כ שאלות לחברי הפורום מבחורה סקרנית! - דף 3 - סקס אדיר

שאלות לחברי הפורום מבחורה סקרנית!

21

הייתי בין הראשונים לקרוא את תחילת הפוסט מיד לאחר שנפתח.

רציתי להגיב: "עכשיו זה הולך להיות הפוסט הארוך ביותר בתולדות הפורום"...

פרץ אדיר ומטח מתמשך של תגובות 'פילוסופיה' גברית...

למה לשתף פעולה עם פמיניסטית חורשת מזימות ודורשת רעתנו?

מה שמראה שיותר קל לכתוב מאשר לזיין.....קריצה

המגביה עוף - ירחיק ראות

22
אני לא רואה סיבה לא לענות. אני לא יכול לענות בשם ״כולם״. אלא רק בשם עצמי. אז הנה:

1. אני לא מחפש בת זוג אלא פורקן. אני לא מחפש תחליף לבת זוג ולא מאמין שאפשר לקבל משהו כזה בתשלום. גם בתקופות שאני נמצא בזוגיות, אני מחפש את הפורקן המהיר הזה שיש לו גבולות ברורים. מישהו כבר אמר פעם, אני לא משלם לא בשביל סקס, אני משלם בשביל שהיא תלך.

2. רוב העוסקות בתחום שומרות על עצמן (ובצדק) ולא מספקות חוויות ״חריגות״. ברמה האישית אני מודה שאני כן מחפש חוויות חריגות יותר לפעמים, ומאשר שלא קל למצוא כאלה בתשלום בארץ.

3. אני גם ככה בקושי צורך מין בתשלום. אם יעבור החוק, אני מניח שאפסיק. אני יותר צרכן של מידע על מין בתשלום, מאשר של המעשה עצמו.

4. רוב (אם לא כל) הבחורות בתחום לא נהנות מהסקס עם הלקוחות. אני די בטוח בזה. חלקן נותנות הופעה טובה. חלקן פחות.

5. יש מכורות לסמים. יש לאלכוהול. יש כאלה שסובלות. אני בטוח שיש כאלה שמתעללים בהן. בעבר היו כאלה שהוחזקו בכפיה. היום זה פחות קיים (אם בכלל). ברמה האישית, אני לא מסוגל להתקרב למקומות האלה. אם אני חושב שיש משהו כזה (אלכוהול/סמים/ניצול/כפיה), אני לא מתקרב ולא נוגע.

6. אני די בטוח שכל הבחורות הגיעו לזה בגלל צורך בכסף. לרוב נתקעו עם חובות או ילדים לגדל לבד וכיוצא בזה. אף אחת לא נמצאת בזה בשביל הכיף או הסקרנות - כסף וזהו.

והשאלה הנוספת: הן נשארות בעולם הזה בדיוק מאותה הסיבה שבגללה אני נשאר בעבודה שלי - זה כל מה שאני יודע לעשות, ואני לא מאמין שאני יכול להתפרנס באותה הרמה במשהו אחר.

25

תמיד היו זונות ותמיד תהיינה זונות ....

הבעיה החלה מהרגע הראשון בו ברא אלוהים את האישה.

מדוע חווה הסתובבה עירומה בגן העדן ?Shocked

ממתי נשים מדברות עם נחשים ? ממתי נחשים מפתים נשים ?Shocked

מתי ראיתם נחש נותן תפוח לאישה סתם ככה ללא תמורה ? Cool

מדוע אברהם התעסק עם העוזרת בית בגיל מאה ?Tongue

מדוע השקו בנותיו של לוט את אביהן ביין וישכבו עמו ?Shocked (גברים משקים נשים
לא ההפך).Embarrassed

מדוע יהושוע היה משועשע וקרוע בכל פעם שהלך לדירה המחולקת של רחב ? חיוך גדול

מדוע דוד המלך נאף את בת שבע
היפה, מאחורי גבו של בעלה אוריה?כועס

מדוע שלמה המלך השתלט על כל הדירות המחולקות בארץ כנען ? בכי

מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה ? חיוך

או במילים אחרות :

[QUOTE=roni golan]

רבות נכתב בתורה על בני ישראל בארץ כנען, היהודים תמיד חגגו ובעלו נשים בכל הזדמנות..

ועדיין לא כתבתי מילה על מנהיגנו בעבר, על מלכי ישראל שהיו בועלים כל מה שנקרה בדרכם.

ומהכתוב בתורה מצטייר כאילו התעלמה התורה מן האיסור הנ"ל, לתורה היה חשוב יותר שלא ישכב

איש עם אשת איש, התורה התייחסה באופן ישיר וברור לשני מקרים עיקריים :בניו/בנותיו של איש.

1.התורה אוסרת בתכלית האיסור על אב להוריד את בתו לזנות. שנאמר: "אַל תְּחַלֵּל אֶת בִּתְּךָ

לְהַזְנוֹתָהּ, וְלֹא תִזְנֶה הָאָרֶץ וּמָלְאָה הָאָרֶץ זִמָּה."(ספר ויקרא פרק י"ט פסוק כ"ט).

2.התורה אוסרת בתכלית האיסור על אב ללכת ביחד עם בנו אצל הזונה(נערה).שנאמר: "ואיש ואביו

ילכו אל הנערה-למען חלל את שם קודשי".(ספר עמוס פרק ב' פסוק ז').

כתבתי בקצרה את סיפור התנ"ך האמיתי... (דרך העיניים שלי)....

בראשית ברא אלוהים את השמים ואת הארץ, ויברא אלוהים את האדם בצלמו,ואת האישה ברא

מצלעו,וכאן בעצם התחילו הבעיות, ותתפתה האישה לנחש ותאכל תפוח מעץ הדעת, ותפתה את

הגבר ויאכלו שניהם מעץ הדעת, ויקבלו חכמה ודעת, וירא אדם את חווה עירומה ומרעומה חשוף

לעיניו, ותיפול עליו חרמנות קשה,

ויבעל אותה מאחור ומלפנים ,משמאל ומימין, ממעלה ומלמטה, ויתנה עמה אהבה מבוקר ועד ליל .

וירא ה' ויתענג אף הוא, ויברך אותם: "פרו ורבו ומלאו את הארץ". ויפרו וירבו....

עברו הימים חלפו השנים, ואברהם אבינו זקן בא בימים, אך בלילות בועל את שרה ואת עוזרת הבית

הגר יחדיו משולש סקסי בארץ הקודש, האורגיה הראשונה בתנ"ך......

עברו הימים חלפו השנים, סדום ועמורה עולים באש גפרית ותמרות עשן, לוט אשתו ושתי בנותיו

עוזבים את העיר בחסות הליל, ובסיוע האל, אשת לוט מביטה לאחור והופכת לקורט מלח, מגיע

הלילה, בנותיו של לוט משקות אותו ביין ומבצעות בו את זממן ובועלות את אביהן שנאמר: "לכה

נשקה את אבינו יין ונשכבה עמו". ולמחרת עת רדת הליל שוב בעלו את אביהן שנאמר: "נשקנו יין גם

הלילה ונחיה מאבינו זרע" לימים נולדו ללוט מביתו הקטנה שני בנים.

חלפו הימים עברו השנים באה לשכונה זונה מדהימה, אחת היפות בתבל, אחת הזונות הטובות

בעולם בת לשושלת זונות, מקבלת בדירתה המחולקת ביריחו ושמה בכנען רחב הזונה.

יהושע בן נון אחד ממנהיגיו הגדולים של העם היהודי, מגיע לדירתה המחולקת של רחב נשכב על

הספה, רחב פותחת רגליו לרוחב, ויורדת לרימינג קטלני וחודרני במרעומו של הצדיק, ויהושע משתגע

ומתאהב בזונה רחב.(לימים מגייר הצדיק את הזונה הגויה ואף מתחתן אתה והיא יולדת לו את ילדיו).

עברו הימים חלפו השנים דוד המלך חתיך חרמן וכריזמטי, רואה את בת שבע היפה בדרך לגימנסיה

כנען, חרמנותו משתלטת עליו והוא בועל אותה ללא רחמים, על בת שבע היפה נאמר: "אישה טובת

מראה" אך בל נשכח היא נשואה לאוריה, ובזמן שבעלה אוריה נלחם בקרב, בועל אותה דוד יומם

ולילה, ולאחר מותו של בעלה בקרב התחתנו השניים דוד המלך ובת שבע....לזוג הנואף נולד אחד

הזיינים הגדולים בהיסטוריה היהודית שלמה המלך.

שלמה היה מלך הנשים, ה"איגור" של תקופת התנ"ך 700 נשים300 פילגשים.......

מאות דירות מחולקות, בכל דירה בחורה, נשים שחורות לבנות גבוהות ונמוכות ,מכל המינים והסוגים,

לימים התלוננו הנשים על דירותיהן המחולקות "ויבנה להן שלמה ארמונות", ובשל כך נפלה לבסוף

ממלכתו בשל ריבוי נשים וארמונות, על שלמה נאמר: "מרבה נשים מרבה דאגות".

ועכשיו תגידו לי אתם, היכן יש עוד עם שיש לו היסטוריה כזאת ? איך לא נהיה עם חרמן ?

והנה אנו היום שנת 2016 אחרי הספירה, וההיסטוריה שוב חוזרת על עצמה אנו העם היהודי היושב

בארץ כנען חרמנים בני חרמנים, משתייכים לשושלת של חרמנים, וירא אלוהים את סבלנו ויבנה לנו

את ערי החטאים את ערי הזמה סדום ועמורה החדשים תל אביב ובת ים,והזונות מפוזרות בדירות

המחולקות, ברחובות על שם מנהיגנו ורבנו הצדיקים והחרמנים, ואנו רצים מדירה לדירה, בועלים

את זונות העיר, שבים לביתנו נכנסים לתנ"ך החדש "פורום" וכותבים את ההיסטוריה הזנותית

החדשה ,מה רבו מעשיך ה' כולם בחכמה עשית.....

לסיכום: עמים עוברים מן העולם, מלכים ורודנים מתמוטטים, האמונה בעצמנו נשארת תמיד....

אם הייתי צריך לבחור את דתי, האישה שהיא מקור האהבה הייתה אלוהי.....

למרות שהדת היא דמיון, והאישה לעיתים תעתוע, אך שתיהן יחד מחסנות את הגבר כנגד אמונות

שווא מסוכנות. חשבו לרגע, אילו לא הייתה דת, היינו נשדדים כל יום בדרכים, ואילו לא היו נשים היינו

אונסים אחד את השני בסמטאות אפלות.... ודי לחכימא ברמיזא.....

[/QUOTE]

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

26
שלום לך סקרנית סקסית שכמותך נעים מאוד, חפוזי
כמו שחברים נוספים העידו על עצמם, גם אני בחור נורמטיבי. כמעט גם אני נראה טוב ויש לי ביצים תוצרת קינדר אני גם בחור אינטליגנטי
ועכשיו לשאלותייך, נערתי:
1. אני חושש שאני נמנה על אלה שמנית בחלק האחרון של שאלתך. ולכן אני אכן מחפש לרוב את אותה חוויה אחת שנפרדה ממני לפני כחודשיים, אקסית מיתולוגית שהתחתנה לפני כשבועיים בואי ואלמד אותך שיעור באנטומיה גברית: כדי לאחות לב שבור - יש לשפשף פין זקור
2. ראי את התשובה לעיל. למרות שברור שלכולנו יש פנטזיות כמוסות, אלה שהולכים לזונות לרוב זוכים להגשים אותן
3. מסופר יותר ויותר על הרפתקאות מיניות בחו"ל. אם אותו חוק מגוחך יעבור, כנראה שניאלץ לטוס יותר. נחסוך (כסף וזרע), ו"ניתן גיחה" של סופ"ש. מקומות לא חסר: הולנד, גרמניה, תאילנד, אוקראינה ועוד. מדינות בהן המדיניות יותר ליברלית בכל הנוגע למין בתשלום - ולמין בכלל (ואז מה? הפמיניסטיות יקראו לאסור יציאת גברים מהארץ?!). אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה: לקרוא לשחרור, להסתובב חצי עירומות, לפלרטט מתי שרק נוח - ולצפות שגברים יהיו חשוכי מין. את מוזמנת לקרוא את השרשור שפירסמתי על עיירה ציורית בצפון הולנד בשם אלקמאר: שדרת החלונות האדומים היא פשוט חלק מהעיר; כמו שהולכים לסופר לקנות חלב, כך הולכים להשתחרר. בכל מקרה, כמו שכבר נאמר: אי אפשר למגר לחלוטין את התופעה הזאת. נלך על נקודת מבט כלכלית: תמיד יהיה ביקוש, ותמיד יהיה היצע. לא משנה מה אומרות זהבה גלאון, תמר זנדברג ומירב מיכאלי.
4. אני שוב חוזר לדבריה של מילנה המקסימה, תיירת שפקדה את ארצנו הקטנטונת וגמלנו לה בכך שפקדנו את דירתה המחולקת: כששאלתי אותה אם היא אוהבת את ישראל, היא החזירה לי בשאלה - "זה הביקור החמישי שלי פה, מה אתה חושב?!" והיא גם הביאה את בנה (לארץ, לא לעבודה )
היא גם אמרה לי שהיא גמרה איתי פעמיים. זונה או לא, לי חשוב שהבחורה שאיתי תהנה גם, ולכן אני לא כופה את עצמי על אף אחד. וזה אומר גם שתוך כדי הבילוי אני שואל "זה בסדר?" על דברים מסוימים, או אם אין לה בעיה - למרות שהרבה פעמים היא יזמה. חוץ מזה, קורה לא מעט שהבחורה מרטיבה בטירוף. כאישה (אם זה אכן מה שאת ) את אמורה לדעת טוב ממני מה זה אומר. מעבר לכל הנ"ל, אני חושב שעל השאלה הזאת הכי ראוי שאדון מלח פלפל יענה; דיווחיו כוללים תמיד ירידות מושקעות לבחורות, עיסוי נקודות ג'י מסתוריות, ועוד תיאורים שכמו לקוחים מהמגזין פלייגירל.
5. ראי את התשובה הקודמת: לא יכול להיות עם מישהי שסובלת, לא מתקרב לנרקומניות (שנמצאות בדרום תל אביב, ועליהן מבוססים כל המחקרים הישראליים על זנות; זה כמו שכל המחקרים על התקשורת בישראל יתבססו רק על "ישראל היום" ), לא יכול להיות עם מישהי שאני יודע שהיא מוחזקת בכפיה. יותר מזה: לא פעם נתבקשתי ע"י בחורות עובדות לכתוב עליהן כאן דיווח חיובי - כדי להרבות לקוחות איך זה מסתדר עם התזה שהן מוחזקות בכפיה?
6. הסיבה העיקרית היא כסף. העיקרית. זוהי הסיבה העיקרית שכולנו יוצאים לעבוד. זה אומר שאנחנו מוחזקים בכפיה?
הסיבה העיקרית, אבל לא היחידה: ישנן מי שבאמת נהנות מזה (או לכל הפחות לא סובלות; בכל מקרה, זה מאוד אישי: עם אחד היא תהנה ועם אחד היא... היא מוכנה לסבול אותו), כולן (התיירות) עושות את זה גם כדי לטייל (הן מרבות לספר איפה הן היו ובילו, שואלות על מקומות ועוד). זה מורכב, ואין תשובה אחת, יחידה ומוחלטת. כי בניגוד לפמיניסטיות המפגרות והשתלטניות, דווקא אנחנו אלה שרואים מולנו בני אדם - ולא רק "זונות". יש מי שחוזרת שוב ושוב, יש מי שבביקור השני או השלישי כבר נמאס לה, ויש מי שכבר עושה את זה באופן קבוע וכבר אין לה הרבה ברירות (לא התיירות). הרבה נשים שעלו מברה"מ בתחילת שנות התשעים ולא נקלטו היטב. ועדיין, לא מזמן התברר לי שאפילו הן חלק מהמוני ישראל שדואגים לטוס לחו"ל כל קיץ. אז מסתבר שהן דווקא נקלטו לא רע
עד כאן, סקרנית משגעת שכמותך ואחרי כל זה, עליי למנות עוד סיבה אחת נוספת שגורמת לי ללכת לזונות: יש לי זין ענק והחלטתי לחלוק עם הבריות את מתת האל שמתנדנדת לי בין הרגליים. אם תרצי, גם את מוזמנת!
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

28
[QUOTE=LunAm3]שלום לכולם!
מנהלים- לא יודעת אם מותר לפרסם את זה כאן. אבל בבקשה אל תמחקו. השקעתי חיוך

אתם בטח מודעים לפמיניסטיות הרדיקליות שלוקחות ציטוטים מהאתר הזה ומפרסמות אותם בפייסבוק. הן מנסות להוציא אתכם ממש רע.
אז אני בן אדם סקרן, והחלטתי להיכנס לאתר ולראות על מה מדובר. לראות מי אלה הבחורים הנוראיים שמתייחסים נורא לזונות ומתעללים בהן. לא מצאתי כאלה. האמת שהופתעתי לגלות כאן המון בחורים נחמדים ומתחשבים.
בכל מקרה... כל נושא הזנות מאוד מעניין אותי, ומי ידע לענות לי על שאלות בצורה טובה יותר, מאשר צרכי הזנות?
אשמח אם תעזרו!

1. שמתי לב שהרבה מכם מחפשים חוויה של "בת זוג", שזה משהו שמאוד חשוב לכם. אם כך, למה אתם בעצם לא מנסים למצוא בת זוג? כמה מכם מנסים ופשוט לא מצליחים למצוא, והזנות היא תחליף זמני?

2. איך זה שרובכם מחפשים חוויות מאוד "שיגרתיות"? זאת אומרת, סקס אנאליאוראליוגינלי. תמיד דמיינתי לעצמי שאדם שהולך לזונה ירצה להגשים כל מני פנטזיות מטורפות למיניהן.
לדוגמה: משחקי תפקידים עם תלבושות, משחקי תפקידים בציבור, יחסי שליטה (ראיתי שיש כאן קטגוריה נפרדת לזה. אבל אתם לא רוצים להתנסות בזה?), אורגיות, סקס בציבור וכו'.

3. אם יעבור החוק של הפללת צרכי הזנות, מה תעשו? כמה מכם יפסיקו ללכת לזונות?
כמה מכם יעברו לזונות אחרות, במקומות יותר נסתרים?

4. אתם מרגישים שהבחורות נהנות מהסקס? או שמבחינתן זה רק "לתת עבודה" ולקבל את הכסף?

5. אתם מרגישים שהבחורות סובלות? הן מכורות לסמים? מתעללים בהן?
אתם מרגישים שהן שם בכפייה? או שהן יכולות לקחת את הרגליים שלהן וללכת בכל רגע?

6. אם אתם יודעים- מה הסיבה המרכזית שהבחורות האלה הגיעו לזנות?
ושאלה נוספת- מה הסיבה שהן נשארות בזנות?

אשמח מאוד מאוד לשמוע תשובות שלכם!! תודה רבה חיוך
[/QUOTE]

שלום לך חמודה עם הכינוי המסתורי Embarrassed
הסקרנית המסוקרנת...סקרנת אותי מאוד קריצה
כאחד שאוהב סקרניות ששואלות הרבה שאלות, חשבתי שגם אני אשאל אותך מספר שאלות.

1.אכן למצוא בת זוג זו מטרה נעלה, המון כייוונים ופיתויים בכל מסך שאנחנו מסתכלים, תמונות של בחורות יפות ופחות יפות מתגלגלות מול עינינו ברשימה אין סופית עם אצבע ימינה או שמאלה או משפטי פתיחה מורכבים המשווים בחורה יפה לפרחים יפים או סתם "היי" פשוט ותמים שנעתק ומודבק בצורה סידרתית...
אבל אנחנו כבר כאן, הכרנו קצת, דיברנו קצת...אולי נתקדם קצת קדימה ונבדוק את האופציה של "בת הזוג"?

2. את ממש לא שיגרתית, את היוצאת דופן בכל הסיפור...רמזת כאן שעבורך סקס אנאליאוראליוגינלי הוא די בסיסי, ממש לא פנטזיה שצריך לפנטז אלא הלכה למעשה, "מוצר צריכה בסיס"...נראה לי שכבר מצאנו דעה משיקה ומשותפת לשנינו Tongue.
אני בחור פשוט עם צרכים פשוטים, לא אבקש ממך לחפש תחפושות משונות, הרי ישנו את פורים שגורם לכן לפאניקה וסטרס מיותר.
אני לא שחקן ולא מחפש להיות האיבגי החרמן שלך, וממש לא רוצה להיות "איש השוקולד" של הסקס הציבורי.

3.חוקים נועדו כדי שנפר אותם...אף חוקכלל או מגבלה לא יעצורו אותי כדי "לכבוש" את לבך Heart.

4.כל הבחורות שהיו איתי נהנו מסקס...אני מבטיח אותה חוויה גם לך.Handshake
אצלי העבודה לא נגמרת עד שהבחורה הענוגה "שרה", "מצייצת" ו"מתפוצצת".Star

5.אני לא שובה אף בחורה שאני "כובש", ואין לי שום רצון לשבות אותך בידי, רק בליבי.
אם תבחרי ללכת , הדלת תהיה פתוחה ורגלייך חופשיות, אך ליבי סדוק ואומלל Broken Heart.

6.אין לי מושג מי מגיעה לאן ולמה...אך אני יכול לכתוב בבטחון די מלא, מדוע דווקא הגעת לכאן!

סקרנית מסוקרנת קטנה שלי, תקראי את דברי ברצינות רבה, ואם חשק ליבך לשיחה קולחת על ארוחה טעימה במסעדה אהובה...
שלחי הודעה פרטית...ואגיע ביונדאי ליסינג לבנה עד ביתך קריצה.

.You so need a Daddy, little girl

30
סקרנית שפתחה את ההודעה ב 7.9, הגיבה על התגובות רק פעמיים בטווח של שעתיים מרגע פרסום ההודעה ומאז לא ביקרה דרך היוזר כלומר גם לא קראה הודעות פרטיות ואני מניח שיש לא מעט כאלה.
הסקרנות שלה מוטלת בספק. כלומר סקרנית היא לא.

חברים, מישהו נכנס לכאן חבוש באזנייות אוטמות. זורק רימון הלם ורואה איך אנחנו מגיבים לרעש.
עדיף לנהוג 20 דקות על מרצדס מאשר שעה על עגלה.
שלח תגובה

חזור אל “סיפורי הרב”