כ סיפורי הרב...הסיפור האמיתי..... - דף 16 - סקס אדיר

סיפורי הרב...הסיפור האמיתי.....

151

.אל תהיה מהאנשים שמצטערים על העבר ומתחרטים עד שאין להם מקום בלב להמשיך קדימה.

...אם תברח מהחיים, אם תשב בפינה בשקט ותעצום עיניים, לא תלמד דבר בעל ערך...

. ..בכל גבר טבוע יצר הזימה, בכל אישה טבועה יצר הזונה, השאלה כמה זה עולה לנו....

מכירים את זה שאתם קמים בבוקר והדבר הראשון שעולה לכם לראש הוא נשים.Tongue

מכירים את זה שאתם מנסים לחשוב על משהו, והדבר הראשון שעולה לכם לראש הוא נשים. Tongue

מכירים את זה שאתם מדברים בטלפון עם נשים, והדבר הראשון שעולה לכם לראש הוא עוד נשים.Tongue

לא מכירים? או שאתם אוהבים גברים ! או שאתם אנשים עצובים.מבולבל

יענקל'ה רוטבליט כתב:

או או איך שגלגל מסתובב לו...למעלה הוא עלה למטה היא נפלה ושוב להתחלה והלאה.

לכל דבר יש עת למצוא ולאבד יש עת לתת ועת לקחת, אישה את הגורל הפילה,

ליצן בכה צחק, מתי ההצגה התחילה, זאת קומדיה אלוהית ולאן שלא תביט אותו סיפור חוזר חלילה.

יושב לבד בביתי מאזין למוזיקה שקטה, אבל יש רעש ! הרעש מגיע מראשי ומדיר מנוחה מנפשי.Ouch

איך מפסיקים את הרעשים, הדוקטור אומר באמצעות נשים. בטח נשים !!!

מי אנחנו בלי נשים ? מה אנו שווים ללא הנשים ? אהבתנו לנשים טבועה עמוק בקרבנו.

כל חיינו סובבים סביב נשים, אוהבים אתכן נשים, אוהבים אתכן זונות יקרות,Embarrassed

אוהבים אנו כל בן אנוש הטבועה בו צלם אישה, אפילו אם היא רק "זונה".

חיים אנו למען נשים ונמות למען נשים. רק המחשבה לחיות ללא מגע אישה הורגת אותנו בייסורים.בכי

מה שווה עושר, אם הזין לא בכושר,Shocked מה שווה חופן דולרים, ללא זוג שדיים.Shocked

מה הטעם ביהלום, אם אין מתחתיו חור של מרעום....חיוך

לא מחפש בנשים רק יופי, אני כבר לא צעיר ולא ממש יפה,מבולבל מחפש את הריגוש את הכיבוש.

כחייל גולני הכובש מוצב נטוש בארץ זרה, ומשאיר חותמו במקום בתקיעת דגל הלאום.

את דגל הלאום "תקעתי" לא מעט פעמים במוצבים ודירות מחולקות בעיר המנקזת את כל זונות העולם,

דרך דירותיה המחולקות. האוניברסיטה של זונות העולם, עיר הקודש לכל זונה מתחילה:

עיר הזונות: "בת ים הקדושה". אך הפעם הרחקתי דרומה לעיר הנמל אודסה (אשדוד).

את אלינה הכרתי בברית החדשה פרק כ"ג פסוק ז' הלכות: "לקוח זונה ועולה חדשה".

מגיעה אלינו מהמדינה היחידה בעולם שבה קרום בתולים שלם, הוא חטא ופשע.Shocked

ואישה שנודעת שם בציבור כבתולה, נסקלת באבנים עד מותה על ידי המון זועם. כועס

אלינה בת 40, 160 ס"מ שיער צבוע בלונד/לבן, גבות מקועקעות,עיניים יפות אפורות/ירוקות.

שפתיים קטנות, שיניים סבירות (שיניים טוחנות בלסת עליונה עברו שיפוץ על ידי פחח אוקראיני).

שדיים בינוניים מעט נפולים (לא שקיות שוקו).רגליים נאות וחזקות, ישבן סביר מעט בטן, עגיל בטבור

קעקוע של פרחים מעל בית הכנסת, גוון עור שחום/חום/שזוף מאוד, מראה זנותי.

אך מאחורי המראה הזנותי והפרובוקטיבי, מסתתרת בחורה עדינה, מנומסת,נעימה, וממושמעת.

יתרונות וביצועים: 300 ₪ לשעה, 400 ₪ לשלוש שעות.... הכל כולל הכל מלבד נסיעה ברוורס...

מתנשקת צרפתית באהבה....

מציצה ללא כיפה, משתדלת מאוד אך לא מצליחה להכניס את כולו ללוע...

ליקוק ביצים כולל כיבוס וייבוש....

ליקוק מרעום באהבה ובשמחה....

זיון טוב, אוהבת להזדיין, כוס צר, לא משתמשת בג'לים לסיכוך.

השפרצה לגבות המקועקעות...

חסרונות:

ללא מיקום, אך יכולה להגיע בתיאום מראש למרכז.

לא יפה, לא צעירה, מראה זנותי ופרובוקטיבי, לא שחקנית פורנו, אך עושה את דבר האדון בפקודה.

מאוד ממושמעת לא מסתכלת על השעון, מעט אלכוהול והרבה זין, והיא לא רוצה לחזור הביתה, Tongue

מדברת רוסית, אנגלית, ומעט עברית.

לסיכום:

לכולנו בעיות בחיים, אחד לא מזיין כלל, השני מזיין יותר מדי, לאחד בעיות בנישואין,

לשני בעיות בלהתחיל עם נשים, אחד מעדיף לא להיכנס לזוגיות, לשני קשה לצאת מהזוגיות.

חיי הגבר הם חיים בתסבוכת. גבר מתקשה להבין מה הוא מחפש בבת הזוג שלו.Ouch

ולעיתים הוא בכלל לא יודע מה הוא מחפש בעצמו. מבולבל

אז או שתחפשו אישה טובה, או שתלכו לזונה, אני לא ממליץ ללכת לזונות....Dead

נסיים במילותיו של נתן אלתרמן:

עוד חוזר הניגון שזנחת לשווא, והדרך עודנה נפקחת לאורך וענן בשמיו ואילן בגשמיו, מצפים עוד לך

עובר אורח, ידיך ריקות ועירך רחוקה, ולא פעם סגדת אפיים לחורשה ירוקה ואישה בצחוקה.

טלפון של אלינה יימסר לכל חבר פורום שהחליט ללכת לזונה ולא לחפש אישה או אהבה.....

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

152

...רשת נועדה לתפוס את הדג,תפסת את הדג שכח את הרשת...

...מלכודת נועדה לתפוס את הארנבת, תפסת את הארנבת שכח את המלכודת...

..כסף נועד לתפוס את הזונה, תפסת את הזונה שכח מהכסף...

...עם פיתיון של שקר אנו דגים קרפיון של אמת...

ימים שלמים שותק, לא כותב דבר, רק המחשבות נבלעות בתוכי, מתדפקות על מפתן ראשי בחזקה.

אני צועד בשקט ברחובות בת ים, בלי תקוות גדולות, רק תשוקות עזות, משהו מושך אותי פנימה.

העיר הזאת מכשפת אותי, היא נכנסת מתחת לעורי וגוזלת את נשמתי למקומות נסתרים ואפלים.

לא נכנע למילים ואנשים, לא נותן לאיש לשלוט בגופי או בנפשי, תמיד שומר ומקפיד על עצמאות

מחשבתי, לעולם לא אהיה כבול כעבד, תמיד אהיה חופשי, אני מקשיב ומכבד בני אדם ונשים,

אך לא מעניק את ליבי לאיש או אישה, לא מציית לאיש מבלי לשפוט את הדברים בהגיון ובחכמה.

יודע אני שבכדי לגעת בליבם של אחרים יש צורך להיות ישר, יש צורך לומר אמת! אז האמת היא :

"שקר" ! שקר החן והבל היופי. הבל הבלים, הכל הבל, אנו אומרים לנשים את מה שהן רוצות לשמוע.

והנשים אומרות לנו את מה שאנו רוצים לשמוע, וכולנו מכירים את כללי משחק השקר הידוע מראש.

וכולנו גברים ונשים, מעמידים פנים כאילו נאמרות מילות קודש ואמת,כאילו מדובר בתורה קדושה.

אנו סבוכים בשקר ובהבל, כילדים המשחקים בגולות, וממציאים חוקים חדשים חדשות לבקרים.

אלף פעמים ניסיתי להיגמל מנשים, תמיד רציתי לדעת מה באמת מרגיש אדם ברגע שהוא נגמל.

אך ליבי שוב בוער, אש ניצתה בקרבי, תשוקתי עזה לוהטת כצבע ארגמן, בוערת כאש התמיד.

מי יציל אותי ? אלף כבאים לא יצליחו לכבות בערתי, אלף דוקטורים לא יצליחו לאשפז אותי,

אלפי זונות לא הצליחו לספק אותי, אלף נשיקות לכן זונות, אלפי זונות באלפי דירות מחולקות.

את יום הזימה התחלתי בבת ים הידועה לשמצה, טיילתי בטיילת, אכלתי צהריים באחת המסעדות

המשקיפות אל הים הגדול, למסעדה נכנסה תיירת רוסיה בשנות ה40 לחייה,שאלה את המלצרית

שאלה ברוסית, כחיה מנוסה הרחתי את הקרבן, מיד עניתי לה ואף הצעתי לה לשבת עמי, נענתה

והצטרפה אלי, אכלנו שבענו ודיברנו, היא הקשיבה לדברי כילדה קטנה,מוקסמת ממילות השקר

היוצאות מפי. לאחר שעה קלה אחזתי ברכות בידה, והובלתי אותה כצאן לטבח לאחד המלונות

הסמוכים לטיילת העיר. נכנסנו יחד לחדר, עיני החוטאות מביטות בה במבט זימה, חיוך ממזרי עולה

על שפתותי, ליבי דופק בקצב מהיר, כחית השדה הלוכדת את טרפה, או אולי כחיה שבויה בהתמכרותה.

חיה כלואה בחדר מלון, רעבה לטרף הנמצא במלכודת. ולא ברור מי הטורף ומי הנטרף.

הסקס היה סוער, אנאלי מהמשובחים שהיו לי לאחרונה, נשיקות מארץ הצרפתים, לא הדלקנו את

המזגן, הזענו יחד לעייפה, מחליקים זה על גופה של זו כשני נחשי צפע במדבר לוהט, כושפנו שנינו.

והיא מתרפסת עלי, לא רוצה שאלך, לא מודעת לכך שאנכי חית השדה, חיה ציידת, לא חיה ניצודה.

לאחר שנפרדנו חשתי את כוחה של התשוקה, ולא רציתי להפסיקה, מיד ניגשתי לדירתה של אלינה,

אלינה 165 ס"מ, בת 28 מגיעה אלינו מרוסיה(מוצא טטרי). שיער ארוך שחור משחור, די יבש, גבות

דקות, עיניים שחורות, שפתיים בשרניות שיניים לבנות, שדיים טבעיים לא גדולים די נפולים,

מעט בטן, רגליים עבות, ישבן מוצק, לא מלכת היופי ולא נערת החן, רק ילדה עם סיפור טראגי.

יתרונות וביצועים: 500 ₪ שעה 300 ₪ ל 40 דקות...

מתנשקת במסירות נדירה, ובאהבה טוטאלית....

מציצה סבירה+ לא מתאבדת על הזין, לא יזע ולא דמעות...

ליקוק ביצים נחמד...רימינג וירטואלי...

זיון טוב אוהבת ויודעת להזדיין, משתדלת מאוד לרצות, ולא מסתכלת על השעון...

גמירה ללוע, ומיד השמדת הראיות באסלה...

הייתי בדירתה כשעה וחצי, סה"כ בחורה נחמדה, מי שמחפש זונה יפה שיוותר....

מי שאוהב להתנשק צרפתית, היא מתנשקת מעולה.....

אני לא אחזור, אלינה: http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11875

יצאתי מדירתה של אלינה, והתשוקה עדיין בוערת בקרבי, אך הבנתי שעלי לברוח מעיר הכשפים.

ברחתי לתל אביב, אכלתי משהו קל באחד המלונות הצופים לים, וקבעתי פגישה עם מרטינה...

מרטינה מגיעה אלינו מסנט פטרסבורג, בת 26 183 ס"מ ללא נעליים,הרבה רוסית מעט אנגלית.

נכנסתי לדירתה הקטנה, והיא בתוך הדירה כענק בתוך קופסה קטנה, פניה נאות אך לא חלקות,

די מחוספסות, לא זונה מקצועית ! לא בדיבורה, לא בהתנהגותה, ולא במהותה.

שיער ארוך וחלק שטני/בלונד, עיניים כחולות וגדולות, שפתיים בשרניות,שיניים לבנות ונקיות.

שדיים טבעיים יפים אך די נפולים, גוף בריא ילדה בריאה, לא שמנה אך בריאה וגדולה.

קעקוע ענק על כל הגב, ולדימיר המקעקע עדיין מאושפז בשל הרעלת אלכוהול,לכן הקעקוע לא גמור.

יתרונות וביצועים: 500 ₪ לשעה 400 ₪ ל40 דקות....

מתנשקת צרפתית, אך לא מתמסרת בנשיקה...

מציצה סבירה+, אך לא מאפשרת שבירת שקדים....

ליקוק ביצים נחמד ללא כיבוס וייבוש.

לא מלקקת מרעומים...

לא זזה רוורס...

זיון טוב אגרסיבי וחזק, הבחורה הגדולה אוהבת זיון חזק...

השפרצה לכל חלקי גופה לא מאפשרת לגמור על פניה או בפיה....

אני לא אחזור, מרטינה: http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11848

יצאתי ממרטינה הרחובות ריקים, ליבי ונשמתי גם הם ריקים, יצר הרע השתלט עלי היום.

הכניע את גופי את נשמתי ואת כוחי, ירדתי מעט לחוף הים ישבתי מול הים הגדול.

שמעתי שירים של בוב דילן,פתחתי את הברית החדשה תנ"ך הזונות ממבה,

וראיתי זונה חדשה בשם ליה. התקשרתי ושוחחתי עמה, קולה הרך, ותשוקתי חסרת המעצורים עשו

את שלהם, צעדתי ברגל לביתה : דיזינגופה פינת ארלוזורובה תל אביבה...

ליה מגיעה אלינו מארץ הזונות אוקראינה, מעט אנגלית המון רוסית,175ס"מ, בת 25 .

שיער חלק שחור ארוך ובריא, גבות טבעיות, עיניים ירוקות גדולות ויפות,שפתיים בשרניות,

שיניים נקיות חיוך כובש, שדיים קטנים די רכים, בטן קטנה, בחורה בריאה נראית חוטבת עצים.

יתרונות וביצועים: 400 ₪ לשעה 250 ₪ ל 30 דקות....

מתנשקת בתשוקה ובאהבה....

מציצה סבירה+ משתדלת לרצות....

ליקוק ביצים טוב...

זיון אגרסיבי כולל משיכות בשיער, שבירת קירות ומיטות נוער.

חסרונות:

לא זזה רוורס, לא מלקקת מרעומים, לא מקבלת טל ומטר לפניה או לפיה...

לא בחורה יפה, די גדולה, לדעתי שווה את המסלול הקצר ב 250 ₪.

אני לא אחזור, ליה : leya 23 tel aviv 1656043554

מה היה לנו ? תיירת, ושלוש זונות כולן חזקות ובריאות, הרגשתי כמו באגדת"רוני ושלושת הדובות "

לסיכום :ההתמכרות לסקס היא נוראה, בדיוק כשאתה מתחיל להבין את החיים,ומתחיל להבין איך עושים

מאפרה במקום שדיים בחוג לקרמיקה, היא שבה מכאיבה לך ומערפלת את חושיך ומחשבותיך, ואם

לא די בכך ! הקרקע נשמטת מתחת לרגליך. לעיתים עולה בי המחשבה לקרוע את ליבי מחזי,

להשליכו אל התהום, אולי כך היו נפסקים כאבי, ותשוקתי חסרת המעצורים הייתה נחה לעולמים.

לחיות זה קל, אם הלב קפוא והעיניים עצומות, ואנו לא מבינים כלל מה אנו רואים.

"אנחנו" כולנו ואני אומר בכוונה "אנחנו" החברה המוזרים שהולכים לזונות, אני לא טוען

שאסור ללכת לזונה, נהפוך הוא, פעם ב..... רצוי ללכת לזונה, רק לא להפוך זאת לדרך חיים

משום שאם תלכו כל יום לזונות המראות והנפש יקשו עליכם לחייך בעתיד,אבל אם תלכו פעם ב......

למרות הכאב והעצב תוכלו תמיד לשמור ולהעצים את חוש ההומור שלכם, לבוא לפורום לכתוב לכולנו

על החוויה שעברתם, ואז נוכל כולנו לחייך יחד דרך כל השטויות ש"אנחנו" עושים פעם ב......

לסיום: כשבאנו לעולם איש לא שאל אותנו מה אנחנו רוצים, באנו לעולם הכל כבר היה כאן.

נשים, בנות, זונות, דירות מחולקות, כולנו בני אדם עייפים ,לעיתים מאוכזבים,רוב הזמן רק חולמים,

אבל הכי חשוב "אנחנו" בני אדם ובאנו לזיין לא באנו לתקן, לא לתקן אותנו, ולא את הזונות המסכנות.

לילה טוב, חייב לנוח יש לי חוג קרמיקה מחר בבוקר....Tongue

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

153

... רק אחרי שאתה מאבד הכל, אתה מרגיש חופשי לעשות כל מה שאתה רוצה...

...אישה בבית, אור בבית... זונה בבית, חשוך בבית אבל יותר שמח....

...שני דברים אני שונא: בירה חמה ואישה קרה.....

...ילדות טובות כותבות יומן, ילדות רעות מתכתבות בממבה...

הפלא הגדול בעולם הוא נשים, רק אישה יכולה לגרום לגבר לחוות את תחיית הגוף והנפש הגבריים.

רק אישה יכולה לרסק גבר, רק אישה יכולה לבנות גבר. נשים בונות, נשים הורסות. ויש גם נשים זונות.

גבר יכול להיפגע עשרות פעמים על ידי נשים, אך תמיד יש בליבו מקום לאישה חדשה שתחייה שוב את ליבו.

אנו מעבירים חלק גדול מחיינו בבריחה מעצמנו, מתכננים את הבריחה הגדולה, מדמיינים את העתיד

ללא עצמנו, חיים בשקר משתמשים בעתיד בכדי לחמוק מן ההווה. עבר/ הווה/עתיד/זה תמיד אנחנו.

די למלחמה ! מדוע להילחם בעצמי ? מדוע למנוע מעצמי את רצון מחשבתי ?את רצון נפשי !

לא רוצה חוג קרמיקה ! לא רוצה ללמוד לרקוד ! רוצה נשים, אוהב נשים אנכי, כך ברא אותי הטבע.

מודע ויודע אני שהליכה לזונות פוגעת ברגשותיי, אך לפחות הבנתי שאני עדיין מרגיש, שאני עדיין חי.

ישנם המון גברים, תמימים וחפים מכל פשע שחושבים שהם"מאושרים" אבל בתוך תוכם הם כבויים.

איש אינו יכול לשפוט אותי על דרכי המשונה להשגת שמחה ואושר, אושר מגיע בדרכים שונות ומשונות.

הדרך בה בחרתי היא אפילה, אך עבורי אפילה זו מחדירה מעט שובבות נעורים ברוחי ובנשמתי. Tongue

בחברת זונות אני חש כפרנואיד משוגע, חושד אני שהזונות זוממות לעשות אותי מאושר.

אז אם הדבר גורם לי אושר, מדוע לתת ליום האתמול להשפיע עלי לרעה היום!

שמחה ואושר אינם עניין שולי במסעו של אדם, אלא עניין מהותי חשוב וחיוני במסע חייו.

אושר ואהבת נשים מתחילה מהיום בו אנו נולדים, מהרגע בו אנו עוזבים את רחם אימנו.

בשנייה שרק נולדנו "אישה" ליטפה את ראשנו, עוד לא פתחנו עינינו נדחפה פטמה לפיותינו.

וככה בכל יום ויום "אישה"חיבקה, נישקה, וליטפה אותנו ברוך, ומתי שרק הרמנו מעט את קולנו,

היא נתנה לנו למשוך ולנשוך בפיטמותיה, ואף כשחירבנו במכנסינו היא הגיעה בחיוך ובאהבה,

ועשתה לנו רימינג נעים בישבן עם מגבון לח, קילחה וניקתה את כל גופנו באהבה. Tongue

גדלנו מעט הלכנו לגן, והיא כל יום נפרדה מאתנו בנשיקה, וקיבלה אותנו בסוף היום בנשיקה.

הכינה לנו לאכול, וגמלה אותנו מהפטמה, אך תמיד כשראינו ילד קטן שואב מפטמה, חשנו מעט קנאה.מבולבל

רק כשגדלנו הבנו שכל מה שאותה "אישה" עשתה, היה הכנה ל"אישה"הבאה בחיינו. (אהבה).

ואנכי לא מצאתי עוד צורך להסתיר או לשנות את עצמי ואת מהותי, גם אם מחשבותיי מורעלות

וארסיות עבורי הארס הוא הגנה, כנחש בטבע שארסו הוא הגנתו, וארס אינו מחלישו אלא רק מחזקו.

את יומי התחלתי בשעות הבוקר קבעתי עם קסניה ארוחת בוקר במנטה ריי,אספתי אותה מהמלון.

הכרתי אותה בברית החדשה תנ"ך הזונות ממבה, 175 ס"מ בת 30מגיעה אלינו מבלארוס.

תיירת, דוברת אנגלית מצוינת, מתגוררת במלון יוקרתי בת"א, בחורה אינטליגנטית, מתורבתת ומנומסת.

אישה קלאסית, סקסית ומיוחדת, לא תתאים לכולם, לכן אין צורך להתנפל,מדובר על בילוי והנאה

ביחד עם אישה, ולא על זונת תאגיד/פרטית/דירה מחולקת.Dead

היינו מספר שעות ביחד, היה לי ממש כייף איתה, עשינו את שעשינו ועזבתי את המקום.....

לא אפרט יותר מדי בעניינה ובפגישתנו מסיבות השמורות עימי, בנוסף לא אפרסם בפומבי את פרטיה

אלא רק למספר מצומצם של חברים בפרטי, יש לקחת בחשבון שלא מדובר ב100או 200 דולר. Shocked

יולי........

את יולי הכרתי בברית החדשה תנ"ך הזונות ממבה, מגיעה אלינו מארץ הנשים (אוקראינה).

קבעתי איתה ליד קפה הגורילה בטיילת הזונות, בעיר הזונות, אספתי אותה ונסענו למלון קטן

יולי 170 ס"מ בת 26 יודעת אנגלית מצוין. שיער חום/שטני חלק וארוך, גבות טבעיות, עיניים

ירוקות/דבש, שפתיים נאות, שיניים נקיות אך לא יפות. שדיים קטנים עומדים ונאים, בטן שטוחה,

רגליים יפות, ישבן נאה, בית כנסת קטן וחמוד. נראית לא רע בכלל.

יתרונות וביצועים : 100 דולר לשעה ללא מיקום !

מתנשקת צרפתית אך לא מתמסרת בנשיקה...

מציצה ללא גומי, משתדלת לרצות, אך רצונות לחוד ויכולות לחוד...

ליקוק ביצים סביר, ללא כיבוס וייבוש וללא קולב מתנה.....

זיון טוב, בית כנסת צר, משתדלת לרצות....

חסרונות:

לא מלקקת מרעומים, לא זזה רוורס, לא ניתן להמטיר טל ומטר על פניה.

בחורה שקטה ולא בולטת, וכנראה שזו הסיבה שהיא מצאה חן בעיני.

לא כוסית הורסת, אך נראית בכלל לא רע, גוף נאה מאוד !!

תתאים לבחורים העדינים שבינינו...אני לא אחזור.

יולי: 26 bat yam 1474171363 sweetheart

לאחר שהורדתי את יולי בקפה גורילה, עליתי לאותו הבניין לבקר את ארינה.

ארינה מגיעה אלינו מרוסיה (מוצא טטרי). מעט מאוד אנגלית, יותר מדי רוסית.....

165 ס"מ בת 21 שיער שחור חלק וארוך (תוספת), גבות מקועקעות,עיניים מדהימות אפורות.

אף קטן, שפתיים בשרניות (מוזרקות), שיניים יפות לבנות ונקיות, חזה קטן ויפה, בטן שטוחה פלטה.

רגליים יפות וסקסיות, ישבן קטן חזק ויפה, בית כנסת אורתודוקסי קטן מדהים ויפה פתוח לכל הדתות.Embarrassed

מרעום קונסרבטיבי סגור לכל הדתות,בכי גוון עור שחום/שזוף, קעקוע גדול של פרחים על ירך ימין.

ולדימיר המקעקע סיים את הקעקוע בשלום ואז נפטר ה' לא יקום דמו.Dead

ארינה ילדה סקסית ללא גרם שומן, כך צריכה להיראות זונה סקסית !!! Star

יתרונות וביצועים: 500 ₪ לשעה....

מתנשקת צרפתית אך לא מתמסרת....

מציצה טובה, משתדלת מאוד, אך לא מצליחה להכניס את כולו לתוך הלוע.

זיון טוב יודעת להזדיין ולזוז, כייף גדול לראות ילדה עם גוף סקסי ויפה מזדיינת וזזה...

חסרונות:

נשיקה צרפתית לא מכל הלב, לא מלקקת ביצים, לא זזה רוורס, לא ניתן להמטיר מטר לפה או לפנים.מבולבל

לא ילדה יפה ,אבל סקסית ברמות מטורפות, אילו היא יוצאת עם שמלה ונעלי עקב לטיילת הזונות,

כל גבר, אפילו אם הוא ביחד עם ילדיו הקטנים ימלמל בשקט: "בא לי לזיין לה את הצורה". חיוך

אילו לא הייתי כעת בגמילה הייתי חוזר שוב, רק בכדי לזיין אותה שוב בדוגי עם נעלי העקב האדומות.

כשחצי מגופה יוצא החוצה מאדן החלון בסלון אל הרחוב, והים משתקף מול עינינו. Embarrassed

ארינה : http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11902

הייתי עם שלוש נשים, אך לא שברתי קריז או קירות, הייתי חייב לשבור קיר אחרת לא הייתי נרגע,

חיפשתי זונה בריאה וחזקה, מצאתי את יאנה מעיר הזונות, מגיעה אלינו מרוסיה. יודעת אנגלית.

183 ס"מ ללא נעליים, בת 30 שיער שחור חלק וארוך עד הישבן, גבות טבעיות, שפתיים בשרניות,

שיניים סבירות, שדיים קטנים לא משהו, גוף גדול, מלאה, רגליים עבות,ישבן גדול,

יתרונות וביצועים: 500 ₪ לשעה 400 ₪ ל 40 דקות... הכל כולל הכל כולל הכל כולל הכל...

יאנה מתנשקת, מזדיינת, מלקקת, זזה רוורס, זזה בנוטרל, עושה סלטות בעיסוי בודי,

השפרצות לגבות, שבירת קירות, הריסת מבנים, תמ"א 38, פינוי בינוי.זונה במהותה ובנשמתה.

אזהרת מסע :

יש צורך להתגבר על הגודל והמראה של יאנה, שלא תמעכו כמו בננה. Shocked

לא בחורה יפה, רגליים ממש עבות, אך בחורה חיובית חייכנית, סימפטית ביותר, עושה כל מאמץ לרצות

יאנה: http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11898

לסיכום: אף אישה לא משתווה לאמנו, רק אמא נהנית יותר כאשר היא נותנת מאשר כשהיא לוקחת.

לרוב הגברים יש שכל, אך חלקם מרוב שטופלו במסירות יתר, או בחיסרון יתר על ידי אימם.

שכלם התנוון, כגוזל הגדל בתוך כלוב סגור, ומעולם לא השתמש בכנפיו,ויום אחד כשיבחר לעוף

כוחו לא יעמוד לו, והוא יעדיף להירקב בביתו.Dead ישנם הרבה גברים חכמים עם נשים טיפשות.

אבל נשים חכמות עם גברים טיפשים כמעט ואין.

תמיד יש לעשות הפרדה מוחלטת בין זונות ופריחות בתשלום, לבין נשים רגילות.

איך מזהים זונות? לזונות ופריחות אין שמיעה מוזיקלית, לא יודעות ולא מבינות דבר במוזיקה

קלאסית ובשירי אהבה. אך אם תצפור להן מהמכונית היא תטוס אליך בשמחה(פריחות מטומטמות).Dead

כל הנשים כולן הן מסתוריות, תעלומה! ,אישה זה מקצוע, אישה לא נולדת אישה, היא נהיית כזו.

יש גבר הרואה באישה עולם ומלואו, וגבר אחר רואה באותה האישה אפס מוחלט.

האישה נבראה בכדי שנאהב אותה, ולא בכדי שנבין אותה, הזונה נבראה בכדי שנשלם לה ונזיין אותה.

זאת גאונותה של האישה, זאת מהות מקצועה ומהות קיומה של האישה.

ובשל כך לא נוכל להתקיים בלעדיה. בין אם זונה בין אם אישה רגילה.

לסיום: אישה מאוד מורכבת,מבוך של דקויות גבר לעולם לא יוכל להבין זאת, בכדי לכבוש ליבה של

אישה עליך לחשוב כמוה, אם תחשוב כמוה תאבד את גבריותך ותזכה בליבה.

אני העדפתי לא לאבד את גבריותי !

נ.ב

מתחיל למצוא חן בעיני הרעיון של לצום שבוע, ואז לשבור את הצום וכמה קירות באותו היום.Embarrassed

הודעה פרסומית: למכירה מאפרות בצורת שדיים.... Tongue

154

...להיות אישה זו משימה קשה מאוד, מכיוון שהיא בעיקר מורכבת מהתמודדות עם גברים...

...נשים הן משוגעות וגברים הם טיפשים...נשים משוגעות משום שהגברים טיפשים...

...לגבר יש רצון, אבל לאישה יש את הדרך...

לעיתים אנו יוצאים אל המסע היומי כאריות היוצאים לציד, לעיתים חוזרים תשושים כלאחר ציד,מבולבל

לעיתים חוזרים עם חיוך רחב על הפנים,חיוך גדול לעיתים מאוכזבים,מבולבל ולעיתים לא מוצאים את המילים,Sleepy

די לאהבה תמורת מזומן, די לאהבה קצובה בזמן.Dead

שוב יצאתי לטיול היומי, שוב הרגשתי כילד אבוד המחפש צומי. חיוך

שוב נופל אל הזונות, שוב חוזרות הטעויות והצעקות הפנימיות. כועס

תמונות רעות מאתר הזונות, שוב אותי מוליכות אל עיר הזונות,Dead

תמו האשליות, כבר אין עוד חלומות, רק ראיות מוצקות כולן זונות! כולן רק אשליות ! כועס

אני חזק אני יודע, אני מזמן כבר לא דומע, העיניים כבר לא מי יודע, Geek

כל שאנכי יודע מזמן, די לאהבה תמורת מזומן, די לאהבה קצובה בזמן. Dead

האהבה הזאת אותי הורגת, האהבה הזאת אותי גומרת, Ouch

באהבה האמיתית נשבענו זה לזו, והיום אנו רחוקים זה מזו, מבולבל

השתקפות דמותי בחלון המכונית, נראית כאילו לי היא לועגת, כאילו אותי היא רומסת.Ouch

האהבה הזאת אותי הורגת, האהבה הזאת אותי גומרת. Ouch

פקידת המשמר מפנה לעיר הזונות, לרחוב הזונות, למלון הבני זונות, "לאונרדו הבן זונה".

דאשה בת 28 מגיעה אלינו מאוקראינה 165 ס"מ שיער שחור עד אחרי הכתפיים,

גבות קטנות דקות ומקועקעות, ריסים מלאכותיים, עיניים חומות, שפתיים קטנות, שיניים לבנות.

חזה יפה בינוני טבעי, מבנה גוף נאה לא רזה, אך כלל לא שמנה, ירכיים זקוקות למעט גיהוץ וחיטוב. מבולבל

קעקוע של פרח מעל בית הכנסת, קעקוע של כיתוב בסינית על העורף, ישבן נאה, רגליים סבירות,

כוס נחמד, מרעום לא יפה ! לא נפלתי...לא התעלפתי... ולא בדקתי אם אלו טחורים או פיסורה. Dead

יתרונות וביצועים: 500 ₪ לשעה 300 ₪ ל30 דקות...

מתנשקת צרפתית באהבה...

מציצה טובה, משתדלת מאוד אך עבורי זה לא מספיק...

מלקקת ביצים, אך זקוקה להכוונה....

זיון סביר, אוהבת סקס עדין, משתדלת מאוד לרצות, נשמעת להוראות, אך עבורי זה לא מספיק !

חסרונות:

לא יפה ! לא סקסית ! מראה פשוט רגיל ומשעמם !

לא עושה רימינג, לא זזה רוורס,

סה"כ חוויה נחמדה עם בחורה נחמדה, לא חוויה מסעירה, אני אישית לא אחזור !Ouch

לא מצאתי צורך להקדיש שירים או מילים גדולות,

דאשה ......

155

...אין בנמצא מגרעת הפוגעת בשמחתם של בני אדם כמו הקנאה...

...כל קנאה איננה מועילה, כי בנסותה להשחיר פניו של הזולת היא מאבדת את התועלת לעצמה...

...מי שמקנא בזולתו מודה בעליונותו של הזולת....

את לנה הכרתי בברית החדשה, תנ"ך הזונות הגויות(ממבה),אהבתי את המראה החסידי שלה.חיוך גדול

אנכי דובר את שפת הזונות ומיד חתרתי לשיחה ומגע כלוחם גולני בסמטאות הקסבה של שכם.Cool

לנה הצדיקה הפנתה אותי לעיר הקדושה לנצרות, עיר התיירות שחס וחלילה אינן זונות. Embarrassed

לנה נכנסה לרכבי ומיד הבנתי שלא מדובר בזונה, היא הגיעה לישראל בשליחות מנזר האם תרזה

הקדושה,Embarrassed לאסוף כספי צדקה עבור עניי סנט פטרסבורג, ועל הדרך לתפוס קצת שמש, ולטייל בטיילת

הצדיקות בבת ים, לאכול חומוס עם זרע יהודי, ולהחזיק מוטות קדושה בפיה ולשחרר מהם את נוזל

הקדושה,חיוך גדול בחורה צדיקה, בת של צדיקה, נכדה של צדיקה, אבל כלל וכלל לא זונה !!!Shocked

לנה 157 ס"מ בת 23 מגיעה אלינו מסנט פטרסבורג, יודעת אנגלית מצוין, סטודנטית ללימודי תיאטרון.

הגיעה בשמלה קצרה ויפה, נעלי עקב, שיער טבעי שחור עם גוונים אדומים,כל החלק האחורי מגולח.

עיניים אפורות ומדהימות כטיגריס סיבירי בג'ונגל של בת ים, שפתיים בשרניות, שיניים לבנות יפות

ובריאות, פנים נאות ללא איפור ואודם, מראה נעים, חיוך מדהים בחורה חיובית חייכנית ושמחה, חיוך גדול

שדיים רכים ויפים, ישבן בולט ויפה, רגליים נאות, מידת נעליים 34,Shockedבחורה קומפקטית, גוון עור שחום.

גוף סקסי לא רזה מדי, נפלתי...אך לא התעלפתי. משום שלנה איננה זונה.... Tongue

נסענו לכנסייה הקרובה, והתחלנו להתפלל יחדיו לאלוהי הזונות.

יתרונות וביצועים של לנה שאיננה זונה: תסתדרו איתה באתר התפילה והאמונה ממבה....חיוך

לא מתמסרת בנשיקה, (לא אוהבת להתנשק צרפתית). מבולבל

מציצה סבירה+ מלקקת ביצים ומכניסה אותן לתוך מכונת הכביסה לכיבוס וייבוש.Embarrassed

זיון טוב, אוהבת להזדיין, יודעת להזדיין, למרות שלנה כלל איננה זונה.... Embarrassed

לא ניתן להשפריץ בלוע הצדיקה, או בפניה משום שאיננה זונה.... מבולבל

חסרונות: לנה איננה זונה...

לא מלקקת מרעומי קודש, לא זזה רוורס בכנסיות, לא אוהבת לנשק מזוזות צרפתית.

לסיכום: כתבתי מאות פעמים את המשפט :

זונות באות...זונות הולכות...זונות חוזרות...ועולם כמנהגו נוהג, אך אנחנו תמיד נשארים...מבולבל

כשמגיעה זונה חדשה לארץ הקודש היא כנהר מים לרוויה ולטהרה,Tongue

אך אם לא נחשוף אותה לחברי הפורום, היא משולה לנהר קפוא וניתן רק לחרוט עליה צלם.Ouch

לסיום בנימה אישית :

אין לי חברים מועדפים בפורום, ואיני נוהג באיפה ואיפה, כולכם חברי וכולכם שווים בעיני,

לא מעניין אותי מה הדרגה שלכם או הותק שלכם, לא מעניין אותי הכסף שלכם,

לא מעניין אותי הקנאה והשנאה שלכם, לא מעניין אותי מה הסיפור שלכם.

לא הגעתי אל הפורום בכדי לרפא מיחושים וקנאים, או לפקוד עקרות ואלמנות,

לצורך זה ישנם אחרים, באתי לזיין זונות ולשתף, מי שטוב לו שישמח, מי שרע לו שיבכה.

הבכי משחרר את הקנאה דרך העיניים. שפיכת הזרע משחררת את הלחץ מהזין....

אני בחרתי לזיין.... Tongue

מספר הטלפון יימסר כהרגלי בשמחה ובאהבה לכל חברי הפורום באשר הם : אני לא אחזור .....מבולבל

ללא הבדל דת/ גזע/ מין/ דרגה/קנאה/שנאה/טמטום/רוע......

לנה שאיננה זונה: ת"ז 1647787630

156

... בים יש הרבה דגים...ביבשה יש הרבה נשים...בבת ים יש הרבה זונות...

...בים המלח יש הרבה מלח ואין דגים, מת העולם נשרף הים הדגים עלו על העצים...

עזבו עכשיו שירים, עזבו ציטוטים, עזבו חכמת חיים... Tongue

תשמעו סיפור על מישהו שקם בבוקר ולא רצה ללכת לעבודה... Dead

קמתי הבוקר התקשרתי לעצמי והודעתי לעצמי שאני לא מגיע היום, מיד אישרתי לעצמי לא להגיע. חיוך גדול

שמתי כובע לראשי, מכנס קצר לשתי רגלי, חולצה קצרה לגופי, ונעלי ספורט לכפות רגלי. Cool

צעדתי לאורך הטיילת בת"א מהצפון ועד הדרום, נעצרתי במסעדת: 'מנטה ריי'לארוחת בוקר. Star

אכלתי ושבעתי וברכתי את האל, בזמן אכילת הקינוח פתחתי את הברית החדשה.

תנ"ך הזונות הגויות ממבה, וקראתי על זונה חדשה בשם ויקטוריה,ביקשה שאגיע לביתה בבת ים.

לקחתי מונית ונסעתי לבת ים, נהג המונית דיבר בטלפון עם החבר שלו כל הדרך על זיונים ה' ירחם. Shocked

ירדתי מהמונית, ויקטוריה המתינה לי ליד קפה גורילה, במכנסיים קצרים,וגופיה קצרה, Embarrassed

אהבתי את המראה של ויקטוריה, נתתי לגורילה בננה ועליתי לביתה של ויקטוריה עם הבננה השנייה.

ויקטוריה מגיעה אלינו מרוסיה, יודעת מעט אנגלית, 170 ס"מ, בת 22,ילדה עם מראה צעיר ואופטימי.Tongue

שיער שטני/חום עד אחרי הכתפיים(תוספת), גבות טבעיות, עיניים ירוקות ויפות, שפתיים מוזרקות,

שיניים קטנות וחמודות,(שן אחת בלסת עליונה טיפסה על אחותה ואיננה מעוניינת לרדת). חיוך גדול

שדיים טבעיים מדהימים נדירים ומושלמים !מוחא כפייה בטן שטוחה מעוטרת בקעקוע של פרח אדום. Star

המקעקע ולדימיר נפטר מעודף אלכוהול במהלך העבודה, והקעקוע עדיין לא גמור. מבולבל

ישבן קטן וחמוד, רגליים רזות, בית כנסת קטן וחמוד, מרעום קטן עדיין סגור בפלומבה. בכי

ילדה סקסית ושווה שבירת קירות,מיטות, וספות נוער. נפלתי ,התעלפתי, קמתי ואכלתי בננה. חיוך

יתרונות וביצועים: 500 ₪ לשעה...400 ₪ ל40 דקות...גרה מעל קפה הגורילה בדירה פרטית.

מתנשקת צרפתית באהבה.... Embarrassed

מציצה סבירה+, לא יכולה להכניס עד הסוף, אבל משתדלת מאוד לרצות....

ליקוק ביצים מצוין כולל כיבוס ייבוש וגיהוץ, לא מחלקת קולבים מתנה.קריצה

זיון טוב, ילדה סקסית כייף לזיין אותה משתפת פעולה....

השפרצה לפה ולפנים (העיקר לא על העיניים חיוך).

חסרונות:

לא מלקקת מרעומים, לא זזה רוורס,

יודעת להזדיין, אוהבת להזדיין, ילדה סקסית נראית לא רע בפנים.... Embarrassed

אילו היא יוצאת עכשיו לטיילת בשמלה קצרה ובנעלי עקב, אני והגורילה של הקפה נזרוק את הבננות.חיוך

לסיכום: אנחנו אוהבים נשים, אנחנו רוצים רק נשים, זה כל מה שמעניין אותנו. Embarrassed

אנחנו יכולים לצפור לנשים מהרכב, או לצעוק להן ברחוב, או לכתוב להן באינטרנט, Tongue

ומשום מה אנחנו לעולם לא מפסיקים, גם אם פגשנו כבר אלף נשים.... Shocked

רוב הגברים נקרעים בן שני רצונות : לחיות בזוגיות ולהרגיש בטוחים, או להיות חופשיים.

והמחיר הוא פחד, לא ניתן להיות אדם חופשי מבלי לחוש פחד וחוסר ביטחון. מבולבל

וכולם נוטים להאשים את הנסיבות, אני לא מאמין בנסיבות, כשאני חרמן אני הולך לזונות. Tongue

מספר הטלפון של ויקטוריה יימסר לכל חברי הפורום, ללא הבדל דת/גזע/מין/דרגה/ וכו'....Star

157

אלוהים הציב סולם למול רגלינו,עלינו לטפס בו צעד אחר צעד, יש לך רגליים:

למה להעמיד פנים שאתה נכה? יש לך ידיים: למה למנוע מאצבעותיך את האחיזה?

יש לך זין: למה אתה משתמש בו רק לפיפי לך לזיין?

אמר רבי אייל גולן:

"מה אני עושה פה בלעדייך, אין לי כלום מלבד האהבה, כל הערב מחייג אלייך את לא עונה.

אלוהי אלוהי אלוהים, אני לא יודע לאן, אלוהי אלוהי אלוהים אם תיתן לי קצת זמן"....

אמר רבי מאיר בנאי :

"מה אני, אני רק בן אדם חי ועובד כמו כולם, אין לי פחד ויש לי תחושה שהדרך תהיה לי קשה.

לא מבין מה קורה וחושב, מי שומע את מה שבלב, ורואה עתיד, וחושב תמיד שהכוונה נותנת אמונה"

אמר רבי יאיר הלוי:

"כך ברא אותך הטבע עם קצת דמיון ומחשבה חופשית, אז תן לזה לגדול מהתחלה בבקשה

אל תנסה להילחם בזה, אל תנסה להשתנות, כי זה תמיד יבוא מהתחלה פתאום,כי כך ברא אותך הטבע.

אמר רבי אבי ביטר:

"כועס על הגורל שמחייך רק לך, באהבה הזאת אשכח הכל,אין לך כבוד ילדה פגעת לי בנשמה,

באהבה הזאת היית קללה אלוקים ברא אותי והוא יקבע הכל, מי את בכלל שאני אסבול אין לך כבוד".

אמר רבי רוני גולן:

את מרגו מבלארוס הכרתי כשרכבתי על סוס, מרגו היא רוכבת הרודיאו מעיר הסוסות והזונות בת ים.

מגיעה אלינו מבלארוס, 165 ס"מ בת 35 שנים, יודעת כמה מילים באנגלית ועוד הרבה מילים ברוסית.

שיער צבוע חום/ג'ינג'י עד אחרי הכתפיים(מעט יבש),מצח גדול מהרגיל,גבות טבעיות דקות.

עיניים חומות (מבט ממזרי), שפתיים נאות, שיניים קטנות זקוקות להלבנה,שדיים בינוניים די נפולים.

(שקיות שוקו), פטמות זקורות (כפתורי רדיו ישן).

בטן לא שטוחה ולא חזקה לאחר לידה, ישבן לא חזק, רגליים סבירות, גוון עור בהיר.

בחורה חייכנית נחמדה ואופטימית,חיוך גדול לא נפלתי...לא התעלפתי...ולא הנחתי תפילין...

יתרונות וביצועים: 500 ₪ לשעה 300 ₪ ל40 דקות...באופן חריג לקחתי את המסלול המקוצר...

מתנשקת ומתמסרת בהתמסרות עילאית.... Embarrassed

מציצה סבירה, לא יכולה להכניס עד הסוף, ולא יודעת לשמור על קצב אחיד.מבולבל

לא מכבסת ביצים (המכונה מקולקלת). Ouch

לא מלקקת מרעומים(המרעום נותר יבש וצחיח כמדבר).מבולבל

לא זזה רוורס, לא היה מרדף משטרתי או שבירת פגושים. בכי

לא ניתן להשפריץ ללוע או לפנים, בצורת קשה נפלה על פניה, וכל הטל ומטר נשפך על שדיה.מבולבל

גולת הכותרת: וזו הסיבה היחידה שאני בכלל כותב דיווח על הגברת,רכיבת רודיאו נדירה ללא אוכף,מוחא כפייה

בדרך כלל כשאני נכנס לדירה מחולקת אני הופך את כל הדירה תרתי משמע !!! Tongue

הפעם, גברת מרגו ישבה עלי וזיינה אותי כמעט שעה שלמה ,כשהיא יושבת עלי מקדימה ומאחור וכל

מה שאני עשיתי שיחקתי לה בכפתורי הרדיו וכיוונתי תחנות,חיוך אחת הרכיבות הנדירות שראיתי,מוחא כפייה

בנוסף מרגו גומרת, לא דיבורים לא סיפורים ואגדות, גומרת באמת !תרגישו את הרטיבות בביצים. Tongue

חסרונות:

לא צעירה ! לא יפה!מבולבל ואינה עושה הרבה דברים שאנו באמת אוהבים שעושות לנו נשים.בכי

אבל...הייתי ממליץ לבוא אליה למסלול המקוצר לשכב על הגב ולתת לה לדהור,ולהביט עליה כשהיא

דוהרת וגומרת, חוויה ממסלולי מרוצי הסוסים, אני מהמר על הסוסה מרגו....

מספר הטלפון של מרגו יימסר לכל החברים החפצים בו, ללא הבדל דת/גזע/מין/דרגה וכו'......

נ.ב

היא לא מסתכלת על השעון...... חיוך

לסיכום: המילים והפעולות שאנו אומרים/עושים מעידות על מחשבותינו הנסתרות, והן מביעות

ומשקפות את רוחנו הפנימית, והן עדות לכך שחפצי חיים אנו, ואיש איש באמונתו יחיה.

סיבת קיומנו היא להגשים את טבעה של רוחנו בה יש את רוחו של האל, ואיש איש יעשה זאת בדרכו שלו

158

...נשים שרוצות להיות שוות לגברים הן חסרות אמביציה...

...אם לא מחייכים אליך, תחייך אתה, אין אדם הזקוק לחיוך יותר מאדם שאינו מסוגל לחייך לאחר...

המצב קשה! עלינו להשלים עם המציאות, לא תמיד הדברים מסתדרים כפי שאנו מצפים.

יום אחד עצוב יום אחר שמח, יום אחד מצליח יום אחר נכשל, אין שלמות בחיים ולא תהיה שלמות.

בכי, עצב, כאב, משבר, הם רגשות שנטע בנו האל, בכדי לרמוז לנו שמשהו השתבש בחיינו,

ועלינו לעשות כל דבר בכדי לשנות את המצב העגום בו אנו נמצאים, ולשוב להיות מאושרים. חיוך גדול

כל אחד מאיתנו הגיע לעולם לזמן מוקצב, ואין איש באמת יודע מהי מהות קיומו בעולם, אך דבר אחד

בטוח, אנו זקוקים אחד לשני, אנו זקוקים לחיוך של האחר, למילה טובה,ואף לאהבה, תהיו תמיד

נחמדים לבריות, כולנו קשורים האחד בשני גם אם לא רצינו בכך, לחייך לא עולה כסף ! תחייכו,חיוך גדול

קמתי הבוקר במצב רוח מרומם, חייכתי,חיוך גדול עמד לי,Embarrassed וכמנהג משפחתי החלטתי לחגוג את המאורע.

ירדתי לקפה השכונתי ואכלתי ארוחת בוקר דשנה, לאחר שהשבעתי את בטני,החלטתי להשביע

את רעבוני המיני, פתחתי את התנ"ך וראיתי את אליסה, מיד דמיינתי את 'אליסה מארץ הפלאות'.

וכמו עמי מאגדת 'עמי ותמי' הצטיידתי בשוקולדים, ואצתי רצתי לעיר הניסים האגדות והנפלאות,

הלא היא עיר הזונות, את מפתן דלת בית הנסיכות פתחה: 'סינדרלה' אך לפני המהפך, Dead

בנעלי בית מכוערות, חולצה לא מחמיאה, גומייה בשערה, מכנס קצר הגדול עליה בכמה מידות.

אליסה בת 25, 165 ס"מ מגיעה אלינו מארץ האגדות והמכשפות הרעות (רוסיה),יודעת מעט מאוד

אנגלית, שיער שחור עד אחרי הכתפיים לא חלק, עיניים חומות, שפתיים רגילות, שיניים סבירות.

שדיים בינוניים עומדים חסרות פטמות(סיליקון). גוף רגיל, מראה רגיל,פנים לא יפות, עשיתי לה את

מבחן השוקולד נכשלה בגדול ונחשפה תרמית האגדה: לא לא לא לא ולא.... בכי

סקס קלאסי בלבד! במובן הלא קלאסי של המילה, לא מתנשקת צרפתית, לא ניתן לגמור בפה או על

הפנים, לא אוהבת לכבס ביצים, לא עושה רימינג או נסיעה ברוורס, ילדה משעממת ולא סקסית.

לא ברור לי מה הקשר שלה לאגדות על זונות, ומה היא בכלל עושה באגדה שלי, ובעיר הזונות שלנו.Shocked

מראה משעמם ! לא מחייכת ! לא מדברת,Sleepy לידה חשתי כ'יפהפייה הנרדמת' השארתי את השוקולדים

על שולחנה, קיבלתי את חיוכה, ועזבתי את בית האגדות של אליסה, לא נותרה לי ברירה

חזרתי לאגדה רעה, כועס נכנסתי לאזיזה מאגדת 'המכשפה המכוערת'. Dead

השארתי את משקפי הראייה ברכבי, נכנסתי לדירתה הגפתי את הוילונות ,וכיביתי את כל האורות, Ouch

הורדתי אותה לתנוחת אסלה, וכאינסטלטור עצבני פתחתי לה את סתימתה בגרונה, בעזרת שרביט

הקדושה, ולא עצרתי במשך ארבעים דקות עד שנפלו שני שקדיה לרצפה ונפתחה הסתימה, והיא

שבה לנשום לרווחה, הצלתי עוד מכשפה ממוות בחניקה.Dead

לקחתי את ארגז הכלים, את הפומפה, וחולץ הפקקים, ויצאתי חזרה לחיים האפורים.....Dead

תמה לה עוד אגדה ...... Embarrassed

מסקנה: יש להחשיך את החדר עד למצב של חושך מוחלט ! ודי לחכימא ברמיזא...... Dead

אליסה.......

159

..בסוף זה לא ישנה כמה נשימות(נשים) נשמת, אלא כמה רגעים(נשים) עצרו לך את הנשימה..

...הגישה שלנו כלפי החיים(נשים), קובעת את הגישה של החיים(נשים) כלפינו...

...תשלוט במוח(זין) שלך, או שהוא ישלוט בך...

יום חם, נוהג על הכביש המהיר, ברדיו מתנגן שיר ישן, מיד נזכר באהובתי שעזבה.מבולבל

איך באתי אלייך בלילות החמים היינו עושים אהבה, היינו נופלים לרצפה,מזיעים לעייפה. Embarrassed

הבית הגדול ריק בלעדייך, הרהיטים חסרים אותך, יופייך המשלים אותם בשלמות חסר,מבולבל

יש לי הכל לא חסר לי דבר, אך אין לי דבר, הלב ריק בלעדייך, הנשמה חסרה אותך. מבולבל

הראש שואל שאלות ללא מענה! מה ערכם של החיים ללא אהבה? ומה בכלל אני עושה כאן בלעדייך?

איך הגענו למצב הזה ? את כעת רחוקה, ואני שוב מסתגר לפתע בורח, כמו מטורף הולך אנה ואנה,

ללא מנוח,Shocked הלילה יורד אנשים חולמים חלומות, ואני שוב עם התהיות והמחשבות,חסרות רק דמעות.

שוב מוצא את עצמי משוטט ברחובות עם עיניים אדומות, הבלבול מוביל אותי לעיר הרשע,כועס

לעיר תאוות הבצע.כועס לבצע עוד מעשה תאב בצע, עוד מעשה זימה עם זונה חסרת נשמה.כועס

הגעתי למקום די מגעיל שנקרא לו בת ים, בדירה די מגעילה ומחולקת שנקרא לה מלונה,

שבה גרה זונה חמודה שנקרא לה לרה, ואליה נכנס לקוח די מבולבל ומעט מטורלל שנקרא לו רוני, חיוך

לרה מגיעה אלינו מארץ קרה חסרת רחמים ורגש (רוסיה), לא יודעת אנגלית,ולמה שתדע ? במדינת

החושך לא אוהבים שפות זרות. 175 ס"מ, בת 30 שיער שחור תסרוקת קרה, גבות שחורות טבעיות

עיניים חומות עמוקות, שפתיים בשרניות, שיניים יפות וסבירות מלבד שן מס' 22 בלסת עליונה טיפול

שורש דחוף !!! פירסינג בלשון, שדיים קטנים עם פטמות חומות וזקורות,גוף לא חזק לאחר לידה,

רגליים ארוכות, אגן מעט רחב, גוון עור שחום, אצבעות כפות ידיים יפות וארוכות, כפות רגליים

גבריות מידה 39, בחורה ביישנית, אך מנומסת ומתורבתת, לא נפלתי...לא התעלפתי... ולא נזקקתי

לטיפול רפואי.... אך ראיתי את העצב בעיניה.....מבולבל

יתרונות וביצועים: 500 ₪ לשעה 400 ₪ ל40 דקות...

מתנשקת צרפתית... בתחילה ללא התמסרות, בהמשך בהתמסרות טוטאלית ..... Embarrassed

ליקוק ביצים עדין, ללא כיבוס וייבוש, וללא קולב מתנה....

מציצה ללא כיפה... למרות שלא מכניסה עד הסוף, מציצת ואקום מצוינת !

זיון טוב, סקס עדין ללא שבירת קירות ומשקופים....

השפרצה לפנים.... לא אוהבת שגומרים בפה.

חסרונות :

לא מלקקת מרעומים, לא זזה רוורס, לא ניתן לגמור בפה, בחורה מאוד סגורה!!!

רק לאחר 30 דקות הצלחתי להבין במעט את הגברת לרה, לרה היא פצועת אהבה,Ouch היא לא נפתחת

במהרה, היא זקוקה למעט חיבה ואהבה, היא רגישה, היא לא נולדה להיות זונה.

בסופו של דבר הצלחתי להנעים את זמני וזמנה למרות היותה זונה, ואף נשארתי בדירה שעה

קלה גם לאחר שתם זמן השהייה........ Embarrassed

הערת אזהרה: אני לא ממליץ על לרה לכולם !!! היא סגורה והיא לא תיפתח עם כולם,רק למי שיש

סבלנות יכול לגשת ולהנות מאישה רגישה, שלא נועדה להיות זונה. אני לא אחזור ......

מסקנות:

גם אנחנו וגם הזונות מחפשים מעט חום ואהבה, הכל אהבה נקרא ובשביל האהבה קיים הכל, אהבה

היא כשמש, או שהיא מחממת או שהיא שורפת, האדם טעה לראשונה בכך שהקשיב לנחש ואיבד

את קולו הפנימי, ובכך איבד את עקרונותיו ,אנו בוחנים ומסתכלים על כל דבר על פי החיצוניות שלו,

משקים צמאים בחומץ ולא במים טהורים, מחדירים לליבנו ולחיינו עקרונות שגויים, הדרך והעיקרון

הולכים לאבדון ולטמיון, והאהבה הפכה לחלום בלהות, שקר, ואשליה..... בכי

לרה ..........

160

...היה נחמד לילדך,הם אלו שבוחרים עבורך את בית האבות...

...אני לא פרנואיד, זו לא אשמתי שרודפות אחריי זונות בבת ים ...

...אלוקים ברא את השמיים ואת הארץ, וכל בת ים made in Russia ...

העיר 'בת ים' נקראת "בת ים" בשל קרבתה אל חוף הים......Star

לדעתי יש צורך לשנות את השלטים בכניסה לעיר ולקרוא לה מעתה "בת זונה".

בבדיקה שערכתי עם עצמי, גיליתי שהייתי כמעט בכל בניין בעיר הזאת, וישנם בניינים שאני כבר

מכיר חלק מהשכנים, ואנו מברכים אחד את השני לשלום, בבניין אחד ברחוב רוטשילד יש לי אפילו

תיבת דואר וחנייה בטאבו. למרות שבעיר הזו אין צורך כלל בחנייה, חונים היכן שיש מקום אפילו על

גג של רכב אחר. חיוך גדול

אז הייתי באמריקה בפריז וגם ברומא, אכלתי פיצה בעמידה....Tongue

הייתי בסלובניה גרמניה ורומניה, זיינתי בחורות בעמידה... Tongue

הייתי בהונגריה ובבלארוס זיינתי בחורה על סוס...Tongue

הייתי ברוסיה ובאוקראינה זיינתי בחורות בשכיבה עמידה ורכיבה.... Tongueחיוך גדולחיוך

והיום טיילתי להנאתי בטיילת עיר הזונות, הים יפה, הנשים יפות, הבתים מכוערים, והשכנים נאים....

התקשרתי לסוכנת הנסיעות המנומנמת, וביקשתי להתארח באחת מדירות הנופש בטיילת בת ים,

הפנתה אותי לבניין בטיילת שחציו בית אבות, וחציו בית זונות, מיד חשבתי לעצמי הנה מצאתי לי

בדיוק את המקום שבו ארצה להזדקן מול חוף הים,Tongue וכל הזונות שכנות שלי בבניין,מוחא כפייה את דלת בית

הזונות פתחה לליטה מגיעה אלינו ממוסקבה, סטודנטית הלומדת לתואר בתחום התיירות,דוברת

אנגלית ,בת 22 נראית 17, 155ס"מ, לבושה בייבי דול שחור עם אוזני שפן, שיער שחור ארוך.

עיניים חומות, אף קטן, שפתיים קטנות, שיניים סבירות זקוקות להלבנה,שדיים יפים רכים ונחמדים,

עם פטמות חילזון, גוף נאה ישבן חמוד מאוד, ילדה נחמדה חכמה ומנומסת...

לא נפלתי...לא התעלפתי...ולא השכרתי דירה בבית האבות... חיוך

יתרונות וביצועים: 500 ₪ לשעה 400 ₪ ל40 דקות...

מתנשקת צרפתית באהבה...

מציצה סבירה, למרות שלא יכולה להכניס עד הסוף, היא משתדלת ונלחמת בנחש באומץ לב.... Shocked

ליקוק ביצים נחמד כיבוס טוב ללא ייבוש, ייבוש על חבלי הכביסה... חיוך

זיון טוב, הילדה הקטנה בעלת בית כנסת צר מאוד, הלחץ יוצר הנאה מענגת...Embarrassed

נסיעה ברוורס טובה, המרעום קטן וצר, בקושי נכנס נלחמתי כחרדי המתעקש להתנדב לגולני ....כועס

השפרצה עצבנית, לגבות לריסים לפנים לשכנים ולזקנים הישנים..... Sleepy

חסרונות:

לא מלכת היופי, פנים נאות, גוף נחמד, ילדה קטנה ונמוכה.(התמונות באתר אמיתיות).

לא מלקקת מרעומים (טוענת שתעשה זאת רק בפגישה השנייה). מבולבל

נסיעה ברוורס תוספת תדלוק של 100 ₪ אוקטן 95 ...

יתכן שאחזור לעוד נסיעה ברוורס במרעום הקטן והצר... Embarrassed

לסיכום :

אנחנו נולדים לבד, ובסוף מתים לבד, באמצע בין הלידה למוות אנו מאוד רוצים להיות ביחד עם אישה...

אז מי שמחפש אישה טובה, יפה וחכמה, צריך לצאת עם שלוש נשים במקביל..... Tongue

נסיים במילותיה של הצדיקה אתי אנקרי מתוך השיר לוליטה:

"לוליטה את ילדה יפה, ויש לך פוטנציאל, זה לא קשור בשכל-זה טמון רק בישבן, גם העיניים לא

רעות, כן, יש לך קצת מזל, אם תתפסי את הפרנציפ תמיד יהיה לך קל, ואל תספרי לאף אחד זה לא

טוב למזל, תשמעי מה אני אומר לך" ..............

לליטה ............

חזור אל “סיפורי הרב”