בן הרב ...בסדום ועמורה !!!
45אכן, שנאת היהודים והזרים באה על סיפוקה במהלך השואה בסדרה של מעשי זוועות מהגיהינום. שתדעו שעד היום יש דווחים על ישראלים וזרים כהים שחוטפים מכות רצח.
בנימה אופטימית זאת, בעיתון הארץ פורסם השבוע מאמר על "השואה" המגדרית שעושים גברים בישראל לעובדות המין. מי ששורדת את השואה אגב, נקראת שורדת / שרידת זנות. זה אמיתי לגמרי, אני לא ממציא.
טוב מספיק עם זה, לא התכוונתי להפריע, רוני תמשיך לפרק הבא...
[QUOTE=Jummi]
במקרה התפרסמה ב24.8.15 בדיילי מייל כתבה על מעשי הזוועות שנעשו ביהודי אוקראינה לפני ובמהלך מלחמת העולם השנייה.
[/QUOTE]
בנימה אופטימית זאת, בעיתון הארץ פורסם השבוע מאמר על "השואה" המגדרית שעושים גברים בישראל לעובדות המין. מי ששורדת את השואה אגב, נקראת שורדת / שרידת זנות. זה אמיתי לגמרי, אני לא ממציא.

טוב מספיק עם זה, לא התכוונתי להפריע, רוני תמשיך לפרק הבא...
[QUOTE=Jummi]
כמובן שנהנה לקרוא את הסיפורים המרתקים, המסוגננים ולעיתים מרגשים.
אבל !
להערתך על אוקראינה כארץ מושחתת ומסוכנת: אכן ארץ ארורה למרות הבנות היפות.
[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...
46כאחד שניסה הכל גברים קוקסים מתלבשים ונשים..זאת הפנטזיה האולטמטיבית שטרם חוויתי...בהחלט עוצמתי...בהחלט לא משתווה לכלום-כי הפיתוי והחרמנות היה מושלם.נשמע כלכך מגרה עד כדי קינאה.אני מאחל לעצמי חוויה כזאת לשנה הקרובה.שבעיקר יהיה בזה את שיא החרמנות..הוידוי...הזרימה...פשוט מושלם.!
47שלום רב לכל החבר'ה ובמיוחד לבן הרב, הלא הוא הצדיק רוני גולן.
כמו כולם הרשה לי להחמיא לך על הכתיבה המעניינת והמשובחת אפילו.
אני לא יודע בן כמה כבודו, אבל אין ספק שהספקת הרבה. המון.
ניראה לי שכדאי להיזהר בפרטים מסוימים - אם יורשה לי.
חשפת כמה פרטים אישיים על צאצאים ומוצא האימהות.. יש מצב שמי מקוראי הפורום מכיר אותך במציאות, ויידע להצליב את המידע ולהבין מי אותו מר גולן. לכן כדאי להיזהר. תמיד.
עוד הערה - פטפוט לעניין הקוקסינל.
לפני כמה וכמה שנים, התפתחה אצלי תיאוריה בגלל הסידרה סיינפילד. אם מי מהצופים שמכיר, יש פרק בו איליין יוצאת עם משהו שהוא בקבוצה "הלא נכונה" מבחינתה - והיא רוצה להמיר את הנטייה שלו כדי שיהיה שלה. ג'רי מסביר לה שהסיכוי שלה לא גבוה, כי ההוא מכיר את הקבוצה שלו, ויש להם את אותו ציוד, הם מתעסקים איתו כל הזמן, ולנו הרגילים (הטרוסקסואליים) יש גישה לציוד של הקבוצה השנייה למעט זמן כל שבוע...
כאן מגיעה התיאוריה שלי. חשבתי לעצמי שהדברים נשמעים הגיוניים, ולכן כדאי לי לקבל מציצה טובה דווקא מבני הקבוצה שלי... הם ידעו יוותר טוב מה ואיך...
אבל שמכיון שאין לי משיכה לבני הקבוצה שלי, הפתרון האולטימטיבי הוא לקבל מציצה מקוקסינל. כך, קצת צללתי לעלם הקוקסים לתקופה מסויימת. בגדול התאכזבתי, כי מדובר ביצורים אנוכיים ונצלניים למדיי. (האם יש משהו שיכול לסתור אותי או להאיר את עיניי?)
בכל מקרה מר גולן. המשך לכתוב פה, מאוד מעניין לנו עם הכתיבה שלך.
ועוד דבר אישי, שוב אם יורשה לי: קצת הזדעזעתי לקרוא על צייד ארוחת הערב, עם האבא של מוכרת האבטיחים באוקריינה. אבל זה רק אני.
כמו כולם הרשה לי להחמיא לך על הכתיבה המעניינת והמשובחת אפילו.
אני לא יודע בן כמה כבודו, אבל אין ספק שהספקת הרבה. המון.
ניראה לי שכדאי להיזהר בפרטים מסוימים - אם יורשה לי.
חשפת כמה פרטים אישיים על צאצאים ומוצא האימהות.. יש מצב שמי מקוראי הפורום מכיר אותך במציאות, ויידע להצליב את המידע ולהבין מי אותו מר גולן. לכן כדאי להיזהר. תמיד.
עוד הערה - פטפוט לעניין הקוקסינל.
לפני כמה וכמה שנים, התפתחה אצלי תיאוריה בגלל הסידרה סיינפילד. אם מי מהצופים שמכיר, יש פרק בו איליין יוצאת עם משהו שהוא בקבוצה "הלא נכונה" מבחינתה - והיא רוצה להמיר את הנטייה שלו כדי שיהיה שלה. ג'רי מסביר לה שהסיכוי שלה לא גבוה, כי ההוא מכיר את הקבוצה שלו, ויש להם את אותו ציוד, הם מתעסקים איתו כל הזמן, ולנו הרגילים (הטרוסקסואליים) יש גישה לציוד של הקבוצה השנייה למעט זמן כל שבוע...
כאן מגיעה התיאוריה שלי. חשבתי לעצמי שהדברים נשמעים הגיוניים, ולכן כדאי לי לקבל מציצה טובה דווקא מבני הקבוצה שלי... הם ידעו יוותר טוב מה ואיך...

אבל שמכיון שאין לי משיכה לבני הקבוצה שלי, הפתרון האולטימטיבי הוא לקבל מציצה מקוקסינל. כך, קצת צללתי לעלם הקוקסים לתקופה מסויימת. בגדול התאכזבתי, כי מדובר ביצורים אנוכיים ונצלניים למדיי. (האם יש משהו שיכול לסתור אותי או להאיר את עיניי?)
בכל מקרה מר גולן. המשך לכתוב פה, מאוד מעניין לנו עם הכתיבה שלך.
ועוד דבר אישי, שוב אם יורשה לי: קצת הזדעזעתי לקרוא על צייד ארוחת הערב, עם האבא של מוכרת האבטיחים באוקריינה. אבל זה רק אני.
48

באמת רוני מתעלה על עצמו כמה שמחה וצחוק סגנון הכתיבה היחודי שלו מעורר.
יחיד בדורו ממש הרנס המינגווי, אם היה יוצא ספר הייתי רוכש אותו בשמחה במחיר מלא.
תמשיך כך וישר כח. ושוב

49רב רוני
כל אחד מדיווחך כפנינה בים סוף .
אבל
הבעיה שכאשר אני קורא את הדיווחים על אוקראינה , בא לי לנסוע שוב ( למרות אזהרותיך שעדיף להימנע מהנסיעה ) . הייתי רק בערים הגדולות ותמיד אמרו לי שהבחורות הטובות נמצאות בכפרים . עכשיו שאני יותר מנוסה ויודע יותר רוסית , אני מניח שיהיה יותר קל . לצערי , לא הגעתי למאית מכמות החוויות שאתה חווית באוקראינה .
כל אחד מדיווחך כפנינה בים סוף .
אבל
הבעיה שכאשר אני קורא את הדיווחים על אוקראינה , בא לי לנסוע שוב ( למרות אזהרותיך שעדיף להימנע מהנסיעה ) . הייתי רק בערים הגדולות ותמיד אמרו לי שהבחורות הטובות נמצאות בכפרים . עכשיו שאני יותר מנוסה ויודע יותר רוסית , אני מניח שיהיה יותר קל . לצערי , לא הגעתי למאית מכמות החוויות שאתה חווית באוקראינה .
הפוך כל חסרון ליתרון
50כל הכבוד הרב רוני 

אם תכתוב ספר או איזה סרט על הרפתקאות רוני תתעשר בגדול