כ סיפורי הרב...הסיפור האמיתי..... - דף 18 - סקס אדיר

סיפורי הרב...הסיפור האמיתי.....

171

... פעם סבלתי מפיצול אישיות, היום אנחנו מרגישים הרבה יותר טוב...

...אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה...

...כשאין לך מספיק זמן זה לא מצב לאהבה, רק לזיון בתשלום עם זונה...

אני מודע לפיצול האישיות שממנה אני סובל, אנו שני אנשים החיים יחד בתוך גוף אחד. Tongueחיוך

ישנו רוני הנורמלי,Geek וישנו רוני הלא נורמלי,חיוך גדול רוני עם בגדים הוא הנורמלי, רוני בלי בגדים הוא לא

נורמלי,Shocked הסירו דאגה מליבכם אני לא אלים,וחלילה לא הורג נשים, ולא מזיק לנשים נהפוך הוא, Heart

אני נתון למצבי רוח משתנים, לעיתים עצוב,מבולבל לעיתים שמח,צחוק לעיתים זוכר,Geekלעיתים שוכח,Ermm

לעיתים חרמן,Tongue לעיתים שבע,Dead לעיתים ביחד עם נשים, לעיתים לבד, לעיתים חכם, לעיתים שטותניק,

אך בסופו של דבר אני נשאר אותו הדבר, אני זה אני בלבד ! Hug

לפעמים אני כל כך עייף, ניתן לומר נינוח או זחוח, אך בזכות נשים יש לי תמיד הרבה יותר כוח. מוחא כפייה

כל אהבתי היא, לדעת עוד נשים, כל תאוותי להתוודע ולהיוודע עם ולכבוד נשים..... Heart

לאחר המפלה והכעס מהגברת אלינה מאזרבייג'ן,כועס יצאתי לשוטט בעיר האגדות הניסים והנפלאות, Star

פתחתי את הברית החדשה, (תנ"ך הזונות של הגויות ממבה) ועברתי על כמה פסוקים,

קראתי על צדיקה חדשה שהגיעה לעיר הקסמים מרוסיה, שמה של הצדיקה אלנה התקשרתי אליה,

ושאלתי למחירה ענתה:600 ₪ לשעה, חשבתי לעצמי "הבה נתחכמה"סיפרתי לה שאני חי מקצבת

מדינה ואיני יכול לשלם יותר מ 300 ₪.בכי אם את רוצה אני בבת ים,Embarrassed ענתה:בוא לרחוב על שם העיר

הקדושה ביותר ליהדות, אני כבר לא צריך waze בבת ים,Embarrassed חמש דקות הייתי אצלה. Star

היא מתגוררת במבנה קטן בין שני בניינים, ובו חצר קטנה ושתי יחידות דיור.

פתחה לי את הדלת אלנה בת 27 , 170 ס"מ ילדה עם גוף יפה ורזה, פנים סבירות לא כוסית.

שיער שחור ארוך חלק ובריא, עיניים חומות גדולות, שפתיים בשרניות,שיניים סבירות,

ההורים חסכו עליה גשר בילדות, ועכשיו השיניים והשפתיים חולקות בניהן צומת דרכים. חיוך גדול

שדיים קטנים אך יפים, גוף מדהים בגוון שחום, בית כנסת נקי ויפה, ילדה נחמדה וחייכנית.

מתנשקת צרפתית, מציצה בלי גומי עם גמירה בפה, זיון עדין לא בנויה לשבירת שקדים וקירות. מבולבל

לא אוכלת מרעומים, לא מלקקת ביצים בפסח, לא זזה רוורס,בכי סה"כ סביר ל 300 שקלים, Star

לא מתאימה לבעלי פיצול אישיות,Ouch או קבלני שיפוצים,Shocked יותר לבחורים עדינים ונחמדים.Embarrassed

סיימתי נפרדתי ממנה לשלום ויצאתי מדירתה, בחצר יושבת שכנתה בחורה בשם לארה, Tongue

החלפתי אתה כמה מילים, הבנתי שהיא מהתאגיד, חייגתי לפקידתה ונכנסתי לדירתה.

165 ס"מ מגיעה מרוסיה ,בת 26 עיניים ירוקות, שיער יבש צבוע באכזריות, רזה מאוד !

שפתיים דקות, שיניים קטנות זקוקות להלבנה, חסרת שדיים, זורמת להכל מלבד אנאלי...

שברתי כמה קירות, התפרקה הילדה,Shocked לא הבינה מאיפה נפלתי עליה,Shocked מתאימה לגברים עדינים. Embarrassed

דיווח מפורט בהמשך למרות שאין לי באמת הרבה מה לכתוב עליה,מבולבל היא פשוט התפרקה לי. Shocked

אלנה מאתר ממבה: Alana 27 bat yam mb1186847424

לארה מהתאגיד: http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11518

מיותר לציין שעבורי שתיהן חוויה חד פעמית בלבד ! וכמובן שלא אחזור..... Ouch

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

172
[QUOTE=אכילס]
הסיבה היחידה שנכנסתי זה בגלל שהייתי חרמן רצח. כרגיל זה מה שדופק אותנו, התחרטתי על הרגע שנכנסתי שניה אחרי שאני מחוץ לדלת.לא ממליץ, למעשה היא וקריס הפילו אצלי החלטה שאני צריך להגמל קצת מהתחום, אני יוצא לפגרה.
תודה על הכל חברים. מוחא כפייה
[/QUOTE]

הרב קוק אמר: "צריך שכל איש ידע ויבין, שבתוך תוכו דולק נר, ואין נרו שלו כנר חברו, ואין איש שאין

לו נר, וצריך שכל איש ידע ויבין שעליו לעמול ולגלות את אור הנר ברבים,ולהדליקו לאבוקה גדולה

ולהאיר את העולם כולו"

לאחר הנפילה אנו מבטיחים לעצמנו שזו הפעם האחרונה,מבולבל

לאחר ההצלחה אנו חושבים שעלינו על הדרך הנכונה,חיוך גדול

לאחר הנפילה בא שקט גדול ושתיקה רועמת, Shocked

לאחר ההצלחה בא רעש גדול וצהלה רועמת, מוחא כפייה

לאחר הנפילה אנו אוספים את השברים של עצמנו. Ouch

לאחר ההצלחה אנו מתפזרים לכל הצדדים ומחייכים כמו משוגעים. חיוך גדול

לאחר הנפילה אנו מבכים ומשלמים את מחיר התבוסה.בכי

לאחר ההצלחה אנו משלימים ומתפייסים עם מחיר התבוסה. Tongue

בסופו של דבר הצלחה או נפילה עם זונה, היא כישלון של עצמך, Dead

זנות וזונות הן קריסת החלומות, זהו מגדל אין סופי באוויר, ללא קומות וללא עמודים, כועס

זונות הן משאלה עם סימני שאלה ותהייה, הן אינן תחליף לתשוקה ולאהבה.בכי

רק כשאנו שוקעים במחשבה עמוקה, ובדעה צלולה, אנו מבינים שהחיים נמדדים בדברים הפשוטים,

לא בכמויות הנשים, אלא באותה נערה יפה שהלכה לצדנו יד ביד, שאמרה תמיד את המילים שנגעו,

ואת המשפטים המתאימים ברגעים הנכונים. זוהי רעייתך ואשת סודך לטוב ולרע..... Heart

אכילס, אני מאחל לך הצלחה בדרכך החדשה, מחזק את ידך. Handshake

בהצלחה......................................................................................................מוחא כפייה

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

173

... כבר הגיעה השעה לשבור את הכבלים, שידי עצמי שמות אותם על כל אברי נשמתי...

..בביאת האדם אל אהבת זולתו, עובר האדם מתוך עולמו הצר המלא מכאובים אל עולם נצחי..

...אהבה היא היכולת לתמוך לכבד להקשיב ולהיות סבלני...

חשבון נפש:

לא מצאתי מילים מתאימות יותר לפתוח את הפוסט, מאשר מילותיו של הצדיק שולי רנד: "איכה"

"ריבונו של עולם אם נדבר גלויות, לפעמים אין לי כוח בעולמך להיות, אנה מפנך אסתתר?

מה אטען, מה אצטדק, מה אדבר? חנון ורחום הן לפניך גלוי, כאן יהודי שעל חוט השערה הוא תלוי,

נלחם בעצבות בייאוש המכרסם כתולעת, השמחה נסתלקה ממני וגם הדעת, קולות מהעבר אומרים

לי לעצור, אבל אני מוסיף בחושך לחתור שואל ומבקש, איכה"................................... ??? מבולבל

מודע ויודע אני שחיי זקוקים לעריכה. מודע ויודע שאנכי משול לאדם שטבע בבריכה.

לכן, לעיתים יש צורך לעצור רגע, לעשות חשבון נפש, לערוך שוב את הנשמה ולצאת שוב אל המסע.

לא אכתוב על עוד מפגש סקס עם זונה חדשה, או עלמת טירוף, לא על בולעת החרבות,

ולא על מצחצחת המרעומים. ואף לא על משוררים, או ציטוטים של רבנים גדולים וחכמים.

ברצוני לכתוב היום בצורה פשוטה ובמילים פשוטות, ולומר מילה אחת גדולה וענקית: תודה !

ברצוני להודות לכולכם, לכל אחד ואחד מכם, קיבלתי אהבה במקום הזה כפי שלא קיבלתי מעולם.

אני באמת אוהב את הפורום, מכל אחד ואחד מכם למדתי משהו נוסף על החיים הללו, לטוב או לרע.

למדתי על רגישות , לקבל את השונה, להבין את הדברים מכל הצדדים,הכלכליים והחברתיים.

למדתי שיש כאן המון גברים הזקוקים לאהבה ולתמיכה, ולעיתים אפילו רק למילה טובה.

למדתי שאם לא מאמינים לך תמשיך להילחם על האמת שלך, ואם אתה איש אמת אתה חייב לנצח.

למדתי שצריך להילחם למען הצדק, לגונן על האמת, לא לתת לשקר לגבור על האמת לעולם !!!

למדתי שאם מישהו שונא אותך, הוא יכול גם לאהוב אותך, הלא אהבה חזקה שבעתיים משנאה !

זאת עובדה ! כל הסיפורים היפים ביותר נכתבו על אהבה, עוד לא קראתי ספר מדהים על שנאה.

מודע ויודע אנכי שמדובר כאן רק ב"פורום סקס" ואתם תמיד כותבים ש"הכל וירטואלי", ו"הכל סתם" !

כמה שאתם טועים ! זהו העולם האמיתי, בעוד 20 שנים לא יהיה עולם אמיתי יהיה רק עולם וירטואלי.

מאחורי כל שם הזוי בפורום מסתתר גבר רגיש, עם או בלי ביטחון, שכל מילה הנכתבת עליו בלעג

היא כסכין בבשרו, לכן מי שלוקח את העולם הוירטואלי כ"סתם עולם", לא יהיה לו עתיד בעתיד.

מעט על עצמי בנימה אישית:

לצערי, אהבתי וכמהתי לנשים סחפה אותי עמוק לעומקו של אוקיינוס האהבה בעת סופה סוערת.

בשנים האחרונות עברתי תהליך של השלמה עם מר גורלי, הפכתי לחולה/מכור כפייתי לנשים/זונות.

בעשרות השנים האחרונות עברתי מספר רב של טיפולי גמילה מזונות, בארץ הקודש ובארץ נכר.

בשנתיים האחרונות עברתי טיפולי גמילה ממושכים על ידי טובי המומחים, לצערי ללא הרבה הצלחה.

כנראה שאני חסר תקנה, ריח של אישה מעביר אותי על דעתי, נקישת עקבי נעליה בעת הליכתה

מעבירות בי צמרמרות, קולה של אישה מעביר בי רטט. ובשעה שאני משוחח עם נשים אני מרחף

כפרפר צבעוני בשדות, כולי מלא תשוקה וכמיהה לאהבה, והמילים היוצאות מפי מתעתעות קסם בנשים.

ושוב המילים מהדהדות בראשי, ושוב המחשבות מחזירות אותי לסורי, אל הזונות והדירות המחולקות.

לאחרונה שוב חזרתי לשכב עם שלוש עד ארבע נשים ביממה, שוב הקרבתי את הזוגיות המושלמת

שהייתה לי בעבור מזבח עגל הזהב, עבור רדיפה גועלית אחר החושך והאפילה של נשים זולות וזונות.

לפני ימים אחדים נפל דבר, קמתי עם עלות השחר, התעטפתי בטליתו של אבי זצ"ל ועליתי לקברו.

כרעתי על ברכיי והשתטחתי על רצפת הבטון, נשאתי תפילה לעילוי נשמתו,וחשתי כאילו אבי

מלטף את ראשי ברוך בזמן התפילה, שוחחתי עמו ארוכות, זעקתי את תפילתי מעל קברו לחלל

שמי עיר הקודש, חשתי את מלוא עוצמתו של אבי בקרבי ובליבי, ובשקט התהומי ששרר באותו רגע

על הר המנוחות, הרגשתי את צערו של אבי על נפשי הנאנקת מכאב. והחלטתי לערוך שינוי בחיי.

קיבלתי החלטה קשה ואמיצה !!! קיבלתי על עצמי לעשות תיקון המידות והנפש, להבריא את ליבי הסדוק.

מודע ויודע אני שלא אוכל לחיות ללא נשים/זונות, יודע אני שנכנסתי לתוך התחייבות קשה שלא אוכל

לעמוד בה. ידעתי בחיי ימים קשים, אך ימים קשים כפי שאני עובר כעת לא עברתי שנים רבות.

מלחמת העולמות מתחוללת בנפשי ובקרבי, קרבות עזים והקזת דם בין היצר הרע, לבין היצר הטוב,

כולי תקווה שלבסוף אוכל לאזן את כמות הזיונים, ולהסתפק בפחות מפגשים עם זונות ונשים.

מוסר השכל:

הפורום הזה קדוש בעיני משום שהוא גרם לי לפתיחות נדירה ומדהימה. כתבתי כאן כנערה מתבגרת

ביומנה האישי, וכתבתי כמעט את כל אשר על ליבי, אך מעתה ואליך אנסה להימנע ככל האפשר

מלכתוב דיווחי סקס, אכתוב יותר על אהבה, על החיים, ומוסר השכל, ואעשה כל שביכולתי לעזור

לכמה שיותר חברים במקום הזה לשנות את דרכם. ובכלל, בכל פעם שכתבתי בפורום ניסיתי להעביר

מסר כלשהו, לא הייתי רוצה להיזכר בהיסטורית הפורום, כאחד שרק זיין את כל הזונות של השכונה,

ורץ לספר לכל הגברים בשכונה. למרות שאני יודע שכך אזכר תמיד. אך בכל זאת ולמרות זאת,

חשוב לי תמיד להעביר מסר, שזוגיות, משפחה, וילדים, חשובים יותר מדיווחים על זיונים.

קצת על האדמין שלנו:

אינני יודע אם האדמין מתחלף או לא מתחלף, מעולם לא דיברתי אתו בטלפון,לא שמעתי את קולו,

אנו מתכתבים אך ורק דרך התיבה הפרטית בפורום, מעולם לא שאלתי אותו שאלות שלא צריך לשאול.

ואם יורשה לי אכתוב מי הוא האדמין עבורי :

האדם המכונה "אדמין" הוא אדם נדיר, חכם, מחושב, מכבד את הבריות, ליברל, רחמן, מתייחס לכל

בקשה, עונה תמיד בצורה מכובדת ומכבדת, תמיד פותח שיחת כתיבה בברכה.

והכי חשוב אוהב צדק יושר ואמת !!!

אינני חושב שהייתי מחזיק מעמד בפורום ללא האדמין שלנו, אז תודה לך על הכל אדמין יקר !

הבהרה:

אין לי שום קשר לאתר "סקס אדיר" אני לא עובד באתר, לא מכיר את הבעלים, לא מכיר את אדמין.

לא יודע דבר על האתר, אתם בטח תוהים מדוע אני בכל זאת עוזר ומסייע לפורום ?

אני לא עובד קשה, לא חסר לי דבר, הכתיבה בפורום מסייעת לי להשתחרר נפשית.

קצת על הפורום :

מעולם לא הייתי חבר בפורום, מעולם לא כתבתי בפורום, (ובשום פורום אחר מכל סוג שהוא).

אין לי פייסבוק, אין לי טוויטר, אין לי אינסטגרם, וגם לא יהיה לי, זה לא מעניין אותי כלל.

לפני כשנתיים נכנסתי בטעות לראשונה בחיי לפורום, קראתי פוסט של"הפרופסור" על חתולה

ששרטה אותו בזמן שהוא מקבל עיסוי, והוא לא ידע איך להסביר לבנו את השריטות בידו, נפלתי

מצחוק, קראתי פוסט של "קישקשתא" על פולניה שביקשה ממנו לשלם ועד הבית בבניין בבת ים,

נקרעתי מצחוק, התאהבתי בשני החברים הללו, ומיד נרשמתי לפורום, חלפו חודשים עד שאושרה

בקשתי, בזמן הזה קראתי את עלילות קישקשתא בפורום, והתאהבתי קשות באישיות הכובשת של

הבחור החכם והסופר אינטליגנט. מה שמצחיק ומוזר הוא שמעולם לא כתבתי לו אף לא הודעה

פרטית אחת ! וגם הוא מעולם לא כתב לי מילה. לזה אני קורא אהבה מקריאה ראשונה.....

באחד הימים לשמחתי קיבלתי מייל שאני חבר בפורום. חששתי לכתוב, פחדתי שידעו מי אני, שיזהו

לפי הכתוב, כתבתי ללא ניקוד, כתבתי בחשש רב, לאחר שכתבתי את הדיווח הראשון שלי, נדדה

שנתי ומאוד התרגשתי, אך כמו בכל מסעות חיי, תמיד נתקלתי בקשיים, כבר בדיווח השלישי שלי

בפורום האדמין כתב לי הודעה בתיבה הפרטית בזו הלשון: "אני חושד שאתה יחצן ראה הוזהרת"

הייתי בהלם, לא ידעתי כיצד להגיב, הפסקתי לדווח מספר ימים, ושוב חזרתי לכתוב ולדווח בפורום.

לאחר מכן לא עבר עלי שבוע אחד של שקט, בכל פעם קם חבר אחר בפורום, וחבט בי ללא רחם.

אני חבר הפורום המושמץ ביותר שהיה אי פעם בתולדות הפורום. מעולם לא הואשם חבר פורום

יותר משהואשמתי אני, מלבד "רצח" הואשמתי בכל העולה על דמיונכם, הכל כולל הכל כולל הכל.

בחודש האחרון נכתבו עלי מילים קשות בפורום, ומחוץ לכותלי הפורום נאמרו ונכתבו שקרים רבים וקשים.

מסקנה אישית:

כמכור וכצרכן זונות ידוע, כמאהב מאוד ותיק בתחום הנשים בתשלום ושלא בתשלום.

אני מודה, אוהב זונות אנכי, מכור לזונות, יש משהו מרגש בלאהוב זונות,אפילו המילה "זונה"

מגרה אותי, פגשתי אלפי נשים וזונות, שוחחתי איתן, ולעיתים אף חדרתי לחדרי ליבן,

ולעוד מקומות נוספים בגופן, בסופו של יום כולן נשים, וכולנו בני אדם.

הצלחתי להתגבר מעט על התמכרותי לנשים בתשלום, היום מצבי טוב יותר אני ממעט לפקוד זונות.

נפגש יותר עם נשים רגילות, אבל גם אני וגם אתם יודעים שלעולם לא נוכל להיגמל לחלוטין מסקס

נשים וזונות, תמיד יש בי את הדחף לגשת לדירה מחולקת, ולשבור שם את הספות והקירות.

ולעשות סקס ללא גבולות עם עבריינית גבולות שבחרה לזונות דווקא בעיר הזונות.Tongue

לסיום : גברים יקרים נעמתם לי מאוד, חברתכם טובה לי, אהבתכם כלפי כנה ואמיתית,

גם אני אוהב אתכם ואני תמיד אהיה כאן לצדו ולעזרתו של כל חבר שזקוק לעזרתי.

נכון, אני מאוד אוהב נשים, אך אני בוטח רק בגברים, גדלתי רוב חיי בחברת גברים

בישיבה, בצבא, ישנם יתרונות וישנם חסרונות לכך, אך רק גבר יכול לפצוע גבר אחר במילותיו.

אני חזק כאריה אך מילה קשה ושקרית הופכת אותי מאריה חזק, לציפור חלשה הנאבקת בסבך ענפי

השיטה. דעו לכם, רק אדם המעריך מילים יכול להיפגע ממילים, ודי לחכימא ברמיזא....

אני מקדיש לכל הגברים בפורום את השיר המתאים ביותר עבורנו, אולי ההמנון שלנו,

השיר שכתב בן הרב חנוך לוין ז"ל : "ציפור המכנסיים הקטנה":

פעם בעודני ילד, גיליתי במכנסי כפתור, כאשר פתחתי אותו, ראיתי תחתיו ציפור,

ציפור קטנה ורטובת מקור, "ילד" היא אמרה לי "אני אביא לך את האושר הגדול"

אחר כך נעשיתי נער, וליטפתי בלילות את הציפור, היא פרשה כנף כל הלילה,רוטטת מכוח עצור.

כל תקוותי תליתי בציפור, "נער" היא אמרה לי "אני אביא לך את האושר הגדול"

בא היום נעשיתי גבר, ויצאתי בלילות עם הציפור, והייתי מוצא לה טרף, פה חור וגם שם איזה חור,

והיא ניקרה ללא כל מעצור, "גבר" היא אמרה לי "אני אביא לך את האושר הגדול"

השנים חלפו הזדקנתי, נעשתה קצת עייפה הציפור, פה ושם היה כבר צורך להושיט לה יד ולעזור.

ולפעמים היא נמנמה בחור, "חבר" היא אמרה לי "תעיר אותי כשיבוא האושר הגדול"

עכשיו הכל עבר, ובמכנסי עוד רועדת ציפור, ציפור קטנה ומצומקת, כל הלילה רועדת מקור.

ועוד טיפה תלויה בקצה המקור, "סבא" היא לוחשת לי"טעיתי אתה יכול לסגור את הכפתור"

תודה רבה על ההקשבה, על הקריאה, על האהבה, מעולם לא עזבתי אתכם ולעולם לא אעזוב אתכם.

תודה רבה !!!!!

174

...גברים הם הקבוצה המדוכאת היחידה בחברה שחיה ביחסים אינטימיים עם המדכא אותה...

...הגבר הראשון שיצליח לדעת איך באמת פועל מוח האישה הוא הגאון בעולם...

...אישה צריכה גבר כמו שדג צריך אופניים או רופא שיניים...

...מאחורי כל גבר מצליח עומדת אישה ! ומאחוריה אישתו....

לאורך עשרות שנים הצלחתי להסתיר את השיגעון שלי די ביעילות.... חיוך

וככל הידוע לי שיגעוני שלי לא יצר נזק בלתי הפיך לאף אחד, מלבד לי עצמי, ועל כך אני אסיר תודה !

אנו מייסרים את חיינו ועולמנו באמצעות: כישלון, שנאה, אשמה ופחד.

נשמתנו כמו גופנו מסוגלת לשאת פגעים פציעות ומחלות שונות ומשונות, אך עד גבול מסוים !

משום שאם נעבור את הגבול כבר לא נחוש כאב ! Shocked

מה צריך גבר בעולמנו ? לא הרבה :

ביקור יומי בבית הכנסת, משחק סנוקר שקדים, כיבוס וייבוש ביצים, נסיעה ברוורס, מעט טל ומטר. Tongue

החיים מדהימים, הרצון לחיות חזק יותר מכל דבר אחר, כולנו רוצים להאריך את זמן השהייה

שלנו על פני האדמה, רק השתבשות קשה בנפשנו תגרום לנו לחשיבה אחרת. מבולבל

אנו אוהבים להשלות את עצמנו, מתעקשים להכחיש את המובן מאליו,אנחנו כולנו מעט שונים מהשאר.חיוך גדול

למדנו שלמרות כל מה שכותבים עלינו רובנו אנשים טובים, אנחנו לא אנסים,לא מטרידים נשים.

לא מזיקים לנשים, לא מכים נשים, רק מחלקים שוקולדים, ומזיינים זונות/נשים תמורת מזומנים.

הנה חלפה לה עוד שנה, מיד תתחיל שנה חדשה....Star

אז מה היה לנו השנה ? מה למדנו השנה ?

למדנו שגם נשים משקרות עלינו הרבה יותר מאשר אנו משקרים עליהן. מבולבל

למדנו שלכל זונה יש מחיר: ממאה ועד אלפיים.....Ouch

למדנו שחלק מהנשים "הרגילות" מסתירות את היותן זונות. ולאחר הסקס מביאות לתשלום חשבונות.Shocked

למדנו שגם משוררים, זמרים, ומפורסמים, הם חרמנים גדולים, הם לא יכולים לכתוב בפורום דיווחים.

אבל הם מעבירים לנו מסרים באמצעות השירים:

חיים נחמן ביאליק מאוד שמח על נערה חדשה שהגיעה ממדינה רחוקה וקרה ישירות אל השכונה:

"לא ידע איש מי היא מאין ולאן- ויהי אך נגלתה, ותיצת כל עין,מארץ נכריה ממדינה רחוקה היא באה

כציפור עם גילה וצחוקה, עליזה ופזיזה, ומאירה ושמחה, וכל העיירה נתבשמה מריחה. Embarrassed

וזה מה שהוא כתב לאחר שהיא חזרה למולדתה:

וביום בהיר אחד והיא נעלמה, לא ידע איש אנה לא הבין איש למה ? וידום הצחוק, ותתעגם החורשה,

אין נכנס בעוביה אין פוקדה, אין דורשה בבתים אין פרץ, ברחובות אין המון ושלום ושלווה בעיר שממוןבכי

שלמה ארצי ממש מבולבל:

"אני עומד בגבול בת ים לבד, והאמת מתעתעת בי מכסה דמעות רוצה לחזור אל הבית בו...........". Embarrassed

ועד ששלמה לבסוף בוחר בחורה לזיין הוא ממש מתבכיין:

"כמה זה עולה לנו, עולה, עולה, לנו כמה זה עולה לנו, עולה, עולה,לנו" ..........כועס

שלום חנוך אוהב אותן בזוגות אבל ממש מתלבט:

"בעירי היו שתי עלמות, ואהבתי את שתיהן, זאת שלי וזאת שלי, מה אעשה במי מהן אבחר".Tongue

מושיק עפיה לא עושה חשבון ואומר את האמת בשירה ורון:

"איזה כייף לחיות לבד בלי לחשוב על אף אחת, לא לבכות מאכזבות,עדיף להתפרפר בלי לחזר". חיוך גדול

מיכה שטרית אוהב לטחון ברחוב הירקון:

"הירקון זורם ונשפך לים הזונות גם"Star

אבי ביטר כמו חפוזי תמיד מתאכזב:

"בך נתתי אמונה ועלי שיקרת זונה, כל החיים אותך אני רק אקלל, לחיות בלעדייך אני עוד אתרגל".כועסDead

ישי לוי בחור רגיש אך לא אדיש מתפתה מאוד: לסמים, נשים, והמון זונות....

"הזונה מרחוב הש"ך בקולה המפתה חונקת אותי באהבה, אתה כזה רגיש אז אל תהיה אדיש". חיוך

מתן דדוש אוהב לזיין בדוש, הוא סיכם במילים הכי בוטות את שאנו חושבים על הזונות:

"מה שרציתי להגיד לך זה ש.....את זונה, ואמא שלך ודודה שלך וסבתא שלך, ואת זונה, את זונה." Deadכועס

מספר תודות לסיום:

תודה למלך מלכי המלכים: "אלוהים" על הניסים, על הנפלאות,ועל הבנות בדירות המחולקות. מוחא כפייה

תודה לאדמין הצדיק שלנו על כל הטוב, החופש, והתמיכה בנו ובפורום הקדוש. מוחא כפייהStar

תודה לפורום האדיר הזה, שגורם לנו להשתחרר ולעזור זה לזה. מוחא כפייה

תודה לכל החברים בפורום יהודים, ערבים, נוצרים מוסלמים, ובעלי דתות אחרות.מוחא כפייה

תודה לרכבת ישראל ולשר התחבורה ישראל כץ על קירוב הצפון למרכז. מוחא כפייה

תודה לכל זונה שנותנת לנו להכניס לה בננה בשם הכימיה האהבה וההבנה שהיא זונה !מוחא כפייה

תודה לעיריית בת ים ולעומד(ליושב תרתי משמע) בראשה, על הפיכתה לעיר הזונות הבינלאומית. מוחא כפייה

תודה לממציא קירות הגבס והדירות המחולקות. מוחא כפייה

תודה למשטרת ישראל על אוזלת היד בנושא הסדרת חוק הזנות.מוחא כפייה

תודה מיוחדת לארגון הפמיניסטיות המצטטות את מילות הקודש הנכתבות במקום הקדוש הזה.

שבזכותן כבר לא נותר איש אשר אינו יודע על המקום הקדוש הזה:

מהחזן בבית התפילה, ועד הספר בשכונה, ועד המוסכניק של קרומבה, ועד הזונה בדירתה הקטנה.מוחא כפייה

תודה ענקית לכל הזונות המגיעות לארצנו הקדושה ללמוד הלכות מרעום כיבוס ורוורס בתורה.מוחא כפייהTongue

לסיכום:

אם יש לך אישה והיא איננה מכירה את חוקי הזימה, לך אל הזונה ולמד פרק בזימה.Embarrassed

אם אתה רווק וכואבת לך היד, לך אל הזונה ותקבל עיסוי עם היד.Embarrassed

איש לא אומר שאסור ללכת לזונות, אפשר ללכת מדי פעם לזונות.

הרי לא ניתן לאם ילדנו ללקק את מרעומנו ולאחר מכן לנשק את ילדנו. Dead

לא ניקח את אהובתנו ונכניס לה ברוורס במרעומה, לשם כך יש את הזונה.

חברי הפורום נחלקים לשלושה:

יש הכותבים/קוראים מתוך עצב... מבולבל

יש הכותבים/קוראים מתוך שמחה.... חיוך גדול

ויש הכותבים/קוראים מתוך אהבה... Heart

אני אומר :שלמו לזונה בעצב, מבולבלזיינו זונה בשמחה,חיוך גדול וכתבו פוסט בפורום באהבה...Heart

הכי חשוב :תעשו חיים בחיים כי בחיים לא נשארים בחיים.......חיוך

לא מצאתי מילים ראויות יותר לסיום ממילותיו של האיש שבזכות דיוקנו אנו בועלים זונות: 'נתן אלתרמן'.

אני לא חושב שיש צורך להוסיף מילים לאחר קריאת הדיאלוג בשיר :"זמר שלוש התשובות"

ולדעתי בזכות השיר הזה הוא זכה לשטר הנחשק ביותר (200). ודי לחכימא ברמיזא.... חיוך

"הוא אמר: אם תלכי אחרי לא קטיפה תלבשי ולא משי, יהיה מר עד בלי כח אולי. ?

אמרה היא: לאט כח יש לי, אם צריך אתהלך בסחבות כלובשת קטיפה מבריקה,אם צריך אקרצף

רצפות ואהיה בעיני כמלכה, כל אשר תבקש ותשאל אעשה ואוסיף לשמוח, יהיה טוב אהובי יהיה קל

לעולם לא יחסר לי כח............

הוא אמר: מה יהיה אם אבגוד ואותך אעזוב מיותרת בלילות ארוכים לחכות עד שובי מזרועות האחרת ?

אמרה היא: אם צריך לחכות אחכה, כל אמרה ופניה באור, אם צריך לא לבכות לא אבכה, העיקר

שאדע כי תחזור, כל אשר תבקש ותשאל אעשה ואוסיף לשמוח, יהיה טוב אהובי יהיה קל לעולם לא

יחסר לי כח.

הוא אמר: מה יהיה אם אגיד שעלייך לקום וללכת, ולשכוח אותי ושנית לא לשוב כי לרחוב את מושלכת?

היא רק רגע שתקה ותחייך אז דברה ופניה ככפור: אם תאמר לי ללכת,אלך........

אם תאמר לא לחזור, לא אחזור, אך דבר רק אחד אל תשאל, אל תאמר לי אותך לשכוח, כי את זאת

אהובי לא אוכל, בשביל זה לא יהיה לי כח....

לסיום:

חג חנוכה שמח..... שנה טובה...רק בריאות וחוויות טובות בשנה החדשה הבאה עלינו לטובה.... Star

176

...ברגע שיודעים מי אתה, תמיד יהיו כאלה שיבואו אליך בטענות על מי שאתה...

...אל תברח מהעבר שלך, אחרת הוא ירדוף אותך בעתיד...

...נצל את החיים- אחרת החיים ינצלו אותך...

...נצל את הזונה- אחרת הזונה תנצל אותך....

'אני'- ו'הוא', שני אנשים החיים יחד בגוף אחד......

אני- והוא חברים טובים אנו מכירים הרבה שנים, עוד מאז שהיינו ילדים קטנים.

אני- והוא אוכלים ביחד, אני והוא ישנים ביחד, אני והוא אף מזיינים ביחד, בגדול אנחנו אדם אחד.

אני-ואת זה כבר סיפור אחר, אנחנו בילינו יחד, אכלנו יחד, אהבנו יחד,בגדול אנחנו היינו כמו אחד. Heart

אני-הוא- ואת- זו הייתה אהבה גדולה, את תמיד היית רק שלי ושלו, לא כמו ההיא שהייתה של כולם.Dead

יום אחד את עזבת, נותרנו אני והוא לבד, את יודעת שאני והוא מתקשים מאוד להסתדר בלעדייך. מבולבל

כשאני והוא לבד הוא משפיע עלי לרעה, בגללו שתיתי המון אלכוהול, בגללו עישנתי הרבה ובגדול.Ouch

הוא לוקח אותי בלילות לדירות מחולקות לבקר זונות, הוא אומר שזה טוב עבורי ויותר זול מפסיכולוג.Shocked

אני והוא ביחד זה איש אחד, כולם רואים מבחוץ אדם אחד, אך מבפנים אנחנו שני אנשים מאוד שונים.חיוך

אני- והוא יצאנו היום לטייל ביחד, לפתע פרץ בינינו ויכוח קולני והתחלנו לריב ברחוב.כועסכועס

אני רציתי לטייל בקניון, והוא רצה בשד' בן גוריון, הוא שכנע אותי בן גוריון ואמר שזה הדבר הנכון.Tongue

אז אני והוא התקשרנו ל-היא, שכיוונה אותנו לקפה הגורילה, מסכנה הגורילה הרבה זונות מסביבה. בכי

מהון להון הגענו לעיר היגון בבן גוריון, היא פתחה לנו את הדלת, אני לא נפלתי, הוא נפל והשתגע, מוחא כפייה

היה לא רגוע התנהג באופן פרוע, כאילו יש משהו שרק הוא יודע.Shocked

היא מגיעה אלינו ממקום בו אני והוא טסנו לשם המון, חיפשנו שם אהבה ומצאנו מחלה קשה.בכי

מקום בו גברים חושבים שמצאו את האושר הגדול, בסוף מרגישים כמו שיכור לאחר ערב רווי אלכוהולDead

היא בת 26, גובה 160 ס"מ, שיער בלונד תסרוקת קארה, גבות טבעיות,עיניים כחולות.

שפתיים בשרניות, שיניים לבנות יפות ונקיות, שדיים יפים ומסולקנים (צלקות לאורך).

גוף מדהים ! בטן שטוחה פלטה, רגליים יפות, ישבן מדהים, בית כנסת קדוש,מרעום טהור. Tongue

גוון עור שחום/שזוף, קעקוע ענק של שלושה ורדים מעל הישבן המדהים.

יתרונות וביצועים: 500 ₪ לשעה וקצת יותר אצלה בדירה נחמדה מעל הגורילה.....

מתנשקת צרפתית בהתמסרות....

מציצה עדינה ונעימה ללא כיפה, מדי פעם מעמיקה אך לא מציצה מדהימה...

כיבוס ביצים טוב, מכבסת מרתיחה ומגהצת....

כיבוס מרעום מצוין, מכבסת מרתיחה מעמלנת ודובדבן לקישוט מתנה... Star

זיון טוב, כחומר ביד היוצר, בית כנסת צר, עם משקופים עבים....

השפרצת טל ומטר לפנים וללוע ללא פתיחת מטריה מצידה... חיוך

לסיכום אני-הוא- והיא : היא לא יפה בפנים, אבל הגוף נדיר וסקסי, מלבד נסיעה ברוורס זרמה עם כל

בקשותיי כחומר ביד היוצר. אניוהוא יצאנו מהדירה השארנו את ההיא לבדה, הוא שאל : איך היה ?

אני עניתי: היה טוב היא זונה סקסית ! הוא שאל אותי האם נחזור ? אניאמרתי אולי נחזור.Embarrassed

אני והוא לא נתקן את העולם,מבולבל אני הוא והיא רק הורסים את העולם.כועס

לכולנו יש חולשות, וחלקנו הולכים לזונות, אל תאשימו את ההוא ולא את ההיא ולא את ההם. בכי

אנחנו הולכים לזונות משום שיש בנו דחף לרצות את ההוא שתמיד נמצא עמנו ולא עוזב אותנו.בכי

זונות הן מחלה ללא פתרון, הלב פועם לפתע דומם, זונות בדירות מחולקות עושות בליבנו שמות.בכי

לסיכום: אני ואת: אני ואת בתוך מלכודת, אני ואת בתוך מערבולת, אני ואתכמו תרנגול ותרנגולת. Ouch

את מרגיעה אותי-Embarrassed היא מעירה אותי. Tongue

את משרה בליבי שלווה-Embarrassed היא מחוללת בליבי סערה.חיוך

אני ואת זו אהבה מהשמיים-Heart אני והיא זאת אהבה בדולרים.מבולבל

אני ואת זה לנצח נצחים-Embarrassed אני והיא עד שיגמרו המזומנים. בכי

לסיכום אני:

אני מאמין באלוהים...אך אינני מאמין לאלוהים....Ouch

אני מאמין בנשים...אך אינני מאמין לנשים..... מבולבל

אם לומר את האמת אין בעולם מישהו שאני מאמין או בוטח בו לחלוטין וזה נורא עצוב לחשוב כך. מבולבל

צורת החשיבה שלי מונעת ממני להאמין או לבטוח בדבר, אפילו לא בדוור שמביא לי את הדואר..... Ouch

פרטי ההתקשרות ל- היא בתנ"ך הזונות הגויות, פרשת:" ותזנינה בעיר הזונות" פסוק :

177

...אישה: פרי הדמיון של האל...זונה: פרי הדמיון של הגבר...דירה מחולקת: פרי הדמיון של איגור...

...שתהיה נפשי קשורה כחבלי לידה בנפשך וכחבלי משיח בליבך...

..."כמו הרה תקריב ללדת, תחיל תזעק בחבליה, כן היינו מפניך ה' "(ישעיה פרק כ"ו)...

שתיקתך רועמת, בחדרך הקטן מסתגרת, חושך יורד ובחוץ קור מקפיא מלחשש כבעירת אש.

בא אלייך, שקט כנחש, אנין כתנין עם מזלג וסכין, את שותקת מעט חוששת, מחמיא לך ואת מחייכת.

פגישתנו היא חלק ממחלת נעורים, התמכרות של שני אנשים, מעין משככי כאבים לחולים סופניים.

אהבתי אלייך היא הבל הבלים, מילותיי אלייך הן אסופת שקרים. מילים טעונות בכדורים ריקים.

אני אוהב אותך, כנרקומן את הסם, כאלכוהוליסט את היין, כנער מתבגר את הזין.

אהבתך אלי היא הבל הבלים, מילותייך אלי הן אסופת שקרים, מילים נטולות מעשים.

את אוהבת אותי, כרעבה את הלחם, כצמאה את המים, כענייה את שטרות המדינה.

זונות וכסף הם סם הזיה, נרדוף אחריהם עד גיל שמונים, עד אובדן חושים, עד שנבוא בימים....מבולבל

זרועותיי מחבקות אותך כנחש המלפף קורבנו רגע לפני נפיחת נשמתו.

סבלך הוא נחמתי, מנצל את חולשותייך, יודע שכל חדירה שלי לגופך פוצעת כסכין,ובעיני דמעות תנין.

כספי הוא נחמתך מנצלת את חולשתי, כל חדירה שלי לגופך מבעירה בליבי אש, ובעינייך חזיון הקש.

נשמתנו כרוכה וכבולה זו בזו, כשני נחשים שאינם מכישים, שותפים לסבל,שבויים לתאווה ולכסף. מבולבל

למראך מתמכר מסתגר ומיד מסתער, לא אלך עד שאתנחם, גם ביודעי שבכוחך לא תנחמני.

את מסע הזימה התחלתי בעיר הלבנה ברחוב שלום עליכם, איזה שלום ואיזה נעליים,מלחמה !!! Shockedכועס

את דירת משפחת קדמוני פתח לי האבא אליהו (ליליה), אליהו לא נראה טוב הראש שלו גדול.Shocked

גופו גדול, הוא לא יפה, הוא לא נאה, לפתע הגיחה האמא גברת פולינה, פולינה לא נאה ולא יפה,גדולה.

אבל אבא ואמא קדמוני הבטיחו שהבת אדל מאוד יפה, אז אדל הגיעה מחדרה.מוחא כפייה

אדל לא יפה ולא נאה, גופה עייף, שדיה רופסים, רגליה רזות, בטנה לא שטוחה, שיניה לא יפות.

היא נחמדה אבל היא כבר מזמן עשתה את שלה. מבולבל

בנוסף לכל חוסר היופי ששרר בדירה, אדל מציינת שהיא לא מתנשקת, שהיא מוצצת רק עם כיפה. Shocked

ואם ארצה להסיר את הכיפה, עלי לתת תרומה של 100 ש"ח לאבא אליהו ולאמא פולינה.מבולבל

לרגע הרגשתי כמו בחור חרדי המנסים לשדך לו את הילדה הכעורה של השכונה.בכי

אבא אליהו נכנס לשירותים לחרבן, וכל עוד נפשי בי ניצלתי את הרגע וברחתי מהדירה. חיוך

מיד נסעתי לעיר הזונות בתקווה ששם אמצא נחמה מהדירה המפחידה.

התקשרתי לאנג'לינה הקטנה, אמא פקידה הפנתה אותי לרחוב בלפור בעיר הזונות.

אנג'לה מגיעה אלינו ממקום בו ביום המשכורת, יש צורך לבחור בין קניית ביצים או תרנגולת.מבולבל

מקום בו לנשים יש חור לכל הגברים לחדור, ובזכות החור הן רואות את האור ונופלות אל הבור. Ouch

170 ס"מ בת 20 שנים, יודעת מעט אנגלית והמון רוסית, הבת של הבת של השכן. Star

שיער שטני ארוך מתולתל מעט, גבות יפות עבות וטבעיות, עיניים ענקיות יפות וכחולות.

שפתיים יפות בשרניות וטבעיות, שיניים סבירות מלבד שתי שיניים חותכות בלסת עליונה(יישור דחוף).

שדיים קטנים מאוד, בטן שטוחה פלטה של שבת, ישבן קטן, רגליים רזות וארוכות.(מעט פצעים בגב).

ילדה רזה מאוד,גוון עור לבן, בית כנסת עם משקופי מדוזה נדירים וארוכים הנשפכים החוצה. Tongue

לא נפלתי...לא התעלפתי...ולא שקלתי לחזור למשפחת קדמוני.... Shocked

יתרונות וביצועים: 500 ₪ לשעה, 400 ₪ ל40 דקות....

מתנשקת צרפתית אך לא מתמסרת בנשיקה....

מציצה ללא כיפה, מכניסה רק חצי משרביט הקדושה....

כיבוס ביצים, ללא ייבוש ללא גיהוץ בקיצור לא פיצוץ....

כיבוס מרעום המכונה לא עובדת.... בכי

זיון נחמד ועדין עם ילדה שברירית ורזה נראית טוב.

טל ומטר, פתחה מטריה ומנעה את זליגת המטר על פניה או פיה.... Shocked

לסיום: אנג'לינה ילדה נחמדה, לא תתאים ללוחמים לקבלנים ולמפני מבנים.יותר לגברים עדינים ונחמדים

ילדה רזה ועדינה, נראית כמו תלמידה בבית הספר בשכונה. Embarrassed

אהבתי את המדוזה שיש לילדה בין רגליה, שפתי כוס נדירים בגודלם כ 20%ממשקל גופה. חיוך

לא מצטער שהייתי משום שאכלתי לה את המדוזה בשקיקה, Tongue אני לא אחזור........... מבולבל

לסיכום : תשוקה ,הזיה, תאווה ....

כשבחורה בוחרת להיות זונה,העצב והשמחה מתערבבים יחדיו בדירה חשוכה ואפילה. Ouch

הזיעה, הלחות, והזרע, נמהלים יחדיו כציור שמן על עור אדם, כיצירת אומנות אכזרית של האדם.מבולבל

הזונות ואנחנו מכרנו את נשמתנו להזיה, לתאווה, ולמזומן, העיקר הפך לטפל והטפל הפך לעיקר. כועס

אפילו החלומות כבר לא מה שהיו בעבר, הכל אשליה דמיון שווא, מצגת שקרים בצבעי הקשת.Ouch

חולמים בהדר על תקווה ואהבה, מקיצים לבושה לאכזבה בדירה זנוחה עם זונה שכוחה..... בכי

אליהו/פולינה/אדל :

אנג'לינה והמדוזה :

178

..."ויהי היום ויבואו בני האלוהים להתייצב על ה' ויבוא גם השטן בתוכם" ( איוב פרק א' פסוק ו')...

..."גם כי אלך בגיא צלמוות, לא אירא רע כי את/ה עמדי"...

...גם כי אלך ברחוב הירקון או בשד' בן גוריון, לא אירא רע כי יש בידי פלאפון...

...העיניים מאמינות לעצמן,האוזניים מאמינות לנשים, הזין מאמין לזונות...

ההשלמה עם מי שאנחנו הופכת לברורה יותר ויותר עם השנים החולפות לנגד עינינו.

הניסיון לטייח ולהסתיר את המציאות הטופחת על פנינו מדי יום, לא מותירה בידינו את האפשרות

להתחמק ממי שאנחנו באמת, ההתפקחות המהירה רק מחזקת את מה שידענו עוד בצעירותנו.

גם הניסיונות הרבים לשנות במעט את הרגלינו המגונים בכל מיני דרכים ולצפות לניסים שלא קורים !

אפילו הניסיון להתקרב לאל, הוא מהלך גרוע לחשוב: שבאמצעות אמונה ניתן לכפר על מעשי הזימה.

מי שמאמין לא באמת חסין ! מי ששיכור לא באמת שמח ! ומי שנשוי לא באמת פורח!!!

הדחף והרצון לבוא במגע עם זונות, הוא מעין קביים לגברים שאינם מספיק חזקים לבוא במגע עם נשים

רגילות בדרכים נורמטיביות, אולם בדומה לאנשים המתעסקים בדתות ובאמונות שונות.

נדמה כאילו ההתעסקות בדבר מפיקה להם עונג מסוים, ומי אנחנו שנשפוט אותם או את עצמנו על כך.

הלא אלוהים הוא זה שברא אותנו ואת הזונות, אנחנו רק מיישמים את מלאכתו של השטן עם המזומן.כועס

אז יצאנו היום אני והשטן לטיול קטן עם מעט מזומן, הגענו לעיר הזונות המכורות לאתנן.

עיר התפילה הידועה לכל המאמינים בשטן, ולכל מי שחושב שמלאך היא זונה בתחתונים וחזייה.Embarrassed

אלוירה מגיעה אלינו ממקום בו אלוהים והשטן החליפו ביניהם תפקידים מבלי להודיע לאזרחים.Shocked

מקום בו התפילות הפכו לקללות, החלומות לבלהות, ו'תקווה' היא סתם עוד שם של בחורה בשכונה.בכי

165 ס"מ, בת 30 שיער בלונדיני יבש ולא מטופח, עיניים כחולות,שפתיים סבירות. שיניים גדולות,

נראות כמו דלתות של ארון מטבח ישן, שדיים קטנים, מבנה גוף רזה מאוד,לבנה כמו גבינה לבנה.

כפות רגליה לא יפות, רק נכנסתי אמרה לי : 'אני עושה הכל מלבד נסיעה ברוורס', אז נשארתי ! חיוך

אלוירה לא יפה, היא מאוד סימפטית ונחמדה, אך לא נפלתי...לא התעלפתי...ולא הצטרפתי לכת השטן.

יתרונות וביצועים : 500 ₪ לשעה, 400 ש"ח ל40 דקות...

מתנשקת באהבה ובמסירות למרות השיניים הגדולות...

מציצה ללא כיפה, משתדלת לרצות אך רצונות לחוד ויכולות לחוד....

מכבסת ביצים, אך לא מוציאה כתמים...

כיבוס מרעום, לא בטוחה אם היא מכבסת או רק מלטפת....

זיון טוב, למרות שהיא רזה, היא מאוד חזקה....

השפרצת טל ומטר ללוע....

לסיכום אלוירה : בחורה נחמדה וחיובית, אך המראה לא חיובי בעיני....מבולבל

התמונות באתר אמיתיות, עדכניות, ומשקפות את המציאות, אך אני לא אחזור......Ouch

500 מטרים מביתה של אלוירה מתגוררת דיאנה מאוקראינה....

דיאנה מגיעה אלינו ממדינה בה זונה היא מקצוע מכובד, ועבריין הוא אדם מכובד. Dead

165 ס"מ, בת 22 שיער בלונד חלק(צבוע)עד אחרי הכתפיים, גבות שחורות, עיניים כחולות.

שפתיים בשרניות, שיניים לבנות ונקיות, שדיים נאים ורכים עם פטמות ורודות, בטן לא שטוחה.

רגליים עבות, ישבן נחמד מאוד, בית כנסת נאה ללא משקופים, מרעום נאה אך סגור לכניסת זרים.

דיאנה אוקראינית מאוד סימפטית, אך לא נפלתי...לא התעלפתי...ולא שקלתי לבקש אזרחות אוקראינית.

יתרונות וביצועים: 500 ₪ לשעה, 400 ₪ ל40 דקות.

מתנשקת צרפתית באהבה...

מציצה ללא כיפה, משדלת ומתאמצת יורקת ונחנקת, אך רצונות לחוד ויכולות לחוד...

כיבוס ביצים נחמד, חסר מרכך כביסה....

כיבוס מרעום, המכונה לא עובדת... בכי

זיון טוב, ילדה חזקה החזיקה מעמד שעה מלאה, עם שלוש בקשות להפסקת שתייה. Tongue

טל ומטר פתחה מטריה, כל המטר הומטר על גופה ושדיה ....

לסיכום דיאנה: בחורה נחמדה וחיובית, לא מלכת יופי, אך צעירה ונאה מעט מלאה.

התמונות באתר אמיתיות, עדכניות, ומשקפות את המציאות, אך אני לא אחזור....מבולבל

לסיום:

אלוהים הומצא על ידי האדם...

הדת הומצאה על ידי האדם בכדי להשתיק את האנשים החלשים והפשוטים...

הזונות הומצאו על ידי גברים חרמנים, בודדים, וחלשים....

האדם אוהב להמציא אלילים ודברים המצדיקים את המעשים הנוראים שאנו עושים.... Dead

האל מעולם לא בחר בנו, אנחנו בחרנו בו. בדיוק כפי שזונה מעולם לא בחרה בנו, אנו בחרנו בה....

הזנות לא מהווה סכנה לדת ולתרבות, הדת והתרבות מהוות סכנה לזנות.

זונות מסוכנות רק אם אתה חסר גבולות, בדיוק כפי שחתול שחור מסוכן רק אם אתה עכבר.....Shocked

אלוירה : http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=13530

דיאנה: http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=13541

..."אומרים שהשמש שלנו בוערת כבר מיליון שנה. כמה יכול לבעור אדם ובסך הכול בשביל מה?"...

179

"ויראו בני האלוהים את בנות האדם כי טובות הנה, ויקחו להם נשים מכל אשר בחרו" (בראשית ו')

..."אומרים שהאדמה שלנו מסתובבת סביב צירה, איפה הציר שלי ? להסתובב זה דבר נורא"...

...מזמן הפסקתי להתפלל לחיים קלים יותר, אני מתפלל רק להיות חזק יותר...

...אם תרצו אין זו אגדה, אם תשלמו תקבלו זיון ומציצה...

מסתובב בגשם, הרוחות נושבות בחזקה כאילו מנסות לומר דבר מה....

ממשיך להסתובב, מחפש את הציר שלי, מחפש משהו שקשור לאהבה, משהו שמזכיר אישה.

כמה משפיל להיות אדם, כמה משפיל להיות זונה, כמה משפיל ללכת לזונה.....מבולבל

כמה משפיל להיות רווק נצחי, כמה משפיל להיות נשוי תמידי, כמה משפיל שאת כעת לא לידי...מבולבל

כשאנו נולדים מקיפים אותנו אנשים זרים, כשאנו מתים מקיפים אותנו אנשים מוכרים ואהובים.

כשאנו ישנים אנו חולמים חלומות רטובים, כשאנו מתעוררים החיים שופכים עלינו מים קרים.Dead

כשאנו מזיינים זונה אנו משלמים פעם אחת, כשאנו מתחתנים עם אישה אנחנו משלמים פעמיים.Ouch

כשאנו טועים אנו מתנצלים, כשאנו צודקים אנו שותקים, כשהן טועות הן סולחות לנו על הטעיות שלהן.Shocked

כשאנו רווקים אנו רואים פרחים רק בלוויות, כשאנו מתחתנים אנו רואים פרחים גם בחתונות.מבולבל

כשאנו מתחתנים אנו לבושים בבגדים שחורים, כשהן מתחתנות הן לבושות בבגדים לבנים. Shocked

כשאנו מתחתנים אנו חותמים על מסמכים, והן "כביכול" נותנות לנו בתמורה את הבתולים.Ouch

כשאנו בוגדים ונתפסים אנחנו נפגשים ברבנות, כשהן בוגדות ונתפסות אנחנו משלמים להן מזונות. בכי

כשאנו מתגרשים אנו נותרים בודדים, כשהן מתגרשות הן צדות גבר חדש ומיד מתחתנות.Ouch

כשאנו כועסים אנו מכרסמים את הצל של עצמנו, כשהן כועסות הן רק מדברות,מדברות, ומדברות.כועס

יצאתי ביום סוער וגועש למלחמה שסופה ידוע מראש, מלחמת אהבה ובה שני קורבנות אני והזונה.מבולבל

הגעתי לבניין המוכר מעל הגורילה, החלפתי עם הגורילה מבטים היא זיהתה אותי וקרצה לי לשלום. קריצה

נכנסתי לבניין המוכר ובזמן ההמתנה למעלית, קראתי את לוח המודעות של הוועד בית, כתוב שם:

בעוד שבועיים צובעים ושותלים עציצים חדשים בבניין, לפתע חיים מהוועד בית הופיע ושאל:

"האם אני מרוצה מהשינויים הצפויים בבניין"? עניתי: בטח !חיים אמר: תגיע ביום רביעי לישיבה ב19:00

המעלית הגיעה ואני עליתי לדירה,את הדלת פתחה יוליה (מרלין מונרו הרוסיה). Star

יוליה מגיעה אלינו ממקום בו היושב במרום ברח לכולם מבלי לומר להם שלום.בכי

יוליה 168 ס"מ, בת 28 שיער בלונדיני תסרוקת קרה, גבות ג'ינג'יות,עיניים כחולות מדהימות ויפות. Embarrassed

שפתיים בשרניות, שיניים בלסת עליונה בולטות, ההורים חסכו עליה גשר בילדות. מבולבל

מסתבר שהם חסכו עליה גם חינוך ותרבות. היא לא באה לכאן ללמוד על ציונות אלא לעבוד בזנות. כועס

שדיים נאים וטבעיים, גוון עור בהיר/לבן מאוד, עם המון נקודות חן, בטן לא שטוחה, ישבן לא חזק.

רגליים נאות, מרעום נקי, בית כנסת נאה עם משקופים ורודים.

קעקוע גדול של ורד אדום על אמה יד שמאל, קעקוע ביפנית בגב העליון,קעקוע של חתול ברגל שמאל.

יוליה בחורה נאה, מאוד דומה למרלין מונרו, אך לא נפלתי...לא התעלפתי...ולא לקחתי אקמול.....

יתרונות וביצועים: 500 ₪ לשעה, 400 ₪ ל40 דקות...

מתנשקת ומתמסרת בנשיקה הצרפתית...

מציצה ללא כיפה משתדלת ומתאמצת לרצות, אך יכולות לחוד ורצונות לחוד....

כיבוס ביצים טוב, מכבסת תולה מרתיחה ומגהצת....

כיבוס מרעום,בכי לאחרונה כל המכונות בתיקון, יש לי תחושה ש'רפי גינת' של הרוסים גילה לכולם

בתכנית שלו: "חומוס וחרא בישראל' שבליקוק מרעום יש חיידקים קוליפורמים צואתיים. Dead

זיון טוב, נשמעת להוראות, זזה נכון, כיף לזיין בחורה נאה עם פנים נאות ועיניים כחולות גדולות.

טל ומטר ללוע, לא מסכימה לפנים או לשכנים.....

חסרונות:

הפנים נאות, הגוף לא חזק מספיק, יוליה היא מילפית סקסית אם הייתם רואים אותה במכולת הייתם

שותים שוקו להירגע...Shocked אני לא אחזור אך לא מצטער שהייתי....

התמונות באתר אמיתיות ומשקפות את המציאות למרות הפוטושופ שעברו...

עכשיו ההתלבטות שלי היא: האם להגיע ביום רביעי לישיבת ועד הבית בשעה19:00 ?

החשש שלי שאם לא אגיע לישיבה ביום רביעי, חיים יפתח עלי פה בפעם הבאה שאגיע לבניין. כועס

יוליה: http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=13543

יצאתי מיוליה, הגשם לא פסק והרוחות חזקות אף יותר, כאילו רוצות לגרש אותי מעיר הזונות. מבולבל

הלכתי ברגל לרחוב בלפור, המטריה עפה אנה ואנה עד שהגעתי לביתה של קסושה.

קסושה בת 26, 165 ס"מ יודעת מעט אנגלית, שיער שחור בריא וגלי,עיניים חומות וגדולות.

שפתיים בשרניות, שיניים לבנות ונקיות, שדיים גדולים ונפולים, בטן כלל לא שטוחה.

גוון עור בהיר, בחורה נחמדה וסימפטית...אך לא נפלתי...לא התעלפתי...ולא קילפתי קלמנטינה...

יתרונות וביצועים: 500 ₪ לשעה, 400 ₪ ל40 דקות....

מתנשקת באהבה ובמסירות....

מציצה ללא כיפה, משתדלת אך רצונות לחוד ויכולות לחוד....

מכבסת ביצים, אך חסר מעט מרכך כביסה...

זיון נחמד זורמת ונשמעת להוראות ההנהלה....

כיבוס מרעום מכונה לא עובדת ! או שהיא גם ראתה את התכנית של רפי גינת עם החיידקים בחומוס.

טל ומטר ללוע.....

חסרונות:

לא הכי יפה בשכונה, מאופרת בכבדות, משקל עודף בבטן ובירכיים, בחורה מאוד נחמדה וסימפטית.

לא מתאימה לקבלנים ולמפני מבנים. אני לא אחזור.... מבולבל

התמונות באתר אמיתיות, עדכניות, ומשקפות את המציאות......

קסושה: http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=13483

לסיכום : זהב נבחן באש...אישה נבחנת בזהב...והגבר נבחן באישה......Embarrassed

מה הוא הסוף ? כולנו שואלים מה יהיה בסוף ?

האם הסוף הוא דלת לעוד עולם, או שגם בסוף העולם ישנה עוד דלת שמובילה לדירה מחולקת,

ובתוכה זונה מגונדרת. בכל מהלך חיינו אנו מובלים אל ליבן של נשים כצאן לטבח..... מבולבל

נולדנו עבור אהבת נשים, ונמות עבור אהבת נשים .....Tongue

"בלב כל איש חרותה אהבת נשים ובנים וכסף וזהב וסוסים יקרים"(הקוראן).

180

"שמח מאשת נעוריך, אילת אהבים ויעלת חן,דדיה ירווך בכל עת, באהבתה תשגה תמיד" (משלי ה')

..ישנן ציפורים שלא אמורות להיות כלואות, ישנן זונות שלא אמורות להיות כלואות בדירות מחולקות...

...סקס עדיף על דיבורים, דיבורים זה מה שאתה סובל כדי להגיע לסקס...

...החוכמה באה בזמן שאין בה תועלת...

האדם לחופש נולד כמו חית השדה, אך מיד עם צאתו אל העולם מתחילים החוקים והמגבלות:

מעון/גן/בית ספר/צבא/חתונה/ילדים/חוגים/גירושים/שוב חתונה/ילדים חדשים/מזונות/וגם זונות......

רוב בני האדם מרגישים חופשיים, מלבד אלה המשתעבדים לכסף, ואלה המשועבדים לתשוקה....

לעיתים יש בי קנאה לחיות השדה, אפילו חתול שחור על פח זבל ירוק משרה בי רוגע וגעגוע לחופש.

אני אוהב את החופש ! חופש לעשות את כל אשר עולה למחשבתי וראשי....

אני מעריץ אנשים המטפסים על הרים, אנשים הצדים נמרים, אנשים המכורים לאקסטרים.

בעבר גם אני יצאתי לצוד נשים נדירות ברחבי העולם, היום התבגרתי אני צד בשמורות טבע.

יצאתי היום לשמורת הטבע הגדולה ביותר בישראל, שמורה השוכנת מול חוף ים המרעומים....

אניה היא טיגריס סיבירי מגיעה מיערות הגשם במזרח רוסיה ישירות לשמורת הזונות בעיר הזונות.

אניה פתחה את דלת ביתה, מיד שלפתי את נשקי: שטרות כסף עם דיוקנו של אלתרמן.

היא הסתנוורה ונפלה למיטה כמו ארנב באור. אך אני לא נפלתי...לא התעלפתי...ולא הסתנוורתי....

170 ס"מ, בת 26 יודעת מעט אנגלית, שיער שחור ארוך, עיניים חומות נאות, גבות שחורות.

שפתיים בשרניות שיניים לבנות ונקיות, שדיים יפים וטבעיים, פטמות חומות, בטן לא שטוחה.

גוון עור כהה, רגליים בריאות ועבות, גוף מוצק וחזק, ישבן עגול וחזק,מרעום נאה אך סגור וחתום.

בית כנסת יפה וצר, קעקוע גדול ויפה על כל הזרוע הימנית. בחורה סימפטית ונחמדה מאוד !!!

יתרונות וביצועים: 500 ₪ לשעה, 400 ₪ ל40 דקות...

מתנשקת ומתמסרת בנשיקה הצרפתית.......

מציצה ללא כיפה משתדלת נאבקת בנחש בגבורה ובתעוזה, אך לא מציצה של מלחמה.

כיבוס ביצים טוב, מכבסת תולה מרתיחה ומגהצת, ונותנת קולב מתנה...

כיבוס מרעום אין ! גם היא צפתה בתכנית של 'רפי גינת' הרוסי....Shocked

זיון טוב מאוד, בחורה חזקה בריאה ומעט מלאה, מתאימה לקבלנים, ללוחמים,ומפני מבנים.Star

טל ומטר ללוע לפנים ולשכנים....

חסרונות: היא לא מלכת היופי, אך אחת הבחורות החיוביות והנחמדות שפגשתי לאחרונה. Embarrassed

משתדלת לרצות שואלת ומתעניינת איך אני מרגיש, (אשלח לה מחר מייל מהפסיכולוג).חיוך גדול

התמונות באתר אמיתיות ומשקפות את המציאות, אני לא אחזור אך כלל לא מצטער שהייתי....

לסיכום: האדם נדון להיות חופשי......

החיים הם לא בעיה שצריך לפתור, אלא מציאות שצריך לחיות ולחוות, לעיתים דרך דירות מחולקות.Embarrassed

החופש הוא מהות החיים, כל השאר דמיון שווא, אשליה, צל חולף.....מבולבל

כל יום בחיינו הוא חלום. והחלומות? הם רק חלומות. הכי חשוב לא לתת לאיש לשלוט לכם במחשבות.חיוך

"קחו כאוות נפשכם אישה אחת, או שתיים, או שלוש, ואל תרבו לכם מארבע נשים" (הקוראן).

חזור אל “סיפורי הרב”