כ סיפורי הרב...הסיפור האמיתי..... - דף 17 - סקס אדיר

סיפורי הרב...הסיפור האמיתי.....

161

...מעטים הם אלו שראו במו עיניהם והרגישו בלבבם, הכל נקבע מראש, ההתחלה וגם הקץ,

על ידי כוחות שאין לנו שליטה עליהם, כולנו רוקדים לפי מנגינה מסתורית שנקראת אהבה...

...מלבד מחשבותינו, אין דבר שנתון לגמרי לשליטתנו...

אני עצוב, אני שמח, אני רעב אני שבע, אני לא בדיוק יודע ! מבולבל

לא רעב ללחם, רעב למגע לחום ואהבה, מסתובב בחוץ בשמש הלוהטת, וליבי עודנו קר.מבולבל

לא עצוב מעצב, נעצב רק מחוסר אהבה, רוצה להתרגש, רוצה להשתגע, רוצה להתפקע, Tongue

בקיץ אוהב גשם, בחורף אוהב שמש,רוצה לעוף כפרפר, רוצה למעלה אך נופל למטה.מבולבל

איש קצת מטורף, אולי מכושף, חולם בלילה מקיץ ביום, רוצה אישה ועוד אחת,רוצה את כל הנשים, Embarrassed

אולי טעיתי ולא ראיתי, אולי אהבתי ולא הבנתי, אולי אני עדיין מאוהב אולי בכלל מאוכזב. Ouch

פרפרים יפים מכל מיני צבעים ירדו אלי היום, הביאו לי במתנה זונה קטנה בשם אנה... Embarrassed

פרפרים יפים ריחפו סביבי, שתו טיפה של צוף מזרעי, וריחפו ברוח אל עבר השקיעה... Embarrassed

את אנה הכרתי בתנ"ך הגויות ממבה : Anna Anna 28 ת"ז 1640093827....

אנה הגיעה לפגישה בחצאית מיני קצרה, נעלי עקב, והרבה פרפרים ומחושים על רגליה הארוכות.Star

בתחילה עוד חשבתי שעדיין פורים בבת ים, והיא התחפשה לפרפר, אך מהר מאוד הבנתי, זה לא

פורים והיא לא פרפר, זאת זונה עם כנפיים,אנה מגיעה אלינו מארץ הפרפרים, מעיר פרפרי הזונות

(קייב/אוקראינה). 174 ס"מ, בת 30, יודעת מעט אנגלית, שיער בלונדיני ארוך(צבוע) גבות שחורות,

עיניים כחולות, ריסים ארוכים, שפתיים בשרניות, שיניים יפות, שדיים קטנים עם פטמות חומות וזקורות

ישבן נחמד, קעקועים רבים של פרפרים בכל מיני צבעים על רגליה,קעקוע של צב על רגלה הימנית,

וקעקוע של פנתר שחור בגב בתחתון, לא נפלתי...לא התעלפתי...ולא פרפרתי למוות.... Shocked

יתרונות וביצועים: 100 דולר לשעה וחצי....

מתנשקת במסירות עילאית ונדירה.... Embarrassed

מציצה טובה, כולל שבירת שקדים, זיון פנים, ועיקום משקופים....

ליקוק ביצים מצוין, כיבוס, ייבוש, גיהוץ, כולל קולב חד פעמי מתנה.......Star

זיון מצוין, בחורה חזקה יודעת להזדיין, אוהבת להזדיין, עמדה בכבוד ובגבורה מול לוחמי הקודש. חיוך גדול

השפרצה לפנים לעיניים, למחושי הפרפרים, ולפרצופי הצבים..... Embarrassed

חסרונות:

לא בחורה יפה, בחורה נאה (אין זונות יפות מי שבאמת יפה לא צריכה לעבוד כזונה).

ללא מיקום, לא מלקקת מרעומים, לא זזה רוורס, אך אצבע מתקבלת בברכה במרעום.

לסיום: לא כל זונה שיודעת לעוף היא פרפר, גם זבובים יודעים לעוף.....Dead

אבל בינינו עדיף להיות פרפר בין הפרחים מאשר אריה מאחורי הסורגים....Ouch

נסיים בשירו של הגאון אריק איינשטיין ז"ל : "לאן פרחו הפרפרים"

"לאן פרחו הפרפרים, עכשיו אנחנו רחוקים ונגמרו הדיבורים, עכשיו אנחנו כמו זרים, נשארנו רק עם

המילים, עכשיו אנחנו קצת עייפים, קצת עצובים, קצת מתחרטים, שלא ידענו להבין שבאהבה לעולם

לא משחקים, לאן פרחו הפרפרים".....

קיבלתי את רשותה למסור טלפון לאחרים, ואעשה זאת כהרגלי בשמחה ובאהבה....

הערת אזהרה:

הרב מנושי מספר בפרשת השבוע, שאנה הייתה כבר בישראל בתאגיד הבת ימי.Shocked

ואף אומר שאני הייתי איתה,Shockedאז או שאני באמת זקן מדי, או שמרוב זונות אני כבר לא זוכר כלום....Dead

רק לא זכור לי שהייתי עם זונה עם הרבה קעקועי פרפרים ברגליים .....מבולבל

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

162

אל תשתמש בתותח כדי לעשות מה שניתן לעשות ברובה.......

אל תעשה ברובה מה שניתן לעשות באלה......

אל תעשה באלה מה שניתן לעשות בכף ידך ......

אל תרים כף ידך לעשות דבר שתוכל לעשותו במילה....

אל תצא מדירה מבלי לחרוש ברוורס את מרעומה.....

סוף מעשה במחשבה תחילה, אני חושב משמע אני קיים, אני מזיין משמע אני בדירה מחולקת.......

לאחר ששברתי את כל קירות הגבס, וחצי מהמיטות והספות בכל הדירות המחולקות... Tongue

ולאחר שפירקתי את כל בובות הברבי, ואכלתי את כל הבמבה הצהובה והאדומה....Tongue

ביקשתי מנוחה לעצמי, ויצאתי בשעת לילה מאוחרת להקשיב למנגינת הים הערבה לאוזני ...Embarrassed

הבטתי אל האופק, לאורכו ורוחבו של הים הגדול, וכל גל שהיכה בחוף הזכיר לי זונה המגיעה לארצי.Embarrassed

גל רודף גל ונשבר, זונה רודפת זונה, ונשברת עוד מיטה או ספה, כך אנכי לעיתים נזכר ונשבר.מבולבל

מהיכן הכוחות והאנרגיה ? תמיד מחפש את התשובה ? אולי הגיעה השעה לחזור בתשובה ? Shocked

הסימנים כבר בסביבה: כל אלכסנדרה הפכה לסוי, כל קמילה הפכה לקים, כל מרגריטה הפכה לריטה,חיוך גדול

וכל שף מוכר מכניס בננה לפיתה, כל בלונדי הפכה לבובת ברבי, כל דירה קטנה הפכה לאכסנייה.Shocked

כל סטודנטית לפיזיותרפיה הפכה לזונת הרפיה, כל ילדה טובה נותרה לבדה וממתינה בעצב לאהבה. מבולבל

הממבה הפך מאתר הכרויות לבית זונות, וההיכרויות הפכו מזמן למשא ומתן על מזומן. Cool

הפורום הפך לבית מדרש עם רבנים ופרוכת, וכל חור שמעליו שיער ערווה הפך לבית כנסת. חיוך

כל רב זמין הפך לרב ראשי בנושא זונות ומחלות מין, והפורום הפך פרלמנט לחובבי פטיש ומין. חיוך גדול

הטרור מפתיע בכל מקום, ופצצה הפכה מזמן למרעום, אלוהים, אהבה, ושלום הם רק בגדר חלום. בכי

פעם היו מצמידים לכל זונה שומר ראש 'גורילה', והיום, הזונה גורילה,וקובעת אתנו בקפה 'גורילה'.Ouch

עד שאחזור בתשובה, פתחתי את תנ"ך הזונות ממבה, ומצאתי צדיקה חדשה בשכונה הזנותית.

קבענו ליד קפה 'גורילה', ואכן הגיעו שתי אחיות גורילות, עלינו שלושתנו לדירה שלהן בבן גוריון.

לא ארחיב במילים, רק אומר יקר ולא מומלץ שתי האחיות נאדין ואנה אתר ממבה ת"ז :

Nadin 1230311287 Ouch

לאחר האכזבה משתי האחיות הגדולות, חיפשתי ידידה או יזיזה או אפילו אזיזה,Tongue

לקחתי את הארגז הכלים, התותח ,האקדח, ואת האלה, והלכתי לבקר את אזיזה...Tongue

אזיזה,מגיעה אלינו מכפר מרוחק בערבות רוסיה, היא ממוצא טטרי יודעת אנגלית. 160ס"מ, בת 34.

שיער שחור פחם ארוך לא חלק(תוספת), גבות מקועקעות, עיניים כחולות(עדשות מגע).

אף קטן לאחר ניתוח, שפתיים בשרניות, שיניים במצב סביר, פנים גסות ולא יפות ! Ouch

שדיים בצורת אגס עם פטמה זקורה,(עדיין לא שקיות שוקו), ישבן טוב, גוף נאה של מילפית.

שלושה קעקועים ענקיים של שלושה נמרים על כל הגב, קעקוע נוסף של כיתוב על אמה יד ימין.

אזיזה נראית זונה, מתנהגת כזונה, מדברת כזונה, גם אילו הייתה קופאית בסופר ואנשים היו שואלים

אותה על מוצר כל שהוא כמה זה עולה? היא הייתה עונה: 500 ₪ לשעה. חיוך גדול

יתרונות וביצועים: 500 שקלים לשעה......

מתנשקת צרפתית באהבה ובשמחה....

מציצה ללא גומי, מציצה מצוינת כולל שבירה ופירוק שקדים, פיצוץ גרונות,והחדרת צינורות לכליות. חיוך

ליקוק ביצים מעולה, כולל כיבוס, ייבוש, גיהוץ, קימוט מחדש, וחוזר חלילה ..... Tongue

רימינג קטלני חודרני פולשני כתולעת הנוגסת בתפוח רקוב..... Embarrassed

זיון מצוין, יודעת לזוז להזדיין לשבת מקדימה ומאחורה, יודעת לקבל כמו זונה שנולדה לזנות.... Embarrassed

נסיעה ברוורס כולל שבירת קירות, פציעת מרעומים, פירוק רהיטים.... חיוך

השפרצה ללוע ולשקדים השבורים, ללא העלמת ראיות, הראיות טבעו באסלה....Embarrassed

חסרונות:

לא יפה !Dead לא יפה !Dead לא יפה ! Dead

נסיעה ברוורס בתוספת תדלוק של 120 ₪ אוקטן 95 .....

יש צורך להתגבר על המראה בכדי להנות מכל מה שהזונה הזאת יודעת לתת !

ליד מיטתה ישנם הרבה ויברטורים, ניתן להכניס לה אותם לכל החורים.....Tongue

לסיכום: אזיזה היא זונה, היא לא אשת שיחה, היא לא חכמה,היא זונה בלבד !

השמועות בכפר מספרות שלאזיזה יש 1.000 אבות, אמא השתתפה באורגיה המונית בכפר,

תשעה חודשים טרם לידתה, Shocked

זקני הכפר מספרים שביום שנולדה אזיזה "עמד" דבר בכפר הקטן,והרבה זיינים קטנים הפכו

לגדולים. אזיזה היא נצר לשושלת זונות, על שם האמא נאמר המשפט :

'לא מפחידים זונה עם זין, ולא מרתיעים גרוזיני בקריצת עין'....

על שם סבתא נאמר: 'נולדתי זונה ואמות זונה טוב למות בעד הזנות'.....

על שם הסבתא רבה נאמר: 'אם תרצו אין זו אגדה, שלמו במזומן וזיינו אותי באהבה'....

אזיזה ................

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

163

..המטרה המרכזית שלנו בחיים היא לעזור לאחרים, ומי שלא יכול לעזור להם ,שלא יפגע בהם..

...כשאני עושה טוב, אני מרגיש טוב, כשאני עושה רע, אני מרגיש רע, זאת הדת שלי...

... אדיבות היא לא מעשה, זאת דרך חיים...

נבואת הזונות מתוך תנ"ך הזונות, פרק ז' פסוק ז' עמוד ז' ........

ויקום מלך חדש על חבל ארץ ברית המוצצות/זונות, ושמו: המלך הצאר'ולדימיר פוטין הגדול'.

בן לאב חסר רחמים, ולאם חסרת מצפון, וישמחו ויחגגו בני הלאום הרוסי,ויעשו משתה גדול והוודקה

נמזגה כנהר הוולגה, וירא המלך פוטין כי טוב, ויחמוד המלך את נשות אוקראינה היפות, ויאמר לצבאו:

'לכו וכבשו את הארץ הזו', ויעשו כדברו ויכבשוה חייליו, ויטיל המלך מיסים קשים, וימרר את חייהם,

ויעבידם בעבודה קשה, ורעב כבד נפל על הארץ, והעם נאנק מסבל ומרעב קשה,ויבכו ויזעקו ואין עונה.

ויצווה המלך פוטין : "כל הבן הנולד אל נהר הוולגה השליכוהו, וכל הבת היפה הנולדת לרוסיה הביאוה"

וימיתו חייליו את כל גברי חבל הארץ האוקראינית, ויקחו את נשות הארץ היפות והנאות, ויבעלו אותן.

ויקחו אותן לארצם, ויאכילו אותן בדברי מתיקה, וילבישו אותן בבגדים נאים, ויהפכו אותן לשפחות המין.

והנשים היפות שבעו, והנשים המכוערות ירעבו, ובאוקראינה שסועת הקרבות נותרו רק נשים מכוערות.

והמקום הפך לשממה, והיו הנשים ללא גברים, ללא אוכל, וללא מזומנים, ויזנו וישכבו עם גברים זרים,

תיירים עבריים, טורקים, ואנגלים, עבור פת לחם. ומשקאות חריפים. ותתמסטלנה ותבכנה.

ותבוא בת קול מן השמימה ותאמר לנשים המכוערות ,חצו את הים ולכו לארץ כנען, ארץ הקודש.

ארץ זבת חלב ודבש, והמון זרע חם, בה ניתן לזנות בעבור הון, ותשמענה,ותעלנה לארץ הקודש,

ותתפזרנה בכל חלקי ארץ כנען. מתל אביבה ועד בת ימה, ממרכז שרונה ועד שממת שומרונה.

מחיפה ועד אילתה...ותזננה ותזדיינה ותתעשרנה, ותשבענה ותתלוננה ותתאוננה....

ואנכי, שוב יצאתי אל המדבר אל חבל השומרון, באתי לקבל את פניה של ויקטוריה בת אלכסנדר הלוחמת

ותראה הצדיקה את הרב ותבכה על ברכיו משום שרעבה גדול, ובארנקה אין פרוטה, ותאמר: "באתי

אל הארץ הקדושה בכדי למלא בטני במזון, וארנקי בממון" , ויבט אליה הרב ויראה כי המלך פוטין אכן

התעלל בנשות ארץ הזונות המכוערות, אך בעיניה הכחולות ראה שהיא בת לשושלת זונות אוקראיניות.

ויקטוריה היא אוקראינית גאה וגבוהה, 170 ס"מ בת 33 שיערה בלונד טבעי, אך שיערה עבר קרבות

מצמרי שיער,Ouch עיניה גדולות יפות וכחולות, אך עצובות ממלחמות, שיניה עברו מלחמת התשה ועששת

קשה, ארבע שיניים טוחנות בלסת עליונה נפלו בשבי הרוסי,מבולבל שלוש שיניים נוספות סבלו מפגיעות

כדורי אויב,Ouch וזקוקות לסתימות וטיפולי שורש באופן דחוף. שדיה מרוקנות,(שקיות שוקו) לא יודע אם

בעקבות רעב בנה הקטן, או רעבונה שלה. גופה עייף ורופס לאחר קרבות קשים במלחמת היפות

והמכוערות, צלקת מרסיס פגז רוסי על בטנה התחתונה,(ניתוח אפנדיציט).גוון עורה לבן מאוד, כאילו

השתחררה רק אתמול מהשבי הרוסי,Ouch בסיכומו של עניין הבחורה לא יפה, גופה לא חזק ולא חטוב, מבולבל

אישה סגורה ועצובה. מבולבלהלומת קרבות ומלחמות, ראיתי כי סיבלה גדול, ורציתי לשמח חיילת פצועה

לאחר קרבות קשיפ, הזמנתי לה בירות, ומגשי סושי, לא רציתי לשבור קירות על בטן ריקה,(בטנה שלה).

מתנשקת במסירות ובאהבה, מתנשקת כאילו היא נפגשה עם אהוב חלומותיה שחזר מן הקרב....Tongue

מציצה טובה כולל שבירת שקדים ופירוק גרונות. עד מצב שמיעת רעשים של פירוק מוקשים.... Shocked

ליקוק ביצים מהנשמה, חששתי שלא תבלע את ביצותיי הקדושות כמנת קרב בעת לחימה ....Shocked

רימינג קטלני, חופרת בלשונה כלוחמת החופרת לעצמה מקום מסתור בעת מלחמה.... Shocked

זיון עצבני, הלוחמת האוקראינית בעלת עיטורי המלחמה היא לוחמת במיטה,בתחילה מלבינה,

ולרגע מאדימה, ובעזרת חניקה אף מכחילה, כולה צבועה בצבעי מלחמה, זועקת וצועקת כלוחמת. Shocked

גומרת ושוב גומרת, לא שובעת ולא חשה צורך במנוחה....חיוך גדול

נסיעה ברוורס בחושך מאחורי קווי האויב, מקבלת בדממה חלושה את טילי השיוט הישראלים במרעומה,

ושוב מאדימה ומכחילה, ואנו שוב במלחמה..... Star

גמירה עצבנית של זרע כימי לתוך גרונה של הלוחמת השואבת כל טיפת מימן לבטנה, בולעת

ומלקקת את שאריות הפלוטוניום מגופה ומפניה החיוורות. תמה המלחמה,Tongue לא היו נפגעים לכוחותינו.

לסיכום: ויקטוריה בת אלכסנדר, לא מתאימה לכל אחד, היא לא יפה !מבולבל גופה כלל לא יפה ! מבולבל

אם תצליחו להסתכל רק על עיניה הכחולות במהלך כל המפגש תצאו מרוצים ומחויכים...חיוך גדול

אך אם בטעות תביטו לאזור אחר בגופה, תקבלו הלם קרב שלא תשכחו לנצח...Shocked

ואם תתנו לה לשתות כמה בירות טובות, ואוכל טעים, הגברת הפצועה תישאר אתכם לנצח.....חיוך

לסיום בנימה אישית: מדוע בכל זאת כתבתי דיווח על ויקטוריה ?

לעיתים במהלך מסע חיפוש האהבה, ומסע הזיונים הבלתי פוסק של חיי, ועם כל הקשיים שאני עובר,מבולבל

אני נתקל במקרים קשים יותר,בכי המחזירים לי הפרספקטיבה ואת האיזון לחיים,ומוכיחים לי שוב ושוב

את שידעתי כל חיי, צרות וקשיים של אחד, הם חלומותיו של האחר... בכי

יום יבוא וכולנו נמות, והעפר ישוב אל העפר, והנשמה תוחזר לבורא,ולעיתים נדמה כאילו הרשע טוב לו,

והצדיק רע לו, הטוב של הרשע הוא הרע ברעותו, כועסוהרע של הצדיק הוא הטוב במיטבו. מוחא כפייה

עשו טוב, השאירו את הרע לרעים. ודי לחכימא ברמיזא.... Geek

מספר הטלפון של הלוחמת יימסר לכל עושי הטוב, ולכל לוחמי האמת בפורום... Star

400 שקלים למספר שעות, הכל כלול, ללא מיקום, מגיעה לפ"ת או ת"א באוטובוס של הצבא האדום...

תזכורת: להסתכל לה תמיד בעיניים בלבד ! Geek

164

...כולנו צריכים להתחיל לחיות לפני שנהפוך לזקנים מדי, פחד הוא טיפשי, כך גם חרטות...

...אין די בשכל טוב, צריך גם לדעת להשתמש בו...

... למצוא אהבה זה ביד המקרה, אך לשמור עליה, זה מעשה אומנות...

האל נטע בכל אדם שני כוחות עיקריים וחשובים:

הראשון: להיות רב ומורה, ליצור ולשתף, ללמד את הזולת, להשפיע ולשנות,וליצור מחדש.

השני: להיות תלמיד, ללמוד מהזולת, להשפיע ולשנות, להיות סבלן, להקשיב,לכבד, ולהוקיר.

אך אסור לו לאדם, אפילו הגדול שבגדולים, החכם שבחכמים, לשכוח שהוא יכול ללמוד מאחרים,

באותה המידה שהוא מלמד את האחרים, משום שאף הקטן שבקטנים, גם הוא יש לו כוחות נפש,

מידות טובות, ורגשות שאותם הוא יכול לחלוק ולתת לאחרים.

כל אדם, רב/מורה או תלמיד, כולם יש בהם את היכולת לתת ולקבל....

הרוח האנושית היא אור, והאגו האנושי הוא חושך, ולעולם לא ייתן אדם לאגו לגבור על רוח נשמתו.

משום שגופנו ניתן לנו בהשאלה, ונשמתנו שלנו לנצח, אנו נולדים אחוזי פחד רעדה ובכי.

ועם התחזקות נשמתנו, אנו מקבלים את האומץ לעשות ולשנות , והכל מתחיל משתי צורות חשיבה :

הראשונה: נרכשת, נלמדת, מספרים, מורים, רבנים, הורים, חשיבה נכונה, והיגיון בריא,

ובכך אנו מגבירים את כוחנו המחשבתי, ועם הזמן אנו חכמים, מלומדים, ומשכילים יותר ויותר.

השנייה: מתנת האל: 'נשמה טהורה' נשמה אנושית שכל אדם מקבל מהאל ביום בריאתו.

מתנה זו היא אחת המתנות החשובות שאדם מקבל בחייו, הנשמה היא הבסיס ומהות החיים.

הנשמה מובילה את האדם למעשים טובים, ללמידה, ולהחכמה, וכשנעלמה לא נותר לו מהומה.

האגו והגוף, לרוב מובילים את האדם לסיפוק עצמי בלבד ! שבסופו מפילים אותו מסולם הגאווה ארצה.

בעבר בני האדם היו סוג של חיות שעברו תהליך ארוך, והיום אנושיים ואינטליגנטיים, לכן כל מעשה

שאנו עושים, מעיד על אופיינו לטוב או לרע. מהות קיומנו היא סקרנות, רצון לדעת ולהבין,לחלום ולהגשים

האל יצר לכל דבר את היפוכו, הים הוא גן עדן לדגים, אך גיהנום לשאר החיות, היבשה גן עדן לכל החיים

וגיהנום עבור הדגים, הצב הולך לאיטו, אך מדוע שימהר, הוא הרי כבר בתוך ביתו.

ארס הנחש הורג אחרים, אך על הנחש מגן ושומר מפני אחרים, ולנו לעיתים מתוק בחיים.

לעיתים מר בחיים, לעיתים שמחים, לעיתים עצובים, לעיתים אוהבים, לעיתים מאוכזבים.

האל רצה להראות ולהבהיר לנו את משמעותם של כל הדברים בחיים, אילו הכל היה רק טוב ומתוק,

לא היינו מעריכים דבר, ואף כשהאל יוצר צער גדול בליבו של אדם, הוא בעצם מרפא את ליבו,

ומכין אותו לשלב הבא בחייו, הוא בעצם מפנה את ליבו לאהבה חדשה !

האל יצר בליבי שלי צער גדול לפני מספר חודשים, לכן יצאתי למסע ריק מתוכן לחיפוש אחר האהבה.

ולו רק בכדי להמתיק מעט את המרירות והעצב השוכנים בשכירות זמנית בליבי הסדוק.

התחלתי את המסע בבנק ישראל (לוויתי כסף), וסיימתי אותו בבנק הזרע(לוויתי זרע).

ורה אשדוד: אתר הגויות ממבה.

תיירת, בחורה נחמדה ביישנית וסגורה, נפתחת לאט לאט תרתי משמע, בת 26מגיעה אלינו מרוסיה.

לא יודעת לדבר באנגלית, 165 ס"מ שיער ארוך בלונדיני אמיתי מעט יבש , גבות בלונדיניות טבעיות.

עיניים ירוקות, שפתיים טבעיות עבות ובשרניות כשני סטייקים, שיניים לבנות, פנים גדולות מעט גסות.

שדיים גדולים טבעיים, קעקוע של כיתוב בצרפתית על אמה יד ימין, קעקוע ענק של ורדים אדומים

על כל הגב התחתון בתוספת כיתוב באנגלית. גוון עור לבן עם הרבה נמשים, בחורה מלאה,

לא שמנה ! לא נפלתי...לא התעלפתי... ולא קיעקעתי את עצמי לדעת...

יתרונות וביצועים : 100 דולר, לכמה זמן? הזמן תלוי רק בכם הסבר בהמשך........

מציצה נחמדה השפתיים העבות נותנות תחושה של בית כנסת,, ליקוק ביצים נחמד.

זיון טוב אוהבת להזדיין, אוהבת לשתות, אוהבת לטייל, לא ממהרת עושה אהבה באהבה...

היא לא זונה כשאר הזונות, זו הפעם השנייה שאני נפגש עמה בישראל, פעם ראשונה הייתה ללא

תשלום. בפעם הזאת ביקשה 100 דולר, מרגע שביקשה כסף היא זונה ! אך היא לא ממהרת לשום

מקום , אם אתם גברים, ויודעים לדבר, ולהנעים לאישה את הזמן , בשיחה נעימה, משקה טוב, אוכל

טעים, זיון טוב, היא תישאר אתכם גם 24 שעות ב100 דולר, וזה בדוק !!!

לא קיבלתי את רשותה לתת טלפון לאחרים, אך אתן למספר קטן של חברים את דרכי ההתקשרות

עמה בתנ"ך הזונות ממבה. והוא ינהל עמה את ההתקשרות בעצמו, וללא קשר אלי !!!

קרינה : תאגיד עיר הזונות. http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11610

בת 25 160 ס"מ מגיעה מרוסיה , לא יודעת אנגלית, שיער שחור מבריק וחלק עד אחרי הכתפיים .

גבות הזויות קטנות ומקועקעות, עיניים שחורות מעט מלוכסנות, שפתיים בשרניות, שיניים יפות

לבנות נקיות ומסודרות יפה, גוון עור שחום/שזוף, שדיים קטנים ונאים, (שקיות שוקו), ישבן חמוד וקטן.

רגליים רזות, כפות רגליים יפות וקטנות מידה 36, כפות ידיים רגילות ללא לק, מעט סימני צלוליטיס

בבטן התחתונה(לאחר לידה),בחורה נאה עם גוף סקסי, שזופה,נחמדה וסימפטית.

לא נפלתי...לא התעלפתי... ולא בדקתי אם יש לי צלוליטיס בבטן....

יתרונות וביצועים: 500 לשעה 400 ל 40 דקות....

מתנשקת ומתמסרת בנשיקה הצרפתית...

מציצה נחמדה משתדלת מאוד, אך השתדלות לחוד וגודל לחוד,(פה קטן)לא מכניסה עד הסוף.....

ליקוק ביצים סביר, משתדלת ויש צורך בהכוונה.....

מלקת מרעומים אך לא מתאבדת עליהם...

זיון טוב, אוהבת להזדיין, במיוחד בקונטרה דוגי. ....

נסיעה ברוורס טובה, מרעום סגור נפתח אט אט, הלחץ על מוט הקדושה גורם לעונג ולהנאה מרובה.

חסרונות:

לא עומדת בלחץ בזיון מהיר, לאחר כ 30 דקות כולה מזיעה, מתנשמת בכבדות,לא עמדה בקצב וקרסה.

בחורה סקסית, רזה ודקיקה, הגבות המקועקעות הורסות את כל יופיין של פניה הנאות,

בדיוק כמו חלק מהערסים בבת ים שמוסיפים אורות ניאון מסביב לכל חלקו התחתון של רכבם.

לא ניתן לנשק את בית הכנסת, וגם לא את המזוזות, לא ניתן להכניס נרות קדושה לבית הכנסת,

לא ניתן להשפריץ ללוע, לפנים או לשכנים, רק לשדיים השחומים עם הפטמות החומות.

נסיעה ברוורס, בתוספת 100 ₪ תדלוק אוקטן 95 ....

סה"כ חוויה נחמדה עם בחורה מאוד נחמדה, אך לא עבורי אני לא אחזור......

אליסה: תאגיד עיר הזונות. http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11663

בת 24 165 ס"מ מגיעה מרוסיה, יודעת מעט אנגלית , שיער חלק ארוך בצבע שחור.

עיניים חומות, שיניים בלסת עליונה במצב ריקבון מתקדם, בעוד מספר שנים לא יהיו לה שיניים בלסת

עליונה, שדיים קטנים וחמודים, גוון עור שחום, גוף נאה ישבן נחמד, לא רזה שדופה, ילדה בריאה,

קעקוע של שלושה חתולים על אמת ידה הימנית, קעקוע ענק של יער/ג'ונגל על כל הגב מהעורף

ועד הכניסה למרעום, קעקוע מדהים, עשיתי לה את תרגיל הרבנות עם השוקולד והנשיקה.

נכשלה במבחן השוקולד, לא עברה את מבחן הרבנות, לא תקבל גיור !!!

לא מתנשקת, לא ניתן לגמור בפה, לא מלקקת ביצים, לא עושה רימינג, לא זזה רוורס,

בקיצור לא חלב ,לא בשר, לא פרווה, לא לאוכלי קטניות, אולי לאוכלי חרטטות ובננות.

בקיצור 'זונה', שלא מקבלת את מהותה ותפקידה כ'זונה', יאלה קדימה הביתה בלאט.......

סקסית: תאגיד עיר הזונות http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11472

לא סקסית ולא נעליים,מגיעה מאוקראינה, בת 30 שיער בלונד צבוע, קעקוע עם כיתוב באנגלית על אמה

ימנית, עיניים כחולות, שיניים לבנות מדי וישרות מדי (שיניים לא טבעיות שתלים),

מעט בטן/כרס, חזה בינוני, רגליים מלאות, מלאה מדי לא משדרת סקס,ולמרות שעברה את מבחן

השוקולד, והייתה נחמדה מאוד, ואף מסכימה לקבל על עצמה את כל הלכות התורה, מלבד הלכות

רימינג ורוורס. ויתרתי ועזבתי את המקום כשאני משאיר בחדרה את אחרוני השוקולדים שהיו עמי.

לסיכום: האהבה היא חיים, האהבה היא הכל בחיים, כל מה שאני יודע ומבין זה רק בזכות האהבה,

חיי היו נפלאים רק בשל היותי אוהב, כל העולם כולו קיים ומתקיים רק בזכות האהבה, הכל מאוחד

וסובב סביב האהבה, האהבה היא האלוהים, וללא אהבה בן מוות אנכי.......

לסיום: חלקו הראשון של הפוסט מוקדש לחבר: 'חפוז מכני' באהבה גדולה ממני.

שנאמר: "חושך שבטו שונא בנו ואוהבו –שחרו מוסר".

חג שמח לכולם .....

165

...נגמרו הימים שבהם בנות היו מבשלות כמו האמהות שלהן, היום הן שותות כמו האבות שלהן...

...נשים הן כמו מכוניות, כולנו רוצים פרארי אדומה, אבל בסוף מקבלים סטיישן חומה...

...אישה זקוקה לשלושה דברים בחיים : אוכל,מחמאות, וכסף...

לעיתים עולים בי זיכרונות וגעגועים לעבר, אתם יודעים שפעם הכל היה אחרת, הכל היה שונה, Embarrassed

במובן מסוים היה גרוע יותר, אבל פעם הייתה כאן תמימות, הייתה אהבת אמת. הכל היה אחרת.Embarrassed

אומרים שפעם היה אחרת, אומרים שפעם היו מקדישים שירים של משוררים לנשים שהיינו אוהבים. Embarrassed

והיום, אין אהבה ואין אמת, נותר רק כרטיס אשראי ומזומנים, ושירים שהפכו לשטרות של משוררים.מבולבל

אומרים שפעם היו נשים אמיתיות, שהיו יודעות בדיוק מה הן רוצות. לטפל בבעל ולהאכיל את הבנות. Tongue

והיום, הנשים לא הכי אמיתיות, וכל שרוצות הן עוד שמלות, ולהאכיל את הבעל והבנות בגרבר בננות,Ouch

אומרים שפעם היינו מחייגים לנשים עם אסימונים בטלפונים ציבוריים. Embarrassed

והיום, לכל נערה עשר אפליקציות להיכרויות עם בנים ובנות.ולך תדע מי הן הבנות ומי הזונות,מבולבל

אומרים שפעם היה צורך לבקש מהאבא רשות להיפגש עם בתו הגדולה. Embarrassed

והיום, האבא מבקש רשות מהבת הקטנה לזיין את השכנה.Shocked

אומרים שפעם נשים היו מסרקות את שערן הארוך בכל יום, והסתובבו ברחובות עם קוקו וסרפן. Embarrassed

והיום, כולן מקועקעות בגבות, תוספת לשערות, ו"קוקו וסרפן"הן מילים שנשגבות מבינתן.Dead

אומרים שפעם נשים היו רוכבות על גמלים וחמורים, או נוסעות באוטובוס ללימודים. Embarrassed

והיום, נוסעות ברכבים חדשים ומפוארים, והחמורים והגמלים התחלפו בבעלים.Dead

אומרים שפעם אישה הייתה נותנת לתינוקה לינוק משדיה חלב טרי ובריא.Embarrassed

והיום, סליקון מושתל תחת כל שד רענן ופטמה ורודה, והתינוק גדל ואוכל רק רמדיה.כועס

אומרים שפעם נשים היו קוראות ספרים, לומדות למבחנים. ולא ישנות ימים לפני מבחנים.Embarrassed

והיום, שולחות באייפון רק מסרונים, אוהבות רק חיזורים מבנים, ורוצות רק צ'קים שלא חוזרים. Dead

יצאתי שוב לעיר הזונות חיפשתי וביקשתי את שאהבה נפשי, נערה עם קוקו וסרפן, המחפשת חתן.Embarrassed

פקידת המשמר מפנה לרחוב על שם חוזה המדינה, במפתן הדלת המתינה לי אלינה, בשמלת סרפן,

נעליים תנכיות, ברזלים בשיניים, עיניים כחולות וביישניות, משולבות בריסים ארוכים ומלאכותיים.חיוך גדול

שפתיים בשרניות, חיוך ביישני המסתיר שיניים בולטות נקיות ויפות, (נמצאות במעצר גשר בשיניים).Shocked

אלינה הגיעה אלינו מרוסיה, דוברת את שפת הזונות(רוסית,) ואת שפת האמריקאים (אנגלית). מוחא כפייה

170 ס"מ, בת 21 שנים, חזה קטן חמוד ועומד, חסר פטמות, שיער ארוך שטני (תוספת),

ישבן עגול ובולט, רגליים עבות, הגוף זקוק לחיטוב, כתם לידה חום על ירך רגל ימין,

נראית ילדה טובה, ממש לא תיאור של זונה, ילדה נחמדה וחיובית, לא יפה ולא דוגמנית. Tongue

לא נפלתי...לא התעלפתי...ולא התקשרתי לאורתודנט למסור הבחנה לשיניים....חיוך גדול

יתרונות וביצועים: 500 ₪ לשעה 400 ₪ ל40 דקות....

מתנשקת ומתמסרת בנשיקות כילדה בפעם הראשונה.....Embarrassed

מציצה בינונית, מתקשה להכניס עמוק, אך משתדלת בכל מאודה...Shocked

ליקוק ביצים סביר ונעים... Embarrassed

זיון טוב, יודעת ואוהבת להזדיין, ניתן להכניס אצבעות לבית הכנסת, ניתן לנשק וללקק את המזוזות...Tongue

השפרצה לתוך הלוע, ללא העלמת ראיות, שפיכת הזרע לאסלה ושחייה מרתונית של הזרעונים בביוב,חיוך

חסרונות:

אין רימינג, אין נסיעה ברוורס.מבולבל

לא ילדה תמימה,Embarrassed לא עובדת לראשונה, לא הכי יפה ! ולא הכי חטובה ! אך לא מכוערת ולא שמנה...Star

יש בה משהו תמים ומטעה נראית תמה ותמימה, הפלטה בשיניים עושה את שלה,חיוך גדול

בסה"כ חוויה חיובית, אך לא עבורי, תתאים לגברים העדינים שבינינו.Embarrassed אני לא אחזור..... מבולבל

מוסר השכל: אילו ידעו כל הגברים את מחשבות הנשים, היו מעיזים פי עשרים....חיוך

אסיים בנימה אישית: למרות כל שכתבתי על נשים בתחילת הפוסט, אבקש לסיים בציטוט דברי חז"ל:

"כל אדם שאין לו אישה שרוי בלא שמחה, בלא ברכה, בלא טובה,מבולבל ודי לחכימא ברמיזא....

אלינה......

167

...ואלו הן עשר המכות: דם, צפרדע, כינים, ערוב, דבר, שחין, ברד, ארבה,חושך, בכורות...

...זה מרגיש טוב ללכת לאיבוד בכיוון הנכון....

...הדרך להתחיל היא להפסיק לדבר ולהתחיל לעשות...

אני כועס,כועס תעזבו עכשיו משירים,מבולבל תעזבו ממוסר השכל,Ouch בואו נדבר תכלס ! די מספיק ! כועס

הגיעו מים עד נפש,Dead נשפך יותר מדי זרע לבטלה, תמו חלוקת תמונותיו של נתן אלתרמן לכל זונה.Dead

ארצנו הקדושה בורכה לאחרונה במכת נשים גויות שהגיעו ארצה, אך המחירים עלו, והשירות ירד, Shocked

אנכי מסתובב בשווקים ברחובות ובסמטאות,Ouch מלמד את הבנות, הלכות תורה,Geekוהבנות מסרבות

ללמוד,כועס רוצות גיור מהיר וקדימה לעבודה, לעשיקת יהודי ארץ הקודש ,לא עוד !!!כועס

קיבלתי החלטה שמעתה ואליך, צדיקה גויה המבקשת להתגייר, תלמד את כל ההלכות בתנ"ך הזונותGeek

כפי שנאמר בתורתנו הקדושה בספר שמות פסוק ז' "נעשה ונשמע"...

ואלו הן עשרת הדברות/הלכות מתנ"ך הזונות שכל צדיקה צריכה ללמוד ולעשות "הלכה למעשה":

*נשיקה צרפתית עם לשון שמגיעה עד לשקדים..... Star

*מציצה ללא גומי בלבד ! ללא חציצה ללא הפרדה רק מציצה רטובה .... Star

*זיון פה, כולל פירוק והרכבת שקדים......Star

*ליקוק והקצפת ביצים עד ליציאת קצף לבן מהביצים....Star

*רימינג קטלני חודרני פולשני, כולל התאבדות על המרעום...... Star

*סקס בכל תנוחה הקיימת בתנ"ך הזונות, בקאמה סוטרה, ובחארטה ברטה.....Star

*זיון אגרסיבי, טורבו, מהיר, חזק, כולל שבירת קירות גבס, רגלי מיטות נוער, וספות של איקאה....Star

*נסיעה ברוורס, כולל התנגשות בקירות, עד שנגמר הדלק במיכל.....Star

*השפרצה 1 לפנים לריסים לתריסים ולשכנים....Star

*השפרצה 2 לפה ללוע ולמריחה על הפנים....Star

יצאתי היום לרחוב הירקון, בפנים זועפות וללא חיוך,Ouch חיפשתי צדיקה ללמדה מעט הלכות תורה.Geek

התקשרתי לאלינה, עלתה אלי מחוף הים עם בגד ים ביקיני ירוק,Embarrassed כובע לבן ומשקפי שמש שחורים, Cool

אהבתי את המראה שלה,Embarrassed אך מיד שאלתי אותה לגבי כמה הלכות בתורה,הצדיקה אלינה ענתה:

"נעשה ונשמע" החיוך חזר אל שפתותי,חיוך גדול קיבלתי מחמאה על שיני הלבנות,Embarrassed ויאלה קדימה למיטה

לא באתי לעשות קניות, נכנסנו למלון נעים ויפה ברחוב הירקון, וילונות יפים, מיטה נאה, מנורת לילה,Star

אלינה 170 ס"מ, בת 26 מגיעה אלינו מרוסיה, יודעת כמה מילים באנגלית וכמובן הרבה מילים ברוסית.

שיער שחור ארוך, גבות שחורות טבעיות, עיניים אפורות כחולות, אף קטן,שפתיים קטנות ובשרניות. Tongue

שיניים לבנות ונקיות,חיוך גדול שדיים קטנים וחמודים עם פטמות זקורות, גוון עור אדום שזוף, Embarrassed

כפות ידיים קטנות, כפות רגליים קטנטנות מידה 36, ישבן יפה, בית כנסת ללא משקופים(שפתי כוס).

ממש מעל בית הכנסת,במקום שערות יש קעקוע של פרפר ומעליו פרח אדום,Tongue ילדה ביישנית ומתוקה,

יתרונות וביצועים: 400 ₪ לשעה,(היינו יחד שלוש שעות ב400 ₪) הכל כלול!!!!!! Shocked

הלכות נשיקה ללא חציצה ... מוחא כפייה

הלכות מציצה ושבירת שקדים....מוחא כפייה

הלכות מרעום והתאבדות...מוחא כפייה

הלכות זיון אגרסיבי ... מוחא כפייה

הלכות רוורס ללא מצלמה .... מוחא כפייה

הלכות השפרצות ומריחות.... מוחא כפייה

סקס מטורף ואגרסיביחיוך, מתאבדת על כל איבר ואיבר, התמסרות טוטאלית, אילו הייתי צריך להגדיר

אותה במשפט אחד: בתה הצעירה של עלמת הטירוף,מוחא כפייה(רק ללא האלימות והיריקות )....

חסרונות:

לא כוסית על בפנים,בחורה נאה מאוד, פנים עגולות, גוף יפה...

ללא מיקום יש צורך במיקום,

אוהבת לשתות אלכוהול.חיוך גדול

מספר הטלפון של הצדיקה יימסר לכל מחזיקי תעודת כשרות בפורום,Star

אך נעשה זאת בחכמה ובתבונה,בכדי לא להכשיל את הצדיקה, ושלא יקרה לה ככתוב בתורתנו הקדושה,

"כסף יעוור עיני חכמים ויסלף דברי צדיקים" ויקלקל זונות צדיקות... Shocked

ודי לחכימא ברמיזא.....Geek

168

...כשאתה נותן ומתרוקן זו הקרבה, כשאתה נותן ומתמלא זו אהבה...

...כשאתה נותן וגומר זו גמירה, כשאתה משלם ונותן זו זונה...

..."עדיף לתת מלקבל" ועל אחת כמה וכמה ברחוב הירקון...

"תודה"

תודה לאל, תודה לאדמין, תודה לפורום, תודה לגרושות, תודה לרווקות, תודה לתיירות. תודה לכל הצדיקות.

תודה לאל שאנו חיים נושמים וכותבים, תודה לאל שיש בנו אהבה, תודה על מרינה לנה ואווה.

תודה לאל על הנשים שבזכותן אנו חיים, תודה על הבריאה, תודה על החמה על הלבנה. ותודה גם ללנה.

תודה לאל על התמימות, תודה על היושר, תודה על האמת, שבזכותם אנו יודעים מה נכון באמת.

תודה לאל על השתייה, תודה על התיאבון, תודה על המזון, תודה על הכישרון, ועל שרון מרחוב הירקון.

תודה לאל על חוף הים, תודה על העיר בת ים, תודה על רחוב הירקון, ועל כל בנות הירקן,הזבן, והגנן.

תודה לאל על ההצלחות תודה על הכישלונות, תודה על הדירות המחולקות, ועל הבנות היפות.

תודה לאל על הגשם, תודה על השמש, תודה על ההבנה, תודה על העלייה וביטול הויזה מאוקראינה.

תודה לאל על התורה, על תפילת העמידה, על ההתמדה, תודה על הזקפה, תודה על ההשפרצה.

תודה על הנתינה על הקבלה, ועל יכולת הסליחה והמחילה, שבזכותם אנו מתחילים תמיד מהתחלה.

תודה על הפירות, תודה על המזונות, ותודה על כל הזונות, שבזכותן אנו משפריצים לגבות.

תודה על הבמבה האדומה, הבמבה הצהובה, ותודה על אתר ממבה הצהוב, ועל הזונה בשמלה האדומה.

תודה למרינה שענתה לטלפון בשמחה וברון, והפנתה את רוני לרחוב בן גוריון, בעיר הדמיון.

קבענו בטיילת בעיר הקסומה, ראיתי אותה מרחוק, בחורה בלונדינית עם חצאית אדומה וחולצה שחורה.

נשאתי עיני השמימה וביקשתי משאלה, 'תעשה שזאת תהיה מרינה', לאחר דקה המשאלה התגשמה. מוחא כפייה

אמרתי שלום וברוכה הבאה, נתתי מתנה ונשיקה, אמרה לי "תודה", אמרתי בבקשה ויאלה למיטה,Tongue

לא באתי לתת צדקה או למצוא מנוחה, יותר באתי להשכיב זונה בתנוחה די נוחה ! חיוך

מרינה מגיעה מארץ האגדות והמעשיות, מהעיר עוץ לי גוץ לי (אוקראינה/קייב), תיירת פרטית בישראל, Embarrassed

165ס"מ בת 30 נראית כמו 20 שיער בלונדיני חלק גולש ויפה עד אחרי הכתפיים. Embarrassed

עיניים יפות, אפורות/ירוקות משולבות בריסים גדולים ויפים, ומעליהן גבות דקות וטבעיות.Embarrassed

שפתיים בשרניות שיניים לבנות ונקיות, מעט עקומות.(לא כזה נורא אין צורך באורתודנט).חיוך גדול

שדיים קטנים, גוף יפה, ישבן חמוד, גוון עור שזוף עם סימני שיזוף ביקיני. עור רך ונעים...

כפות ידיים יפות, אצבעות דקות משוחות בלק אדום, כפות רגליים מדהימות משוחות בלק אדום מידה 35. Embarrassed

יתרונות וביצועים: 500 שקלים לשעה והרבה יותר..... Star

מתנשקת צרפתית במסירות ובאהבה.... Embarrassed

מציצה טובה לעיתים מעמיקה, לעיתים סנוקרת לשקדים, לעיתים רעשים כאילו שנשברים שם דברים. Shocked

ליקוק ושליקת ביצים באהבה ובמסירות... Embarrassed

זיון מעולה הגברת אוהבת, יודעת, ומעריכה זיון טוב, בגמירות רטובות, ביזע, ובדמעות, תרתי משמע !!! Tongue

השפרצה עצבנית לתוך הלוע, ונזילה של הזרע על גופה של הגברת. מפלי הניאגרה במיני ישראל.Embarrassed

חסרונות:

בחורה יפה, נראית כמו בובה מחלון ראווה שקמה לתחייה, גוף לא מושלם, אך בכלל לא רע.(אני אהבתי).

אין לגברת מיקום ! יש צורך לקחת למלון.

לא עושה רימינג, לא עושה אנאלי, מבולבל

לא קיבלתי את רשותה של הגברת להעביר טלפון לאחרים,בכי אבל אתן לכם רמז עבה, Geek

תאכלו במבה ותיכנסו לאתר 'ממבה' : Marina 25 tel aviv

אני אהבתי ...Heart אני התאהבתי.... Heart אני עוד אחזור אליה.....Heart

לסיכום:"תודה וסליחה"

תודה על המצאת הרימינג,Tongue וסליחה על המצאת השיימינג. כועס

תודה על בריאת בת ים ת"א ורחוב הירקון,Tongue סליחה על הקרירות של שרון מהירקון.Ouch

תודה על בריאת המוצצות השולקות והזונות,Tongue סליחה על בריאת הפמיניסטיות. Ouch

תודה על הסרט התפוז המכני, חיוךסליחה על דברי ההבל של החפוז המכני. Dead

תודה לפקידות למנקות ולמכבסות המגבות,Star וסליחה על כל הכתמים, בעקבות המשפריצים לצדדים.Embarrassed

תודה על המצאת מברשת ומשחת השיניים,חיוך גדול סליחה מכל הבנות עם העובש כתמים ועששת בשיניים.Dead

תודה על ההון והאון, הודו ואמרו תודה לאל העליון......Hug

לסיום בנימה אישית: החיים יפים ! כולנו חולמים ורוצים להגיע לגן העדן אבל מפחדים למות ! Shocked

החיים הם כמו שוקולד וחרדים,מבחוץ שחורים מבפנים מתוקים,חיוך גדול

אך תמיד אובדי עצות, כשמפספסים אוטובוס וזונות...בכי

תודה לאל שאין בי נקמה ולא נוטר טינה, תודה לאל שיש בי מחילה, תודה לאל שאני כזה....תודה לאל

שאני לעיתים הוזהחיוך......תודה .... Embarrassed

169

....אושר הוא כאשר מה שאתה חושב, מה שאתה אומר, ומה שאתה עושה הם במיזוג מושלם...

...זיון טוב הוא כאשר מה שאתה חושב, מה שאתה מבקש, ומה שאתה רוצה, הזונה עושה...

...החיים הם לא בעיה שצריך לפתור, אלא מסע שצריך לחוות...

שמחה רבה שמחה רבה, אביב הגיע פסח בא ! תפרו לי בגד עם כיסים, בהם אשים שוקולדים וקונדומים. Tongue

האביב בפתח ,השנים חולפות, הזמנים עוברים, הימים מתארכים, הלילות ארוכים, ואנו תמיד חרמנים.חיוך

וכעת שעת בין הערביים, וזו שעה נפלאה, זו שעה מרגיעה, זוהי שעת המסתורין, השמש שוקעת לאיטה.

והערב מתגלה במלוא הדרו, השמש נפרדת ואומרת: 'שלום חבר מעתה זה רק אתה והלבנה לבד' ! Shocked

והלבנה מסתורית, מסמלת פחד ויראה,Shocked הדתיים ממהרים ויראים להספיק לתפילת מנחה.

הגנבים מתכוננים לעוד מעשה ביזה וגניבה,Cool והחרמנים מתכוננים לעוד מעשה זימה עם זונה. Embarrassed

ואנכי לוטה בערפול חושים תמידי עם רדת הליל, חשבתי לעצמי שהגיעה השעה לפגוש את מאשה. חיוך גדול

שכן החג הפסח בפתח וביצותיי מלאות בזרע חמץ,Shocked והלילה הזה כולו קושיות, ובין רגליי קושייה קשה. Embarrassed

רחובות עיר הקסמים והחטאים לוטים באפלה, ובאמצע הרחוב האפל והחשוך, יושבות לבדן שתי ילדות על ספסל,חיוך גדולחיוך גדול

יושבות ובוהות אחת בשנייה, ואני ניגשתי אליהן ושאלתי 'מה השעה מאשה'?קריצה

מאשה וטינה מגיעות אלינו מארץ המסתורין והחושך, מעיר האימה והפחד (רוסיה/מוסקבה).

מאשה תיירת פרטית ,168 ס"מ בת 26 יודעת שלוש מילים באנגלית, ומיליון מילים ברוסית.

שיער שחור חלק אסוף לאחור, עיניים ירוקות/דבש, שפתיים בשרניות (מוזרקות).

שיניים לבנות יפות וישרות, שדיים יפים רכים ובינוניים,(עם צלקות ניתוח סיליקון).

גוף סקסי ורזה, בטן שטוחה, רגליים נאות, ישבן קטן וחמוד, גוון עור כהה/שחום.

לא בחורה יפה, אבל סקסית נראית לא רע.

טינה בת 22 נראית בת 16 , 155 ס"מ, שיער שחור יבש, עיניים חומות, לא מראה מלבב.ולא לבושה יפה,מבולבל

נעלי אצבע לרגליה, ושמלה שחורה של פעם, נראית כמו תימניה מראש העין באמצע ניקיונות לחג הפסח. Ouch

אמרתי לעצמי אקח את שתיהן מקסימום אני אפרק את מאשה, וטינה תטפל בקטע הלוגיסטי בחדר.

מגבות,קונדומים, ניקיונות, והכנת המלון לחג הפסח. בקיצור לקחתי את שתיהן ,Tongue

יתרונות וביצועים: ביקשו 500 ₪ לכל אחת מהן,Shocked אמרתי להן אני חי מקצבת מדינה, הסכימו 400 ש"ח לכל אחת,Embarrassed

מאשה זורמת מתנשקת מוצצת ומשתדלת, התימניה לא זורמת לא מתנשקת מבקשת למצוץ רק עם גומי. כועס

ביקשתי ממנה רק ללטף לי את הישבן בזמן שאני מפרק את מאשה. עם מאשה היה לי נחמד ולא יותר מזה! Ouch

טינה התימניה כמעט התפרקה לי באמצע הסקס,Dead לפתע נזכרתי בעלמת הטירוף שהחזירה לי את נעוריי

בפגישה אחת בודדה,Heart ואז הבנתי שאני צריך להיפגש רק עם עלמות טירוף,מוחא כפייה כל הילדות הללו מתפרקות לי בידיים.

חסרונות: ללא מיקום יש צורך במיקום (מלון/דירה/אוהל/מלונה).

מאשה נראית לא רע, יכולה להתאים לבחורים עדינים, לא בנויה לסקס חזק ואגרסיבי,ניתן גם להוריד אותה ל300 ש"ח.

טינה התימניה מי שמחפש עוזרת בית מוזמן להתקשר אליה.....בכי

לסיכום: החיים יפים ופשוטים,יש לנצל כל רגע מהם לטובה,(אני לא מתכוון לזונות, אלא לאהבהHeart ).

הגישה הכללית שלי לחיים היא להנות מכל דקה של כל יום, מכל רגע ומכל מזג אוויר.

יום שנוצל כראוי מביא נחת ואושר לפני השינה, חיים שנוצלו כראוי מביאים נחת ואושר לפני הזקנה והמוות !!!

אסיים במילותיו של חיים נחמן ביאליק באחד משיריו האהובים עלי ביותר: "הולכת את מעימי"

"בחיק הלילה תירבץ כל הארץ, ופתאום תקום דממה גדולה רבה, ורטט חשק יחלוף כל העולם,

כנפול שלל עלי זהב בשלכת,וקלויי תאווה ואכולי חשק, איש איש ברעבו ובצמאו יצא. יגשש קיר כעיוור,

יחבוק אבן, יתחבט ארצה, יזחל על גחונו, ללקט רסיס פז אחד למצוא מלוא כף אהבה, קורטוב של אושר".

מספר הטלפון של הצדיקה מאשה יימסר לכל דורש מחברי הפורום הקדושים.....מוחא כפייה

ללא הבדל דת/גזע/מין/לאום/דרגה/גודל זין/ וכו' ..................Star

170

"מַה שֶּׁהָיָה, הוּא שֶׁיִּהְיֶה, וּמַה שֶּׁנַּעֲשָׂה, הוּא שֶׁיֵּעָשֶׂה, וְאֵין כָּל חָדָשׁ, תַּחַת הַשָּׁמֶשׁ." (קהלת)

"כָּל הַדְּבָרִים יְגֵעִים, לֹא יוּכַל אִישׁ לְדַבֵּר, לֹא תִשְׂבַּע עַיִן לִרְאוֹת, וְלֹא תִמָּלֵא אֹזֶן מִשְּׁמֹעַ."(קהלת)

"דּוֹר הֹלֵךְ וְדוֹר בָּא, וְהָאָרֶץ לְעוֹלָם עֹמָדֶת." (קהלת)

המצב קשה האישה עזבה, הילדה בוכה, השכנה לא רוצה קרבה.מבולבל

המצב קשה, חשבתי אולי כדאי ללכת לרופא? לפתע נזכרתי הרגע חזרתי מהרופא.Ouch

המצב קשה, יצאתי לרחוב לנשום קצת אוויר, המזג אוויר קשה.Dead

המצב קשה, אולי כדאי לטוס לחול? לפתע נזכרתי רק עתה חזרתי מחול. חיוך

המצב קשה, אולי אמצא נחמה עם אישה יפה? לפתע נזכרתי הרגע חזרתי מפגישה עם אישה . Embarrassed

המצב קשה, אולי אלך לזונה? לפתע נזכרתי שישנה זונה חדשה שעדיין לא ביקרתי אותה.Tongue

המצב קשה, הלכתי לזונה, לפתע ראיתי שאני כבר מכיר אותה. המצב אכן קשה.Shocked

נפגשתי היום עם ויקה, מפרסמת באתר ממבה: Barby 23 bat yam ת"ז 1631872737

מגיעה אלינו ממוסקבה רוסיה, 165 ס"מ, בת 23 ממוצא טטרי בת הדת המוסלמית/רוסית/טטרית.Cool

דוברת את שפת הזונות ברהיטות,(רוסית)יודעת מעט אנגלית, וכמה מילים בשפת הקודש,(עברית).

שיער חום/אדום, ארוך וגלי(תוספת שיער), עיניים כחולות מדהימות,משלובות בריסים ארוכים ויפים,

שפתיים בשרניות, שיניים לבנות ונקיות, פנים עגולות, מראה רוסי/טטרי,פנים נאות !

שדיים עומדים קטנים ורכים, ישבן נאה, רגליים טיפה עבות, מעט מלאה, לא שמנה עבה קצת.

גוון עור בהיר, אצבעות כפות ידיים נאות, קעקוע של דרקון ירוק יורק אש על כתף יד שמאל... Party

לא נפלתי ...לא התעלפתי...ולא ירקתי אש לאוויר.....ילדה נחמדה,חיובית, חייכנית ושמחה...חיוך גדול

יתרונות וביצועים: 500 שקלים לשעה, ללא מיקום !

מתנשקת צרפתית....

מציצה טובה, רטובה עם הרבה רוק ואהבה... כולל ליקוק וכיבוס ביצים מצוין...מוחא כפייה

זיון מעולה ! בית כנסת עם כניסה צרה, אוהבת סקס חזק ומהיר, שברתי את כל הרהיטים בחדר. ShockedTongue

השפרצה עצבנית לפנים, לריסים, לבית הבליעה של הלוע, ולמנורת לילה.... Embarrassed

חסרונות:

ויקה כבר ביקרה בארצנו מספר פעמים,היא זונה ותמות זונה, פנים נאות, לא כוסית על אך נראית לא רע.

גוף מעט עבה, לא שמנה ולא דלדלה, עליה להוריד כחמישה קילוגרמים והיא תיראה מעולה.חיוך

לא מלקקת מרעומים, לא פותחת מרעומים לנסיעה ברוורס, ללא מיקום !

בסה"כ היה טוב במחיצתה, ויתכן שאף אחזור אליה, היא החזיקה מעמד שעה ורבע בכבוד רב עם הרב.

בנוסף הבנתי שהיא לא לבדה בישראל ויש עמה עוד חברה בדירה.Tongueחיוך

לסיכום: כשהאישה לא בבית הבית לא בית,מבולבל אלא חלל מחולק לחדרים מאוכלסים ברהיטים. Ouch

והחיים אינם חיים,מבולבל השעון מתקתק לאיטו, כששקט בבית, שקט גם בראש, חדרי הלב מוצפים דם.

אך ללא רגש וללא חיבה, וללא אהבה,מבולבל ופגישה עם זונה, היא רק שקר החן והבל היופי.Dead

לסיום : "דִּבְרֵי קֹהֶלֶת בֶּן דָּוִד מֶלֶךְ בִּירוּשָׁלִָם.הֲבֵל הֲבָלִים אָמַר קֹהֶלֶת, הֲבֵל הֲבָלִים הַכֹּל הָבֶל."(קהלת).

המצב היה קשה, אז נפגשתי עם זונה, קיבלתי חיבוק, קיבלתי נשיקה, קיבלתי מציצה,קיבלתי זיון,Tongue

קפה שומר על ערנות, נשיקה מזונה מחזיקה מעמד דקה, זיון עם זונה נמחק ונשכח יום למחרת.... בכי

הכל הבל הבלים... ודי לחכימא ברמיזא ....................................

חזור אל “סיפורי הרב”