כ אלחם עד שהאמת תצא לאור !!! - דף 5 - סקס אדיר

אלחם עד שהאמת תצא לאור !!!

42
[QUOTE=אחים שלו גברים]
אני רואה את הולדימיר התורן בעליית משמר מנחה את החיילות שאם מגיע לקוח מבוגר מצוייד בשוקולדים לפנק אותו כאילו אין מחרצחוק
[/QUOTE]

"לקוח מבוגר" - רוני אולי מבוגר בתעודת הזהות , אך במראה החיצוני לא נופל מגברבר חתיך בן 35+ . אבל המראה החיצוני אינו היתרון הבולט של רוני . יש לו קסם אישי ברמות כאלה שלא ניתן לקנות או ללמוד .

תבינו , אנחנו הגברים מסתכלים על בחורה יפה ומסובבים את הראש . גם לבחורות חשוב המראה החיצוני של הגבר , אך בניגוד אלינו לבחורות יש אינטואיציה והן מבחינות בגבר שהוא גבר ( גם אם אינו יפה במיוחד ) . הן נמשכות לגברים שיודעים להקסים , להצחיק ... ואת זה יש לרוני בשפע . תוסיפו לזאת את הניסיון שצבר רוני במשך חייו עם נשים ויכולתו לתקשר איתן בשפת האם שלהן ותבינו שלא צריך את ולדימיר בעליית משמר ( אף על פי שזה אף פעם לא מזיק ) .

צום קל
הפוך כל חסרון ליתרון

43
[QUOTE=foudelabite]I always heard from woman that Men who have the biggest cocks never brag, just men with small dicks, talk about it all the timeצחוק [/QUOTE]

יש בזה צדק אבל הפעם לא זה העניין

ופינוקיו, זה בשר לא עץ, אז זה בטוח לא שלך קריצה
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

45
[QUOTE=administrator]

חברים/ות יקרים/ות - הנושא ייבדק...
עם זאת, אדגיש כי בד"כ איננו מתערבים בהתנהלות חברי הפורום!!!

[/QUOTE]
שלום אדמין...שלום לכולם ...
ראשית ברכות ותודות לכל חברי הפורום ...זה פורום צדיקי ארץ הקודש ...
אדמין יקר...לא מדובר כאן בהתנהלות בין שני חברי פורום...
מדובר כאן בהאשמות חסרות כל שחר,נטולות כל יסוד והיגיון,מחבר פורום ותיק (מיום היווסדו).
הטוען ומאשים שאני חלק מתאגיד סרסרות של איגור ובוריס,ואני מזיין בחינם !!!
אני לא בגיל שלו...הוא לא יודע מי אני ...ובכל זאת כתב מה שכתב....
כאילו מה היה אמור להיות השלב הבא שלו בויכוח ? שאמא שלי _______
אדמין יקר ...גדלתי בעוני ובחוסר כל,באחת השכונות הקשות בישראל.
בשכונה חונכתי...על ערכים ועקרונות,ועל חברות אמיתית (גם בפורום התחלתי להכיר חברים אמיתיים)
בבית ובישיבה חונכתי "ונא אל תצריכנו ה' לא לידי מתנת בשר ודם,ולא לידי הלואתם"
ושני הדברים הללו יחד הפכו אותי למי שאני היום !!! הצלחתי בחיים ואני גאה על כך !!!
אני חי טוב,נראה טוב,יש לי אישה יפה וצעירה,בית טוב,אוכל טוב,וזיונים טובים,לא חסר לי כלום,גם לא כסף ....
אני לא עבריין,אני לא סרסור,אין לי תיקים במשטרה,אני אף לא מעשן סיגריות...
יש דבר אחד שאני צריך להתודות עליו בפני החברים בפורום,אני חולה,אני מכור לסקס,זו בעיה פסיכולוגית !!!!!
ועל כך איני גאה !!!!
עברתי בחיי שלושה טיפולים (אחד מהם אני עובר בחודשים האחרונים).
בעבר אף עברתי גמילה קשה בארצות הברית בעלות מטורפת !!!
מה שכן לאחרונה מעט נרגעתי,ואני לא שוכב עם יותר משתי נשים ביממה.
בעבר שכבתי עם חמש עד שבע נשים ביממה,אני אכתוב על כך בפירוט בפורום חול "בן הרב בסדום ועמורה"
לגופו של עניין ...אוליגופול...
אתה לא צריך לעזוב את הפורום,וזו לא הייתה המטרה שלי,תמשיך לדווח אתה חלק מהפורום !!!
רק דבר אחד אני מבקש ממך !!!
העבר לאדמין את כל החשדות שיש לך כלפי,ואם יש לך משהו אמיתי להוכיח את הדברים,
אתה מוזמן גם להציג אותם כאן,לטוב או לרע !!!
בכל מקרה אני לא אדווח דיווחי סקס,עד לאחר שיבדקו כל החשדות שלך כלפי....
זה הרי יהיה טיפשי אם אני עכשיו אכתוב דיווח,ויש נגדי חשדות שאני מזיין בלי כסף !!!!
שמי יותר חשוב מכל דיווח....
לכל דבר יש גבול !!!! ואתה הוא שחצה את הגבול !!!!
גמר חתימה טובה לכולם...גם לך אוליגופול ...
נ.ב
ניפגש בבית המשפט....(זאת בדיחת עורכי דין תירגע ילד ....)
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

46

רוני...

ברור לי לגמרי יש לך פה עדת מעריצים....לא היה לי ספק שאלו יהיו התגובות וכל מה שאני רציתי זה לקדם משהו שיעזור לחברי הפורום כי מה לעשות....לא צריך לשלם עוד 100 שח לסרסור כי הוא החליט. אתה היית חייב להיכנס ולהתערב בשרשור שאתה לא מאמין בו סתם כי אתה רוצה להראות את עצמך בכל מקום...עושה לך טוב ..בכייף חבר..תהנה...

אני לא ילד שהתעסק עם זקן....אני אדם שיש לו חיים מלאים ופה הוא כותב כתחביב ושירות לציבור שהתעסק עם אדם שיש לו 8 שעות ביום לכתוב בלי סוף וכסף בלי סוף שזה תמוה בעיניי לא משנה מה תאמר. הדבר הכי מצחיק זה שאפילו לא הבנת שהייתי פה לפני בזהות אחרת ולא כאוליגופול והיו לי המון דיווחים וכוכבים כך גם כאוליגופול היו לי המון גם בסקס וגם במסאזים אבל אין לך בעיה לשקר מול כולם וזה מה שעשית בפוסט ההזוי שפתחת. ברגע שכבר עלית לרמות של בתי משפט זה כבר מבחינתי אומר לי שאתה מסוכן ואני לא מתעסק עם אנשים מסוכנים.

ההתנצלות שלי היתה ברמה האנושית וכאדם לאדם כי מבחינתי פה הכל פנטזיה. כפי שאתה רואה אני מחר נעלם מפה ומי שיפסיד זה רק הפורום גם בדיווחים לרוב על מסאזים וגם בדעה שקולה והגיונית של אדם לא פזרן שמודע לכוחו הצרכני. עכשיו אתה נשאר בעולם הפנטזיה שלך לבד ותדע שלפחות אדם אחד (או למען האמת מספר אנשים שכתבו לי בפרטי) חושבים שמשהו פה לא בסדר. אני לא אעביר שום טענה לאף אחד כי זה לא מעניין אותי...הדבר היחיד שהיה בדמי היה העלאת המחירים שבה ניסיתי להילחם ולהסביר את משנתי ואתה באת בלי טיעונים לוגיים ודרסת את מה שניסיתי לעשות.

שוב ...ברמה האנושית קשה לי לסלוח לך על כך שהדיווחים וחוסר היכולת שלך להקשיב להגיון בריא (עד שביג דאדי הגיע ואז פתאום כל מה שאמרתי makes sense) יגרמו לאותו איגור לדפוק אלפי אנשים ולהקשות עליהם עוד יותר לסגור את החודש אבל זה משהו שאתה תצטרך לבקש סליחה עליו. בכל זאת אני סולח.

שתהיה לך גמר חתימה טובה ואם אתה אכן לא ילד אז תעקל את מה שכתבתי ותן לי להיעלם מפה בשקט בלי להמשיך בהתנצחות הזו בפוסט שאתה פתחת עלי.

49
רוני היקר האיש והאגדה.
נתת כל כך הרבה לכולם בפורום כל דיווח אמין ותמיד מעלה חייך על פני.
גם אם אתה מקבל טובות הנאה זה לא אמור לעניין אף אחד.
גם עובדי חברת החשמל מקבלים טובות הנאה(חשמל חינם).
גם עובדי דן ואגד מקבלים נסיעה באוטובוס חינם.
עובדי אל-על מקבלים טיסות חינם.
עובדי מלונות ישנים ואוכלים חינם במלונות.
אז קיבינימט איפה הבעיה אם רוני מקבל מציצה חינם?????
למה חייבים תמיד להיות ראש קטן וללכלך??????
רוני כאשר אתה מדווח אתה גורם לי ולעוד רבים אחרים חיוך על הפנים.
שלא תעיז להפסיק את הדיווחים המשך כך.
בהזדמנות זאת אבקש לאחל לך רוני ולכל נכבדי הפורום גמר חתימה טובה וצום מועיל.

נותן בסתר..

מעדיף אותם מבוגרות

חזור אל “סיפורי הרב”