית כעוזרת למוכרת נקניקים בטיב טעם. מבולבל

מגיעה אלינו מארץ שבה הבעלים עוזבים עם שחר ראשון ולא חוזרים יותר הביתה לישון. כועס

מגיעה מעיר שבכניסתה יש שלט גדול : "טוב למות מאשר לחיות בעד ארצנו". (אוקראינה).

יתרונות וביצועים: 100 דולר הכל כולל הכל כולל הכל כולל הכל כולל הכל כולל הכל.....

מתנשקת אך לא מתמסרת בנשיקה...

מציצה ללא כיפה, כולל שבירת שקדים, ועקירת שיני בינה ללא הרדמה.

סקס מצוין, בחורה חזקה אוהבת להזדיין בצעקות רמות, מעודדת ודורשת בזעקות עוד ועוד... Shocked

נסיעה ברוורס, ללא רישיון, ללא עצירה לתדלוק, מעודדת ודורשת עוד ועוד...

אולגה בחורה מטורפת חובבת סאדו קל עד כבד, מבקשת ומתחננת למכות במהלך הסקס.Shocked

הוציאה ממני את כל האגרסיות המצויות בי, פירקתי את הקירות, ופירקתי גם אותה לבקשתה....כועס

פירוק והרכבת שיער ללא הלחמה, קרב מגע וחתירה למגע כמו במלחמה, קשירות וחניקות. חיוך

סטירות לפנים, פליקים לישבן, משיכות שיער, לאחר פליקים רבים בישבנים החלו בידיי כאבים. מבולבל

לא נותרה לי ברירה, ולא נותרו בי כוחות, הכיתי אותה בחגורה לבקשתה... חיוך

חסרונות:

לא יפה, שמנה, לא מטופחת, אצבעות רגליים לא יפות, אצבעות ידיים לא יפות מוזנחת.

לא תתאים לכל אחד, רק לאוהבי בחורות מלאות מאוד. או לאוהבי BDSM (ללא מיקום).

כשפגשתי אותה הסברתי לה שאנכי רב מקהילה מאוד משונה, ויש לי דרכים משונות לשבור קירות. חיוך

להפתעתי ולתדהמתי היא שלפה מארנקה תעודת קבלן מורשה להריסות, פינוי ובינוי.Shocked

לסיכום : "יצר לב האדם רע מנעוריו"....

כמו כל דבר רע- העין רואה, היצר מתעורר, הלב חומד, והאיבר גומר...וחוזר חלילה....

כולם בלי יוצא מן הכלל משקרים בכל הנוגע לסקס. כולנו בוגדים, כולנו נואפים, כולנו בוכים. בכי

מרוב שקרים אנו שוכחים מי אנחנו, מרוב הבטחות חיים בחלומות, מרוב זונות אובדי עצות. מבולבל

חושבים להיפרד מהאישה, לשתות לשוכרה, ללכת לזונה בהשכרה לשעה. מבולבל

גבר מסוגל להתמודד עם כל קושי מלבד: 'לב שבור' 'ודממה'.

לב שבור גורם לעצבות אשר חונקת את ליבנו... מבולבל

דממה עשויה ממילים שאין אנו אומרים, ואנו נותרים ללא מילים. מבולבל

אין בהליכה לזונה משהו רע ! כפי שאין בדמעות משהו רע ! כל עוד הדלת נעולה בשני המקרים.Embarrassed

לסיום : זונות נבראו בכדי שנזיין אותן ולא בכדי שנבין אותן. Tongue

אני מאמין שעדיין יש צדק בעולם, מלבד אולי בחלקים מסוימים בעיר בת ים........ מבולבל

פרטים ודרכי התקשרות לשתי עלמות הטירוף ימסרו בפרטי.....

שנה טובה לכולם...... Star

137

...ידוע לכל שכלים בהם משתמשים באופן תדיר, מתחזקים ומשתבחים עם השנים...

...התאווה התשוקה והאהבה משתמשים בהם תדיר, והן מתחזקות ומתעצמות עם השנים...

...עשו אהבה, דברו אהבה,השנאה הנקמה והקנאה, הן מחלות קשות יותר ממחלות הזונות...

כולנו בני אדם, מאוד שונים אחד מהשני, אך די דומים, כולנו מחפשים אהבה, מכורים לאשליה.

ברגעים קשים מאמינים באלוהים, בעת מחלה מאמינים בבריאה, מצפים תמיד לתקווה...

ואלוהים, הוא חסר פנים, מסתורי ואפלולי, נמצא בכל פינה, חנון ורחמן מבין כל נפש ובינה.

אלוהים בחר בנו, אך נטע בקרבנו תכונות רבות, ברא לנו גוף ונשמה, והמון רגשי אשמה...

שנאה, אהבה, קנאה, פחד ויראה, ברא לנו שמיים וארץ, ים ויבשה, עצים ופרחים,

ברוך אתה ה' אלוהינו מלך העולם יוצר אור ובורא חושך, עושה שלום ובורא את הכל.

השמיים שמיים לה', והארץ נתן לבני אדם, את היום ברא לעמל, את הלילה ברא לעצל.

את הים ברא לדגים, את העצים ברא לציפורים, את האור ברא לחמה, את החושך ברא ללבנה,

את הדירות המחולקות ברא לזונות, את היופי והחן ברא לרוסיות, את הכדורים ברא לחולים.

ואנכי כולי געגועים לנשים, כבר לא יכול להרפות, כבר לא יכול לחכות,כבר לא יכול בלי נשים וזונות. בכי

לא חיפשתי יופי, לא חיפשתי אופי, חיפשתי משהו שישביע את רעבוני הרב,כאריה שואג בטבע.כועס

יצאתי לעיר הנמל הדרומית אשדוד, הלכתי לפגוש את אוקסנה ולתת לה שוקולד גדול ובננה... Embarrassed

אוקסנה 175 ס"מ בת 44 מגיעה אלינו מארץ ללא אלוהים, מארץ האין דיו ואין דיין, (אוקראינה).

שיער שטני ארוך, גבות דקות טבעיות, שפתיים בשרניות, שיניים לבנות ונקיות,חיוך גדול

שדיים נפולים (שקיות שוקו),עם פטמות גדולות ככפתורי רדיו ישן, כתם לידה גדול וחום מעל החזה כאילו

נשפך עליה שוקו, כפות ידיים נאות מאוד, עם אצבעות ארוכות ויפות ללא לק. רגליים ארוכות ויפות,

ישבן נאה, גוון עור לבן, חיוך ביישני, בחורה מקסימה, לא מתאימה כלל לתיאור של זונה !

יתרונות וביצועים: 400 שקלים להרבה שעות.......הכל כולל הכל כולל הכל כולל הכל כולל הכל כולל. מוחא כפייה

מתנשקת באהבה ובמסירות נדירה.... Embarrassed

מציצה מצוינת כולל שבירת שקדים, שבירת גרונות, וחדירה לכליות.... Tongue

ליקוק והקצפת ביצים עד הקצפת החלמונים, רימינג חודרני קטלני ויומרני .... חיוך

זיון מצוין זיין כפי יכולתך לא תשמעו תלונות, רק קריאות עידוד ברוסית אישו אישו אישו (עוד עוד עוד). מוחא כפייה

נסיעה ברוורס כולל התנגשות בקירות, שבירת קירות, שבירת פגושים, כולל כיסוי ביטוח צד ג' .... Tongue

השפרצה לפנים לתריסים לשכנים ללוע לגרון ולחלון.... Embarrassed

אחד הזיונים הטובים שלי השנה !Star כתבתי רק את אשר מצאתי לנכון לכתוב,היו עוד הרבה דברים

שעשינו אך אני שומר אותם לעצמי, ודי לחכימא ברמיזא....EmbarrassedShockedTongueחיוך

חסרונות:

לא בחורה יפה, לא בחורה צעירה, ללא מיקום יש צורך במיקום !

גוף נאה יחסית לגילה, פנים נאות יחסית לגילה, אישה בעלת אישיות נדירה!אצבע למעלה

לא זונה של מכון, לא זונת סרט נע, עובדת בעבודה נורמטיבית, ומקבלת אולי לקוח ליממה.

אם אתם יודעים לזיין כמו שצריך היא לא רוצה לחזור הביתה,Embarrassed

מתאימה לגברים שיודעים מה הם רוצים, שיודעים לתת בכדי לקבל, ואני לא מדבר על כסף !

הערת אזהרה:

הצדיקה אוקסנה איננה מתאימה לנוטלי כדורים, לבעלי בעיות בקיבה, בעיות בביצים, בעיות בשרירים,

בעיות קוצר נשימה, בעיות בלב, בעלי רגישות למלח, סוכר, גלוטן, ובוטנים.ולבעלי אופנועים אדומים. קריצה

מי שבכל זאת יחליט לבקר את הגברת אוקסנה, נקדיש עבורו את מילותיו של הצדיק:

חיים נחמן ביאליק מתוך שירו: "ברכת עם"....

"תחזקנה ידי כל אחינו המחוננים, עפרות ארצנו באשר הם, שם לא ייפול רוחכם עליזים מתרוננים,

בואו שכם אחד לעזרת העם, הוי כוחות נפרדים התלקטו , התקוששו, עיבדו שכם אחד בחייל ועוז !"

לסיכום: הדרך היחידה להבנת דברים מסוימים היא חוויה ישירה ומוחשית,

ישנן חוויות שפשוט לא ניתן לתרגם במילים, חייבים לגעת בשביל להבין ולדעת.

מספר הטלפון יימסר לחברים שקראו והבינו את שכתבתי לעיל...

138

...אל תאבד את היום בציפייה ללילה, ואת הלילה בציפייה לאור הבוקר...

...מוות הוא הדבר הכי בטוח בעולם, מדוע מתאבדים מופתעים רגע לפני מותם...

...אם מרעום בעיניך הוא רק מנגנון הפעלה של פצצה, גש לאיידה וקבל הדגמה...

...אין לי זונה אחרת גם אם ביצתי בוערת...

אפתח במילותיה של שרית חדד בשירה: מאמי...

מאמי לא רוצה שום קשר מחייב, לעשות חיים ולא להתאהב, להסתובב עם מיני בבגד גוף.חיוך

להרגיש אישה ללבוש חשוף, אין לי ראש לכלום לא רוצה חבר, בכל יום אצא לי עם בחור אחר. Shocked

ואנשים עדיין תוהים מדוע מדינת היהודים מלאה חדרים קטנים ובתוכם נשים עם תחתונים. Tongue

שעת בין ערביים צועד בבדידות דוממת, מחפש בשקט אחר זנזונת, לבושה חשוף או רק בגד גוף.

תאגיד בלפור בת ים מתלכד בהתאמה כמעט מושלמת עם תאגיד הירקון ת"א בשפך נחל הירקון.

אגן הניקוז של נהר הזרע נשפך כמים צלולים בביבי המקלחונים הסרוחים.

בחום הקיץ עולה ריח הזרע מעלה והצחנה שולטת באוויר, בימי החורף הקרים קופא הזרע בביבים.

בפעם הראשונה בה התוודעתי לריח הזרע, עוד עלתה מחשבה בליבי, שמדובר במלבי בטעם חלבי.Ermm

עם השנים התגברתי ביזע על ריח הזרע, עשיתי עצמי כאילו לא יודע. כאילו חסר אני חוש ריח.Cool

הלא ריח הזרע, דירות מחולקות, נשים וזונות, הם חלק בלתי נפרד מחייו של רווק או משלם מזונות.

אנחנו לא אנשים רגילים אנחנו יוצאי דופן, אנשים רגילים הם כמו עלים,אנחנו יותר כמו פרחים.חיוך

מה אנחנו בסה"כ מבקשים?

ביקור יומי בבית הכנסת, לשחק סנוקר שקדים, כיבוס וייבוש ביצים, נסיעה ברוורס, טל ומטר....Embarrassed

רוב האנשים הרגילים בסוף היום חולמים לחזור הביתה, אנחנו חולמים על היציאה לדרך............Cool

יצאתי לדרך הירקון בעקבות הודעה שקיבלתי בטלפון, זונה שעזבה שלחה חברה זונה לארץ הקדושה.

איידה מגיעה אלינו ממדינה בה זונה נחשבת קדושה, ובתולה היא אישה טמאה.Shocked

איידה מגיעה ממקום בו הזונות מלכות, והבתולות הן משרתות.(רוסיה/מוסקבה).

170 ס"מ, בת 24 שיער שטני חלק ארוך ויפה, גבות טבעיות, עיניים ירוקות, אף סביר.

שפתיים יפות בשרניות וטעימות, שיניים לבנות, שדיים רכים ונאים, רגליים עבות וחזקות.

ישבן חזק ובולט, בית כנסת עם כניסה ללא משקופים, מרעום פצצת אטום. Tongue

גוון עור בהיר, בטן לא שטוחה, בחורה בריאה לא שמנה, ילדה סקסית אך לא יפה !

לא נפלתי...לא התעלפתי...רק שאלתי את איידה אם זזה רוורס ? איידה ענתה: 'דה' תדלקת נסעת. מוחא כפייה

יתרונות וביצועים: 500 ₪ לשעה 350 ₪ ל30דקות....

מתנשקת צרפתית באהבה ובמסירות...שפתיים טעימות ובשרניות.... Embarrassed

מציצה סבירה+, מתקשה להכניס את כולו ללועה, אך משתדלת ועושה ככל יכולתה...

כיבוס ביצים טוב, חסר קצת מרכך כביסה....

כיבוס מרעום, המייבש לא עובד אין כיבוס......מבולבל

זיון מצוין, בית כנסת נעים רטוב ולח ללא משקופים, הילדה אוהבת לקבל מעודדת וגומרת.... Tongue

נסיעה ברוורס רכה נעימה ללא מצלמת רוורס, מרעום מתוק ויפה הרכב מחליק לתוכו בהנאה... חיוך

טל ומטר מתקבל בברכה ללועה ופניה, כולל מריחת מי הקודש על פניה הקדושות... Embarrassed

חסרונות:

לא ילדה יפה אך כלל לא מכוערת, בטן רכה, לא שטוחה, לא בחורה שמנה, לא מלקקת מרעומים.

נסיעה ברוורס תדלוק 100 ₪ אוקטן 69 נטול גזים.

סה"כ מדובר בילדה חמודה ונקייה (בייגלה טרי).זיון טוב, נסיעה ברוורס ממש טובה ונעימה.

אם לא יפתחו בקרוב עוד מגרשים לנסיעה ברוורס, אני אחזור אליה לעוד נסיעה ברוורס. חיוך

ממוקמת בחדרון ברחוב הירקון.....

לסיכום : שיר לזונה איידה....

היידה איידה לא די לה די די דיינו דיינו דיינו... Star

נולדתי ילדה יפה, אמי לי תמיד אמרה בזמן שהייתה אופה. Embarrassed

חלומי הגדול היה לונדון, בסוף הגעתי לרחוב הירקון.Dead

היו לי חלומות גדולים, וכעת החלומות רעים, המציאות מכה לי שוב בפנים.Ouch

בירקון כולם אותי מכירים, גם כשהחושך יורד אותי מזהים. מבולבל

מתגוררת אני בסמטה אפילה, כולם כבר ישנים במיטות, ומיטתי ואני ממתינות ללקוחות.חיוך

ילדה יפה לאמא אופה, ישנה כל היום והלילה איום, הנה בא לקוח איפה הנחתי את הקונדום?Shocked

היידה איידה לא די לה די די דיינו דיינו דיינו .....Star

מספר הטלפון של איידה יימסר לכל חברי הפורום, ללא הבדל דת/גזע/מין/דרגה/ וכו'...........

139

...כל מה שתעשה בחיים יהיה חסר חשיבות, אך חשוב לעשותו, כי איש לא יעשה זאת מלבדך...

...חיי אולי אינם דבר מיוחד, אך לא חיו אותם לפניי...

...אין דבר מייסר יותר מלהחזיק בבטן סיפור על זיון טוב שלא סיפרת...

אנו אוהבים לשמר זיכרונות, לא שוכחים רגעים שמחים, לא מוחקים ימים עצובים.מבולבל

הולכים תמיד על הקצה, בין אהבה לבריחה, בין רצונות למעשים, תמיד נלחמים. כועס

מסתגרים בחושך, חיים בתוך בועה, רוצים רק שקט הרעש שובר לנו את הדממה.Sleepy

כמעט שכחנו מה זאת אהבה, רק השירים מזכירים לנו את מה ששכחנו באמצעות מילים :

שלום חנוך כתב לכולנו : "קח לך אישה ובנה לה בית, קח לך, קח לך"

אז לקחתי אישה בניתי לה בית, היא לקחה את הבית ואני נותרתי לבד בבת ים...בכי

לכן אני יותר מתחבר למילים שכתב אהוד מנור ז"ל: "קפה אצל ברטה"

כשאני שפוף ורע לי על הלב,מבולבל אני הולך לברטה ואצלה יושב, אני שותה קפה שחור.

מראה לה את היד, אומרת לי אתה נחמד תשים עשירייה בצד. Shocked

ואז אני שואל אותה על אהבה אומרת כן, אבל לפני כן אכזבה, אולי תראה רופא. Ouch

תשמע אתה בחור יפה, אולי תשתה עוד כוס קפה....Embarrassed

את ברטה הכרתי בתנ"ך הזונות, גרה בישראל כבר יותר מ 20 שנים מדברת וכותבת עברית.

ברטה אישה מיוחדת, היא אוהבת גברים חמודים, היא אוהבת סקס, היא אוהבת לשתות אלכוהול.

אבל היא אישה טובה ויש לה ילדים ומשפחה (ללא בעל).

היא עובדת קשה למחייתה, ואם ניתן לשלב בין כוס קפה, עם קצת עזרה מה רע!?

ברטה מתגוררת כ 50 ק"מ צפונית לת"א, הצלחתי לשכנע אותה לבוא ברכבת.... חיוך

היא לא צעירה ולא תתאים לבחורים צעירים, רק לגברים מבוגרים !!!

ברטה במיטה מדהימה, הכל כולל הכל כולל הכל כולל הכל.....ההבדל הגדול ?הכל באהבה !!! Heart

מספר הערות:

*לא אציף אותה ! אתן למספר קטן מאוד של חברים מבוגרים בפורום את פרטי הכרטיס והם יפנו אליה.

* היא לא זונה היא עובדת קשה, אבל אוהבת לבלות במלון עם קצת אלכוהול,והמון סקס. חיוך

* לא לדבר איתה על כסף, בסוף הערב להכניס לה לתיק או לכיס כמה שאתם רוצים.

לסיכום:

מוטב למות צעיר על הרגליים, מאשר לחיות חיים שלמים על הברכיים. כועס

קח לך אישה תן לה כמה שקלים, הורד אותה על הברכיים ותן לה לשתות מים..........Tongue

ודי לחכימא ברמיזא.....Embarrassed

140

...נוכל להחכים רק כאשר נכיר בכך שחלק גדול ממה שעשינו היה מטופש...

... אל תתנו ליום האתמול לקחת לכם יותר מדי מהיום...

...לרצות ולא להיות מסוגל משמעו להיות אומלל.....

בילדותי אהבתי להביט בפרפרים עפים, הייתי רודף אחריהם בתקווה שאחד מהם יהיה רק שלי. Embarrassed

תמיד תהיתי איך מגולם יכול לצאת יצור כזה יפה. Shocked

התבגרתי מעט ואהבתי להביט בנשים בדרכים,הייתי רודף אחריהן בתקווה שאחת מהן תהיה רק שלי.Embarrassed

תמיד תהיתי איך מפרח קטן יכולה לצאת אישה יפה.Shocked

וכעת הזדקנתי, לעיתים אני מדמיין את עצמי לפרפר, ואת הנשים כולן לפרחים יפים וצבעוניים.

ובדמיוני אני עף ומתפרפר, עובר מפרח לפרח, מכלנית לורד וגם להרדוף,יונק צוף ושורק לי צפצוף.

יודע ומודע אנכי שישנם פרחים מסוכנים הנסגרים ולוכדים פרפרים חלשים.בכי

אני מכיר הרבה פרפרים שפרח קיצץ להם את הכנפיים, וגם פרפרים שנכלאו בפרחים לכל החיים. Shocked

לכן אני תמיד יונק ומיד מרחף לפרח אחר, למדתי את המסר, אני פרפר מבוגר חופשי ומאושר.Tongue

בעבר פרחים יפים לכדו גם אותי עם עלי הכותרת, נותרתי שנים כלוא בתוכם,היה לי צוף בשפע.

אך ליבי יגע וליבי דומע ,בכי כמו פרפר הרעב לצוף, כמו אדם הזקוק למגע גוף....

קמתי הבוקר כמו גולם, חלמתי בלילה שהייתי פרפר, ניגשתי למראה וראיתי אותי, מיד נעצבתי.מבולבל

רציתי להיות פרפר, ואני שוב בן אדם, מעניין אם פרפר היה נעצב כמוני,אילו הוא היה חולם שהוא

בן אדם, ובבוקר היה מסתבר לו שהוא פרפר.............................................................עצוב

את לונה הכרתי בתנ"ך הזונות הגויות בפרשת השבוע: "באמונה וברינה נטחן את לונה"

תרגום רש"י: LUNA 28 tel aviv 1661466675

מגיעה לכאן מארץ בה האמא מתאבלת אם בתה לא מזדיינת,Shocked האבא דומע אם ביתו לא אוהבת זרע בכי

או כפי שנהג לומר הרופא המיילד בוריס חרטאטיוב זכרנו לקללה : "התפוח לא נופל רחוק מהעץ"

בתרגום לרוסית: זונה בת זונה ....

אספתי את לונה מאלנבי ת"א...בחורה נחמדה חייכנית וסימפטית...

לא נפלתי...ולא התעלפתי...ראיתי מימיני סוכה נזכרתי בסבתא, הבטתי שמאלה וראיתי את לונה הסוקה

לונה 160 ס"מ, בת 28 שיער בלונדיני חלק עד אחרי הכתפיים, עיניים כחולות קטנות, שפתיים דקות.Shocked

שיניים קטנות אך נקיות, שדיים קטנים עם פטמות מאוד זקורות(כפתורי רדיו).

בטן שטוחה משולבת בקעקוע חינה של פרח מעל בית הכנסת, רגליים רזות,ישבן קטן, מרעום נאה.

בית כנסת עם משקופים בולטים, גוון עור שזוף, בחורה נקייה, התמונות בתנ"ך בים אילת עדכניות מאוד.

יתרונות וביצועים: מבקשת 600 ₪ סיפרתי לה שנגמר לי כל הכסף בנהריה,בכיהסכימה 400 ₪. מוחא כפייה

מתנשקת צרפתית אך לא מתמסרת בנשיקה במלואה.....

מציצה ללא כיפה, משתדלת לרצות, אך רצונות לחוד ויכולות לחוד......

מכבסת ביצים, רק חסר מעט מרכך כביסה....

סקס טוב, נשמעת להוראות, בית כנסת עם כניסה צרה, זורמת לסקס חזק או חלש.

השפרצה לפנים...

לא זזה רוורס... לא מלקקת מרעומים....

חסרונות:

ללא מיקום, אך לא מסתכלת על השעון, לא ממהרת זורמת...

אני לא אחזור היא עדינה מדי עבורי....אני מחפש משהו אחר....

ובכלל אני לא מתחבר לנשים עם שפתיים דקות !!! בכיShocked

לסיכום: כולנו פרפרים.... חיוך

רק יש לזכור ! לא כל מה שעף הוא פרפר, גם זבובים יודעים לעוף. Ouch

אנו זקוקים לפרחים בלעדיהם אין לנו חיים, אבל גם פרחים לא שווים הרבה ללא פרפרים !!!

רובנו יושבים וחושבים על העבר, מתלוננים על ההווה, ופוחדים מפני העתיד.

ישנם זמנים בהם צריך לשבת ולהמתין לפרח שאנו רוצים ומצפים לו עד שיבוא אלינו.

וישנם זמנים בהם צריך להזיז את הישבן לצאת אל העולם כפרפר, ולמצוא את הפרח שחפצה בו נפשנו.

בחיים האמיתיים אין טיולים מאורגנים אל האהבה, אהבה אפשר למצוא בכל מקום בעולם.

כל אחד מאתנו צריך ליצור את העתיד של עצמו, דמעות, סבל, ומאבקים, אינם דרכם של פרפרים.

לסיום בנימה אישית: רוב שנות חיי חשבתי שרופא יכול להבין ולרפא את הפצע הפתוח בליבי. מבולבל

רק לאחרונה הבנתי שרופא לא יכול להועיל לי, רק מישהו פצוע כמוני יכול להבין אותי.מבולבל

פרטי ההתקשרות של לונה יימסרו באהבה לכל פרפרי הפורום.....Star

חזור אל “סיפורי הרב”